GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήφθη για διαφθορά ο διευθυντής του Κέντρου Αστέγων του Δήμου Αθηναίων....

Για παθητική δωροδοκία κατ' εξακολούθηση, παράβαση καθήκοντος, και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης στην ...

Για παθητική δωροδοκία κατ' εξακολούθηση, παράβαση καθήκοντος, και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης στην Κηφισιά ο διευθυντής του κέντρου υποδοχής αστέγων του Δήμου Αθηναίων. Στην ίδια υπόθεση εμπλέκονται ο πρόεδρος του κέντρου υποδοχής αστέγων και...
ένας 43χρονος συνεργάτης του.
Η υπόθεση ήρθε στο φως, όταν πριν από λίγες μέρες 45χρονος γενικός διευθυντής ιδιωτικής εταιρείας παραγωγής έτοιμων τροφίμων, που προμήθευε εδώ και τέσσερα χρόνια το κέντρο υποδοχής αστέγων κατήγγειλε στη διεύθυνση εσωτερικών υποθέσεων ότι ο συλληφθείς διευθυντής ζήτησε από τον ίδιο 10.000 ευρώ, ώστε να τύχει ευνοϊκής μεταχείρισης στο μέλλον, σχετικά με διαγωνισμούς προμήθειας αλλά και για τις οφειλές του Δήμου έναντι της εταιρείας του.
Σχετικά με την υπόθεση διαφθοράς ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης ευχαρίστησε την αστυνομία και τόνισε ότι «το λόγο τώρα έχει η Δικαιοσύνη», συμπληρώνοντας: «Από την πλευρά μας, θα κινήσουμε όλες τις νόμιμες διαδικασίες ώστε όποιο στέλεχος του Δήμου εμπλέκεται σε υποθέσεις διαφθοράς να υποστεί τις συνέπειες που ο νόμος ορίζει». «Η πλήρης διαφάνεια και η τήρηση της νομιμότητας, χωρίς διακρίσεις και εξαιρέσεις, είναι θεμελιώδεις επιλογές της νέας δημοτικής αρχής», κατέληξε.

9 σχόλια

  1. ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιάστηκε στα πράσα με τη μίζα Αντιδήμαρχος του Καμίνη

    Σοβαρή υπόθεση διαφθοράς και δωροδοκίας, με πρωταγωνιστές τον διευθυντή και τον πρόεδρο του του Κέντρου Υποδοχής Αστέγων του δήμου Αθηναίων, ο οποίος ήταν Αντιδήμαρχος εκλεγμένος με τον Καμίνη, αποκαλύφθηκε απο έρευνα της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ.

    Χτες το βράδυ συνελήφθη στην Κηφισιά από αστυνομικούς, που τον είχαν παγιδεύσει, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ο διευθυντής του Κέντρου Υποδοχής Αστέγων του δήμου για παθητική δωροδοκία κατ΄ εξακολούθηση, παράβαση καθήκοντος, καθώς και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, ενώ για την ίδια υπόθεση κατηγορούνται ο πρόεδρος του Κέντρου Υποδοχής Αστέγων του δήμου Αθηναίων, ο οποίος είναι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος ......
    και ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ------------
    καθώς και 43χρονος συνεργάτης του. Οι δύο τελευταίοι δεν συνελήφθησαν, διότι οι καταγγελλόμενες πράξεις τους συνέβησαν σε χρόνο εκτός των ορίων του αυτοφώρου.

    Σύμφωνα με ανακοινωση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ, η υπόθεση ήρθε στο φως ύστερα από καταγγελία που έκανε στον δήμαρχο, στις 16 Ιουλίου 2011, 45χρονος γενικός διευθυντής εταιρείας παραγωγής έτοιμων τροφίμων, που τα τελευταία τέσσερα χρόνια προμήθευε το Κέντρο Υποδοχής Αστέγων του δήμου Αθηναίων με έτοιμα φαγητά για τη βραδινή σίτιση των αστέγων του δήμου.

    Ο κ. Καμίνης ενημέρωσε αμέσως τον αρχηγό της Αστυνομίας, ο οποίος παρέπεμψε τον 45χρονο στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων και έδωσε εντολή να διερευνηθεί η υπόθεση άμεσα.

    Σύμφωνα με την κατάθεση που έδωσε ο 45χρονος, ο διευθυντής του Κέντρου Υποδοχής Αστέγων ζήτησε από τον ίδιο 10.000 ευρώ, προκειμένου να τύχει ευνοϊκής μεταχείρισης στο μέλλον σχετικά με διαγωνισμούς προμήθειας, αλλά και για να προχωρήσει άμεσα η τακτοποίηση των οφειλών του δήμου προς την εταιρεία του. Για τον ίδιο λόγο, ο 58χρονος κατηγορούμενος, πριν από λίγους μήνες, είχε πάρει από τον καταγγέλοντα, άλλα 7.000 ευρώ.

    Ο προμηθευτής τροφίμων, επίσης, κατήγγειλε ότι ο πρόεδρος του Κέντρου Υποδοχής Αστέγων και ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ................,
    καθώς και ο 43χρονος συνεργάτης του, πριν από λίγες μέρες απαίτησαν από τον ίδιο, ποσοστό 10% επί των προηγούμενων οφειλών του δήμου Αθηναίων προς την εταιρεία του, που ανέρχεται στο ποσό των 406.000 ευρώ, προκειμένου να του αποδεσμεύσουν τα οφειλόμενα χρήματα. Ωστόσο, όπως ανέφερε ο καταγγέλλων, δεν ενέδωσε τότε στις εκβιαστικές απαιτήσεις τους.

    Χθες το βράδυ, σε τηλεφωνικό ραντεβού που κλείσθηκε υπό τις οδηγίες αστυνομικών της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, ο 45χρονος προμηθευτής συναντήθηκε με τον διευθυντή του Κέντρου Υποδοχής Αστέγων σε σημείο δίπλα στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας, στο ύψος της Κηφισιάς, όπου του παρέδωσε σε φάκελο το ποσό των 10.000 ευρώ. Αστυνομικοί, που επιτηρούσαν διακριτικά τον χώρο συνάντησης, επενέβησαν και τον συνέλαβαν.

    Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε και για τους άλλους δύο κατηγορούμενους, οδηγείται σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκείνος που τον προσέλαβε και αυτός που τον έλεγχε, ο Προϊστάμενος του, πού είναι;;

    Γιατί δεν τους τσάκωσαν;;

    Πως έκλεβε τόσα χρόνια και δεν τον πήραν χαμπάρι;;

    ΕΕΕΕΕΕΕ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΑΜΙΝΗ !!!!

    ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ...

    ΜΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΩΒΡΑΚΟ ΦΟΡΑΕΙ...

    ΑΛΛΑ ΤΟ Ο Ν Ο Μ Α Τ Α Κ Ι ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ...
    ΕΝΩ ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΚΕΝΕΝΑΣ ΦΟΥΚΑΡΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ωραιο ρεπορτάζ ......
    ούτε πότε εχει γίνει η πρόσληψη !!!!
    ρε δε πάτε /.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. και αυτος κατα του μνημονιου ηταν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πιστευει κανεις οτι υπαρχει κανας διευθυντης που δεν εκαναι την κουτσουκελα του???μονο αυτους να ελεγξσει η εφορια θα πιασει τα λαυρακια. Αφου αν δεν εκλεβες δεν εισουν ΙΝ. αλλα καθυστερημενος...εκει εφτασαι η ηθικη των περισσωτερων..να μη γελιωμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτους τους Γαμιοληδες πρεπει να τους κρεμανε στις πλατειες χωρις οικτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΑΜΙΝΗ !!!!

    ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ...

    ΜΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΩΒΡΑΚΟ ΦΟΡΑΕΙ...

    22 Ιουλ 2011 3:54:00 μ.μ.


    ΑΡΧΙΔΑΚΙ .....
    1ον
    ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟΥ ΚΑΜΙΝΗ ....
    ΜΠΡΑΒΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΚΑΜΙΝΗ !!!!!
    ΜΕ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΔΕΞΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ....

    2ον
    ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑΚΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΒΡΑΚΟ ΠΟΥ ΦΟΡΑΓΕ ?!?!?

    3ον
    ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΣΩΒΡΑΚΟ ?!?!?

    4ον
    ΕΣΕΝΑ, ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΣΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΨΩΛΟΓΛΥΦΤΗ !!!!!!

    ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ ΜΑΛΑΚΑ, ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΙΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΗΤΑΝ !!!!

    ΜΙΑ ΖΩΗ, ΤΗ ΠΟΥΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΠΟΥΣΤΙΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΤΕ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕ ΚΡΑΤΙΕΣΤΕ !!!!
    ΜΙΑ ΖΩΗ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΚΥΒΕΤΕ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση