GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Αντιδημοκρατική πρακτική από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με μείγμα και ακροδεξιών στοιχείων..."

Από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ ΔΗΛΩΣΗ ΜΙΧ. ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ‏ Ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου ...

Από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ

ΔΗΛΩΣΗ ΜΙΧ. ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ‏
Ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων σχετικά με τα επεισόδια σε βάρος βουλευτών, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Είναι μια απαράδεκτη και αντιδημοκρατική πρακτική, με επικεφαλής ως συνήθως οπαδούς και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Με μείγμα και ακροδεξιών στοιχείων.
Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, άλλα λέει δημόσια και άλλα φαίνεται να διοχετεύει υπογείως.
Δημιουργούν συνθήκες βίας κι φόβου.  Κινούνται ανάμεσα στα όρια του κοινοβουλευτισμού και...
 του μπάχαλου.
Υπονομεύουν, ηγούμενοι του μπάχαλου με τις πρακτικές και τις εικόνες αυτές και την οικονομία και την επιχειρηματικότητα και την κοινωνία
Δίδουν τα περιθώρια και την ασυλία σε άτομα και σε ομάδες που κινούνται εκτός ορίων και κανόνων μιας ευνομούμενης πολιτείας. Όλοι αυτοί κάνουν πάρτι εν ονόματι μιας επικείμενης ανεξέλεγκτης κατάστασης.
Υπονομεύουν τους ίδιους τους πολίτες που δοκιμάζονται, αγωνιούν και με ήρεμο τρόπο θέλουν να εκφράσουν την αγωνία τους και την όποια διαμαρτυρία τους.

26 σχόλια

  1. Τσιπρα ολα αυτα θα γυρισουν μπουμερανγκ μια μερα.Θαρθει κι η σειρα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΣΟ ΚΑΙ ΛΟ ΣΤΟΝ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς τον κύριο διοικητή του Ι.Κ.Α. , να παρέμβει και να κάνει ερεύνα γα την κομπίνα που έστησαν και διορίστηκε στο δημόσιο , το βουλγαρικό δίδυμο ΝΤΑΛΕΒΑ –ΣΙΝΙΚΟΦ :
    Ονομάζομαι Elena Sesinova από Sofia και μένω στα κάτω πατησιά
    Επαγγέλλομαι καρδιολόγος και προσπαθώ να μπω και εγώ στο δημόσιο μόνιμη αλλά είμαι λίγο άσχημη και χοντρούλα και δεν μπορώ να μπω .
    Καταγγέλλω λοιπόν :
    το δίδυμο ΝΤΑΛΕΒΑ –ΣΙΝΙΚΟΦ ,
    Ξέρετε πόσες Ντάλεβες και Σινίκοβοι έχουν διοριστεί μόνιμοι στο δημόσιο χωρίς να είναι Έλληνες .Ακλουθώντας τον δρόμο της ΠΟΡΝΕΙΑΣ και του ΣΕΞ για τον διορισμό και νομιμοποίηση τους .
    ΙΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΣΙΝΙΚΟΒΑ βουλγάρα διορισμένη ψυχίατρος στο ΙΚΑ ΚΑΜΙΝΙΩΝ ΜΟΝΙΜΗ ΓΙΑΤΡΟΣ. Πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ , βούλγαρος ψυχίατρος διορισμένος στο ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΟΜΙΜΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ σύζυγος της πρώτης(ΙΒΑΣ ΝΤΑΛΕΒΑ) και αυτός πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
    Αυτοί οι δυο από την Βουλγαρία έπιασαν ΜΟΝΙΜΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ ΚΑΜΙΝΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΔΗΞΟΥΜΕ
    ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εγω ειμαι γιατρος αδιοριστη Ελληνιδα ψυχιατρος...ειμαι λιγο κοντη αλλα εμφανισιμη αρκετα...τι φταιει και δεν διοριστηκα????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νέο εθνικό διχασμό και εμφύλιο θέλουν οι μπαχαλάκηδες του ΣΥΡΙΖα, της ΣΠΙΘΑΣ, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Για να καθαρίσουν χρωστούμενο μεταξύ τους αλλά εις βάρος της χώρας. Με συμμάχους τις νοικοκυρές και τους απελπισμένους άνεργους και τους περίφημους 'χαμηλοσυνταξιούχους' που δεν έχουν (ούτε και προέβλεψαν να έχουν...) δώρο για τα εγγόνια. Η Ελλάδα της αντιπαροχής του '50, της απραξίας επί χούντας και της νομής του δανειοβίωτου δημοσίου, ρίχνει όλο το ανάθεμα στο ... πολιτικό σύστημα. Ο Τσίπρας σε αυτόν τον κάμπο κάνει πάρτι. Η χαρά του εμπρηστή.

    Κι αν ξεσηκωθεί ο έχων κοινό νου και πολλά συμφέροντα μικροαστός έστω και καταπιεσμένος; Στις δημοσκοπήσεις εύκολα και χαιρέκακα λέει 'συμπαθώ τους αγανακτισμένους' αλλά μόλις συνειδητοποιήσει ότι στην κοινωνία του 50 -50 τώρα είναι στο 50 που μπορεί να ζήσει και οι άλλοι που δεν μπορούν θέλουν να τον παρασύρουν μαζί τους στο βυθό τότε τι θα κάνει;

    ΕΜΦΥΛΙΟΣ!!!! Θα μου πείτε και οι σε πίεση 50% τι να κάνουν, να πεθάνουν;

    1. Υπομονή
    2. Να ρίξουν τα μούτρα τους
    3. Να ρίξουν τις απαιτήσεις τους και αντί να αγανακτούν, να ρίξουν τις τιμές, να ξυλοφορτώσουν τους φακελάκηδες, να βαρέσουν τους κλέφτες στην καθημερινότητά τους
    4. Να απαιτήσουν θεσμική απάντηση στα προβλήματά τους και ας καταψηφίσουν το πολιτικό σύστημα για παραδειγματισμό
    5. Να ηρεμήσουν τη χώρα για να υπάρχει πειθαρχία και ΄κανονική ζωή για πολύ καιρό, μόνοέτσι θα σωθούν κι αυτοί και όλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πόσοι αστυνομικοί μπορούν να φυλάνε έναν υπουργό ; Στην Ελλάδα μέχρι και 45 !
    ____________________________________________
    Πόσοι αστυνομικοί μπορούν να φυλάνε έναν υπουργό ; Αν πιστέψουμε όσα αναφέρουν οι γείτονες του κ.Παπουτσή,του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, οι “εγκέφαλοι” της ΕΛΑΣ , έκριναν ότι τα μέτρα ασφαλείας πρέπει να ενταθούν στην οικία του υπουργού στο Χολαργό και από χθες τουλάχιστον 45 αστυνομικοί πεζοί ή με μηχανές έχουν αναλάβει τη φρούρησή του!

    Την είδηση μας μεταφέρει ο στρατηγός ε.α Δημήτρης Αλευρομάγειρος,ο οποίος κάνει και μια σύγκριση με το τι συμβαίνει σε άλλες χώρες του κόσμου.
    “Ειναι γνωστο οτι εξω απο την Πρωθυπουργική κατοικία στο Λονδίνο [Νταουνιγκ στριιτ Νο 10], υπάρχει ενας καλοκαγαθος αστυνομικός [αοπλος, ουτε καν με γκλοπ] ο οποιος δεχεται ευχαριστως να φωτογραφιζεται με τους τουριστες”,γράφει ο στρατηγός αφού επισημαίνει ότι δεν τρέφεικαμία απολύτως συμπάθεια προς τους Βρετανούς.

    Ωσστόσο σωστά επισημαίνει:
    “Τι θελουν να δειξουν με αυτα οι Αγγλοι ειναι προφανες. Κατι σαν το παλαιο δικο μας "Ισχυς μου η αγάπη του Λαου"[το οποίο επειδη ακριβως δεν τηρηθηκε ποτέ στην Ελλάδα, ο ευφυης Λαος μας το μετέτρεψε σε " Ισχύς μου η ΑΠΑΤΗ του Λαού"....

    Ο δικός μας Υπουργος Προστασίας του Πολίτη, μεχρι χθες ειχε μια φυσιολογικη διακριτικη ασφαλεια..
    Σημερα ομως εχουν ακροβολιστει στις τεσσερες γωνιες του τετραγωνου, οπου και η οικία του, 45 τουλάχιστον εποχουμενοι σε δικυκλα πανοπλοι αστυνομικοι!
    Κατι προφανως φοβάται ο Κυριος Υπουργός Προστασίας του Πολίτη[sic!] και προφανως δεν τον καλυπτει η παλαιά ρηση "Ισχυς μου η Αγαπη του Λαου".

    Σημειολογικά και μονον λοιπον, αυτο που εκφραζει η σημερινη Κυβερνηση ειναι πανικος με φοβος και προφανως καμμια Δημοκρατια”.
    Εμείς τι να πούμε.
    Να τους εκατοστήσει ;
    NA ΖΟΥΜΕ ..ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ..ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ !!!


    Υ.Γ. ΣΤΟ ΣΗΜΑ ΞΕΧΑΣΕΣ
    ΤΟ ΑΓΚΥΛΩΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανάθεμα και κατάρα στους κλέφτες του δημόσιου βίου... κρεμάλα στους πολιτικούς... να πάνε φυλακή τα λαμόγια... κάθαρση τώρα. είναι μερικές απ τις κραυγές των αγανακτισμένων ελλήνων για την κρίση.
    Κρίση που δείχνει αξεπέραστη όσα δι...ς ευρώ και να μας δανείσουν...
    Κρίση που δεν είναι μόνο λογιστική, κρίση που δεν αποτυπώνεται μόνο σε οικονομικά μεγέθη, αλλά είναι κρίση βαθύτατη και ριζωμένη πια στις ζωές όλων μας. Είναι κρίση αξιών, νοοτροπίας και ήθους.
    Είμαι ένας πολίτης που ζω και εργάζομαι στη χώρα αυτή και θεωρώ τον εαυτό μου μοναδικό και αναντικατάστατο, σπάνιο είδος της ανθρώπινης αλυσίδας που όλοι πρέπει να φροντίζουν για μένα γιατί... έχουμε δημοκρατία. Γείτονα, συμπολίτη, συνάνθρωπε, μπορεί να μην καταχράστηκα δημόσιο χρήμα, μπορεί να μην έγινα πολιτικός, μπορεί να μην έκτισα βίλες, μπορεί να μην έκανα χλιδάτους γάμους στο εξωτερικό, μπορεί να μη μπήκα σε κότερο ποτέ μου, αλλά σε έκλεψα και εγώ, και σε θα σε κλέβω συνέχεια και καθημερινά γιατί είμαι συμφεροντολόγος, ατομιστής, νάρκισσος, ασυνεπής, που δεν ξέρω τι θα πει αυτοκριτική και πάντα μου φταίνε οι άλλοι.
    Σου κλεψα την ησυχία σου όταν για να επιδειχτώ στη γειτονιά πέρασα απ το σπίτι σου με διαπασών τη μουσική και την εξάτμιση να μουγκρίζει.
    Σου κλεψα την γαλήνη σου όταν προσπάθησες να περάσεις τη διάβαση πεζών κι εγώ έστεκα αγέρωχος με το "36 άτοκες δόσεις αυτοκίνητο" μου πάνω της.
    Σου κλεψα τη θέση παρκινγκ βάζοντας οριζόντια τη μηχανή μου γιατί στη γειτονιά υπάρχω μόνο εγώ και η γυναίκα μου πρέπει να παρκάρει χωρίς να δυσκολευτεί όταν έρθει απ τη δουλειά.
    Σου κλεψα τη ουρά στο σουπερ μάρκετ γιατί βιαζόμουν
    Σου ζήτησα 120 ευρώ για να σου βάλω ένα αιρ κοντίσιον χωρίς να σου κόψω απόδειξη.
    Σου πήρα 100 ευρώ την ημέρα για ένα δωμάτιο το χειμώνα σε χωριό της ελληνικής υπαίθρου γιατί μια καντηλήθρα στην παρουσίασα για τζάκι.
    Μου πλήρωσες 4 ευρώ τον καφέ και 6 ευρώ τη χωριάτικη και 10 ευρώ το ποτό γιατί όλοι τόσο τα έχουν.
    Εκμεταλλεύτηκα την πετρελαϊκή κρίση και χωρίς καθυστέρηση σου ανέβασα την τιμή στα καύσιμα αισχροκερδώντας εις βάρος σου ενώ ξέχασα να τις κατεβάσω όταν πέρασε η κρίση.
    Σου στέρησα τα δελτία κοινωνικού τουρισμού γιατί μπορώ να υποκρύπτω εισοδήματα και να εμφανίζομαι σαν δικαιούχος.
    Πήρα επιδόματα και επιδοτήσεις με πλασματικά στοιχεία και τώρα φωνάζω να φέρουν πίσω τα κλεμμένα.
    Σήκωσα κομματικές σημαίες, ένιωθα δέος όταν με κέρναγε και με χαιρετούσε ο βουλευτής στο καφενείο, ψήφιζα για ιδιοτελείς σκοπούς, ξερογλειφόμουν στα πολιτικά γραφεία για να έχω έναν άνθρωπο για τις δουλειές μου και τώρα απαιτώ να πάει φυλακή.
    Έδωσα φακελάκι σε γιατρό για να σε παρακάμψω στη λίστα και να σωθώ εις βάρος σου.
    Λάδωσα το μηχανικό της πολεοδομίας να κάνει τα στραβά μάτια μέχρι να σηκώσω το αυθαίρετο σε δασική έκταση και μετά πήγα στο Σύνταγμα σε καντηλοφορία να κλάψω για τα δάση που κάηκαν.
    Έψαξα και βρήκα γνωστό στην εφορία να γλιτώσω το πρόστιμο που μου επιβλήθηκε για φορολογικές παραβάσεις και μετά παραπονέθηκα για τη διαπλοκή.
    Προειδοποίησα με φωτεινό σινιάλο παραβάτες οδηγούς για ύπαρξη τροχονόμου μπλόκου και μετά διαμαρτυρήθηκα γιατί η τροχαία δεν τους γράφει.
    Πέταξα το άδειο πακέτο τσιγάρων απ' το αυτοκίνητο και μετά θύμωσα με την αμέλεια των αρχών να καθαρίσουν τα φρεάτια και να πλημμυρίσει η γειτονιά μου.
    Σε εμπόδισα να περπατήσεις ελεύθερα στο πεζοδρόμιο γιατί άφησα το αυτοκίνητο, μιας και πετάχτηκα για δυο λεπτά σε μια δουλειά.
    Τα έβαλα με τους αλλοδαπούς που μολύνουν την χώρα μου ενώ τους εκμεταλλεύτηκα για φτηνή και ανασφάλιστη εργασία.
    Έβγαλα το σκύλο βόλτα δηλώνοντας τη ζωοφιλία μου, αλλά ξεχνάω να μαζέψω τα περιττώματα του υπονομεύοντας την υγεία σου.
    Εμπιστεύτηκα τους δημοσιογράφους, τους θεώρησα αυθεντίες, τους άφησα να με καθοδηγήσουν. με μπέρδεψαν, με αλλοτριώσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ.ΕΧΩ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΕΡΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΣΟΔΕΙΑ.ΠΑΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΜΗΝΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΗΝΙΤΟ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Α ρε τσιπρα τι τους εχεις κανει.....
    εφιαλτες βλεπουνε οι νενεκοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σιγά ρε φίλε 3 Ιουλ 2011 9:40:00 μ.μ. τον ηγέτη.
    Μπορείς μωρέ να συγκρίνεις το παλιόπαιδο τον Τσίπρα, που το παίζει παντογνώστης με το ύφος των 24ων Καρδιναλίων, με το σοβαρό Φ. Κουβέλη, που τους δόθηκε η ευκαιρία να τον έχουν ηγέτη και τον απέρριψαν;
    Θυμήσου: Θα τον πληρώσουν ακριβά!
    Τον ανέβασαν ψηλά και του πήραν τη σκάλα.
    Ένας τρόπος υπάρχει τώρα να κατέβει: Θα τσακιστεί....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΙΚΡΕ ΓΑΛΑΖΙΕ-ΠΡΑΣΙΝΕ ΦΡΟΥΡΕ ΠΟΣΕΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΟΥ?ΤΗΝ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΝ ΚΥΝΙΣΜΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ.. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΣΟΥ.. ΤΕΛΙΚΑ..ΠΟΣΟ ΗΛΗΘΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΣΟΥ! ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙΣ , ΝΑ ΣΚΥΒΕΙΣ ΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ..ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΑΛΛΑΛΑΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΗΝ ΔΥΣΤΗΧΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ΣΟΥ..ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΕ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΝΙΚΗΤΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επιβάλει στην Ελλάδα ένα αρρωστημένο καθεστώς τρόμου και τραμπουκισμών. Υπάρχουν πολλοί πολίτες που φοβούνται να εκφραστούν ελεύθερα σε συνελεύσεις, εφημερίδες και το διαδίκτυο μήπως τους στοχοποιήσει η συμμορία του Τσίπρα και απειλήσει τη σωματική ακεραιότητα τη δική τους και της οικογένειάς τους. Αποτελούν μόνο το 3% του λαού και τρομοκρατούν κάθε πολίτη και πολιτικό που τολμάει να διατυπώνει μη αρεστή σ’ αυτούς γνώμη. Σκεφτείτε να είχαν ποσοστά εξουσίας, τι είδους δικτατορία θα εγκαθιστούσαν και πόσο δύσκολες μέρες θα περνούσε ο ελληνικός λαός. Δεν ανέχονται τη διαφορετική άποψη και δεν τηρούν ούτε τα προσχήματα. Είναι τραμπούκοι χουλιγκανικού επιπέδου με σταλινική ψυχολογία και προσχηματικό ιδεολογικό μανδύα. Δεν έχουν σχέση με την αριστερά που τροφοδότησε τα νεανικά οράματα τόσων και τόσων μαρτυρικών γενιών Ελλήνων. Είναι ένα είδος διεστραμμένων αστών και μικροαστών που μετέτρεψαν τη θανατηφόρα πλήξη τους σε μολυσματική νόσο ολόκληρου του ελληνισμού. Δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους και δεν έχουν κάνει ούτε ένα μεροκάματο στον ιδιωτικό τομέα. Οι πιο πολλοί είναι εκφυλισμένοι από πολιτική άποψη συνδικαλιστές των ΔΕΚΟ ή επαγγελματικά στελέχη, που πληρώνονται για να επεξεργάζονται σχέδια ξυλοδαρμού και τρομοκράτησης των πολιτικών αντιπάλων τους. Δεν έχουν ούτε έναν για δείγμα εργάτη στις τάξεις τους, ούτε έναν σκληρά εργαζόμενο, μόνο μερικούς υποτιθέμενους διανοούμενους με έντονη διαταραχή ταυτότητας και ψυχολογικά προβλήματα. Ο Τσίπρας δυστυχώς είναι ένας ανάγωγος νεαρός που προπηλακίζει τους ιδεολογικούς αντιπάλους του και δεν σέβεται τους ηλικιωμένους ανθρώπους, έστω κι αυτούς που θεωρεί εχθρούς του. Δεν έχει γονείς ή συγγενείς να τον μαζέψουν; Τι ανατροφή του έδωσαν; Μπαίνει και θέμα αισθητικής, επειδή αποτελεί παραφωνία στην κουλτούρα και τον πολιτισμό της αριστεράς. Μήπως πρέπει να βγει ο Κύρκος, ο Γλέζος και άλλοι ηγέτες της αριστεράς που έλαμψαν και δίδαξαν με τις δημοκρατικές αρχές τους για να τον καταγγείλουν δημόσια; Μια δήλωσή τους θα το τέλειωνε για πάντα αυτό το παλιόπαιδο πριν καταστρέψει ανεπανόρθωτα την αριστερά και στρέψει εναντίον της ολόκληρη την ελληνική κοινωνία. Αντέξαμε σε χούντες και σε δυσκολότερες καταστάσεις, ποιος είναι ο Τσίπρας που θα μας βάλει φίμωτρο; Ότι θέλουμε λέμε και όποιον θέλουμε ψηφίζουμε, δημοκρατία έχουμε, τελεία και παύλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. όσο και να παραμιλάτε
    στα κωλοκάναλα και στον ύπνο σας
    ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ..
    ΤΕΛΟΣ _____________________________________

    ΠΑΣΟΚ = ΧΟΝΤΡΗ ΒΡΙΣΙΑ

    ΑΙΩΝΙΑ.

    ΟΠΩΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ
    ΠΗΛΟΣ ΓΙΟΥΣΗΣ
    ΝΕΝΕΚΟΣ
    ΤΣΟΓΛΑΝΟΓΛΟΥ
    ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 9.36,οι πρωταθλητές αυτής της νοοτροπίας,οι πρώτοι διδάξαντες,οι οδηγοί αυτών των συμπεριφορών που τόσο γλαφυρά περιγράφεις είναι αυτοί που διαχρονικά μας κυβερνάνε.
    Άρα αυτοί δεν έχουν μούτρα να εμφανίζονται ως αρχάγγελοι μιας νέας νοοτροπίας και να λένε ότι οι διεφθαρμένοι πολίτες στέκονται εμπόδιο.Γιατί είναι οι ίδιοι,διαχρονικά,οι πιο διεφθαρμένοι από όλους.Το μεγαλύτερο εμπόδιο είναι οι ίδιοι.
    Και κάτι άλλο:υπάρχουν και πολίτες,λίγοι ή πολλοί δεν ξέρω,που δεν κάνουν αυτά που γράφεις.
    Οι κρατούντες,διαχρονικά,έχουν στήσει ένα περιβάλλον στην κοινωνία ώστε αυτοί οι πολίτες να θεωρούνται μαλάκες (στην καλύτερη περίπτωση),
    να κακοπερνάνε και να βλέπουνε τους φελλούς και κάθε λογής λαμόγια ή κλικαδόρους να επιβιώνουν σε βάρος τους.
    Νομίζω ότι από αυτές τις δυο διαπιστώσεις πρέπει να ξεκινήσουμε,αν θέλουμε στ'αλήθεια κάτι να αλλάξει στη χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  17. Ανώνυμε ---> 9:50:00 μ.μ.

    Ειναι αρρώστια να λατρευεις τον κομουνισμό
    ειναι σαν να λατρευεις μια γκόμενα που δεν ξέρεις
    αλλα και που δεν θα γνωρίσεις ποτέ.


    άραξε ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  18. Ανώνυμε ---> 9:50:00 μ.μ.

    Ειναι αρρώστια να λατρευεις τον κομουνισμό
    ειναι σαν να λατρευεις μια γκόμενα που δεν ξέρεις
    αλλα και που δεν θα γνωρίσεις ποτέ.


    άραξε ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δεν ντρέπονται τα γα@@μένα κομματόσκυλα του σοσια-ληστρικού χουντο-πασοκ να βγάζουν δελτία τύπου με τέτοιες χοντρομαλακίες.

    ΜΑΣΟΥΡΙ δυναμίτη στον κ@λο με μισό μέτρο βραδύκαυστο φυτίλι (για να'χει suspens).
    Ουστ ψυχανώμαλα κομματοκοπρόσκυλα του πασοκ .

    Χμ,
    ΒΛΕΠΩ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΗΣΗ
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ;
    ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΠΑΣΟΚ
    ΕΓΙΝΑΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΞΑΓΓΕΛΙΩΝ ;

    ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΥΡΜΑ "ΑΠΟ ΠΑΝΩ"
    ΓΙΑ ΚΑΤΕΥΝΑΣΜΟ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ ΠΟΥ
    ΠΛΕΟΝ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ....
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΓΑΠ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΑΕΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ.
    ΚΑΙ ΤΡΥΠΩΣΕ ΣΑΝ ΠΟΝΤΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.

    ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΤΟ ΝΕΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
    ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΑΣ!!!

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ
    ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ.
    __________________________
    ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΦΟΒΕΡΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ
    ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΔΡΑΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΦΩΣ!

    1944 Γεωργιος Παπανδρεου,,,,Εμφυλιος
    1964 Γεωργιος Παπανδρεου,,,,Χουντα
    1981 Αντρεας Μινεικο Παπανδρεου,,,,Διαλυση Οικονομιας
    2009 Γιωργακης Τζεφρει Τσαντ Παπανδρεου,,,,,,?????

    Συμπερασμα: AΝΙΚΑΝΟΙ ...ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΜΙΚΡΕ ΓΑΛΑΖΙΕ-ΠΡΑΣΙΝΕ ΦΡΟΥΡΕ ΠΟΣΕΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΟΥ?ΤΗΝ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΝ ΚΥΝΙΣΜΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ.. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΣΟΥ.. ΤΕΛΙΚΑ..ΠΟΣΟ ΗΛΗΘΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΣΟΥ! ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙΣ , ΝΑ ΣΚΥΒΕΙΣ ΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ..ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΑΛΛΑΛΑΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΗΝ ΔΥΣΤΗΧΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ΣΟΥ..ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΕ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΝΙΚΗΤΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΡΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΚΟΜΜΑΤΑ.

    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ, ΟΤΙ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΔΑΓΚΩΝΕΣΤΕ ΣΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ.

    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑ ΙΔΙΑ, Ή ΧΑΝΟΥΝ ΠΟΣΟΣΤΑ !!!

    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΣΕ ΞΕΝΟ ΑΧΥΡΩΝΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΤΟΦΤΥΑΡΟ !!!!

    ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΟΜΠΟΥΚΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ.
    ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ, ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΡΙΜΩΧΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΒΑΝΤΑΡΕΤΕ.

    ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ, ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ !!!!

    ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ, ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ !!!!

    ΤΟΣΟ ΔΙΠΟΔΑ ΖΩΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. κοψτε την μαλακια

    και βαλτε δρ Κουτσουκο

    εχουμε ξενερωσει...

    4 Ιουλ 2011 8:24:00 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝΕ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΟΣΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΝΤΡΩΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ.



    ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ρε παιδιά έλεος.
    Μην ξαναβάλετε αυτόν τον καραγκιόζη τον Καχριμάκη. Προσβάλλει την νοημοσύνη του κόσμου.
    Ο ΣΥΡΙΖΑ με την Χρυσή Αυγή (αυτούς εννοεί);;;;;;;;;;;;;;;
    Τι αρωστημμένο σενάριο είναι αυτό;
    Τους πολίτες με τις χειροβομβίδες κρότου-λάμψης δεν τους είδε;
    Να θυμάστε ότι "τα φτηνά χέρια, δίνουν ακριβό ξύλο", Χάρρυ Κλυν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Μ.. ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΤΕ ,ΜΕ 3000 ΣΥΝΤΑΞΗ,.
    ΑΛΚΙΜΟΣ ΕΠΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
    ΝΑ ΤΟΝ ΧΕΡΟΣΑΣΤΕ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΘΕΙΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΕΠΕΡΝΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ, ΕΝΟ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΦΕΝΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση