GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φραστική επίθεση στον Ευριπίδη Στυλιανίδη από φοιτητές στην Κομοτηνή...

Από  piazzadelpopolo.blogspot.com Το περιστατικό συνέβη στην Κομοτηνή , το σαββατοκύριακο που πέρασε, όταν και ο πρώην υπουργός βρισκότα...

Από piazzadelpopolo.blogspot.com

Το περιστατικό συνέβη στην Κομοτηνή, το σαββατοκύριακο που πέρασε, όταν και ο πρώην υπουργός βρισκόταν στην πόλη μαζί με την οικογένεια του. Πιο συγκεκριμένα συνέβη στην γνωστή ταβέρνα του Ευριπίδη (σύμπτωση ε;) στην Πλατεία Ειρήνης.
Εκεί έτρωγε ο βουλευτής Ροδόπης με ένα ζευγάρι φίλων του την γυναίκα του Γιούλη Παπαχρήστου και τα παιδιά του. Κάποια στιγμή...
κάποιοι φοιτητές που ήταν παραδίπλα άρχισαν να γιουχάρουν και να υβρίζουν τον ίδιο, του βουλευτές και το πολιτικό σύστημα γενικότερα.
Ο Στυλιανίδης κράτησε την ψυχραιμία του και δεν απάντησε. Δεν έκανε όμως το ίδιο η γυναίκα του Γιούλη, η οποία απευθυνόμενη στους διαμαρτυρόμενους φοιτητές τους είπε ότι δεν ντρέπονται και δεν σέβονται τίποτα.
«Δεν ντρέπεστε έχουμε και μικρά παιδιά», για να πάρει την απάντηση από τους φοιτητές: «Εσείς δεν ντραπήκατε όταν είσαστε στα μπουζούκια την ώρα που σκοτώνατε ένα άλλο παιδί»!!!
Αμέσως επενέβη ο πρώην υπουργός, ζητώντας τον λογαριασμό και αποχωρώντας από την ταβέρνα το γρηγορότερο.

13 σχόλια

  1. Κάλεσμα προς τον ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ , να επιστρέψει
    με ένα νέο κόμμα , για να ξαναφέρει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ της χώρας μας που χάθηκε .
    Και να επανέλθει η οικονομία μας όπως ήταν μέχρι τον Οκτώβριο του 2009 .
    ΕΠΙ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ :
    Spreads : κάτω από 150 μονάδες , τώρα με τον Γ.Παπανδρέου είναι : 1400 μονάδες .
    Δανεισμός : επιτόκιο 1.56 % , τώρα με τον Γ. Παπανδρέου είναι : Από 5% -15% .
    Στα 5 χρόνια διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή , άφησε χρέος 7,2 δισεκατομμύρια ευρώ , στα 21 χρόνια του ΠΑΣΟΚ άφησε χρέος 392 δισεκατομμύρια ευρώ και του Γιώργου Παπανδρέου (ΠΑΣΟΚ) σε , 1 χρόνο 100 δισεκατομμύρια ευρώ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής το 1975 εξαγόρασε από τους Άγγλους κα Γάλλους τις μεγάλες εταιρείες ΟΤΕ , ΔΕΗ ,ΟΣΕ , ΕΥΔΑΠ , ΗΣΑΠ , ΟΑ και τις έκανε ελληνικές .
    Το 1979 τις παρέδωσε όχι μόνο χωρίς χρέος αλλά και με μεγάλα αποθεματικά κεφάλαια, στη συνέχεια το ΠΑΣΟΚ τα βρήκε έτοιμα , ρήμαξε αυτές τις Ελληνικές εταιρείες και τώρα τις πουλά κοψοχρονιά στα αφεντικά του ,Εβραϊκά , Αμερικανικά και Γερμανικά κεφάλαια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής το 1975 εξαγόρασε από τους Άγγλους κα Γάλλους τις μεγάλες εταιρείες ΟΤΕ , ΔΕΗ ,ΟΣΕ , ΕΥΔΑΠ , ΗΣΑΠ , ΟΑ και τις έκανε ελληνικές .
    Το 1979 τις παρέδωσε όχι μόνο χωρίς χρέος αλλά και με μεγάλα αποθεματικά κεφάλαια, στη συνέχεια το ΠΑΣΟΚ τα βρήκε έτοιμα , ρήμαξε αυτές τις Ελληνικές εταιρείες και τώρα τις πουλά κοψοχρονιά στα αφεντικά του ,Εβραϊκά , Αμερικανικά και Γερμανικά κεφάλαια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΛΥΒΑ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ .
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΟΛΛΥΒΑ .
    Τα χρήματα που μας έδιναν για την συντήρηση των μεταναστών και λαθρομεταναστών έλαβαν τέλος .
    Τώρα και στο μέλλον πρέπει να τους συντηρεί ο Έλληνας φορολογούμενος από το υστέρημα του , με μνημόνια με μεσοπρόθεσμα προγράμματα , με τους κεφαλικούς φόρους με το κόψιμο των ακριβών φαρμάκων από τους ασφαλισμένους του Ι.Κ.Α και άλλων ταμείων και επακολουθούν πολλά ακόμα σκληρά μέτρα με χαράτσια έκτακτα , που θα μειώσει δραματικά το εισόδημα του Έλληνα φορολογούμενου , που ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ στην Βουλή , από το ΠΑΣΟΚ στις 29-6-2011 (ακλουθούν σύντομα και αλλά )
    Στον κάθε Έλληνα φορολογούμενο κοστίζει 1.000 (χίλια ευρώ ) τον ΜΗΝΑ , για τον ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ μετανάστη – λαθρομετανάστη .
    Αναλυτικά : Νοσοκομειακά έξοδα , παροχή πλήρης ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης , συντάξεις (ήδη παίρνουν οι βούλγαροι και Ρουμάνοι ) συντήρηση κέντρων φιλοξενίας μεταναστών παροχή φαγητού πρωινού , μεσημεριανού , βραδινού από κέτερινγκ παροχή ΔΕΗ , ΕΥΔΑΠ , τηλεφωνικών καρτών ,κινητά τηλέφωνα , έξοδα που κάνει για αυτούς το λιμενικό και η αστυνομίας , έξοδα δικαστικά – δικαστές-φυλακές – δικηγόρους-μεταφραστές , χρηματοδότηση από την κυβέρνηση στις Μ .Κ . Ο., επιδόματα όπως επίδομα μοναξιάς 410 ευρώ τον μήνα , απώλειες εσόδων και Φ.Π.Α από το παραεμπόριο , κ.λπ.
    Κάντε μόνοι σας λοιπόν τον λογαριασμό και θα καταλάβετε τι τεράστια ποσά χρειάζονται για να συντηρηθούν όλοι αυτοί που σύμφωνα με υπολογισμούς , διότι μπαίνουν ανεξέλεγκτα στη χώρα μας , είναι 6.000.000 και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ βάση σχεδίου και εντολών που έχει πάρει είναι να φέρει άλλους 10.000.000 μετανάστες , και φυσικά με δικαίωμα ψήφου που θα τους το δώσει το ΠΑΣΟΚ , και που θα τους συντήρηση και θα τους φροντίζει ώστε να μην τους λείπει τίποτα όπως πάντα . . . . . . . . . .
    Ο Έλληνας φορολογούμενος που ανέχεται να τον κοροϊδεύουν και να του κλέβουν τον μισθό , την σύνταξη , τα εισοδήματα του και αργότερα τις καταθέσεις του , μέσα από τα νομοσχέδια που τα περνάει νύχτα από την Βουλή , η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ , μαζί με τους βουλευτές του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς τον κύριο διοικητή του Ι.Κ.Α. , να παρέμβει και να κάνει ερεύνα γα την κομπίνα που έστησαν και διορίστηκε στο δημόσιο , το βουλγαρικό δίδυμο ΝΤΑΛΕΒΑ –ΣΙΝΙΚΟΦ :
    Ονομάζομαι Elena Sesinova από Sofia και μένω στα κάτω πατησιά
    Επαγγέλλομαι καρδιολόγος και προσπαθώ να μπω και εγώ στο δημόσιο μόνιμη αλλά είμαι λίγο άσχημη και χοντρούλα και δεν μπορώ να μπω .
    Καταγγέλλω λοιπόν :
    το δίδυμο ΝΤΑΛΕΒΑ –ΣΙΝΙΚΟΦ ,
    Ξέρετε πόσες Ντάλεβες και Σινίκοβοι έχουν διοριστεί μόνιμοι στο δημόσιο χωρίς να είναι Έλληνες .Ακλουθώντας τον δρόμο της ΠΟΡΝΕΙΑΣ και του ΣΕΞ για τον διορισμό και νομιμοποίηση τους .
    ΙΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΣΙΝΙΚΟΒΑ βουλγάρα διορισμένη ψυχίατρος στο ΙΚΑ ΚΑΜΙΝΙΩΝ ΜΟΝΙΜΗ ΓΙΑΤΡΟΣ. Πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ , βούλγαρος ψυχίατρος διορισμένος στο ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΟΜΙΜΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ σύζυγος της πρώτης(ΙΒΑΣ ΝΤΑΛΕΒΑ) και αυτός πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
    Αυτοί οι δυο από την Βουλγαρία έπιασαν ΜΟΝΙΜΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι, ναι, ναι, να ξανάρθει ο απόγονος του μεγάλου εθνάρχου να μας κρατικοποιήσει και να μας φορτώσει και άλλους τεμπέληδες στη πλάτη μας. Κρατικοποίησε τράπεζες, ολυμπιακή, διυλιστήρια και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς κορόϊδο λαέ και μας φόρτωσε με χιλιάδες τεμπέληδες που ακόμα πληρώνουμε. π.χ. Ολυμπιακή πληρώνουμε ακόμη πιλότους, μηχανικούς κλπ. τεμπέληδες που κάθονται επειδή όλα τα κόμματα την φόρτωσαν μεκομμα-τόσκυλα. Τι άλλο να σας αναφέρω; Ο αγαπητός Καραμαναλής κρατικοποίησε όλες τις κοινωφελείς υπηρεσίες και μετά ο αγαπητός Ανδρέας κοινωνι-κοποίησε μέχρι και τα σώβρακα ΑΤΘΙΣ τις κάλτσες ΠΟΥΡΝΑΝΑ και μετά έγινε πλιάτσικο από το προσωπικό. Και φαληρίσαμε. Ο κ. Σμαράς κουβάλησε τους αλβανύς για να κονομήσουνε οι φίλοι του οι εργολάβοι.Πληρώνουμε και σύνταξη ΟΓΑ σε όλους τους Βορειοηπειρώτες που μας αγαπάνε πολύ και δεν ξαναγύρισαν στην Αλβανία.
    Ευχαριστώ για την υπομονή.
    ΄Ενας πρώην σοσιαλιστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 9,13 εξακολουθεις να είσαι ΥΠΡΜΑΛΑΚΑΣ
    ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΟ ΚΑΘΙΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε παιδιά δεν γίνεται τίποτα με αυτούς τους αλήτες του copy-paste;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι να τους κάνουμε κυρία μου και το κεφάλι να τους ανοίξουμε ένα μαγνητοφωνάκι θα βρούμε μέσα. Απόγονοι του έκοφίτη Έβερτ είναι.
    Εκ της διευθύνσεως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Γ. Παπανδρέου να πάει στο Γουδί” είπε πρώην υποψήφιος Δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ !
    -----------------------------------
    Η Νομαρχιακή Συνέλευση ΠΑΣΟΚ είχε προγραμματιστεί να συνεδριάσει στο ξενοδοχείο Αστήρ Πάτρας. Μετά τις “γιούχες” πολιτών σε βουλευτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ τις τελευταίες ημέρες, η αστυνομική δύναμη έξω από το ξενοδοχείο ήταν μεγάλη.

    Προς έκπληξη, ο κόσμος που προσήλθε ήταν λίγος, αφού πλέον έχει γίνει αντιληπτό ότι ο κόσμος είναι όχι μόνο “Αγανακτισμένος”, αλλά και....
    Εξοργισμένος !
    Οι Βουλευτές φυσικά φοβήθηκαν να πάνε, καθώς καθημερινά συνάδελφοί τους αυξάνουν την λίστα των 80+ βουλευτών που έχουν δεχθεί επιθέσεις από πολίτες.

    Η είδηση όμως δεν ήταν αυτή !
    Ο πρώην υποψήφιος Δήμαρχος Παραλίας Πατρών Η. Λάππας ακούστηκε να λέει το απίθανο (!) :
    “Ο Γ. Παπανδρέου να πάει στο Γουδί”, μένοντας όλοι (έστω και οι λίγοι) με το στόμα ανοιχτό !
    -----------------------------------
    Αν αναλογιστούμε ότι ο πρωθυπουργός ξεκίνησε την πολιτική του σταδιοδρομία από την Αχαία, τότε καταλαβαίνουμε ότι αυτά τα λόγια αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη σημασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αποχώρηση Γκερέκου μετά τις φωνές «Αγανακτισμένων» στην έναρξη του Φεστιβάλ Κέρκυρας.

    Συνθήματα και διαμαρτυρίες για τη στήριξη του μεσοπρόθεσμου από δεκάδες αγανακτισμένους ανάγκασαν την βουλευτή Κέρκυρας του ΠΑΣΟΚ Άντζελα Γκερέκου να αποχωρήσει από την εναρκτήρια συναυλία του Φεστιβάλ Τεχνών Κέρκυρας σήμερα(ΧΘΕΣ) το βράδυ.

    Το επεισόδιο έγινε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης της πρώτης ημέρας του Φεστιβάλ, στα Ανάκτορα Μιχαήλ και Γεωργίου.
    Δεκάδες αγανακτισμένοι μετέφεραν τη συγκέντρωσή τους από την Πλατεία Δημαρχείου στην είσοδο των Ανακτόρων, δίπλα από το αίθριο στο οποίο εκείνη την ώρα είχε ήδη ξεκινήσει η μουσική εκδήλωση.

    Άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά της κυβερνητικής πολιτικής αλλά και της ίδιας της βουλευτού, ως αντίδραση για τη στήριξη που παρείχε στη Βουλή στο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα του μνημονίου.
    Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι φωνές ανάγκασαν τη βουλευτή να αποχωρήσει από την πίσω είσοδο των Ανακτόρων.

    Ας σημειωθεί ότι στα Ανάκτορα βρισκόταν ισχυρή αστυνομική δύναμη η οποία, ωστόσο, δεν χρειάστηκε α επέμβει αφού οι διαμαρτυρίες ήταν ειρηνικές και οι αγανακτισμένοι δεν επιχείρησαν να μπουν μέσα στο συναυλιακό χώρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ..ΟΥΣΤ ΡΕΕΕΕΕ..ΜΑΦΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΘΙΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πρίν 40 χρόνια ακουγόταν το εξής:
    "Ευριπίδη Ευριπίδη,το ΄χεις χάσει
    το παιχνίδι,
    τί τη θές τη πιτσιρίκα,αφού ο γέρος
    δεν δίνει προίκα"....
    Μάλλον ο σερ Μπιθί το τραγουδούσε.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση