GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βίντεο από την πορεία των ταξιτζήδων στη Βουλή...

16 σχόλια

  1. ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ…

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η «ΣΥΓΧΡΟΝΗ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ «ΚΕΝΤΡΟ»ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΝΔ, ΚΥΡΙΟΙ...

    ΔΕΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΠΥΘΜΕΝΟΥ ΘΡΑΣΟΥΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ…

    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ «ΠΑΣΣΑΡΟΥΝ», ΟΤΙ «ΔΗΘΕΝ» Ο ΝΟΡΒΗΓΟΣ ΟΜΟΪΔΕΑΤΗΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ «ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ, ΜΑΣΟΝΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΓΚΕΪ» (ΝΑ… ΓΕΛΑΜΕ Ή ΝΑ ΚΛΑΙΜΕ?)
    ΜΑ, ΠΟΙΟΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ?

    ΥΜΝΗΤΕΣ ΟΛΙΓΟΦΡΕΝΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΥΠΟΥ ΠΑΤΤΑΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΦΟΡΕΙΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΠΟΥ ΔΙΟΧΕΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΑ ΕΝΤΥΠΑ, ΤΥΠΟΥ «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΩΡΑΣ» ΚΛΠ...

    ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΒΟΛΩΝ (ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΩΝ, ΧΙΤΩΝ, ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ ΚΛΠ. ΠΡΟΔΩΤΩΝ)...

    ΠΑΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ, ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟΥ ΝΟΡΒΗΓΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ, ΠΟΥ «ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ» ΚΑΙ «ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ» ΣΕ «ΝΕΕΣ ΤΑΞΕΙΣ», ΜΑΣΟΝΙΕΣ, ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ ΚΛΠ. ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ, ΠΟΥ «ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΥΠΟΓΕΙΩΣ» ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ «ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ» «ΚΑΛΟ» KAI «ΕΝΑΡΕΤΟ» (ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ) ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΜΑΣ !!!!

    ΑΥΤΟ ΞΕΡΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ… (ΔΗΛ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ, ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ- ΕΦΕΥΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ , ΟΠΩΣ - «…Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ «ΚΑΚΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ» ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΧΑΛΑΣΑΝΕ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ…»....!!!!)

    ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΙ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΠΟΥ ΣΥΝΩΣΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΝΔ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΓΟΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ), ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ, ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΕΛΙΟΙ, ΟΤΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΦΑΣΗ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΟΥ «ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΤΟΥΣ» ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ», ΟΥΤΕ ΤΗΝ «ΥΠΟΚΙΝΕΙ» ΚΑΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΣ (ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ...), ΟΥΤΕ ΚΑΜΙΑ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΝΤΕΛΜΠΕΡΓΚ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ!!!!

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΑΥΤΑ, ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΤΟΥ ΣΑ(ΧΛΑ)ΜΑΡΑ!!

    Υ.Γ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ (ΝΔ) ΥΠΑΡΧΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ…

    ΠΩΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ, ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΤΑΝ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ (ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ) ΣΟΥ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ !!

    ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βολεμένα κομματόσκυλα της ΠΟΛΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. προκαλούν για σπάσιμο παϊδιών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΕΡΜΑ Η ΜΑΣΑ ΚΟΠΡΙΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΝΔ με την πρότασή της, να ισχύσουν αυτά που ισχύουν στην υπόλοιπη Ευρώπη, ουσιαστικά λέει:

    ΜΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΤΕ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ, ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΤΖΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ (ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ - ΡΕΝΤΙΕΡΗΔΕΣ, ΚΗΦΗΝΕΣ...ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΚΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΟΔΗΓΟΣ-ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ (ΔΥΟ ΟΔΗΓΟΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ - ΝΑ ΤΟΥΣ "ΑΚΟΥΜΠΑ" 100 ΕΥΡΩ, ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ, ΒΛΑΒΩΝ ΚΑΙ ΚΑΥΣΙΜΩΝ, ΔΙΚΑ ΤΟΥ) ΔΗΛ. Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ!!!!!

    Ε, ΔΕΝ ΣΦΑΞΑΝΕ, ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΑ, ΔΕΞΙΑ ΚΟΥΜΑΣΙΑ...

    ΚΑΙ... ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ-ΟΔΗΓΟΣ, ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΑΞΙ!!!!

    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΣΕ ΣΕΝΑ, ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙΣ ΧΑΡΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΑΞΙ-ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είμαστε κάποιες χιλιάδες μικροεπαγγελματίες που επενδύσαμε στις μικροεπιχειρήσεις μας το μέλλον των οικογενειών μας. Θες έτσι θεα αλλιώς η κατάσταση η οικονομική και οι μεταβαλλόμενες συνθήκες έφεραν τα πάνω κάτω και ούτε λίγο ούτε πολύ χρεωκοπήσαμε. Τα μαγαζιά μας έκλεισαν και σχεδόν βρεθήκαμε στο δρόμο. Κι εκεί που ψαχνόμαστε για να βρούμε τον τρόπο ή τους τρόπους να προσανατολιστούμε σε κάποιες άλλες πιο βιώσιμες κατευθύνσεις μας ήλθε κουτί το πρόβλημα των ταξιτζήδων: Γιατί. είπαμε μονο οι ταξιτζήδες και οι φορτηγατζήδες; Μήπως και εμείς δε δαπανήσαμε για να στήσουμε τις επιχειρήσεις μας μικρές ή μεγάλες; Κι εμείς δεν πληρώναμε και μάλιστα περισσότερα από αυτούς στο κράτος; Γιατί να μη μας αποζημειώσει και εμάς; Τι καλύτερο κάνουν αυτοί; Να ενωθούμε λοιπον κι εμείς και να κατεβούμε στους δρόμους με τον ίδιο τρόπο που κατεβαίνουν κι αυτοί! Και μάλιστα για σπουδαιότερο λόγο: Εμείς θα διεκδικήσουμε το ψωμί των παιδιών μας ενώ εκείνοι διεκδικούν το πεντεσπάνι των δικών τους!Δεν τους έκλεισαν το μαγαζί! Απλά τους ζητούν να έχουν κι άλλοι το δικαίωμα να εργάζονται στην ίδια δουλειά!
    Πώς τη βλέπετε τη σκέψη μας; Εσείς δε θα κάνατε το ίδιο;
    Αν υπήρχε τσίπα στους ιδιοκτήτες των ταξί θα είχαν εξαφανιστεί από το πρόσωπο της γης! Έχουμε τόσα ράμματα για τη γούνα της συντριπτικής πλειοψηφίας από δαύτους που απορώ πώς η κυβέρνηση δεν κατεβάζει το νόμο αμέσως και χωρίς ώρα χρονοτριβής. Και όσον αφορά τα έτσι και τα αλλιώς μερικών βουλευτών δεν έχω παρά να τους θεωρώ ανάξιους να εκπροσωπούν τον Ελληνικό λαό!


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΑΛΤΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΥΦΗΛΙΑΣΜΕΝΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΠΟΥ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ9 ΙΔΙΟ ΚΟΠΥ ΠΕΙΣΤ,
    ΨΩΛΑΡΠΑΧΤΡΑ!
    ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΤΟ ΜΠΑΤΣΟΚ ΚΑΙ Ο JEFFREY ΡΕ ΜΟΥΝΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ, ΡΕ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ, ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΒΑΣΙΛΟΧΟΥΝΤΟΔΕΞΙΟΙ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ, ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ, ΚΗΦΗΝΕΣ, ΡΕΝΤΙΕΡΗΔΕΣ, ΆΠΛΕΣ ΔΕΞΙΟΙ...

    ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ...

    ΠΑΛΙΟΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΑΜΗΜΕΝΗΣ ΒΑΣΙΛΟΜΗΡΩΡΟΣ- ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ, ΟΤΑΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ, ΗΤΑΝ ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΡΙΑ, ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ, ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ, ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ!!!!!

    ΙΣΟΝΟΜΙΑ, ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ???

    ΝΑ... Η ΙΣΟΝΟΜΙΑ...

    ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι οδηγοί ταξί στη μεγάλη τους πλειοψηφία είναι παιδιά του λαού και αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι της ραχοκοκκαλιάς της κοινωνίας μας.
    Εργάζονται καθημερινά σε αντίξοες συνθήκες,με πολλούς κινδύνους,
    έχοντας να αντιμετωπίσουν ολοένα αυξανόμενα έξοδα.
    Το μεροκάματό τους βγαίνει όλο και πιο δύσκολα.
    Οι παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στην κατεύθυνση της λεγόμενης απελευθέρωσης οφείλουν να είναι πολύ προσεκτικές και να λαμβάνουν υπόψη πληθυσμιακά κριτήρια και την ανάγκη να μην οδηγηθούν στην καταστροφή χιλιάδες οικογένειες.
    Γενικότερα,οι παρεμβάσεις σε κλάδους όπως οι φαρμακοποιοί,οι φορτηγατζήδες,οι ταξιτζήδες κλπ πρέπει να γίνονται με τους ρυθμούς που αντέχει η ελληνική κοινωνία και όχι με τους ρυθμούς που επιτάσσει η τρόικα.
    Πολλές χιλιάδες οικογένειες ζουν,
    σπουδάζουν,συντηρούνται από αυτούς τους κλάδους.
    Τα τροϊκανά γιουρούσια πάνε να διαλύσουν εντελώς την κοινωνική συνοχή και να μας οδηγήσουν στον πλήρη κανιβαλισμό.
    Και μην πέφτουμε στην παγίδα:τίποτα
    δεν έχει να κερδίσει ο ιδιωτικός υπάλληλος των 700 ή των 500 ευρώ, αν καταστραφούν και τα τελευταία μαξιλάρια της κοινωνικής συνοχής στη χώρα,είτε αυτά λέγονται ταξιτζήδες είτε φαρμακοποιοί είτε όποιος άλλος κλάδος στοχοποιείται σήμερα από τους κυβερνώντες.
    Αντίθετα έχει πάρα πολλά να χάσει.
    Σκεφτείτε τι θα υπάρχει σε λίγα χρόνια,αν κατορθώσουν να περάσουν τέτοιες συνταγές.
    Τι λέτε,θα βελτιωθεί μήπως η θέση των ιδιωτικών υπαλλήλων,των ανέργων,των συνταξιούχων;
    Η' αυτό που θα μείνει θα είναι μια απόλυτη κοινωνική έρημος;
    Αυτό κατά τη γνώμη μου πρέπει να μας απασχολεί και όχι αν μια κινητοποίηση καπελώνεται από τα κόμματα της αντιπολίτευσης.
    Ωραία λοιπόν φίλοι,σήμερα καπελώνεται από τη ΝΔ!
    Σιγά την ανακάλυψη!Και λοιπόν;
    Μήπως δεν βλέπουμε ότι η ΝΔ κάνει ακριβώς ό,τι έκανε και το ΠΑΣΟΚ,
    δηλαδή αισχρό πολιτικαντισμό;
    Μήπως δεν ξέρουμε ότι αν ξαναπάρει την εξουσία θα κάνει τα ίδια και χειρότερα γιατί παίρνει και θα παίρνει εντολές από τα ίδια ακριβώς κέντρα;
    Η ουσία νομίζω πως θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει.
    Αν τώρα το θέμα μερικών είναι μόνο η ψήφος και όχι η επικείμενη κοινωνική έρημος...ε ρε παιδιά τότε τουλάχιστον μην ξανακάνετε τη μαλακία και στηρίξετε κάποιον από τους πρασινογάλαζους συνεταίρους!
    Γιατί αυτοί εγγυώνται την έρημο του λαού,άρα και τη δική σας!
    Αν την θέλετε,πάω πάσο,υπάρχουν και σαδομαζοχιστές σε αυτή τη ζωή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "ΣΧΕΔΙΟ" δολοφονίας του Κωστάκη??

    Σιγά το μέγα ηγέτη, που θα ήθελε κάποιος να δολοφονήσει!!!

    Με τί θα τον δολοφονούσαν?? Μήπως με βόμβες χοληστερίνης??

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...........

    "Ο ΓΑΠ ήταν γνώστης"

    ΣΤΙΣ ΠΑΝΩ 4 ΛΕΞΕΙΣ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ Η ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΗ, ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΦΥΣΗ ΤΩΝ ΔΕΞΙΩΝ ΧΟΥΝΤΟΣΚΥΛΙΩΝ ΤΟΥ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ!

    ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΕΤΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΑΡΡΩΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΝΟΣΤΑΛΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΗΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ, ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΝΔ ΤΟΥ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ!

    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΡΕ, ΓΕΛΟΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΤΗΣ ΝΔ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δε βρίζω, ξεσκεπάζω την πραγματική Ακροδεξιά και Φασιστική σας φύση (η οποία φανερώνεται από τις φασίζουσες απόψεις σας), την οποία επιμελώς προσπαθείτε να εμφανίσετε ως "Κεντρο"δεξιά!!!!

    Ε, δεν σας βγαίνει το παραμύθι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΟΝΟ ΤΟΥ ΠΑΧΕΩΣ ΣΟΤ ΕΝΤΕΡΟΥ
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΧΟΥ.

    ΝΑ ΤΑ ΦΑΣ ΟΛΑ.
    ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ.
    ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΕ ΑΛΗΤΗ
    ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΕ ΛΑΜΟΓΙΕ

    ΔΟΣΙΛΟΓΕ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ-ΔΝΤ
    ΚΑΙ ΠΛΑΙ..ΒΟΛΕΜΕΝΕ $$$$$$$$$$$
    ΠΑSSOKΟ ΣΙΧΑΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΦΑΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΟΥΣΕΣ ΕΤΣΙ.........????

    Ο Ραγκούσης δεν μίλησε γιατί περιμένει την επιστροφή του… πρ ωθυπουργού από την Αμερική!


    Ο Ραγκούσης περιμένει να έρθει από την Αμερική ο πρωθυπουργός Ευάγγελος Βενιζέλος, και μετά να δει αν μπορεί να κάνει κάποιον συμβιβασμό.
    Γιαυτό και δεν άνοιξε χθές τα χαρτιά του.
    Κρατά το μεγάλο μυστικό.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ "ΚΕΝΤΡΟ"ΔΕΞΙΑΣ:

    1.ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΟΝΟ ΤΟΥ ΠΑΧΕΩΣ ΣΟΤ ΕΝΤΕΡΟΥ
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΧΟΥ.

    2.ΝΑ ΤΑ ΦΑΣ ΟΛΑ.
    ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ.
    ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΕ ΑΛΗΤΗ
    ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΕ ΛΑΜΟΓΙΕ

    3.ΔΟΣΙΛΟΓΕ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ-ΔΝΤ
    ΚΑΙ ΠΛΑΙ..ΒΟΛΕΜΕΝΕ $$$$$$$$$$$
    ΠΑSSOKΟ ΣΙΧΑΜΑ

    *******************************

    ΔΥΣΜΟΙΡΟΙ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΔΕΞΙΟΙ...
    ΟΧΙ 30, 50 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΘΑ ΕΙΣΤΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο κόσμος πεινάει κι ο Ραγκούσης-Νταλάρας κάνει χιούμορ

    Παρά τον πανικό που γίνεται τον τελευταίο καιρό με τους ταξιτζήδες και τη δίκαια ή άδικη αγωνία τους για το μέλλον τους ο Ραγκούσης-Νταλάρας δεν πτοείται και μόλις έφτασε χθες στις 2.40 μ.μ., καθυστερημένος όπως πάντα, στο Υπ. Συμβούλιο που έπρεπε να ξεκινήσει στις 2 μ.μ., απάντησε σε ερώτηση δημοσιογράφων "γιατί άργησε".

    Είπε κοροιδευτικά:

    «Δεν έβρισκα ταξί»!

    Γιαννάκη ! Κατέβα απ' το καλάμι γιατί πρέπει να έχεις υπόψη σου πως
    απ' όσο πιο ψηλά πέσεις, τόσο πιο θεαματικά σκάς στο έδαφος...

    ΥΓ. Πάντως, ως συνήθως, η συνεδρίαση είχε μόλις ξεκινήσει λόγω της…«ώρας ΠΑΣΟΚ»..ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ!

    ...ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ...που λένε δηλαδή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση