GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έχει ο καιρός γυρίσματα…

Γράφει ο Δευκαλίωνας http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/     Η στήλη με δύο άρθρα ( 1 Μαΐου , Τι έγινε με τα CDS ) και ( 2 Μαΐου ,...

Γράφει ο Δευκαλίωνας
http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/
   
Η στήλη με δύο άρθρα (1 Μαΐου, Τι έγινε με τα CDS ) και (2 Μαΐου, Υπόθεση CDS: Αρχίζουν και γίνονται πολλές οι συμπτώσεις) είχε πολύ έγκαιρα εντοπίσει ότι «κάτι» τρέχει με τα Ελληνικά CDS και τα Ελληνικά Κρατικά Ομόλογα.
Τις τελευταίες ημέρες, μετά από τον θόρυβο που ξέσπασε για τα Ελληνικά CDS, τις καταγγελίες του Βουλευτή της Β΄ Αθηνών κ. Π. Καμένου, η στήλη με νέο άρθρο της επανήλθε. Σε νέο άρθρο της (5 Ιουλίου, Κούνια που σε κούναγε Ζαν Κλωντ) φωτογράφισε ουσιαστικά την Λουξεμβουργιανή τράπεζα DEXIA ως κάτοχο μεγάλου αριθμού Ελληνικών CDS. Ευνόητα η παραπάνω τράπεζα θα κερδίσει άμεσα και μάλλον πάρα πολλά χρήματα από τυχόν χρεοκοπία της Ελλάδας.
Στις 11 Ιουλίου, η εφημερίδα ‘Ελευθεροτυπία’ με άρθρο της πανελληνίως γνωστής και έγκριτης ρεπόρτερ κα. Α. Μπουγάτσου, επανήλθε στο θέμα κατονομάζοντας τη γαλλική επενδυτική εταιρεία Unigestion ως κάτοχο Ελληνικών CDS. Συνεπακόλουθα η εν λόγω Γαλλική Εταιρεία θα πρέπει να επιθυμεί σφοδρώς την χρεοκοπία της χώρας μας προκειμένου να...
εισπράξει τα κέρδη της από την πληρωμή (λόγω της χρεοκοπίας) των CDS. Το πρόβλημα με την συγκεκριμένη αποκάλυψη είναι ότι στην ‘Unigestion’ συνεργάζεται σε υψηλόβαθμη μάλιστα διοικητική θέση ο αδελφός του Πρωθυπουργού κ. Α. Παπανδρέου.
Η μετέπειτα και εντός της ημέρας δήλωση του κ. Α. Παπανδρέου, επιβεβαίωσε την ουσία του άρθρου της κας Α. Μπουγάτσου. Βέβαια ο κ. Α. Παπανδρέου αρνείται ότι γνώριζε το παραμικρό για τις δραστηριότητες της εταιρείας που εργάζονταν, στον τομέα των Ελληνικών CDS, ενώ ταυτόχρονα προσπάθησε να υποβαθμίσει την σημασία της συμμετοχής του.
Ουσιαστικά ο κ. Α. Παπανδρέου συνεργάζεται με μία επενδυτική εταιρεία η οποία κατέχει Ελληνικά CDS (άρα περιμένει να κερδίσει από χρεοκοπία της Ελλάδας) με σχέση εργασίας μεγάλης σπουδαιότητας κατά την κα. Α. Μπουγάτσου και μικρής σημασίας για τον κ. Α. Παπανδρέου. Ο κ. Α. Παπανδρέου δηλώνει ότι δεν γνώριζε τίποτε για την δραστηριότητα της εταιρείας που εργάζονταν στον τομέα των CDS, αλλά οι αποκαλύψεις της εφημερίδας για αγορά και κατοχή Ελληνικών CDS βασίζονται και σε αντίστοιχου περιεχομένου δημόσια έγγραφα της εταιρείας.
Εμείς αναφέραμε όλες τις απόψεις και τα στοιχεία. Δεν θα πάρουμε δημόσια θέση αν και έχουμε άποψη για το τι πραγματικά συμβαίνει. Είμαστε άλλωστε οι τελευταίοι που έχουμε αυτό το δικαίωμα.
Εκείνη που σίγουρα έχει δικαίωμα να πάρει θέση είναι η γερόντισσα που είδε την σύνταξη της λόγω Μνημονίου να μειώνεται από τα 420 ευρώ στα 294 ευρώ. Όταν λοιπόν η γερόντισσα πληροφορήθηκε αυτά που έγραφε η ‘Ελευθεροτυπία’ και κατάλαβε την σημασία τους είπε χαμηλόφωνα: «έχει ο καιρός γυρίσματα»…

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση