GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα μπορούσε να (του) λέει...

Aγαπητέ συνάδελφε Τρεμόντι, να σου εξηγήσω πώς λέμε στην Ελλάδα το "ούνα φάτσα ούνα ράτσα"... Δια την αντιγραφήν Ο Ταχυδρ...

Aγαπητέ συνάδελφε Τρεμόντι, να σου εξηγήσω πώς λέμε στην Ελλάδα
το "ούνα φάτσα ούνα ράτσα"...
Δια την αντιγραφήν
Ο Ταχυδρόμος

10 σχόλια

  1. "ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ" ΠΑΣΟΚ-ΛΑΤΣΗ !
    ΜΟΝΟ ΣΤΟ FIMOTRO

    5 ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ EUROBANK ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ !
    Με την τοποθέτηση του Κ. Μητρόπουλου στο Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων, θα φθάσουν σε 5 οι κορυφαίες θέσεις που καταλαμβάνουν στελέχη της Eurobank στον κρατικό μηχανισμό με...
    κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ.

    Πολλοί κάνουν λόγο για κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – ΛΑΤΣΗ!
    Συγκεκριμένα τοποθετήθηκαν:
    1. Tαμβακάκης - Διοικητής της Εθνικής από Eurobank (απεχώρησε από τη Eurobank).
    2. Καραμούζης - Μέλος Δ.Σ. ΟΤΕ από Eurobank (παραμένει εν ενεργεία στη Eurobank).
    3. Αρχοντίδης - Μέλος Δ.Σ. ΟΠΑΠ από Eurobank (εν ενεργεία στη Eurobank).
    4. Ρογκάκος - Οικονομικός Διευθυντής του ΟΠΑΠ (απεχώρησε από τη Eurobank).
    Στα Δ.Σ. ΟΤΕ και ΟΠΑΠ παραμένουν εν ενεργεία τα στελέχη της Eurobank, που επί πλέον είναι υπεύθυνα επενδυτικών εργασιών της Eurobank.
    Σημειώνεται ότι η Eurobank Χρηματιστηριακή με Πρόεδρο τον Κ. Μητρόπουλο, έλαβε απευθείας ανάθεση από την Κυβέρνηση την μέρα που δημοσιεύετο στο ΦΕΚ η υποχρέωση διαγωνισμού αντί απευθείας αναθέσεων, όπως μέχρι τότε.

    Επίσης τυχόν τοποθετήσεις στο ταμείο στελεχών που κατέχουν κορυφαίες μεν θέσεις «αλεξιπτωτιστών» ολίγων μηνών σε χρηματιστηριακές εταιρίες λόγω διασυνδέσεων, αλλά χωρίς τις απαραίτητες επαγγελματικές πιστοποιήσεις που προσδίδουν τεχνικές γνώσεις, δεν θεωρούνται τοποθετήσεις ανθρώπων της αγοράς. Οι φερόμενοι ως άνθρωποι της αγοράς στο ταμείο δεν έχουν καμία επαγγελματική πιστοποίηση:
    α) αναλυτή ή
    β) διαχειριστή ή
    γ) συμβούλου επενδύσεων.
    Το επίσημο βιογραφικό του Κ. Μητρόπουλου που εστάλη στη Βουλή από τον Ε. Βενιζέλο αναφέρει ότι έχει ιδιαίτερη εμπειρία στη Διαχείριση Χαρτοφυλακίων.

    Πέρα όμως του γεγονότος ότι η Eurobank ΑΧΕΠΕΥ έδωσε τη θέση του Προέδρου λόγω σχέσης με συγκεκριμένα πρόσωπα της Διοίκησης (πριν λίγους μήνες), ο ίδιος δεν έχει καμία επαγγελματική πιστοποίηση από την Ε.Κ. ούτε στη διαχείριση χαρτοφυλακίων όπως γράφεται.
    Εάν έκανε διαχείριση χωρίς πιστοποίηση ήταν παράνομος. Επομένως είτε το αποσταλέν βιογραφικό είναι ψευδές είτε ήταν παράνομος διότι για διαχείριση χαρτοφυλακίων απαιτείται άδεια και πιστοποίηση. Επιπλέον πως θα λυθεί το θέμα σύγκρουσης συμφερόντων όπως αναφέρει σωστά ο νόμος; Θα αποκλείεται η Eurobank και οι πελάτες της; Επί πλέον μετά την λήξη της θητείας του θα εργασθεί σε άλλες εταιρίες του ίδιου ομίλου της Eurobank αφού στην ίδια εταιρία δεν θα μπορεί για 2 χρόνια να εργασθεί; Μήπως έχουμε παρόμοια περίπτωση με του Α. Πιλάβιου που αφού υπηρέτησε για πολλά χρόνια την Alpha Bank, πήγε για 5 χρόνια διορισθείς από Γ. Αλογοσκούφη ως Πρόεδρος της ΕΚ και μετά την 5ετία ξαναπήγε επίσημα στην Alpha Bank με υπέρογκο μισθό.

    αυτά......
    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΛΕΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα Τιμημένα Γηρατειά άπρεποι να επηνανε δια να μπορούν η Βολευτές το χρήμα να βουτανε……

    Ο γέροντας εψωμοζεί με μιαν σύνταξουλα, και η Βολευτες τα κλέβουνε,…. τα κλέβουνε ρε ουλα……

    Ο Παπανδρεϊσμός και ο Καραμανλησμος είναι ένα αυταρχικό καρκίνωμα της δημόσιας ζωής, το οποίο, ακολουθώντας τη μοίρα της διαγνωσμένης βιολογικής πραγματικότητας των ηγέτων του, κατατείνει στη γοργή αποσύνθεση ολοκλήρης της κοινωνίας. Στην πείνα τον συνταξιούχων και του Ελληνικού λαου………

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα Τιμημένα Γηρατειά άπρεποι να επηνανε δια να μπορούν η Βολευτές το χρήμα να βουτανε……

    Ο γέροντας εψωμοζεί με μιαν σύνταξουλα, και η Βολευτες τα κλέβουνε,…. τα κλέβουνε ρε ουλα……

    Ο Παπανδρεϊσμός και ο Καραμανλησμος είναι ένα αυταρχικό καρκίνωμα της δημόσιας ζωής, το οποίο, ακολουθώντας τη μοίρα της διαγνωσμένης βιολογικής πραγματικότητας των ηγέτων του, κατατείνει στη γοργή αποσύνθεση ολοκλήρης της κοινωνίας. Στην πείνα τον συνταξιούχων και του Ελληνικού λαου………

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΥΕΙ ΤΟ ΛΑΟ.

    ΛΗΣΤΕΣ-ΛΗΣΤΕΣ, ΣΟΣΙΑΛηΣΤΕΣ.

    ΨΩΜΙ - ΠΑΙΔΕΙΑ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
    Η ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ 73.

    ΠΟΥΛΑΤΕ ΤΑ ΝΗΣΙΑ
    ΠΟΥΛΑΤΕ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ
    ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗ.......
    ΜΑΝΑ ΣΑΣ
    ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ.

    Μια νύχτα μαγική
    σαν την Αργεντινή
    να δούμε στο ελικόπτερο
    ποιός θα πρωτομπεί..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΛΕ !!!! ΟΛΕ !!! ΟΛΕ..ΟΛΕ !!!!
    ______________________________________________
    Το ΠΑΣΟΚ τρύπησε τον πάτο: +25% το έλλειμμα, - 8,3% τα έσοδα , +8,8% οι δαπάνες, -42% το ΠΔΕ!!!

    Σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία εκτέλεσης του Κρατικού Προϋπολογισμού για το εξάμηνο Ιανουάριου - Ιουνίου 2011, σε δημοσιονομική βάση, το έλλειμμα του Κρατικού Προϋπολογισμού διαμορφώνεται στα 12.781 εκατ. € έναντι στόχου 10.374 εκατ. € και ελλείμματος 9.997 εκατ. € το αντίστοιχο διάστημα του 2010 [αύξηση περίπου 25%].

    Τα συνολικά έσοδα του Κρατικού Προϋπολογισμού κατά το α’ εξάμηνο (Τακτικός και ΠΔΕ) υστερούν έναντι του στόχου κατά 3.051 εκατ. €, ενώ οι συνολικές δαπάνες (Τακτικός και ΠΔΕ) παρουσιάζονται μειωμένες κατά 644 εκατ. €

    [αφού κάνουν τη λογιστική αλχημεία και έχουν μειώσει κατά 1,5 δις το ΠΔΕ!! αλλιώς θα ήταν αυξημένες κατά σχεδόν 1 δις...].

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Του λέει
    Give me somewhere to stand, and I will move the earth,
    γι'αυτό και ο Τρεμόντι δείχνει να βρίσκεται σε αμηχανία.

    (μεγάλο το βάρος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα μπορούσε να (του) λέει...

    Χάσαμε 950 εκατομμύρια ευρώ από την πώληση του ΟΤΕ....................

    Η DEUTSCHE TELEKOM αγόρασε το 25% του ΟΤΕ τον Μάιο του 2008, προς 26 ευρώ/μετοχή. Στη συμφωνία προβλεπόταν επίσης, ότι αν ήθελε το ελληνικό κράτος, μπορούσε μέσα σε ένα χρόνο να "φορτώσει" άλλο ένα 5% στους Γερμανούς, με προσυμφωνημένη τιμή 27,5 ευρώ. Αν πουλούσε δηλαδή μέχρι τον Οκτώβριο του 2009, αυτό το 5% το κράτος θα έβαζε στο ταμείο του 670 εκατομμύρια ευρώ.

    Σήμερα πουλήσαμε το 10% έναντι 391 εκ.ευρώ ή -για να το αντιστοιχήσουμε- το 5% έναντι 196 εκ.ευρώ.

    Αν πουλούσαμε τότε το 10% θα έπιανε 1.340. Σήμερα, ενάμιση χρόνο μετά το πουλήσαμε, 391 εκ. Χάσαμε δηλαδή απο τα τότε ουρλιαχτά του ΠΑΣΟΚ περί ξεπουλήματος, 950 εκατομμύρια ευρώ.

    Δείτε την ανακοίνωση της deutsche telekom, της 14-5-2008,που αναλύει τις ρήτρες:

    Η συνέχεια στο http://taxalia.blogspot.com/2011/07/950.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Aγαπητέ συνάδελφε Τρεμόντι, να σου εξηγήσω πώς λέμε στην Ελλάδα
    το "ούνα φάτσα ούνα ράτσα"..."
    TO KOINO SHMEIO
    ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΟΘΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕΣΩ OFFSHORE.

    ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ
    ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ,ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ,ΕΝΩ ΕΔΩ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θα μπορούσε να (του) λέει...

    "Με φρουρά η Γκερέκου μετά τις επιθέσεις"
    ΤΩΡΑ ΜΑΑΑΑΑΛΙΙΙΙΙΙΣΤΑ !!!
    ΘΑ ΠΛΚΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΝΗ ΤΟΥ 5/ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑΚΙΑ ΦΟΡΟΚΛΕΠΤΟ-ΑΟΙΔΟΥ
    ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ... !!!

    Υπό την προστασία ισχυρής αστυνομικής δύναμης κυκλοφορεί από την περασμένη εβδομάδα στην Κέρκυρα η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Αντζελα Γκερέκου, καθώς έχουν κλιμακωθεί οι αντιδράσεις κατά του προσώπου της από αγανακτισμένους πολίτες.
    Την ίδια ώρα η βουλευτής δηλώνει ότι δέχεται απειλητικά τηλεφωνήματα και επιστολές στις οποίες, όπως είπε χθες μιλώντας στα....... Τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, έχουν στόχο την ανήλικη κόρη της.

    Σημείωσε ακόμη ότι η ίδια δεν ζήτησε αστυνομική προστασία, αλλά οι διωκτικές αρχές έκριναν ότι μετά τη γνωστοποίηση αυτών των στοιχείων θα πρέπει να αναπτύξουν ένα σχέδιο περιφρούρησής της!!! ( χιχιχιχι.. ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ..ΝΤΡΟΠΗ).
    Η κ. Γκερέκου ανέφερε ότι κατανοεί τις αντιδράσεις των πολιτών, δικαιολογεί τη διαφωνία, σε καμία περίπτωση όμως δεν αντιλαμβάνεται την έννοια της πολιτικής βίας που και η ίδια τώρα πια βιώνει....
    χαχαχαχαχα !


    Την ίδια ώρα η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δέχεται και εσωκομματικά πυρά στη βουλευτική της έδρα.

    Ανώτερα κομματικά στελέχη σημειώνουν πως την ώρα που η χώρα αναγκάζεται να βιώσει σκληρά και επώδυνα οικονομικά μέτρα η κυβερνητική βουλευτής οργανώνει φεστιβάλ πολιτιστικών εκδηλώσεων με χορηγούς μεγάλες εταιρείες......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση