GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Από τη σημερινή δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο...

Δια την μεταφοράν : Ο Τρυποκάρυδος

Δια την μεταφοράν: Ο Τρυποκάρυδος

33 σχόλια

  1. Πόσο ηλίθιος και αποχαυνωμένος λαός πρέπει να είσαι για να γιορτάζεις την απαρχή της χειρότερης,με διαφορά, εποχής σε όλη την ιστορία της ελλάδας?
    Και τι μέλλον μπορεί να έχεις όταν μετά από όλα αυτά δέχεσαι να σε κυβερνάνε ακόμα τέτοιοι τύποι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΑΜΑΡΑ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η δυναστεία Παπανδρέου επιβεβαίωσε τον κανόνα των γενεών…
    … η πρώτη δημιουργεί, η δεύτερη διατηρεί τα κεκτημένα και η τρίτη χρεοκοπεί…
    ________________________________
    Χαρές και πανηγύρια στα ελληνικά ΜΜΕ με τη διάσωση. Πολλαπλοί οργασμοί ακολούθησαν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της Συνόδου Κορυφής.

    Πανηγυρίζουμε για την ελεγχόμενη χρεοκοπία που θέλαμε απαξάπαντος να αποφύγουμε;

    Πανηγυρίζουμε γιατί επιτέλους ο Γιώργος θα πάει διακοπές;

    Ή απλά πανηγυρίζουμε γιατί είμαστε για τα πανηγύρια;

    Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:

    Στο κρίσιμο σταυροδρόμι βρέθηκε ο μεγάλος στοχαστής πρωθυπουργός: να επιλέξουμε τη χρεοκοπία,ή να διασώσει για μία ακόμη φορά τη χώρα. Αν εξαιρέσεις τον Carnation παλιά, που έσωζε τη Λόλα κάθε βράδυ, δεν υπάρχει άλλος στον πλανήτη γη με περισσότερες «διασώσεις».

    Ήταν η στιγμή που ο «ηγέτης-χάρισμα» υψώθηκε πέντε πόντους από το έδαφος, παρά το ασήκωτο βάρος ενός λαού που κρεμόταν πάνω του και με τη σκέψη στις επόμενες γενιές, σαν έτοιμος από καιρό, σαν θαρραλέος, έπραξε το χρέος του: Σήκωσε το τηλέφωνο και παίρνει να μάθει τι αποφάσισαν ο Σαρκοζύ και η Μέρκελ. Αφού του λένε παίρνει και τον Τρισέ αν θα μπει εγγυητής. Μετά καπάκι παίρνει τον Μπένι και τον διατάζει να είναι έτοιμος να μπουρδουκλώσει τα ΜΜΕ με την απαράμιλλη ρητορική του δεινότητα. Καλεί Προβόπουλο και Ράπανο για ενισχύσεις και επικύρωση.

    Τέσσερα τηλέφωνα σε μισή ώρα: και τηλεδιάσκεψη με Ρομπάι και Μπαρόο: εμείς δεν έχουμε Πρωθυπουργό, κασκαντέρ έχουμε για να μας κυβερνά.

    Όταν όλα είχαν συμφωνηθεί, μπήκε στη σύσκεψη για να διαπραγματευτεί. Μέχρι να κλείσει το deal του είχαν απαγορεύσει να εισέλθει στην αίθουσα…

    Πάντως ο Γιώργος τήρησε την υπόσχεση του: έχουμε γίνει μια απέραντη Δανεία του Νάτου. Είχε σχέδιο ο Γιώργος: Δάνεια αυτοί, φέσια εμείς. Είχε και καλό χαρτί. Φουλ του δανείου με χρεοκοπίες…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΩΡΓΟ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΙΛΕ ΜΟΥ 24 Ιουλ 2011 1:18:00 μ.μ.

    ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα μάθατε ;;
    γιορτάζουν και φέτος την Επετειο της Αποκατάστασης της
    Δημοκρατίας !!!!
    __________________________________
    Καλά αυτό και αν είναι το ανέκδοτο της χρονιάς ...

    Ο κ. Παπούλιας μαζί με όλο το γνωστό "συρφετό" θα γιορτάσουν
    λέει σε δεξίωση που θα παραθέσει ο εν λόγω Πρόεδρος της "Δημοκρατίας ;
    " την επέτειο αποκατάστασης της κακομοίρας Δημοκρατίας .
    Πάνε καλά ;
    Ποιά Δημοκρατία ;
    Μήπως την Δημοκρατία των Χημικών που έριξαν στο....
    Σύνταγμα ;
    Μήπως την Δημοκρατία του Gap (λέγε με jeffry ) ή με ψηφίζετε ή σας βουλιάζω ;;Μήπως την Δημοκρατία που επιβάλει το αγαπητό Δ.Ν.Τ ;

    Ή μήπως την Δημοκρατία του να μπορώ να διαλέξω ΕΓΩ το μέλλον το δικό μου και των παιδιών μου ;;;

    Μπράβο σας Κύριοι!!
    Όσο εσείς θα περιδρομιάζετε και θα γελάτε εις βάρος το δικό μας και στο όνομα της Δύστυχης, όπως την καταντήσατε "Δημοκρατίας"..
    Οι πολίτες έξω από τον "μικροκοσμό σας " θα συνεχίσουν να αγωνιούν για το αύριο ...........το μαύρο και άραχνο αύριο που έσεις οι Δημοκράτες και Πατριώτες τους ρίξατε ........

    Μπράβο βρε !!
    Πιείτε και κανά ποτηράκι εις υγείας των κορόιδων Ελλήνων.

    ΑΝΤΑΑΑΑΑΑΑΑ με μέτρο την Σαμπάνια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ____________________________________
    Η δυναστεία Παπανδρέου επιβεβαίωσε τον κανόνα των γενεών: η πρώτη δημιουργεί, η δεύτερη διατηρεί τα κεκτημένα και η τρίτη χρεοκοπεί…

    Αυτοεκπληρούμενη προφητεία: Λέγε-λέγε την καταφέραμε τη χρεοκοπία: επιλεκτικά περιορισμένη μεν, χρεοκοπία δε. Δίμηνη, τρίμηνη, θα δούμε: η ουσία είναι ότι την κέρδισε ο Πρωθυπουργός με το ακαταμάχητο σχέδιο του. Θα μας …δανείσουν και μετά θα μας πετάξουν στα βράχια…

    Ουσιαστικά δηλαδή κερδίσαμε χρεοκοπία ελεγχόμενη από τη διεθνή επιτροπεία. Ευτυχώς που ψηφίστηκε το Μεσοπρόθεσμο διά πυρός και σιδήρου (κυριολεκτικά) και την αποφύγαμε

    Αν ο Πρωθυπουργός πιστεύει έστω και μια λέξη από τις δηλώσεις του, πρέπει να προκηρύξει εκλογές, ώστε να εξαργυρώσει τη μεγάλη του «επιτυχία». Διότι μόνο για πάρτη μας θα συμμετάσχουν ιδιώτες στο νέο πακέτο

    Βγήκε και ο κ. Παπακωνσταντίνου παγανιά για δικαίωση: «Είναι μια απόφαση που δίνει στην Ελλάδα τον χρόνο για αλλαγές. Είναι μια απόφαση που δικαιώνει τη δουλειά που έγινε από την αρχή, που δικαιώνει όλες τις θυσίες του ελληνικού λαού. Είναι μια απόφαση που με τον πιο καθαρό τρόπο αντικρούει τα επιχειρήματα περί μη διαπραγμάτευσης» τόνισε και πρόσθεσε: «Χθες συμφωνήθηκαν όλα όσα για τα οποία έχουμε παλέψει ένα χρόνο τώρα. Με την απόφαση γυρίζει μια σελίδα για τη χώρα μας και τώρα το χρέος μας είναι να κάνουμε αυτά για τα οποία έχουμε δεσμευτεί. Θωρακίστηκε η Ελλάδα και η ευρωζώνη στο σύνολο της».

    Αν δικαιώθηκε ο Παπακωνσταντίνου, φεύγω μετανάστης για τη Γροιλανδία, ακολουθώντας τη θαλάσσια οδό των Βίκινγκς.

    Κύριε Υπουργέ, ήταν τόσο άρτια η δουλειά σας, που έχουν ενσκήψει πάνω στο ελληνικό πρόβλημα η μισή υφήλιος και οικονομολόγοι από τον Άλφα Κενταύρου, για να διορθώσουν τα πεπραγμένα σας….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. σαν σημερα εφερε ο καραμανλης στην ελλαδα τη....."δημοκρατια"!!!!!!
    χαχαχαχαχαχα
    χαχαχαχαχαχαχαχα
    αχαχαχαχαχαχχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΛΟΙ ΟΙ "ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ" ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ!!!!!
    Ο ΛΑΚΗΣ Ο ΜΑΚΗΣ Ο ΤΑΚΗΣ Ο ΠΑΚΗΣ Η ΤΑΤΙΑΝΑ Η ΑΝΝΙΤΑ Η ΑΝΤΖΥ Η ΣΑΣΑ Ο ΚΟΥΛΗΣ Ο ΜΠΟΥΛΗΣ Ο ΦΟΥΛΗΣ KAI H ΕΒΡΑΙΑ MYRIAM ΣΑΓΙΑΝ (ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ).....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αχ κακια χουντα εσυ φταις για ολα....εσυ κακια χουντα εφερες τη χωρα σε αυτο το εσχατο σημειο!!! εσυ κακια χουντα εφαγες τα λεφτα, εσυ ξεπουλησες τα παντα, εσυ διαλυσες την αγορα, εσυ κακια χουντα εφερες τους ξυπολητους δολοφονους στην ελλαδα ωστε να μην μπορει να βγει απο το σπιτι του ο ελληνας, εσυ κακια χουντα εδωσες τα λεφτα στις τραπεζες, εσυ κακια χουντα ρημαξες τα παντα!!! εσεις κακοι χουντικοι φαγαυε ολο το δημοσιο πλουτο και ζειτε μεσα στην απολυτη χλιδη εσεις και τα εγγονια σας!!!!
    και προσπαθουν 35 χρονια οι πολιτικοι μας μαζι με τους ....φιλους τους τραπεζιτες, καναλρχες και δημοσιογραφους να....σωσουν τη χωρα!!!!
    αχ κακια χουντα ποσο κακο εκανες στη πατριδα.....(ασε που εδειραν και τον Μακη Τριανταευρωπουλο!!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. τιμη και δοξα στους αγωνιστες της δημοκρατιας στο λαλιωτη στο μπιστη στον ανδρουλακη στη δαμανακη στο παγκαλο στον τζουμακα και στα αλλα....καλοπαιδα που εκαναν αντισταση απο το.....παριση πινωντας σαμπανια και τρωγωντας χαβιαρη (κερασμενα ασφαλως απον αμερικανικη πρεσβεια)....και ως εξαργυρωση των....υπερησιων τους εγιναν ολοι μα ολοι σε χρονο μηδεν ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥΕΚΟΤΟΜΥΡΙΟΥΧΟΙ!!!!!
    ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΝΥΧΤΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τα έσοδα στο ναδίρ…
    Οι δαπάνες εκτός ελέγχου. ..

    Οι σοβαρές χώρες βάζουν κόκκινες γραμμές: “Αποκλείει το ενδεχόμενο συμμετοχής του ιδιωτικού τομέα στην επίλυση της ιρλανδικής κρίσης ο επικεφαλής του Οργανισμού Διαχείρισης Χρέους της χώρας.

    Με δηλώσεις του στο πρακτορείο Ρόιτερ ο Τζον Κόριγκαν, επικεφαλής του Εθνικού Οργανισμού Διαχείρισης Χρέους, τονίζει ότι «η Ιρλανδία δεν χρειάζεται και δεν προτείνει να υπάρξει καμία συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα στην ιρλανδική λύση». «Οποιαδήποτε τέτοια πρόταση θα είχε αποτέλεσμα τη μόνιμη αύξηση του κόστους δανεισμού μας», πρόσθεσε.”

    Ο δικός μας απλά επικυρώνει τις αποφάσεις των άλλων. Τι συμμετοχή ιδιωτών, τι εμπράγματες εγγυήσεις…
    Σε όλα ναι λέει, δεν κολώνει πουθενά.
    Τα πάντα δέχεται.............

    Και ο εσμός των αναξιόπιστων προπαγανδιστών των ΜΜΕ στο γνωστό ρόλο.
    Είναι επικίνδυνος.
    Το φθινόπωρο που ο εκτροχιασμένος προυπολογισμός και η πεθαμένη από το φορομπηχτικό ΠαΣοκικό παραλήρημα κοινωνία δεν θα κρύβονται και δεν θα εξωραίζονται με τίποτα, τότε πρέπει να φύγουν.

    Τότε κανένας δεκάρικος λόγος του φαφλατά και φανφαρόνου Βενιζέλου δεν θα κρύβουν την άθλια κατάσταση, που βαίνει διαρκώς επιδεινούμενη λόγω της φορομπηχτικής μανίας της κυβέρνησης.
    Κανένας διάλογος με τους ολετήρες.

    Άμεση απομάκρυνσή τους >>>>>>>>>>>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΣΤΑ BLOGS ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. NA CHERESE TOUS FELOUS POU SE KYVERNANE CHONTROMALAKA ELLINIKE LAE THA TRONE THA PINOUNE THA PLOUTENOUN KAI ESY NYSTIKOS THA THN VOLEVHS ZHTO H DHMOKRATIA TON LAMOGION TOU POLITECHNEIOU. OSO GIA TON STOURNOSERIOTH POU TON FONAZETE ETHNARXH SAS VOLEPSE KALA!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. NA CHERESE TOUS FELOUS POU SE KYVERNANE CHONTROMALAKA ELLINIKE LAE THA TRONE THA PINOUNE THA PLOUTENOUN KAI ESY NYSTIKOS THA THN VOLEVHS ZHTO H DHMOKRATIA TON LAMOGION TOU POLITECHNEIOU. OSO GIA TON STOURNOSERIOTH POU TON FONAZETE ETHNARXH SAS VOLEPSE KALA!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 2:23:00 μ.μ.

    Προσεξε μη σε πειράξει η πολύ δημοκρατία που έχουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΕΘΑΝΑΝ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΡΥΔΑΛΟ ΣΑΝ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΡ`ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΚΙ ΑΥΤΑ ΝΑΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΓΛΩΣΣΑ.ΑΜ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΟΨΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΣΥ ΠΟΥ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΤΟΝ ΣΥΦΟΥΝΑΚΗ ΣΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.ΘΑ ΣΕ ΧΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΘΙΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 2.23,είσαι άξιος της τύχης σου.Δεν λέμε ότι η χούντα ήταν καλή, αλλά ότι η μεταπολίτευση είναι 1000 φορές χειρότερη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΓΕΝΝΗΣΙΜΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η αμήχανη "χαρά" των δεξιών κοπρόσκυλων για την προχθεσινή συμφωνία είναι τόση, όση ήταν η "χαρά" των δοσίλογων, προδοτών, ταγματασφαλιτών, χιτών και γερμανοτσολιάδων παππούδων τους, κατά την απελευθέρωση του 1944 και όση ήταν η "χαρά" των χουντικών, βασανιστών, εσατζήδων και ασφαλιτών πατεράδων τους, κατά την έλευση της δημοκρατίας το 1974 !!!!

    Βρε ουστ από δω ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΔΕΞΙΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πώ-πώ τί φριχτό και αποκρουστικό συνάμα θέαμα, 28 ώρες μετά την αναμφισβήτητη εθνική επιτυχία, να βλέπεις τον "Βασίλη Λεβέντη" του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, τον γελοίο Τρελαντωνάκη Σα(χλα)μαρά, να στέκεται περίλυπος, έτοιμος να βάλει τα κλάματα, που η χώρα του δεν θα χρεοκοπήσει τελικά, να προσπαθεί μετα βίας να κάνει κάποια δήλωση!!!

    Κλάψτε, κλάψτε, κακομοίρηδες δεξιοί!!!!!

    Άλλα 30 χρόνια στην αντιπολίτευση θα είστε, εάν υπάρχετε μέχρι τότε...
    Γιατί... σας βλέπω στα ποσοστά της ΠΟΛ.ΑΝ., γελοίοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΑ ΤΟΥ παρε την ΠΑΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Γελοιογραφίες...ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ
    Τα επτά μεγάλα επιτεύγματα της διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ..

    1. Η χώρα διασώζεται κάθε εξάμηνο
    Η χώρα παρά την τάση της προς την αυτοκαταστροφή, διασώζεται κάθε εξάμηνο. Την τελευταία τεράστια διάσωση κάποιοι ανθέλληνες την ονομάζουν και χρεοκοπία. Ελεγχόμενη, επιβαλλόμενη, επιλεκτική, βελούδινη, προγραμματισμένη, βραχύβια, «γλυκιά», προσωρινή: όποιον επιθετικό προσδιορισμό κι αν χρησιμοποιήσουμε, η αλήθεια είναι ότι τελούμε υπό χρεοκοπία…

    2. Μόνο μισό εκατομμύριοΈλληνες εγκατέλειψαν τη χώρα.
    Mισό εκατομμύριο λιγότεροι είναι οι Έλληνες που κατοικούν στην χώρα, σε σχέση με τον υπολογισμό που είχε κάνει η Ελληνική Στατιστική Αρχή το 2009 ενώ λιγότεροι κατά 200.000 είμαστε και σε σχέση με την προηγούμενη απογραφή του 2001, Αυτήν την εικόνα δείχνουν τα προσωρινά στοιχεία της πρόσφατης απογραφής που ανακοίνωσε η Ελληνική Στατιστική Αρχή…

    Πρόκειται για άλλη μία κυβερνητική επιτυχία. Μέσα σε 21 μήνες διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, μόνο μισό εκατομμύριο Έλληνες εγκατέλειψαν τη χώρα. Αν εξαντλήσει την τετραετία η Κυβέρνηση θα έχουν μείνει καμιά δεκαριά χιλιάδες στην επικράτεια… Το ακόμη καλύτερο νέο είναι ότι οι γυναίκες είναι περισσότερες. Αρκεί να μη γερνάνε γρήγορα, απλά να «ωριμάζουν».

    3. Λύση του κυκλοφοριακού.
    Η τρίτη μεγάλη κυβερνητική επιτυχία είναι η λύση του κυκλοφοριακού. Είναι τέτοια η ύφεση που κανείς δεν έχει να πάει σε κάποια δουλειά, δεν υπάρχουν εμπορεύματα να μεταφερθούν. Σε λίγο οι κάτοικοι των πόλεων θα παίζουν μπάλα στους κεντρικούς δρόμους. Παρακαλούνται να κάνουν την άκρη, όταν θα φαίνεται κάποιο ΙΧ ή φορτηγό στον ορίζοντα.

    4. Αύξηση του θεματικού τουρισμού.
    Πήραν χαμπάρι οι κουτόφραγκοι ότι πεινάμε και ήρθαν να κάνουν τζάμπα διακοπές; Αν δεν είναι πρωταθλητές στα 3.000 μέτρα στιπλ, θα μαρτυρήσουν την ώρα και τη στιγμή που πάτησαν στη χώρα. Πολύς ποδαρόδρομος για τους τουρίστες που δεν είχαν ενημερωθεί για τα καλλιστεία αδιαλλαξίας που παίζουν στην Κυβέρνηση.

    5. Ουδείς διανοείται να ζητήσει αύξηση.
    Η πέμπτη αλλά ίσως πιο σημαντική επιτυχία της Κυβέρνησης, είναι ότι ουδείς διανοείται να ζητήσει αύξηση από τον εργοδότη του. Συνήθως ο εργαζόμενος αποδέχεται την εξαμηνιαία μείωση με βαθιά ανακούφιση και με μία ελαφριά κάμψη της μέσης: δεν ξεχνά ότι ανήκει στην προνομιούχα τάξη, των αμειβόμενων με ψιχία μεν, εργαζόμενων δε…

    6. Όλοι κάνουμε υγιεινή ζωή.
    Η έκτη συνδυάζει την υγεία και τον αθλητισμό. Οι Έλληνες τρώνε λιγότερο, τρέχουν περισσότερο, κόψανε το τσιγάρο και το αλκοόλ γιατί ξέρουν ότι με τόσες περικοπές στα νοσοκομεία, όχι κρεβάτι, ούτε ορό δεν πρόκειται να βρουν…

    7. Όλα τζάμπα..
    Η έβδομη είναι ότι έχουν φθηνύνει σημαντικά τα σπίτια και κυρίως τα αυτοκίνητα. Λεφτά δεν υπάρχουν βέβαια και ούτε οι τράπεζες δίνουν δάνεια, αλλά όλοι μένουμε με το στόμα ανοιχτό: τζιπ με 18 χιλιάρικα, Πόρσε με 15, διαμέρισμα 120 τ.μ. με 180 χιλιάρικα, μεζονέτα με 200. Αν δεν ήμασταν «μυρμήγκια» τις καλές εποχές φταίει η καλή κι αγαθή μας Κυβέρνηση ;

    ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ...ΝΑ ΥΜΝΟΛΟΓΕΙΣ
    ΜΟΝΙΜΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕ ΚΑΦΡΕ ΣΤΟ ..ΟΧΕΤΟ ΣΚΑΤΩΝ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ...ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΧΑΖΟ ΤΟΝ ΤΡΕΛΑΝΤΩΝΗ ΤΟ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ (ΤΟ "ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ" ΤΟΥ ΕΛΚ), ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 5 ΠΙΤΕΣ ΓΥΡΟ, ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΤΖΑΤΖΙΚΙ, ΣΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ...

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ......

    ΓΕΛΙΟΙ, ΔΕΞΙΟΙ, ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΒΗΜΑ..ΒΗΜΑ..ΠΑΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ
    ΑΠΟΓΟΝΕ ΤΟΥ + ΤΣΟΥΣΚΕΣΚΟΥ (ΣΟSSΙΑΛΗΣΤΗ)

    Τα επτά μεγάλα επιτεύγματα της διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ....!!!
    (NA ΣΕ XEΣΩ ..νταλάρα-ραγκούση).

    1. Η χώρα διασώζεται κάθε εξάμηνο......
    Η χώρα παρά την τάση της προς την αυτοκαταστροφή, διασώζεται κάθε εξάμηνο.
    Την τελευταία τεράστια διάσωση κάποιοι ανθέλληνες την ονομάζουν και χρεοκοπία. Ελεγχόμενη, επιβαλλόμενη, επιλεκτική, βελούδινη, προγραμματισμένη, βραχύβια, «γλυκιά», προσωρινή: όποιον επιθετικό προσδιορισμό κι αν χρησιμοποιήσουμε, η αλήθεια είναι ότι τελούμε υπό χρεοκοπία…

    2. Μόνο μισό εκατομμύριο Έλληνες εγκατέλειψαν τη χώρα..........
    Mισό εκατομμύριο λιγότεροι είναι οι Έλληνες που κατοικούν στην χώρα, σε σχέση με τον υπολογισμό που είχε κάνει η Ελληνική Στατιστική Αρχή το 2009 ενώ λιγότεροι κατά 200.000 είμαστε και σε σχέση με την προηγούμενη απογραφή του 2001, Αυτήν την εικόνα δείχνουν τα προσωρινά στοιχεία της πρόσφατης απογραφής που ανακοίνωσε η Ελληνική Στατιστική Αρχή…
    Αν εξαντλήσει την τετραετία η Κυβέρνηση θα έχουν μείνει καμιά δεκαριά χιλιάδες στην επικράτεια… Το ακόμη καλύτερο νέο είναι ότι
    οι γυναίκες είναι περισσότερες. Αρκεί να μη γερνάνε γρήγορα, απλά να «ωριμάζουν».

    3. Λύση του κυκλοφοριακού................
    Η τρίτη μεγάλη κυβερνητική επιτυχία είναι η λύση του κυκλοφοριακού. Είναι τέτοια η ύφεση που κανείς δεν έχει να πάει σε κάποια δουλειά, δεν υπάρχουν εμπορεύματα να μεταφερθούν.
    Σε λίγο οι κάτοικοι των πόλεων θα παίζουν μπάλα στους κεντρικούς δρόμους. Παρακαλούνται να κάνουν την άκρη, όταν θα φαίνεται κάποιο ΙΧ ή φορτηγό στον ορίζοντα.

    4. Αύξηση του θεματικού τουρισμού..........
    Πήραν χαμπάρι οι κουτόφραγκοι ότι πεινάμε και ήρθαν να κάνουν τζάμπα διακοπές ;
    Αν δεν είναι πρωταθλητές στα 3.000 μέτρα
    στιπλ, θα μαρτυρήσουν την ώρα και τη στιγμή που πάτησαν στη χώρα. Πολύς ποδαρόδρομος για τους τουρίστες που δεν είχαν ενημερωθεί για τα καλλιστεία αδιαλλαξίας που παίζουν στην Κυβέρνηση.

    5. Ουδείς διανοείται να ζητήσει αύξηση........
    Η πέμπτη αλλά ίσως πιο σημαντική επιτυχία της Κυβέρνησης, είναι ότι ουδείς διανοείται να ζητήσει αύξηση από τον εργοδότη του.
    Συνήθως ο εργαζόμενος αποδέχεται την εξαμηνιαία μείωση με βαθιά ανακούφιση και με μία ελαφριά κάμψη της μέσης: δεν ξεχνά ότι ανήκει στην προνομιούχα τάξη, των αμειβόμενων με ψιχία μεν, εργαζόμενων δε…

    6. Όλοι κάνουμε υγιεινή ζωή..............
    Η έκτη συνδυάζει την υγεία και τον αθλητισμό. Οι Έλληνες τρώνε λιγότερο, τρέχουν περισσότερο, κόψανε το τσιγάρο και το αλκοόλ γιατί ξέρουν ότι με τόσες περικοπές στα νοσοκομεία, όχι κρεβάτι, ούτε ορό δεν πρόκειται να βρουν…

    7. Όλα τζάμπα..................................
    Η έβδομη είναι ότι έχουν φθηνύνει σημαντικά τα σπίτια και κυρίως τα αυτοκίνητα.
    Λεφτά δεν υπάρχουν βέβαια και ούτε οι τράπεζες δίνουν δάνεια, αλλά όλοι μένουμε με το στόμα ανοιχτό: τζιπ με 18 χιλιάρικα, Πόρσε με 15, διαμέρισμα 120 τ.μ. με 180 χιλιάρικα, μεζονέτα με 200.

    ΥΓ:
    1. Ευτυχώς δεν προέκυψε ΄΄έμμηνος χρεοκοπία΄΄
    …ακόμα..
    2. Τυχεροί….ενώ οι γυναίκες θα πρέπει να αποκτήσουμε τεχνικές της ΄΄Αμαζόνας Ζήνας΄΄
    για να επιβιώσουν..
    3. Ευκαιρία για μεγάλα πασοκικά έργα…θα γίνουν ποδηλατόδρομοι..
    4. Τουλάχιστον να ξέρουν ΄ύπτιο΄ οι τουρίστριες.
    5. Το ΄΄5΄΄, προβλέπεται να έχει την τύχη του του ΄΄1΄΄
    6. Χωρίς σχόλιο.
    7. Σ΄όλους τους ΄΄οίκους΄΄, στυλ Μπουταρη
    έχουν ρίξει τις τιμές…
    8. Το νεο ναζι παSSοκ Giorgo.
    O.K ??????

    Ο ΝΕΟ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΡΕΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑssΟΚ ΣΟΥ
    ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ..ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟ ΤΟΥ..ΠΑΝΤΩΣ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ψωμι παιδεια ελευθερια η χουντα δεν τελειωσε το 73

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ψωμι παιδεια ελευθερια η χουντα δεν τελειωσε το 73

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 1. Η χώρα διασώζεται κάθε εξάμηνο
    ********************************

    ΦΥΣΙΚΑ, ΑΦΟΥ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΔΕΞΙΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ!!!

    ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΡΑΦΗΝΑ...

    35 ΔΙΣ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟ 2009..................... .......ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ Ή ΝΑ ΚΛΑΙΜΕ ΜΕ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ?

    ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΦΑΥΛΟΙ ΔΕΞΙΟΙ!!!!

    Υ.Γ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ, ΤΟΝ ΤΡΑΛΑΝΤΩΝΗ ΤΟΝ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ (ΑΥΤΟΝ ΒΡΕ...ΤΟΝ "ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ" ΤΟΥ ΕΛΚ, ΠΟΥ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ...), ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 5 ΠΙΤΕΣ ΓΥΡΟ, ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΤΖΑΤΖΙΚΙ, ΣΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ...

    ΓΕΛΙΟΙ, ΔΕΞΙΟΙ, ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Απάντηση :
    Υπάρχουν ΑΚΌΜΑ ζώα που ψηφίζουν ΠαSSόκ, γιατί είναι οι βολεμένοι του ΠαΣοκ.

    Οι μη-βολεμένοι πασοκτζήδες είναι ζώα που ελπίζουν να βολευτούν στο μέλλον
    από το παSSόκ !!!!!

    Εμπρός ζώωωωωωωααααααααα...

    ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    ΖΗΤΩ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΖΗΤΩ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΦΥΡΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
    ΖΗΤΩ ΚΑΙ Ο ΑΞΙΟΣ ΕΥΦΡΑΔΗΣ ΔΙΑΔΟΧΟΣ

    ΖΗΤΩ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΟΥ 2009-2011
    ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ
    ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΟΙ
    ΖΗΤΩ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ
    ΖΗΤΩ ΟΙ ΤΡΟΪΚΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ
    ΖΗΤΩ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΕΣ
    ΖΗΤΩ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΗΤΡΙΚΗ ΤΑ ΓΙΑΝΚΙΚΑ
    ΖΗΤΩ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ

    ΖΗΤΩ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑ


    Επιτέλους …
    ποιος θα μας σώσει …
    από τους “ΣΩΤΗΡΕΣ” μας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Από τη “Χούντα” των Τροϊκανών πότε θα απαλλαγούμε ;

    Λες και χρησιμοποιεί κασέτα, ο πρωθυπουργός τον τελευταίο καιρό κάνει ομιλίες και στέλνει ανακοινώσεις για να πει πόσο αγώνα κάνει η κυβέρνησή του για να σώσει τη χώρα. Έτσι και στο μήνυμά του για την επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας ο Γ. Παπανδρέου επέλεξε να μην αλλάξει… κασέτα. Τα έχουμε ακούσει τόσες πολλές φορές όλα αυτά που πια έχουν χάσει το νόημά του. Συγκεκριμένα, λέει ο πρωθυπουργός:

    “Βρισκόμαστε στην καρδιά μιας κρίσης χωρίς προηγούμενο, που πλήττει την ασφάλεια και την ευημερία της πλειοψηφίας των πολιτών. Και τα βαθύτερα αίτια της κρίσης αυτής αφορούν το πώς οργανώθηκε η κοινωνία και η οικονομίας μας τα προηγούμενα χρόνια, τις στρεβλές αντιλήψεις, τις πελατειακές νοοτροπίες και πρακτικές που επικράτησαν στο πολιτικό σύστημα της χώρας και που απαξίωσαν ακόμα και τους δημοκρατικούς θεσμούς, για τους οποίους στο παρελθόν δώσαμε επίπονους και πολύχρονους αγώνες”.

    Ίχνος κριτικής για τις ευθύνες τις δικές του και του ΠΑΣΟΚ. Γενικόλογες και θολές αναφορές για το ποιος φταίει.

    “Τους τελευταίους 21 μήνες όλοι μαζί αγωνιζόμαστε σκληρά για να βγούμε από την κρίση αλλά και για να ανατρέψουμε τις παθογένειες και τις αδυναμίες που μας έφεραν εδώ. Για να αποκαταστήσουμε την αυτονομία μας, την αξιοπρέπεια μας και πάνω από όλα τις προοπτικές για το μέλλον μας και το μέλλον των επόμενων γενεών. Έχουμε τη δύναμη να τα καταφέρουμε. Και ήδη ο αγώνας μας έχει αποφέρει τους πρώτους καρπούς. Βήμα βήμα ανακτούμε και πάλι την αξιοπιστία μας, την ισχύ μας και την αυτονομία μας, για να απαλλαγούμε από δάνειες δυνάμεις και εξαρτήσεις”.

    Όπως καταλαβαίνετε, μήνυμα – μνημείο. Εδώ έχουμε γίνει ο περίγελος της Ευρώπης, ο παρίας του πλανήτη και ο πρωθυπουργός μιλά για αξιοπιστία. Μα για ποια αξιοπιστία όταν το αποτυχημένο πρώτο Μνημόνιο ακολουθεί δεύτερο και νέο δάνειο. Και πως μιλά για απαλλαγή από εξαρτήσεις όταν την περίοδο αυτή είμαστε πιο εξαρτημένοι από ποτέ;

    “Είναι, όμως, πάνω απ’ όλα η ώρα να δημιουργήσουμε και μία ακόμα πιο ισχυρή και ουσιαστική δημοκρατία στη χώρα μας, απελευθερώνοντας τους πολίτες και τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου μας, εφαρμόζοντας παντού την αρχή της διαφάνειας, δημιουργώντας μια κοινωνία και ένα κράτος δικαίου, με ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα για όλους τους πολίτες”.

    Μα για ποιο κράτος δικαίου μπορεί να μιλά; Οταν κόβει τις συντάξεις του ΟΓΑ και του ΙΚΑ και αφήνει ασύδοτους τους φοροφυγάδες; Ετσι αντιλαμβάνεται το δίκαιο;

    “Η ιστορία έχει δείξει πως όταν στεκόμαστε ενωμένοι, ξεπερνώντας διαφορές και διαφωνίες, και συστρατευόμαστε στον κοινό σκοπό, κανένα εμπόδιο δεν είναι αξεπέραστο και καμία θυσία δεν πάει χαμένη. Είμαι βέβαιος πως η συλλογική μας προσπάθεια, θα μας οδηγήσει στη δημιουργία μιας καλύτερης και πιο ουσιαστικής δημοκρατίας που θα αποτελέσει παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές”.

    Ρώτησε άραγε τον κόσμο αν θέλει να είναι μαζί του σ’ αυτό τον αγώνα; Διότι οι πολίτες δε θέλουν να τον ακολουθήσουν. Επίσης, για ποια ουσιαστική δημοκρατία μιλά όταν ο ίδιος έχει φέρει οικονομική δικτατορία από την οποία δύσκολα θα απαλλαγεί η χώρα;

    Χρειάστηκαν επτά χρόνια για να φύγει η Χούντα των Συνταγματαρχών.

    Πόσα χρόνια θα χρειαστούν για να απαλλαγούμε από την οικονομική Χούντα των Τροϊκανών ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Πασοκ

    Paideia

    Ο Νομος για τα ΑΕΙ πρεπει να προβλεπει οργανο νομικο που θα ελεγχει την νομιμοτητα πτυχιων Μεταπτυχιακων Διδακτορικων κλπ..

    προσοντων για να μην γινονται με πλαστα προσοντα και πτυχια Καθηγητες αγραμματοι ειπε ο δρ Κουτσουκος.

    Ειναι γνωστο οτι με αναφορα του στον Επιθεωρητη Δημοσιας Διοικησης ξεινησε ο ελεγχος γα πλαστα πτυχια σε Δευτεροβαθμια σε Διευθυντες σε ΑΕΙ ΤΕΙ για Συμβουλους Δασκαλους Καθηγητες

    Πολλοι στο κολπο των πλαστων σε Παντειο Πατρα Αγγλια Ιταλια Γιουγοσλαβια Κυπρο,,,...

    Νικος Πασοκ

    24 Ιουλ 2011 11:03:00 π.μ.

    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Μασονική_στοά_Όσλο:

    "Είχαμε λίγα πάρε-δώσε με τον δολοφόνο"
    Σχετικά: Το προφίλ του 32χρονου Νορβηγού




    Η Τεκτονική στοά του Όσλο, επιβεβαίωσε ότι ο Anders Behring Breivik (32) ήταν μέλος της αλλά δεν ήταν ιδιαίτερα ενεργός, όπως είπε στην εφημερίδα VK ο πρόεδρος της στοάς Ivar Α. Skaar.

    "Η συμπεριφορά του είναι εντελώς ασύμβατη με τις αρχές και τις αξίες του τεκτονισμού", συμπλήρωσε ο Skaar.

    Όταν συνελήφθη ο 32χρονος Μασόνος μακελάρης, δήλωσε ότι είναι "εθνικιστής", στην αστυνομία. Δεν είναι μέλος κανενός κόμματος και η μοναδική του επώνυμη ενασχόληση με τα κοινά, ήταν το προφίλ του στο facebook όπου ανέβαζε μουσικά βίντεο μόνο και κάποια σχόλια του εναντίον των μουσουλμάνων σε διάφορα

    24 Ιουλ 2011 11:08:00 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΑΚΟΥΕΙ Ο ΒΛΑΚΑΣ Ο ΣΑΧΛΑΜΑΡΑΣ (Ο "ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ" ΤΟΥ ΕΛΚ??? ΠΟΥ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!!!!)???

    ΝΑ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η "ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ" ΤΟΥ, ΤΟΥ ΕΛΚ:

    ΜΕΡΚΕΛ για Παπανδρέου στο γερμανικό ραδιόφωνο.
    «Η Ελλάδα θα τα καταφέρει»
    Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το εάν η Ελλάδα θα τα καταφέρει, η κα Μέρκελ είπε πως είναι πεπεισμένη για την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων και...
    αναφερόμενη στον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου δήλωσε:
    «Τον ξέρω καλά.
    Γνωρίζω και το γνωρίζουν και όλοι οι Ευρωπαίοι συνάδελφοί μου ότι διακατέχεται από υψηλό αίσθημα ευθύνης.
    Ζήτησε και θα πάρει τεχνική βοήθεια για την υλοποίηση του προγράμματός του.
    Η Ελλάδα κάνει μεγάλες προσπάθειες. Και εγώ θα τις στηρίξω με όλη μου τη δύναμη».

    ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ, ΓΕΛΙΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση