GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελεύθερος με εγγύηση ο πρώην σύμβουλος του Κάμερον...

Ελεύθερος με εγγύηση αφέθηκε ο πρώην επικεφαλής των επικοινωνιών του Βρετανού πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον, Αντι Κόλσον, μετά τη σύλληψή...

Ελεύθερος με εγγύηση αφέθηκε ο πρώην επικεφαλής των επικοινωνιών του Βρετανού πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον, Αντι Κόλσον, μετά τη σύλληψή του για τηλεφωνικές υποκλοπές την εποχή που ήταν διευθυντής της εφημερίδας News of the World.
«Ένας άνδρας ηλικίας 43 ετών ο οποίος συνελήφθη μετά...
 την εμφάνιση του σήμερα σε αστυνομικό τμήμα του νότιου Λονδίνου, αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση μέχρι μια ημερομηνία του Οκτωβρίου», δήλωσε εκπρόσωπος της μητροπολιτικής αστυνομίας, ερωτηθείς σχετικά με τον Κόλσον.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Κόλσον, ο οποίος ήταν διευθυντής της εβδομαδιαίας εφημερίδας News of the World από το 2003 έως το 2007, θεωρείται «ύποπτος για συμμετοχή σε παράνομες υποκλοπές τηλεφωνημάτων» και για «διαφθορά».
Ο Κόλσον επέμενε ότι δεν γνώριζε τίποτα για την υπόθεση, αλλά καθώς προχωρούσαν οι αποκαλύψεις, αναγκάστηκε να παραιτηθεί από την ομάδα του Κάμερον τον Ιανουάριο.

1 σχόλιο

  1. Ο Άντι στή φυλακή θα μάθει ότι
    εκτός από παρακολουθήσεις τηλ/νων
    υπάρχει και αυτή τών κωλοφάρδουλων.
    Εκτός αν προνόησε "κρατόντας" τον
    Κάμερον.
    Πάντως οι φυλακόβιοι άνετα θα τιτλο-
    φορήσουν το μυθιστόρημα:
    "Η εκδίκηση της 13χρονης".
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση