GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΕΔΚΕ: Ο ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΦΕΥΓΕΙ, ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΜΕΝΟΥΝ...

Από το aftodioikisi.gr Μπορεί να «έπεσε» ο Νικήτας Κακλαμάνης από δήμαρχος Αθηναίων και -κατ' επέκτασιν- να « πέφτει » και από την κ...

Από το aftodioikisi.gr
Μπορεί να «έπεσε» ο Νικήτας Κακλαμάνης από δήμαρχος Αθηναίων και -κατ' επέκτασιν- να «πέφτει» και από την καρέκλα του προέδρου της ΚΕΔΚΕ, ωστόσο, οι ρουσφετολογικές προσλήψεις που έκανε στην Ένωση το τελευταίο δίμηνο της θητείας του θα μείνουν.
Συγκεκριμένα, αυτό το μήνα προσέλαβε ένα δημοσιογράφο, με σύμβαση έργου ύψους 20.000 ευρώ, για το τριμηνιαίο περιοδικό της ΚΕΔΚΕ «Επιθεώρηση Τοπικής Αυτοδιοίκησης» και για τη δημιουργία ηλεκτρονικής εφημερίδας, ενώ το ίδιο είχε πράξει και πριν από περίπου δύο μήνες, με την πρόσληψη ενός ακόμα δημοσιογράφου για τον ίδιο λόγο και με την ίδια αμοιβή. Μάλιστα, ανεπιβεβαιώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει γίνει και τρίτη πρόσληψη δημοσιογράφου με αμοιβή, επίσης, 20.000 ευρώ.
Να σημειωθεί πως ήδη το τριμηνιαίο περιοδικό έχει...
τρεις δημοσιογράφους, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι οι προσλήψεις έγιναν με τη σύμφωνη γνώμη και των δημάρχων του ΠΑΣΟΚ στο διοικητικό συμβούλιο της ΚΕΔΚΕ.
Η ερώτηση που πλανάται στους διαδρόμους της ΚΕΔΚΕ είναι πώς ο Νικήτας Κακλαμάνης και το απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης, στο οποίο μάλιστα συμμετέχουν πρόσωπα τα οποία όχι μόνον δεν επανεξελέγησαν, αλλά έχουν και ανοιχτά θέματα με τη Δικαιοσύνη, όπως, για παράδειγμα ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, προχωρά σε προσλήψεις που δεσμεύουν τη νέα ηγεσία της ΚΕΔΕ, που αναμένεται να εκλεγεί το Σεπτέμβριο.

9 σχόλια

  1. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ..ΟΝΕΙΡΟ ΒΛΕΠΩ..ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ..ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΩ..ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΔΙΑΛΥΣΑΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ 10000000 ΕΛΛΗΝΩΝ..ΠΡΟΔΩΤΙΚΟ-ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟ ΔΟΣΙΛΟΓΟ ΠΑΣΟΚ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗ ΝΔ..ΣΑΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ- ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ -ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΣΑΣ ..ΟΥΤΕ ΣΤΟΥ ΒΟΔΙΟΥ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΤΟΥΤΟΝ ΤΟΝ ΝΤΟΥΝΙΑ..
    ..ΟΛΑ ΚΑΤΑΧΤΩΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΘΥΣΙΕΣ ..ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ ΘΕΛΕΙ ΝΕΚΡΟΥΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ..ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ...ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΙ ΓΑΛΑΖΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί μόνο όταν πέφτεις μέσα κάνεις σαματά; Σε θέματα που τρως την πατάτα, όπως τώρα με τις τράπεζες που τελικά περάσανε όλες, ψιλοκομμένο τουμπεκί;;;;;;;;; Βγαλτο κι αυτό με μεγάλα γράμματα την κορυφή της σελίδας σου (για να είσαι δίκαιος κ σωστός): "ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΕΣΑΜΕ ΕΞΩ!!!"
    Αντε να δούμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. με το ΠΑΣΟΚ σου .ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΑΛΑΑΚΑΑΑΑ
    ΤΙ ΓΙΕΝΕΤΑΙ $$$$$$$$$$$$$$$$$$

    Δεν ξενερώνουμε ποτέεεε, δεν ξενερώνουμε ποτέ!!

    Πρέσβειρα της Ελλάδας στον ΟΟΣΑ στο Παρίσι στέλνει ο πρωθυπουργός την πρώην υπουργό Περιβάλλοντος Τίνα Μπιρμπίλη, σύμφωνα με την.. εφημερίδα*...

    Ασφαλείς πληροφορίες επιμένουν ότι η απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου είναι ειλημμένη και είναι θέμα λίγου χρόνου να ανακοινωθεί και επίσημα η τοποθέτηση της στην έδρα του ΟΟΣΑ στο Παρίσι.

    Φαίνεται ότι ο πρωθυπουργός μετά την αποκατάσταση του πρώην υπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Δρούτσα στην Ευρωβουλή θέλει να αποκαταστήσει όλους τους συνεργάτες του με τους οποίους κυβέρνησε την χώρα τους τελευταίους 20 μήνες.
    __________________________________
    Να σημειωθεί ότι η αμοιβή του πρέσβη στον ΟΟΣΑ είναι 300.000 ευρώ αφορολόγητα καθώς και δωρεάν σπίτι, το οποίο ανήκει στην ελληνική αντιπροσωπεία..... Στις παροχές περιλαμβάνετται και αυτοκίνητο με οδηγό και μάγειρα. Η διάρκεια της θητείας είναι 5 χρόνια.
    Το διαμερισμα του πρέσβη στον ΟΟΣΑ που ανήκει στο ελληνικό κράτος βρίσκεται στο καλυτερο σημείο της πόλης και ξεπερνά τα 500 τετραγωνικά μέτρα.
    Τα έξοδα της διαμονής του έλληνα επικεφαλής επιβαρύνουν προφανως την αντιπροσωπεία δηλαδή τους έλληνες φορολογούμενους.
    ___________________________________
    Δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρωθυπουργός αποκαθιστά τους συνεργάτες του στις παραμονές πολιτικών εξελίξεων. Το 2004, π.χ. μετά την ήττα στις εκλογές από τον Καραμανλή έσπευδε να συμπεριλάβει σε εκλόγιμη θέση στο ευρωψηφοδέλτιο, τον Σταύρο Λαμπρίνίδη,(τον σημερινό υπουργό Εξωτερικών) χωρίς ουσιαστική προσφορά στο ΠΑΣΟΚ και πείρα, προκαλώντας την ενόχληση στελεχών και οπαδών του ΠΑΣΟΚ που εξέλαβαν τον διορισμό εκείνο ώς ένδειξη πολιτκού φαβοριτισμού.

    Φαίνεται οτι οι περισσότεροι συνεργάτες του ΓΑΠ αντιπαθούν βαθιά τις εκλογικές δημοκρατικές διαδικασίες προτιμώντας σαφώς τα προνόμια που τους απονέμει ο ηγεμόνας !

    Ελάχιστοι απο τους συνεργάτες του δοκίμασαν να εκλεγούν προτιμώντας είτε το ψηφοδέλτιο Επικρατείας, είτε τα εξωκοινοβουλευτικά χαρτοφυλάκια.....

    ΠΑΣΟΚ. Τα λεφτά υπάρχουν. ΓΙΑ την
    ΕΛΙΤ ΑΛΗΤ μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΕΥΓΕΙ Η ΠΑΛΙΟΑΔΕΛΦΩ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΙΝΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 11.13 EΣΕΝΑ ΔΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΣΑ
    ΣΕ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΜΙΝΑΚΙ....?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΙΓΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΣΟΥ ΘΙΞΑΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΩ..ΓΑΜΗΣΑ ΚΑΜΙΝΑΚΗΔΕΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΔΕΣ ΨΙΝΑΚΗΔΕΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΑΚΙΔΕΣ ΣΑΜΑΡΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΤΟΣΗΜΑΡΙΑ ΣΑΣ ΜΑΛΑΚΑ.ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΡΕ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΑΙ ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΝΑΣ ΣΩΣΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕ ΠΟΛΛΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΦΟΡΕΑ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΚΛΕΙΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ,ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΣ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ,ΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ,ΕΙΤΕ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΠΑΝΕ ΣΥΝΝΕΦΟ,ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΚΕΔΚΕ.ΑΣ ΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ.ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ,ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση