GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Η ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ "ΑΡΧΕΙΟ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ"...

...ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΙΟΥ ΠΕΤΜΕΖΑ ΜΕ 58 ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ Στά πλαίσια της εικαστικής έκθεσης "ΑΘΩΟ ΒΗΜΑ",στην Αίθουσα του Ελλη...

...ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΙΟΥ ΠΕΤΜΕΖΑ ΜΕ 58 ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ

Στά πλαίσια της εικαστικής έκθεσης "ΑΘΩΟ ΒΗΜΑ",στην Αίθουσα του Ελληνογαλλικού Συνδέσμου στην πλατεία Κολωνακίου 2, που διοργάνωσε με επιτυχία η SXS Fine Art Coordinators παρουσιάστηκε γιά πρώτη φορά σε δεκάδες φιλότεχνους το δεύτερο ποιητικό βιβλίο του Λεόντιου Πετμεζά "ΑΡΧΕΙΟ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ", με προλεγόμενα της δημοφιλούς ηθοποιού και συνδικαλίστριας Αννας Φόνσου.
Η συλλεκτική έκδοση περιλαμβάνει... 58 ανέκδοτα σχέδια με μελάνι που φιλοτέχνησε ο διεθνής εικαστικός δημιουργός Κώστας Ευαγγελάτος, με το ιδιότυπο εικονοπλαστικό του ύφος.
Επίσης η ποιητική συλλογή περιλαμβάνει κρίσεις προσωπικοτήτων της τέχνης και των γραμμάτων γιά το συγγραφικό και κριτικό έργο του στοχαστή ποιητή και ιστορικού τέχνης καθώς και το βιογραφικό του.

1 σχόλιο

  1. H ΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΙΟΥ ΠΕΤΜΕΖΑ ΕΜΦΟΡΕΙΤΕ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΡΗΣΣΙΑΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση