GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Παιδεία αλλάζει κι ο Άρης αγνοείται...

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη Δεν γνωρίζω με βεβαιότητα να σου γράψω αν βρίσκεται σε κάποιο κοσμοπολίτικο νησί για πρόωρες διακοπές ή αν ...

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη
Δεν γνωρίζω με βεβαιότητα να σου γράψω αν βρίσκεται σε κάποιο κοσμοπολίτικο νησί για πρόωρες διακοπές ή αν συμφωνεί με τις κοσμογονικές και βεβιασμένες αλλαγές που προωθεί σαββατοκύριακο η υπουργός κ. Διαμαντοπούλου, και γι᾽ αυτό -για άλλη μια φορά- σιωπά.
Μπορώ, όμως, να μαντέψω ότι μετά από αυτό το κείμενο -και ενδεχόμενα άλλα σχετικά- o τομεάρχης Παιδείας της ΝΔούλας θα εκδώσει -αργότερα- μια σχετική ανακοίνωση που μάλλον θα τον εκθέσει, παρά θα δικαιολογήσει την παρουσία του στο έδρανο της Αντιπολίτευσης. Το συνηθίζει εξάλλου, να...
έπεται πολλών στην κριτική του, ειδικά για την κ. Διαμαντοπούλου, η οποία διαρρέει ότι ο κ. Άρης Σπηλιωτόπουλος πάντα θα ασκεί χλιαρή κριτική στη θητεία της, λόγω του φόβου που τον διακατέχει από όσα η υπουργός φέρεται να έχει για τις μέρες του, καλά κλεισμένα στο συρτάρι της (και εύκολα θα χρησιμοποιήσει σε περίπτωση που πιεστεί).
Είναι πράγματι λυπηρό φαινόμενο, ένας παλιός από τους νέους βουλευτές, που ενώ κατά καιρούς εκφράζει γλαφυρά θέσεις που μοιάζουν να έχουν ενσυναίσθεση των θέλω της κοινωνίας, εντούτοις να σιωπά τη στιγμή που η κοινωνία -αλλά και το ίδιο του του κόμμα- χρειάζονται τον κριτικό λόγο ενός ειδικού στον εκάστοτε πυλώνα της -της κοινωνίας- που μεταλλάσσεται δίχως ουσιαστικό έλεγχο, νύχτα...

20 σχόλια

  1. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΕΛΕΙ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΟΛΩΝΙΑ. ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟ 1981.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αννα να διαβαζεις τα υπομνηματα του δρ κουτσουκου

    θα σε προλαβαινουν απο κακοτοπιες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ!! ΩΣ ΑΣΚΟΥΜΕΝΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΣΤΕΝΑ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΝΔ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΜΟΝΗ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ. ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΜΕ ΟΣΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΜΜΟΝΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΗΠΨς ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΚΑΙ ΨΑΡΕΥΕΙ ΛΟΥΤΣΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕΕΕΕΕΕ

    ΠΗΡΑΜΕ ΤΗ 5 η ΔΟΣΗΗΗΗΗΗ


    ΒΑΛΤΕ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ

    ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ!!

    ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΔΟΚΤΩΡΑ

    ΑΥΤΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΕΣΣ

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΤΕΡ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

    ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΝΤΡΑ
    "ΕΞΩ ΟΙ ΓΚΕΥ ΚΑΙ ΟΙ [ΠΟΡΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

    ΔΟΚΤΩΡΑ ΠΕΣ ΜΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @melina kana
    ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ. ΤΟ 1981 ΤΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΕΝΤΑΔΑ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΙΚΡΕ ΓΑΛΑΖΙΕ-ΠΡΑΣΙΝΕ ΦΡΟΥΡΕ ΠΟΣΕΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΟΥ?ΤΗΝ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΝ ΚΥΝΙΣΜΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ.. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΣΟΥ.. ΤΕΛΙΚΑ..ΠΟΣΟ ΗΛΗΘΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΣΟΥ! ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙΣ , ΝΑ ΣΚΥΒΕΙΣ ΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ..ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΑΛΛΑΛΑΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΗΝ ΔΥΣΤΗΧΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ΣΟΥ..ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΕ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΝΙΚΗΤΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΗΝ ΣΑΛΩΜΗ ..ΑΑΑΑ...ΝΑΙ ΡΕ ΥΠΑΡΧΕΙ...ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ,,ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΑΣΟΜΠΑΝΙΕΡΑ..ΤΟΝ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΝΤΕ...ΕΧΕΙ ΦΡΟΥΤΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΠΑΧΤΣΕΣ ..ΕΚΛΕΚΤΑ ..ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ..ΓΟΥΣΤΑ ΚΑΙ ..ΒΙΤΣΙΑ..ΣΑΔΟΜΑΖΟΧΙΣΜΟ ΣΟΔΟΜΙΣΜΟ ΟΤΙ ΤΡΑΒΑΕΙ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ..ΚΑΙ ΟΛΗ ΜΑΖΙ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΗ ΜΑΦΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ
    ΟΛΑ ΣΩΣΤΑ κε ΠΑΠΑΡΓΙΩΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χαμηλοκώλα σούρδα γυφτογκόμενα, με γάμπες τις ιδίας διαμέτρου οίας και την καμηλοπάρδαλης/πατσαβουρόφατσας και κιλτιδοχεσμένης καμηληλοπάρδαλης του μητσιτακέικου => ΓΙΑΟΥΡΤΩΣΙΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συμπλήρωμα του ανωτέρω: Δύο ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ αντικρυστά καθότανε στον ίδιο αχυρώνα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανάθεμα και κατάρα στους κλέφτες του δημόσιου βίου... κρεμάλα στους πολιτικούς... να πάνε φυλακή τα λαμόγια... κάθαρση τώρα. είναι μερικές απ τις κραυγές των αγανακτισμένων ελλήνων για την κρίση.
    Κρίση που δείχνει αξεπέραστη όσα δι...ς ευρώ και να μας δανείσουν...
    Κρίση που δεν είναι μόνο λογιστική, κρίση που δεν αποτυπώνεται μόνο σε οικονομικά μεγέθη, αλλά είναι κρίση βαθύτατη και ριζωμένη πια στις ζωές όλων μας. Είναι κρίση αξιών, νοοτροπίας και ήθους.
    Είμαι ένας πολίτης που ζω και εργάζομαι στη χώρα αυτή και θεωρώ τον εαυτό μου μοναδικό και αναντικατάστατο, σπάνιο είδος της ανθρώπινης αλυσίδας που όλοι πρέπει να φροντίζουν για μένα γιατί... έχουμε δημοκρατία. Γείτονα, συμπολίτη, συνάνθρωπε, μπορεί να μην καταχράστηκα δημόσιο χρήμα, μπορεί να μην έγινα πολιτικός, μπορεί να μην έκτισα βίλες, μπορεί να μην έκανα χλιδάτους γάμους στο εξωτερικό, μπορεί να μη μπήκα σε κότερο ποτέ μου, αλλά σε έκλεψα και εγώ, και σε θα σε κλέβω συνέχεια και καθημερινά γιατί είμαι συμφεροντολόγος, ατομιστής, νάρκισσος, ασυνεπής, που δεν ξέρω τι θα πει αυτοκριτική και πάντα μου φταίνε οι άλλοι.
    Σου κλεψα την ησυχία σου όταν για να επιδειχτώ στη γειτονιά πέρασα απ το σπίτι σου με διαπασών τη μουσική και την εξάτμιση να μουγκρίζει.
    Σου κλεψα την γαλήνη σου όταν προσπάθησες να περάσεις τη διάβαση πεζών κι εγώ έστεκα αγέρωχος με το "36 άτοκες δόσεις αυτοκίνητο" μου πάνω της.
    Σου κλεψα τη θέση παρκινγκ βάζοντας οριζόντια τη μηχανή μου γιατί στη γειτονιά υπάρχω μόνο εγώ και η γυναίκα μου πρέπει να παρκάρει χωρίς να δυσκολευτεί όταν έρθει απ τη δουλειά.
    Σου κλεψα τη ουρά στο σουπερ μάρκετ γιατί βιαζόμουν
    Σου ζήτησα 120 ευρώ για να σου βάλω ένα αιρ κοντίσιον χωρίς να σου κόψω απόδειξη.
    Σου πήρα 100 ευρώ την ημέρα για ένα δωμάτιο το χειμώνα σε χωριό της ελληνικής υπαίθρου γιατί μια καντηλήθρα στην παρουσίασα για τζάκι.
    Μου πλήρωσες 4 ευρώ τον καφέ και 6 ευρώ τη χωριάτικη και 10 ευρώ το ποτό γιατί όλοι τόσο τα έχουν.
    Εκμεταλλεύτηκα την πετρελαϊκή κρίση και χωρίς καθυστέρηση σου ανέβασα την τιμή στα καύσιμα αισχροκερδώντας εις βάρος σου ενώ ξέχασα να τις κατεβάσω όταν πέρασε η κρίση.
    Σου στέρησα τα δελτία κοινωνικού τουρισμού γιατί μπορώ να υποκρύπτω εισοδήματα και να εμφανίζομαι σαν δικαιούχος.
    Πήρα επιδόματα και επιδοτήσεις με πλασματικά στοιχεία και τώρα φωνάζω να φέρουν πίσω τα κλεμμένα.
    Σήκωσα κομματικές σημαίες, ένιωθα δέος όταν με κέρναγε και με χαιρετούσε ο βουλευτής στο καφενείο, ψήφιζα για ιδιοτελείς σκοπούς, ξερογλειφόμουν στα πολιτικά γραφεία για να έχω έναν άνθρωπο για τις δουλειές μου και τώρα απαιτώ να πάει φυλακή.
    Έδωσα φακελάκι σε γιατρό για να σε παρακάμψω στη λίστα και να σωθώ εις βάρος σου.
    Λάδωσα το μηχανικό της πολεοδομίας να κάνει τα στραβά μάτια μέχρι να σηκώσω το αυθαίρετο σε δασική έκταση και μετά πήγα στο Σύνταγμα σε καντηλοφορία να κλάψω για τα δάση που κάηκαν.
    Έψαξα και βρήκα γνωστό στην εφορία να γλιτώσω το πρόστιμο που μου επιβλήθηκε για φορολογικές παραβάσεις και μετά παραπονέθηκα για τη διαπλοκή.
    Προειδοποίησα με φωτεινό σινιάλο παραβάτες οδηγούς για ύπαρξη τροχονόμου μπλόκου και μετά διαμαρτυρήθηκα γιατί η τροχαία δεν τους γράφει.
    Πέταξα το άδειο πακέτο τσιγάρων απ' το αυτοκίνητο και μετά θύμωσα με την αμέλεια των αρχών να καθαρίσουν τα φρεάτια και να πλημμυρίσει η γειτονιά μου.
    Σε εμπόδισα να περπατήσεις ελεύθερα στο πεζοδρόμιο γιατί άφησα το αυτοκίνητο, μιας και πετάχτηκα για δυο λεπτά σε μια δουλειά.
    Τα έβαλα με τους αλλοδαπούς που μολύνουν την χώρα μου ενώ τους εκμεταλλεύτηκα για φτηνή και ανασφάλιστη εργασία.
    Έβγαλα το σκύλο βόλτα δηλώνοντας τη ζωοφιλία μου, αλλά ξεχνάω να μαζέψω τα περιττώματα του υπονομεύοντας την υγεία σου.
    Εμπιστεύτηκα τους δημοσιογράφους, τους θεώρησα αυθεντίες, τους άφησα να με καθοδηγήσουν. με μπέρδεψαν, με αλλοτριώσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Βίντεο!! Ο Βουλευτής Νίκος Τσώνης έφαγε καφέδες, μπουκάλια, γιαούρτια και αυγά!!!
    Λαμία, 01.07.2011
    Σύμφωνα με το LamiaReport, ένας αγανακτισμένος πολίτης πλησίασε τον βουλευτή και του είπε:

    "Εσύ είσαι που ψήφισες το μεσοπρόθεσμο με βαριά καρδιά?... και τον έφτυσε...!

    Βίντεο ΣΟΚ!!!
    Ο Βουλευτής κατά τη διάρκεια ομιλίας του τρώει μπουκάλια με καφέδες, γιαούρτια, εκείνος και οι δυνάμεις ασφαλείας που είχε για προστασία!

    Τώρα θα μου πείτε και ποιός δεν έχει φάει με την παρέα του ή τη γυναίκα του όλα αυτά, ένα Σάββατο βράδυ ή μια Κυριακή μεσημέρι?
    Ναι, αυτό είναι ένα θέμα..
    Α ! Μην ξεχάσω, έφαγε και αυγά και ξύλο!
    Όχι δεν είναι φακίρης και μην πάει το μυαλό σας αλλού !
    Εννοούμε έφαγε ξύλο !
    Όχι καπλαμά, καρυδιά ή όρεγκον !

    Εμείς καταδικάζουμε απερίφραστα τέτοια γεγονότα και είμαστε σίγουροι ότι δεν κάνει ρε παιδιά να τρώνε άλλο οι βουλευτές, δηλαδή έλεος, παιδιά είναι και αυτά..
    Εδώ λέγαμε ότι τρώνε με 10 μασέλες, πάλι να φάνε ? Θα σκάσουνε ρε παιδιά !..
    Δεν έχουνε μανούλα αυτοί ?

    Σε παρακαλώ εκεί πέρα κάνε μας τη χάρη και δούλεψε και άσε τους βουλευτές στην ησυχία τους!
    Και μιας και λέμε για βουλευτές, εκείνα τα ελικόπτερα τα καινούργια τα είδες ?

    Τα "nyxta-tha-fygoun" έτσι τα λένε !
    ΔΕ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ:
    ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΕΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ !

    Για ακούστε τώρα! Η αλλαγή των πραγμάτων είναι πολιτική πράξη!
    Αυτοί θα αποφασίσουν τι θα γίνει με μας! Άντε να μη τα πάρω!
    Τι είμαστε εδώ ? ...American Bar ?

    Ελάτε τώρα για συνέλθετε λίγο μην είμαστε υπερβολικοί, δεν βλέπετε που όλα τα blogs μιλάνε με τα καλύτερα λόγια, πόσο άξιοι λειτουργοί είναι στη δουλειά τους ?

    Αν θέλετε να δείρετε πάρτε τον οδηγό Τaek-Κwon-Do, εκμάθηση άνευ διδασκάλου !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΒΑΛΤΕ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ

    να γελάσει ο κάθε πικραμένος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΑΣΟΚ

    ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟς ΜΕ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ ΠΡΕΣΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΟΚΗ!


    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ
    ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΕΞΙΟΥς ΓΡΑΦΕΙΑ ΔΗΘΕΝ ΠΑΣΟΚ!

    ΠΑΣΟΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 3 Ιουλ 2011 1:13:00 μ.μ.
    περιμενουμε να γελασουμε και εμεις!

    γιατι δεν το δημοσιευεται??

    ή μηπως λεει αληθειςες και φοβοσαστε μην σας κοψει τις διαφημισεις το κρατος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο ΑΡΟΥΛΗΣ Ο ΚΩΛΟ-ΝΑΚΙΩΤΗΣ ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΤΟΣ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΑ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΑ ΚΑΚΟΤΡΑΧΑΛΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΟΚΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ...

    ΑΡΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο ΑΡΟΥΛΗΣ , Ο ΛΟΥΛΗΣ, Ο ΚΟΥΛΗΣ Ο ΠΙΠΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΦΟΥΦΛΗΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΜΕΑΡΧΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ,ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ , ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ, ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΛΑΙΚΟ ΔΑΧΤΥΛΙΣΜΑ …

    ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΡΟΥΛΗ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ…

    Ο ΑΡΟΥΛΗΣ XΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ , ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΜΕΖΟΝΕΤΑ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΜΕ ΤΖΑΚΟΥΖΙ ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΜΕΤΑΞΩΤΟΥΣ ΛΟΥΤΡΟΚΑΜΠΙΝΕΔΕΣ...

    ΑΙ ΣΥΧΤΙΡ ΑΧΡΕΙΟΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ...ΕΠΙΔΕΙΞΙΕΣ ΤΗΣ ΓΚΛΑΜΟΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο ΑΡΟΥΛΗΣ ,Ο ΚΟΥΛΗΣ,Ο ΦΟΥΦΛΗΣ,Ο ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΥΛΗΣ, ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΦΟΥΣΤΟΥΛΗΣ ,ΞΕΥΤΗΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

    Ο Αρουλης είναι ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα των GOLDEN BOYS, των μυκονιάτικων μισοφανατικων ανδρών, επιδειξίες του νεοπλουτισμού της κομπορρημοσύνης ,και του ναρκισσισμου.

    Ιλαρή παρουσία είναι το αλατοπίπερο της γκλαμουριάς.

    Μονιμα λουσατος, ωραιοπαθης , κοσμικος, κολλημενος με την πλουτοκρατια την
    επιδειξηομανια,θιασιωτης του life stylε.

    Ο Αρουλης ειναι ο άνθρωπος που θα πρεπε να ασκείται στη σιωπή και στο botox εδώ και πολλά χρόνια.
    Η χώρα είναι μικρή κι όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους.
    Αυτός κι άλλοι θα πρεπε να χουν εγκαταλείψει προ πολλού τη χώρα.

    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΘΥΜΑΤΕ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΤΗΣ ΣΑΛΩΜΗΣ (2001),ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΧΘΑΝΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΤΟΥΛΗΔΕΣ, ΤΟΥΣ ΑΡΟΥΛΗΔΕΣ, ΤΟΥΣ ΛΟΥΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΥΦΛΗΔΕΣ.

    ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΑ ,ΕΞΩΝΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΧΟΡΤΑΓΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΗΣ ΞΕΦΤΥΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση