GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πανικός στη ΝΔ για ένα βίντεο...

Από το volospress.blogspot.com Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και το οποίο ξεκινούσε με τη φράση «λεφτά υπάρχουν», προκάλεσε ...

Από το volospress.blogspot.com
Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και το οποίο ξεκινούσε με τη φράση «λεφτά υπάρχουν», προκάλεσε πανικό στη ΝΔ. Ο ένας λόγος ήταν ότι χαρακτήριζε τον Μπαρόζο «κατοχικό πρωθυπουργό», ενώ ο... Ο.Ρεν κατά τον άγνωστο… σκηνοθέτη είχε τον τίτλο του «κατοχικού αντιπροέδρου»! Αυτό που ενόχλησε ίσως περισσότερο ήταν η συνέχεια, καθώς μετά την προβολή στιγμιοτύπων από...
συγκεντρώσεις των «αγανακτισμένων», το βίντεο τελείωνε με πλάνα του Αντώνη Σαμαρά και την λέξη restart (επανεκκίνηση δηλαδή), φανερώνοντας τα «γαλάζια» πιστεύω του δημιουργού του. Πιθανότατα το βίντεο να αποτελεί αυτοσχεδιασμό κάποιου ανώνυμου ΟΝΝΕΔίτη, καθώς είναι πανεύκολο να κατασκευασθεί και να αναρτηθεί στο youtube. Αλλά επειδή οι καιροί είναι πονηροί, έκανε δήλωση μέχρι και η αναπληρώτρια εκπρόσωπος της ΝΔ Β. Τζότζολα, που χαρακτήρισε το βίντεο «προβοκάτσια»! Προφανώς, «τους έζωσαν τα φίδια» ότι στην επόμενη συνάντηση Σαμαρά με Μπαρόζο – Ρεν θα τον ρώταγαν και «τι είναι αυτό το βίντεο Αντώνη;»…

17 σχόλια

  1. ΤΟ ΠΑΘΗΜΑ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΣΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ.. ΟΧΙ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ.. ΜΑΥΡΟ ΡΕ ΣΤΗ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΑΦΙΑ..ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΟΠΡΙΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΛΑΖΟΝΕΣ ΚΥΝΙΚΟΙ ΧΥΔΑΙΟΙ ΣΚΥΦΤΟΥΛΗΔΕΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΞΕΝΩΝ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΩΝ..ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΕ 500 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΤΕ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΗ-ΔΙΧΑΣΤΙΚΗ ΔΕΞΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΚΥΝΙΚΟ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να ΄μαστε όλοι καλά, και αισιόδοξοι για το αίσιο τέλος του αγώνα για ΟΛΗ την ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, η μάχη κατά των ιδιωτών τραπεζιτών είναι Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ, κι όχι η μάχες με τα ΟΠΛΑ, όπως πίστευε ο Σαντάμ Χουσείν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ
    ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΚΑΘΕ ΜΕ ΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΩΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΒΙΝΤΕΟ

    ----voglis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η δίγλωσση ΝΔ παίζει σε πολλά ταμπλό. Και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ. Το βίντεο αποτυπώνει την ψυχολογία του μέσου ΝΔκράτη όπως προσλαμβάνει την επικαιρότητα. Είναι ζωτικής σημασίας να γίνουν οι Ευρωπαίοι Ναζί, ο Παπανδρέου συνεργάτης τους και ποδότης και ο Σαμαράς Μεσσίας για τις προσδοκίες του όχλου. Και αυτό το σιγοντάρουν και οι παθιασμένοι αντιΠΑΣΟΚ γενίτσαροι Μπέης, Παπαδάκης, Θεοδωράκης, ΚΑζάκης, Ρωμανιάς, Μαριάς, ΣΠΙΘΕΣ, Κασιμάτης και λοιποί (Τράγκας, Αυτιάς και Ψωμιάδης ήταν πάντα μια κατηγορία 'φιλολαϊκών' αντιΠΑΣΟΚ από μόνοι τους). Για αυτό και δεν θα επιβιώσει ούτε δύο μήνες το σχήμα Σαμαρά ΑΝ βγει πρώτος σε εκλογές. Απλά γιατί αυτό που θα βρει θα τον αναγκάσει να αυτοδιαψευσθεί σε τόσο οικτρό σημείο και χωρίς άλλοθι που θα τον πάρουν με τις πέτρες μονο οι δικοί του. Οι άλλοι θα τον λυπούνται. Και πιστέψτε με, μόνο οι δικοί του φθάνουν, και για τη Τζότζολα και για το Σαμαρά και για όλο το δεξιό συρφετό της προδοσίας, της ανεντιμότητας, του γκαιμπελισμού, του θράσους, της ανευθυνότητας, της παρακμής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αλήθεια ρωτήστε την λαλίστατη κυρία τη σύνταξη πήρε από την Ολυμπιακή που εργαζόταν με τον νόμο 3717/2009 του Χατζηδάκη.Μήπως λέω μήπως παίρνει σύνταξη πάνω από το πλαφόν των 10500 ενσήμων του ΙΚΑ,γιατί οι συνάδελφοι της απολαμβάνουν αυτού του προκλητικού προνομίου για τα σημερινά δεδομένα.Και φυσικά χαρίστηκαν και αλλά ένσημα για φτάσουν τα 10500 διότι οι περισσότεροι είναι σε μικρή ηλικία οπότε και εδώ τούς χαρίστηκαν.Όλα αυτά τα καλά περιέχει ο νόμος σκάνδαλο του Χατζηδάκη 3717/2009 για να στηρίξει το πλιάτσικο της ιδιωτικοποίησης της Ολυμπιακής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΤΗ ΝΔ ΤΟ ΚΚΕ, ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ,
    ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ,ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΥΤΕΣ .
    Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΣΤΥΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ - ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝ -,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΥΠΗΡΕΤΕΙ ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΤΑΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΤΗ ΝΔ ΤΟ ΚΚΕ, ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ,
    ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ,ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΥΤΕΣ .
    Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΣΤΥΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ - ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝ -,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΥΠΗΡΕΤΕΙ ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΤΑΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΤΗ ΝΔ ΤΟ ΚΚΕ, ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ,
    ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ,ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΥΤΕΣ .
    Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΣΤΥΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ - ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝ -,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΥΠΗΡΕΤΕΙ ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΤΑΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 14 Ιουλ 2011 9:19:00 π.μ.

    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΛΑΟΣ, ΤΗ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥΘΕΝΑ !!!!

    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ !!!!!

    ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗ, ΣΥΜΦΩΝΩ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Με έκπληξη είδαμε χθες, στελέχη της ΝΔ να …κρατούν αποστάσεις από βίντεο κλιπ που έφτιαξε κάποιος ερασιτέχνης και ανέβασε το “Taxalia”, το οποίο παρουσίαζε τον Σαμαρά σαν μοναδική αξιόπιστη λύση για την έξοδο από την κρίση.

    Η συνέχεια στο olympia.gr

    Διαβάστε κι αυτό: Τζότζολα: "Προβοκάτσια το βίντεο"... λογικό... μιας και δεν το εγκρίνουν οι διαφημιστικές του ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. λογικό... μιας και δεν το εγκρίνουν οι διαφημιστικές του ΠΑΣΟΚ

    Λογική η αντίδραση κάποιων στη ΝΔ μιας και επιβάλλεται από τους γνωστούς ΠΑΣΟΚους διαφημιστές-επικοινωνιολόγους που επί ΝΔ είχαν την επικοινωνία-διαφήμιση των ΕΛΤΑ και επί ΠΑΣΟΚ πήραν και του ΟΠΑΠ και τώρα αγχώνονται γιατί βλέπουν ότι προσπάθειες ανώνυμων φίλων και προπάντων δωρεάν, μπορεί να απειλήσουν τα εκατομμύρια που τσιμπάνε απ' τα δεξιά ζώα, εδώ και 100 χρόνια, για να τους έχει το ΠΑΣΟΚ στην πρίζα και να μην τολμάνε να σηκώσουν επικοινωνιακά κεφάλι.

    Εννοείται πως η απάντηση από τη ΝΔ θα έπρεπε να ήταν: Δεν μπορούμε να σχολιάζουμε όλα τα ανώνυμα βίντεο που κυκλοφορούν στο youtube, γι αυτό απευθυνθείτε στους δημιουργούς... και τέλος πάντων η ΝΔ δεν θα μπορούσε να υιοθετήσει το βίντεο... αλλά φυσικά σε καμία περίπτωση δεν θα έπρεπε η απάντηση να είναι: "Το συγκεκριμένο βίντεο είναι προβοκάτσια" όπως είπε η κ. Τζότζολα [αν ισχύει η δήλωση αυτή]. Να αποκαλούμε προβοκάτορα κάποιον "άρρωστο" και αμετανόητο φίλο της ΝΔ που θέλησε να προβάλει τη θέση του Σαμαρά έστω και άκομψα για μερικούς και μερικές... είναι σα να φτύνουμε τους Νδίτες στα μούτρα και να παρακαλάμε να είμαστε αρεστοί από το ΠΑΣΟΚοκρατούμενο σύστημα επικοινωνίας...

    Διαβάστε και την είδηση:

    Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και το οποίο ξεκινούσε με τη φράση «λεφτά υπάρχουν», προκάλεσε πανικό στη ΝΔ. Ο ένας λόγος ήταν ότι χαρακτήριζε τον Μπαρόζο «κατοχικό πρωθυπουργό», ενώ ο Ο.Ρεν κατά τον άγνωστο… σκηνοθέτη είχε τον τίτλο του «κατοχικού αντιπροέδρου»! Αυτό που ενόχλησε ίσως περισσότερο ήταν η συνέχεια, καθώς μετά την προβολή στιγμιοτύπων από συγκεντρώσεις των «αγανακτισμένων», το βίντεο τελείωνε με πλάνα του Αντώνη Σαμαρά και την λέξη restart (επανεκκίνηση δηλαδή), φανερώνοντας τα «γαλάζια» πιστεύω του δημιουργού του.

    Πιθανότατα το βίντεο να αποτελεί αυτοσχεδιασμό κάποιου ανώνυμου ΟΝΝΕΔίτη, καθώς είναι πανεύκολο να κατασκευασθεί και να αναρτηθεί στο youtube. Αλλά επειδή οι καιροί είναι πονηροί, έκανε δήλωση μέχρι και η αναπληρώτρια εκπρόσωπος της ΝΔ Β. Τζότζολα, που χαρακτήρισε το βίντεο «προβοκάτσια»! Προφανώς, «τους έζωσαν τα φίδια» ότι στην επόμενη συνάντηση Σαμαρά με Μπαρόζο – Ρεν θα τον ρώταγαν και «τι είναι αυτό το βίντεο Αντώνη;»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Και βέβαια δεν θα μπορούσε να φτιάξει η ΝΔ βίντεο που θα ενοχλούσε το ΠΑΣΟΚ

    Το πρωί βάλαμε ένα ερασιτεχνικό βίντεο -πολύ καλοδουλεμένο- που μας έστειλαν κάποιοι, υπογράφοντες ως "φίλοι της ΝΔ" από ένα κοινό gmail. Αυτό δηλαδή το βίντεο :



    Ξεκαθαρίσαμε παντού από την πρώτη στιγμή, ότι η ΝΔ δεν έχει καμία σχέση. Άλλωστε το βίντεο φιλοξενείται στο youtube του taxalia. Απλό είναι . Και στην ανάρτηση αλλά και στο youtube (youtube.com/watch) λέμε ότι δεν είναι επίσημο σποτ της ΝΔ. Δεν χρειάζονται περισσότερα.

    Παρόλα αυτά, βλέπουμε ότι κάποιοι ενοχλήθηκαν...
    H συνέχεια στο ταχαλια που δεν χαρίζεται σε κανέναν:
    http://taxalia.blogspot.com/2011/07/blog-post_6902.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 12,50
    SORY
    ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ .
    ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΟΛΟΥΣ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΥΤΕ ΘΕΛΩ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αχ, Τζοτζολίτσα... μανάρι μου! Δεν υπάρχει ωραιότερη ηδονή από τα διεισδύεις ερωτικά - κανονικά και παρά φύσιν - μέσα στο κορμί μιας όμορφης φασίστριας! Ααχ, Τζοτζολίτσα μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το ΠΑΣΟΚ έχει χαθεί στη μετάφραση..

    «Αφού, με τις δηλώσεις και τις συνεντεύξεις τους, αναστάτωσαν τους Έλληνες και προκάλεσαν τεράστια ζημιά στην Οικονομία, δηλώνουν τώρα χαμένοι στη μετάφραση.

    Ο κ. Βενιζέλος μιλά για “επιλεκτική χρεοκοπία”, που… δεν θα είναι χρεοκοπία!!

    Και ο κ. Παπανδρέου προαναγγέλλει “στάση πληρωμών”, που… δεν θα είναι στάση πληρωμών!!

    Με αυτή την κυβέρνηση κινδυνεύουν και οι λέξεις να χάσουν το νόημά τους.
    Σίγουρα, όμως, πλήττεται σοβαρά η οικονομία. Και ύστερα έχουν το πολιτικό θράσος να καταγγέλλουν άλλους για αυτά που σκόπιμα οι ίδιοι διαπράττουν.
    Ο τόπος πληρώνει πολύ ακριβά αυτά που κάνουν, αυτά που όφειλαν να κάνουν και δεν κάνουν, αλλά και αυτά που ανεύθυνα και αβασάνιστα λένε.

    Από τον “Τιτανικό”, την “οικονομία στην εντατική” και τα “σενάρια επιστροφής στη δραχμή” έως και τις τελευταίες δηλώσεις Παπανδρέου και Βενιζέλου, για χρεοκοπία».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση