GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραβεστί δημοκρατία, τραβεστί πολιτικοί, τραβεστί χρεοκοπία...

Από το http://harrytsopanos.blogspot.com/ Ουτε μια χρεοκοπια οριτζιναλ δεν μπορουμε να εχουμε τελικα,ακομη και σε αυτο θα μας φορτωσο...


Ουτε μια χρεοκοπια οριτζιναλ δεν μπορουμε να εχουμε τελικα,ακομη και σε αυτο θα μας φορτωσουν με κατι σαν αυτο,και ετσι θα εχουμε κατι σαν χρεοκοπια οπως εχουμε κατι σαν δημοκρατια και κατι σαν πολιτικους.
Τουλαχιστον γλυτωσαμε τα εξοδα απο...
 την επομενη ταξιδιωτικη εξορμηση του διαχειριστη μας στην Ευρωπη, ο οποιος πηρε τα μπρατσακια και το κουπι του και ετοιμαστηκε να παει να συναντησει τους αλλους οραματιστες και να μας σωσει για ακομη μια φορα.
Και ετσι για να χρυσωσουν το χαπι οι αποτυχημενοι επι δεκαετιες τραβεστι πολιτικοι και να  μπορεσουν να διαχειριζονται για λιγο καιρο ακομη την τραβεστι δημοκρατια που ζουμε...ονομασαν την χρεοκοπια που συζητειται εδω και μερες στην Ευρωπη.... επιλεκτικη,δηλαδη θα μας δωσουν την δυνατοτητα να επιλεξουμε την σταση στην οποια θα θελουμε να μας πηδανε....οτι θα μας πηδανε ειναι γεγονος το θεμα πλεον ειναι σε ποια σταση.
Και ζηταει ισχυρες αποφασεις ο οραματιστης της 79ης θεσης,τις δικες του λαθος αποφασεις ομως ποτε θα απολογηθει στον λαο για την ευκολια με την οποια τις πηρε;
Ποτε θα μας πει που εβλεπε τα λεφτα που υπηρχαν,ποτε θα μας πει τι εγινε και εκανε τον τοτε εργασιακο μεσαιωνα...εργασιακη κολαση και τι εγινε και γιναμε ολοι ενας διεφθαρμενος λαος...ενω επι τοσες δεκαετιες δεν ειχε βγαλει αχνα για οτιδηποτε ειχε συμβει.
Και ισως κρυβει κατι το οτι μενει ο Παγκαλος σε κυβερνητικη θεση,αλλα ας μην ξεχναει οτι τιποτα δεν μενει κρυφο για παντα,καποια στιγμη θα μαθει ο λαος και τοτε δεν θα χρειαζεται εξηγησεις.
Εμεις λοιπον δεν θελουμε ουτε τραβεστι δημοκρατια,ουτε τραβεστι πολιτικους,ουτε τραβεστι χρεοκοπια.
Ας μας δωσουν μια οριτζιναλ για να συνεχισουμε απο τον πατο και να ξεφορτωθουμε ολα τα τραβεστι στοιχεια στην ζωη της χωρας μας.

6 σχόλια

  1. Η σιωπή είναι χρυσός;
    http://vimeo.com/22433888

    Και η συμπόνια εμπαιγμός?
    http://www.tovima.gr/culture/article/?aid=382786

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και πως θα μπορούσε να υπάρχει που να είναι ορίτζιναλ ρε μάστωρα;
    αν κόμη και τα λεφτά μας είναι κάτι σαν λεφτά υπάρχουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Υπουργέ Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

    Εδώ και τώρα είναι Εθνική ανάγκη να αλλάξει ο Νόμος περί Αυτοφώρου, και Αυτόφωρο να θεωρείτε κάθε αδίκημα μέχρι και την παρέλευση είκοσι ετών από την τέλεση του.
    ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ! ΕΤΣΙ ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ! ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!
    Κύριε Υπουργέ, κάθε απατεώνας-κλέφτης-δολοφόνος-κακοποιός οτιδήποτε τέλος πάντων σχετικό με αυτά, φοβάται το Αυτόφωρο, αυτό τον καίει, καθώς αν πάει σε Δικάσιμο και να την κοπανήσει μπορεί, και να συνεχίσει την ζωή του κανονικά, και να καθυστερήσει την εκδίκαση για καμιά δεκαριά χρόνια, και με Βούλευμα να απαλλαγεί, και Χάρης να τύχη, άσε που μπορεί να έχει και Μπάρμπα στην Κορώνη, και ξέρετε πολύ καλά ποιος είναι αυτός ο Μπάρμπας…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!
    Εδώ και τώρα! Στην Ελλάδα που ουσιαστικά έχει χρεοκοπήσει με τις άφρονες επιλογές των πολιτικών μας ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ και αυτών που κυβέρνησαν και αυτών που δεν κυβέρνησαν να μειωθούν οι μισθοί τους ΣΤΑ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ, και οι συντάξεις τους στα ΧΙΛΙΑ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ και να καταργηθούν παντός είδους διευκολύνσεις τους που έχουν οικονομικό βάρος, γιατί και αυτοί που δεν κυβέρνησαν ξέρανε πως το καράβι που λέγετε Ελληνική Οικονομία έμπαζε από παντού αλλά όλοι τους σφύριζαν αδιάφορα.
    Έτσι όλοι τους θέλανε με δανεικά να στηρίξουν την εκλογική τους πελατεία, να εκμαυλίσουν συνειδήσεις, να εξαγοράσουν ανθρώπους, να χρηματοδοτηθούν άχρηστα έργα και υπηρεσίες αλλά που θα τους επέφεραν ψήφους για να μπορούν από το έδρανο της Βουλής να κοκορεύονται το βουλευτιλίκι τους ή το υπουργιλίκι τους, και το εκλογικό τους ποσοστό!
    Και αυτοί που έδιωξαν στο όνομα της επαναστατικής γυμναστικής από την Ελλάδα την GENERAL MOTORS όταν έστησε ένα εργοστάσιο συναρμολόγησης αυτοκινήτων στην χώρα μας, και αυτοί που στο όνομα της ΕΛΛΑΔΑΣ, με νύχια και με δόντια δεν το κράτησαν, και τόσα άλλα.
    Και ακόμη αυτοί που τάχατες αντιτίθενται σε περικοπές μισθών παντός είδους εργατοϋπαλλήλων, γιατί καθημερινά σε κάθε τους εμφάνιση μέσα και έξω από την Βουλή κυβερνητικοί και αντιπολιτευόμενοι δεν υποστηρίζουν να μειωθούν δραστικά οι δικοί τους μισθοί και οι συντάξεις τους;
    ΔΕΝ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΟΥΝ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ τους;
    Πολύ καλά το είπε ο γκομενιάρης του ΔΝΤ ότι είμαστε βουτηγμένοι στα σκατά αλλά δεν το είπε μέχρι τέλους, δηλαδή ότι στα σκατά μας ρίξανε ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ!
    Εδώ και τώρα, ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΜΗΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ή ΑΠΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ!
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙ...Καλά, μας έλεγαν ότι πρέπει να αποδεχτούμε τα μνημόνια, το μεσοπρόθεσμο και τις βάρβαρες περικοπές και λιτότητες προκειμένου να γλυτώσουμε από την χρεωκοπία.

    Τώρα τι μας λένε ;
    Ότι μας κορόϊδευαν τόσον καιρό και ότι παρά τον πόλεμο πείνας και νεύρων που υποστήκαμε και παρά το χτύπημα της αξιοπρέπειας μας τώρα θα πρέπει να βραβευτούμε με χρεωκοπία ;

    Δεν έχει καμμία σημασία αν την βαφτίζουν επιλεκτική ή διαφορετικά μια και είναι ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ και τίποτα λιγότερο.
    ΝΤΡΟΠΗ........ ΡΕ..........!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναστε καλα ρε σεις με κανετε
    και ξεκαρδιζομαι στα γελια με
    τα ανεκδοτα σας.
    Ο θεος να σας εχει καλα λεβεντες μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση