GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι μπαχαλάκηδες του ... διαδικτύου!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός e-mail: prevejohn@yahoo.gr Όπως είναι γνωστό στην χώρα μας εδώ και χρόνια οι εκάστοτε εξουσίες πολλές φορ...

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr
Όπως είναι γνωστό στην χώρα μας εδώ και χρόνια οι εκάστοτε εξουσίες πολλές φορές χρησιμοποίησαν και χρησιμοποιούν κουκουλοφόρους και παρακρατικούς στα πλαίσια ενός μηχανισμού χάλκευσης και υπονόμευσης των λαϊκών αντιδράσεων για τα πεπραγμένα τους.
Μάλιστα τον τελευταίο καιρό πολλά από τα μέλη του ανίκανου κυβερνητικού θιάσου χρησιμοποιούν για αυτά τα άτομα την λέξη Μπαχαλάκηδες με σκοπό να μας ...
κάνουν να ξεχάσουμε την λέξη παρακρατικοί και ότι αυτό σημαίνει για εμάς και την σύνδεση τους για να μη πω τον εναγκαλισμό τους σε κρίσιμες περιόδους με τους μηχανισμούς καταστολής!!!
Τώρα που τα ΜΜΕ στην πλειονότητα τους...
συμπορεύονται μαζί τους αποκρύπτοντας την αλήθεια αλλά και παραπληροφορώντας τον Ελληνικό λαό ο μόνος αντίπαλος που τους έχει απομένει είναι το διαδίκτυο και η δυνατότητα που μας παρέχει για ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων αλλά και πληροφοριών!!!
Έτσι αφού δημιούργησαν μηχανισμούς παρακολούθησης για όσους θεωρούν επικίνδυνους (με τις γνωστές βαλίτσες της ΕΥΠ) δημιούργησαν και τους Μπαχαλάκηδες του διαδικτύου οι οποίοι περιδιαβαίνουν ολημερής στα διάφορα blogs και site καταγράφοντας πρόσωπα και σκέψεις που ενοχλούν την κοινοβουλευτική χουντοδημοκρατία τους!
Αυτοί λοιπόν οι αργόμισθοι και ακαλλιέργητοι πρακτορίσκοι κρυμμένοι μέσα στην ανωνυμία τους παρεμβαίνουν (τρομάρα τους) σε επώνυμες σκέψεις ως σχολιαστές και με ανόητους χαρακτηρισμούς, ύβρεις ακόμα και με απειλές προσπαθούν να λοιδορήσουν αλλά το κυριότερο να αποπροσανατολίσουν τους αναγνώστες από την ουσία των σκέψεων του εκάστοτε αρθογράφου!!!
Σίγουρα οι δημοσιοποιημένες σκέψεις και πληροφορίες δεν σημαίνει ότι πάντα είναι σωστές και αλάθητες αλλά εκεί έχουν δικαίωμα επώνυμοι και ανώνυμοι (στα πλαίσια του πολιτισμένου διαλόγου ) να επικροτήσουν ή να αντικρούσουν με ευπρέπεια τα γραφόμενα!!! Ας γνωρίζουν λοιπόν οι ανώνυμοι Μπαχαλάκηδες του διαδικτύου πως όταν καταφεύγουν σε υβρεοσχόλια 1ον δεν πείθουν 2ον εκθέτουν το προσωπικό πνευματικό τους επίπεδο και 3ον χαρακτηρίζονται ως κομματόσκυλα και ρουφιάνοι του συστήματος!!!

8 σχόλια

  1. Αν καταλαβα καλα οποιος συμφωνει με την κυβερνητικη πολιτικη ειναι μπαχαλακης για σενα.Πρεπει δηλαδη να ταυτιζεται με τις αποψεις των απανταχου τεμπεληδων για ναναι αρεστος στο δικο σας το συστημα της διαστρεβλωσεις και της συκοφαντιας.Αυτο στη δικη μου γλωσσα λεγεται φασισμος και μπαχαλακης εισαι και φαινεσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΙΣΗΣ ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ (ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΗ) ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΒΑΡΥΣ ΜΑΛΑΚΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιωργος εσωσε την Ελλαδα απο την καταστροφη που την ειχαν βαλει ολοι οι κουμπαροβολεμενοιαριστεροκαθικιακουρασμενοιφαγαδες.ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιωργος εσωσε την Ελλαδα απο την καταστροφη

    Και πασοκόσκυλο και χαζός και μάλλον βαρύς πότης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κομματόσκυλο 25 Ιουλ 2011 7:37:00 μ.μ. διάβασε τι λέει η παρακάτω παράγραφος του κειμένου για να καταλάβεις τι λέει ο άνθρωπος!!!!


    Αυτοί λοιπόν οι αργόμισθοι και ακαλλιέργητοι πρακτορίσκοι κρυμμένοι μέσα στην ανωνυμία τους παρεμβαίνουν (τρομάρα τους) σε επώνυμες σκέψεις ως σχολιαστές και με ανόητους χαρακτηρισμούς, ύβρεις ακόμα και με απειλές προσπαθούν να λοιδορήσουν αλλά το κυριότερο να αποπροσανατολίσουν τους αναγνώστες από την ουσία των σκέψεων του εκάστοτε αρθογράφου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΗΛΙΘΙΑ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΑ!!!! ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΖΩΟ, ΠΟΥ ΒΡΩΜΙΖΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ PRESS, ΕΓΡΑΨΕ:

    "....Εμπρός ζώωωωωωωααααααααα...

    ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    ΖΗΤΩ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΖΗΤΩ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΦΥΡΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ............."

    **********************************

    ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ…
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η «ΣΥΓΧΡΟΝΗ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ "ΚΕΝΤΡΟ" - ΔΕΞΙΑ, ΚΥΡΙΟΙ...

    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ, ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΣΑΝ ΤΟΝ ΝΟΡΒΗΓΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ, ΠΟΥ "ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ" ΚΑΙ "ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ" ΣΕ ΝΕΕΣ ΤΑΞΕΙΣ, ΜΑΣΟΝΙΕΣ, ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ ΚΛΠ. ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ, ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ "ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ" "ΚΑΛΟ" KAI "ΕΝΑΡΕΤΟ" (ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ) ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΜΑΣ !!!!

    ΑΥΤΟ, ΞΕΡΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ… (ΔΗΛ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ, ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ- ΕΦΕΥΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ , ΟΠΩΣ - «…Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΧΑΛΑΣΑΝΕ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ…»....!!!!)

    ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΙ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΠΟΥ ΣΥΝ ΤΟΙΣ ΑΛΛΟΙΣ, ΣΥΝΩΣΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΝΔ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΓΟΝΟΙ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ, ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ, ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΕΛΙΟΙ, ΟΤΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΦΑΣΗ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ», ΟΥΤΕ ΤΗΝ «ΥΠΟΚΙΝΕΙ» ΚΑΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΣ (ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ...), ΟΥΤΕ ΚΑΜΙΑ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΝΤΕΛΜΠΕΡΓΚ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΩΡΙΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ!!!!

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ, ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΣΑ(ΧΛΑ)ΜΑΡΑ!!!!!

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!

    ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ… ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ… ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?? ΕΕΕ... ΤΙ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ___________________________________
    ΝΟΡΒΗΓΟΣ: Άλλος ένας σοσιαλιστής που συγκλονίζει την χώρα του. (ποιόν μας θυμίζει…)

    Λίγοι Έλληνες γνωρίζουν ότι ο Νορβηγός σφαγέας υπηρέτησε τον σοσιαλισμό για σειρά ετών.
    Όλοι επιμένουν να παρουσιάζουν την πρόσφατη ακροδεξιά στροφή του (που θυμίζει βέβαια το νέο ΠΑΣΟΚ σε πολιτικό επίπεδο), αλλά ο ίδιος έχει αποτάξει κάθε μαρξιστική επιρροή ακόμα και σε θεωρητικό επίπεδο.

    Η οικογενειακή του καταβολή μάλιστα είναι καθαρόαιμα σοσιαλιστική.

    Και οι δύο του γονείς είναι σοσιαλιστές, μέλη του εργατικού κόμματος της Νορβηγίας.

    Ο Πατέρας του όμως, εγκατελειψε την μητέρα για να κάνει δεσμό με μία νεαρή σοσιαλίστρια.

    Αποτέλεσμα ήταν ο Νορβηγός να μεγαλώσει με την μητέρα του, ενώ ο πατέρας του τσιλιμπούρδιζε.

    Αυτό μάλλον τον επηρέασε, αφού εφάρμοσε μία ακροδεξιά αντιμετώπιση του σοσιαλιστικού κράτους στο οποίο ζει.

    Ευτυχώς η αντιμετώπιση του Έλληνα πρωθυπουργού προς την σοσιαλιστική χώρα την οποία κυβερνά, περιορίστηκε στην επιβολή ακροδεξιάς οικονομικής πολιτικής και όχι (ακόμα τουλάχιστον) εκτελέσεων. Άλλωστε οι Έλληνες σοσιαλιστές εμφανίζονται περισσότερο προσαρμοστικοί με αποτέλεσμα να αποφεύγουν τέτοιους κινδύνους.

    Το ότι ο Νορβηγός δολοφόνος είναι και αυτός φιλοϊσραηλινός, μάλλον είναι σύμπτωση.

    Όπως σύμπτωση πρέπει να είναι ότι σύμφωνα με το μανιφέστο του, εμφανίζεται και αυτός ως… Φιλέλληνας !

    ΣΑΝ ΤΗΝ "ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ" ..ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    ΚΑΚΗ ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ +++ +++ +++

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση