GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Και ας φορούν στολή …μας κοροϊδεύουν …ασύστολα!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός e-mail: prevejohn@yahoo.gr Τελικά θα μας τρελάνουν οι της Ελληνικής Αστυνομίας. Πριν τελειώσει η Ε.Δ.Ε (πο...

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr
Τελικά θα μας τρελάνουν οι της Ελληνικής Αστυνομίας. Πριν τελειώσει η Ε.Δ.Ε (που γίνεται για τα μάτια του κόσμου και μάλλον δεν θα μας διαφωτίσει αλλά θα τα κουκουλώσει) ο εκπρόσωπος της. διατυμπάνισε στα κανάλια ότι οι κουκουλοφόροι που είδαμε όλοι στα βίντεο (στα γεγονότα της περασμένης Τετάρτης) μαζί με τους Ματατζήδες, ήταν εργαζόμενοι της Ε.Θ.Ε.Λ τους οποίους όπως ισχυρίζονται απεγκλώβισαν και...
εν συνεχεία τους οδήγησαν υπό προστασία στην Βουλή από όπου έφυγαν σε είκοσι λεπτά!
Πραγματικά εκπλήσσομαι με την ανθρωπιά και την ευαισθησία τους απέναντι στους συγκεκριμένους κύριους και απορώ γιατί δεν επέδειξαν την ίδια καλή συμπεριφορά απέναντι στους πάσης φύσεως και ηλικίας μη κουκουλοφόρους διαδηλωτές τους οποίους ξυλοκοπούσαν αδιακρίτως και βομβάρδιζαν με τόνους χημικών!!!
Επίσης τώρα μου έρχεται στο νου και ένα άλλο περιστατικό το οποίο συνέβη αν θυμάμαι καλά στην απεργία της 15ης Μαΐου. Τότε είχαμε δει πάλι κάποιους αστυνομικούς να κουβαλούν ρόπαλα και διάφορα άλλα αντικείμενα τα οποία χρησιμοποιούν κατά κόρον οι κουκουλοφόροι και τότε η δικαιολογία τους ήτανε ότι παρακολουθούσαν κάποιον ο οποίος επί μέρες μάζευε (σαν μερμύγκι) αυτά τα υλικά σε μια κρυψώνα και πως την ώρα των επεισοδίων θυμήθηκαν να στήσουν ολόκληρη επιχείρηση για την απομάκρυνση των!!!!
Αλήθεια δεν μας πληροφόρησαν ποτέ το όνομα αλλά και γενικά το τι έγινε ο τύπος τον οποίο υποτίθεται ότι συνέλαβαν σε εκείνο το συμβάν!!!
Τελικά οι άνθρωποι νομίζουν ότι απευθύνονται σε χαχόλους και ηλίθιους και μας πλασάρουν απίθανες δικαιολογίες και εξηγήσεις οι οποίες μέρα με την ημέρα μεγαλώνουν περισσότερο την οργή μας.
Όμως το χειρότερο είναι ότι με όλη αυτή την ανικανότητα και ανευθυνότητα τους, μεγαλώνουν επικίνδυνα το μίσος του λαού για την αστυνομία και πολύ φοβάμαι ότι στο άμεσο μέλλον θα βιώσουμε ακόμα πιο οδυνηρές και σκληρές καταστάσεις!!!!!

7 σχόλια

  1. ΕΡΩΤΗΜΑ
    Οταν δηλώνει ένας βουλευτής ότι ψήφισε μετά από άσκηση πίεσης και απειλών για τη ζωή του, ΠΟΣΟ ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ είναι η διαδικασία;

    Ενας νομικός υπάρχει εδώ μέσα να μου απαντήσει;;;

    ...Ο κύριος βουλευτής δεν πρέπει να δώσει το όνομα αυτού που τον απείλησε;;;

    Γιατί στις ειδήσεις δε σχολιάστηκε καθόλου;;;;

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ;;;;;;;;;

    Με τη μύνηση κατά τη; ΕΛΑΣ τί θα γίνει;'

    Πέρασε μια βδομάδα.

    Υπογράφουμε κάπου;;;

    Πάμε λίγο πράξεις επιτέλους, όχι και εμείς οι πολίτες λόγια-λόγια-λόγια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις εδώ:
    http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.anagnwstes&id=7735

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΗ
    ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ (= ΚΛΕΙΟΥΣ 56)

    ΤΟΠΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ: ΠΕΜΠΤΗ 7/7/2011 ΚΑΙ ΩΡΑ 6.30 Μ.Μ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ''ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ'' ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ
    (2 βήματα από το Μετρό Χολαργού,έξοδος : Μεσογείων,
    πρός Σταυρό)

    ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΩΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ,
    ΔΙΟΤΙ
    ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ , για τις....
    28 &29 Ιουνιου, Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ
    ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Α Μ Ε Σ Ω Σ.


    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : 210 7250898 & 210 7250907
    ΚΙΝ.698 57 07 087 ΗΛ-ΔΙΕΥΘ: dkoillato@otenet.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι λίγες εικόνες που προλάβαμε να δούμε,αλλά κυρίως αυτές μαζί με τα video που προβλήθηκαν στα blogs,δεν μας άφησαν καμμιά αμφιβολία ότι όλα λειτούργησαν βάσει διατεταγμένου σχεδίου.
    Ο στόχος ήταν σαφής.Διάλυση και τρομοκράτηση της πλατείας ώστε να μην ξαναεπιχειρησει να αντισταθεί.
    Το χειρότερο από όλα είναι ότι οι δυνάμεις της αταξίας ενήργησαν με σαδισμό,σαν να το απολάμβαναν.
    Στα σχόλια τους στο site της ομάδας ΔΕΛΤΑ στο facebook έκαναν λόγο για δωρεάν έκρηξη αδρεναλίνης και ότι το απόλαυσαν πολύ καλύτερα από ένα life videogame.
    Πέρα λοιπόν από την υφισταμένην πλύση εγκεφάλου και επένδυση σε ζωώδη ένστικτα σαδισμού,μήπως εκπαιδεύουν επίδοξους δολοφόνους?
    Και είναι η προστασία των δικαιωμάτων των άπληστων 300 που επιβάλλει τώρα την κατεπείγουσα πρόσληψη 4.000 αστυνομικών?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ρε συ ΚΟΛΛΑΤΕ σαν πολυ ΖΟΡΟ κια ΝΤΑ'ΑΡΤΑΝΙΑΝ δεν το παίζεις........
    Σε αυτή την χώρα ολοι γνωστοί είμαστε.........!!!!
    Καλα να φυγει ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ, το ΠΑΣΟΚ κια η Ν.Δ και όλοι.............!!!!
    Αλλά γιατί;Δώσε απάντηση...........τώρα!!!!
    αν ειναι πάντως για να πάρεις την θέση τους εσύ και όλοι οι άλλοι ομοιοι σου .............τότε άσε δεν θα πάρουμε................φυγε και συ μαζί τους.....με το ελικοπτερο.....γιατί αν μείνεις θα φας πολυ ξύλο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΑΚΟΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΧΕΡΙ ΚΩΛΟΜΠΑΤΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ... ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΔΙΝΟΥΝ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΚΡΟΤΙΔΕΣ ΣΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ 25ΧΡΟΝΑ ΡΕΜΑΛΙΑ -ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΤΥΧΗ- ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση