GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απ’ το ρόπαλο στο...ντέξιον

Του Θανάση Νικολαΐδη    (“Φίλος μεν Πλάτων, φιλτέρα δε η αλήθεια”)    ΔΕΝ φεύγουμε απ’ το θέμα , όσο πάνω απ’ την Αθήνα αιωρούνται «ασ...

Του Θανάση Νικολαΐδη 
 (“Φίλος μεν Πλάτων, φιλτέρα δε η αλήθεια”) 

 ΔΕΝ φεύγουμε απ’ το θέμα, όσο πάνω απ’ την Αθήνα αιωρούνται «ασφυξιογόνα» σωματίδια. Κι αν ο κ. Τσίπρας ψάχνει για ενόχους, είμαστε μαζί του. Μπορεί να τον απορρίπτουμε ως πολιτικό «μειράκιον» ξεπεταγμένο πρόωρα, θρασύ και ανιστόρητο που πασκίζει να «φανεί» απέναντι στον Απ. Κακλαμάνη, αλλά για τη συγκεκριμένη θέση του και αναζήτηση ενόχων είμαστε μαζί του. Για αποκαλύψεις προσώπων, σχεδίων και σχεδιασμών. Κι αν είναι δύσκολο να επισημάνεις τον «άνδρα» που...
βαράει κατακέφαλα με το κλομπ, είναι πανεύκολο να τον επισημάνει η «Υπηρεσία». Αρκεί να το θέλει.
ΝΑ του βγάλουν το κράνος και, χωρίς ασπίδα και ρόπαλο, να καμαρώσουμε τη θωριά του. Να μελετήσουμε τα χαρακτηριστικά ενός προσώπου χωρίς να συσπάται όταν μοιράζει ξυλιές και…γλυκαίνει όταν «περιθάλπει» τραμπούκους. Να του κόψουν τη φόρα και το νταϊλίκι. Δεν το κάνουν, γιατί δεν το θέλει ο «Αρχηγός». Δεν το θέλει, γιατί δεν είναι επιλογή του Κράτους, με το παρακράτος παραμάσχαλα κι ας μην το «είδε» η κα Ντόρα. Κι ούτε η εξουσία (για την εδραίωση και την μακροημέρευσή της) γουστάρει αποκαλύψεις κι ας την κράζουν από χίλιες μεριές.
ΚΑΙ, βέβαια, η πρακτική της απόκρυψης και των συγκαλύψεων εμπεριέχει και το στοιχείο της…αμοιβαιότητας. Και της άλλης πλευράς τα…παλικάρια παραμένουν άγνωστα(;), ανενόχλητα και ασύλληπτα. Στο στρατόπεδο των κουκουλοφόρων, που δεν είναι στρατόπεδο ξεχωριστό, ενισχυμένο από «συνδικαλιστές» με το σιδερικό στο χέρι. «Συνομιλούν» με τα ΜΑΤ και μόνο το σχέδιο (κοινής) δράσης δεν απλώνουν στο τραπέζι.
ΚΟΙΤΑΜΕ απορημένοι κι ούτε το φανταζόμασταν πως το ρόπαλο του Εμμανουηλίδη εξελίχτηκε σε αλυσίδες του Μαραγκού (και...σχάρα του Καλαμπόκα), για να μορφοποιηθεί σε «ντέξιον» της…προόδου. Με βρικολακιασμένους Γκοτζαμάνηδες που δεν κρύβουν πια τον αριθμό του τρικύκλου, αλλά τα διακριτικά τους. Με την πολιτική εξουσία το ίδιο «περιποιητική» σε ένστολους τραμπούκους ανάκατους με πραγματικά παλικάρια της Αστυνομίας.
Ο Υπουργός δεν παραιτείται, δεν «αυτοκτονεί»-η εξουσία είναι γλυκιά. Ωστόσο, όλο και λιγοστεύουν τα ερείσματα του κ. Παπουτσή για ιδεολογική αναμέτρηση με τους ομόφρονες των Γιοσμάδων και εκτελεστές με τρίκυκλα. Δεν «κρέμασε» κανέναν υπεύθυνο μεγαλοβαθμοφόρο, δεν μάντρωσε ένστολους ροπαλοφόρους που έδειραν (με την ψυχή τους και χωρίς λόγο) σε καφετέριες και σε…μανάβικα. Κι αν έκαναν «το ΠΑΣΟΚ με ΠΑΣΟΚ να μη μοιάζει», κακό του κεφαλιού τους. Εμείς περιμένουμε νέους Σαρτζετάκηδες και Δελαπόρτες, για να καλύψουν τη δειλία τους.

18 σχόλια

  1. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ.
    ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΠΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΜΕΡΗ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΤΡΟΠΟ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΘΩΝΙΑ.
    ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΡΑΤΟΙ-ΑΟΡΑΤΟΙ ΑΝΕΓΓΙΧΤΟΙ ΠΑΡΑΛΗΔΕΣ(ΤΟ ΚΚΕ ΤΟΥΣ ΒΑΦΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΙΖΕΙ ΤΑ ΑΡΧ....ΣΑΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ ANYWAY)ΜΕ ΚΑΤΙ ΒΙΛΑΡΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ €,ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ,ΜΕ ΚΟΤΕΡΑ,ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΙΧ ΚΛΠ ΚΛΠ
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΚΟΥΦΙΟΚΕΦΑΛΑΚΗΔΕΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ,ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΕ ΠΟΙΑ ΜΕΡΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ (πχ ΒΛΕΠΕ ΚΗΦΙΣΙΑ,ΕΚΑΛΗ,ΓΛΥΦΑΔΑ,ΒΑΡΚΙΖΑ,ΒΟΥΛΑ,ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ,ΜΑΡΙΝΕΣ ΑΛΙΜΟΥ,ΦΛΟΙΣΒΟΥ,ΚΡΗΝΗΣ κλπ κλπ)ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΟΙ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΨΟΥΝ Ή ΝΑ ΤΑ ΡΗΜΑΞΟΥΝ , ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΗΡΩΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΑΟΥΤΖΙΚΟ ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
    ΑΝΤΕ ΡΕ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΤΡΑΒΑΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΣΠΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΡΗΜΑΞΕΤΕ ΚΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.
    ΑΝΤΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΒΙΛΕΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΩΝ,ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ,ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΩΝ ΚΚΕΔΩΝ,ΠΑΣΟΚΩΝ,ΤΣΙΠΡΑΙΩΝ,ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ,ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ,ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ κλπ κλπ ΝΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΑΛΙΑΖΕΙ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΥ ΦΟΥΚΑΡΑ ΕΛΛΗΝΑ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ.

    Υ.Γ. ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΠΑΡΑΝΑΛΩΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΣΤΙΣ ΜΑΡΙΝΕΣ ΜΕ 2000 ΚΑΙ 3000 ΣΚΑΦΗ ΚΑΙ ΚΟΤΕΡΑ ΤΟ ΕΝΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΤΟΜΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΣΟΔΙΑ ,ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΓΙΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΜΕΤΑ .
    ΤΗ ΜΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΕΤΑΙ, ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ, ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ,ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ, ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΡΩΝ, ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ,ΜΑΣΤΟΥΡΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΨΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ !
    ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ,ΠΟΥ ΤΑ ΜΕΛΟΙ ΤΟΥ ΑΝΟΝΗΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ , ΒΛΕΠΕ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΥΣ, ΚΑΙ ΜΑΖΥ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πασοκ

    Αν θα γινουν εκλογες θα γινουν 11 Σεπτεμβριου ειπε ο δρ Κουτσουκος στην Μηλιωνη σε πολυαριθμη συγκεντρωση πρασινοφρουρων!


    Αλλα δεν χρειαζονται αυτη την στιγμη εκλογες

    χρειαζεται να ζητησουν τα 757 δις απο αυτα που χρωσταει η Γερμανια απο τον Β Παγκοσμιο πολεμο στην Ελλαδα, οπως ειπε και ο Ζακ Ντελπλα ο συμβουλος Σαρκοζι!

    Αν ειναι κανεις πολιτικος με @@@ ας τα ζητησει
    και αφου οι πολιτικοι δεν τα ζητουν γιατι δεν τολμανε να τα ζητησει η εισαγγελλια το ΣΔΟΕ η αστυνομια αντι να χτυπανε διαδηλωτες!

    Οι τσακωμοι οι στημενες δηθεν κοντρες μεταξυ των πολιτικων αρχηγων πλεον δεν πειθουν κανεναν

    Μιλτος Πασοκ

    2 Ιουλ 2011 12:52:00 π.μ.

    2 Ιουλ 2011 2:03:00 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΠΟΥ "ΚΡΑΤΟΣ" ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ....."ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ" << ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ>>.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ανδρες.

    ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ....

    http://olympia.gr/2011/07/02/%ce%b1%ce%bd%ce%bf%ce%b9%ce%ba%cf%84%ce%b7-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bb%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%8d%cf%81%ce%bf%cf%85-%ce%b2%ce%b9%cf%84%ce%ac%ce%bb%ce%b7-%cf%85%cf%80%ce%bf%cf%83/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δεν αφηνετε τις γελοιοτητες λοιπον....ειπαμε βγηκαν στα καναλια οι ιδιοι με ονομα και επονυμο και απαντησαν ποιοι ειναι και πως βρεθηκαν εκει!! παλι τα ιδια χαριτωμενα αστειακια θα λεμε....τους ειχαν εγκλωβισει 3 ωρες οι κουκουλοφοροι αριστεροαναρχικοι στη στοα μαζι με αλλους αθωους πολιτες, καλουσαν την αστνομια να ερθει να τους απεγκλωβισει ειναι πανευκολο να δωσει η αστυνομια τους διαλογους καιθ τις εκλησεις απεκπισιας των παιδιων αυτων που προσπαθουσαν να σωσουν τις ζωες τους με οτι εβρισκαν στο υπογειο της στοας...!!! προσπαθουσαν να τους σκοτωσουν επειδη κραταγαν ...ελληνικες σημαιες!!!! δηλωσαν οι ιδιοι με ονομα και επωνυμο οτι ειναι εθνικιστες (εκτος αν ειναι κακο αυτο) και ηταν στη πορεια του συνδικατου της εθελ μαζι με τα κομματοσκυλα της εθελ και οταν τους ειδαν οι "αντιεξουσιαστες" (οι παρακρατικοι δηλαδη) τους πηραν στο κυνηγι και τους εκλεισαν στη στοα....αμαν πια με τα καραγκιοζιλικια των..."δημοσιογραφων"...!!!!
    ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το έγκλημα ολοκληρώθηκε. Η Ελλάδα βγήκε στο σφυρί. Σας αποκαλύπτουμε σήμερα χωρίς σχόλια τις νέες διατάξεις του νομοσχεδίου που ψηφίστηκε στη Βουλή για τη δημιουργία του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου.

    Άρθρο 1- Παράγραφος 6: «Η διάρκεια του Ταμείου είναι έξι έτη, από την έναρξη ισχύος του παρόντος νόμου. Με αποφάσεις του υπουργείου Οικονομικών, που δημοσιεύονται στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης η διάρκεια αυτή μπορεί να παρατείνεται εφόσον ο σκοπός του Ταμείου δεν έχει εκπληρωθεί».
    Δηλαδή, ουσιαστικά καθιερώνεται για πάντα ο Φορέας που θα βγάζει όποτε θέλει σε πλειστηριασμό την όποια κρατική περιουσία.

    Άρθρο 2 – Παράγραφος 3-4: «Με απόφαση του υπουργείου Οικονομικών, στο Ταμείο μεταβιβάζονται και περιέρχονται χωρίς αντάλλαγμα κατά πλήρη κυριότητα κινητές αξίες εταιρειών του Δημοσίου, δικαιώματα διαχείρισης και εκμετάλλευσης, κεκτημένα οικονομικά συμφέροντα, άυλα δικαιώματα και δικαιώματα λειτουργίας».
    Δηλαδή, όπως θα έλεγε και ο κ. Αλέφαντος στο Ταμείο παραδίδονται για αξιοποίηση «ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ», της υλικής καιν άυλης περιουσίας του Δημοσίου χωρίς καμία παρέμβαση του Ελεγκτικού Συμβουλίου, απλά με μια απόφαση υπουργού.

    Άρθρο 2 – Παράγραφος 7: «Από την μεταβίβαση του πράγματος ή την παραχώρηση του δικαιώματος στο Ταμείο, ο προηγούμενο κύριος ή δικαιούχος παραμένει στη διοίκηση και διαχείριση του πράγματος ή του δικαιώματος χωρίς αμοιβή και υποχρεούται να το διατηρεί κατάλληλο για τον προορισμό του και εξακολουθεί να βαρύνεται με τις δαπάνες που προκύπτουν από την διοίκηση και διαχείριση του πράγματος ή του δικαιώματος».

    Δηλαδή, και μετά την παραχώρηση στο Ταμείο Αξιοποίησης του Δημοσίου του όποιου ακινήτου, το κράτος πρέπει να ξοδεύει για τη διατήρησή του σε καλή κατάσταση για απροσδιόριστο χρόνο. Π.χ. κτίρια Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων θα μπουν για ξεπούλημα στο Ταμείο, αλλά ακόμα κι αν περάσουν 3-4 χρόνια μέχρι να τα αγοράσουν κάποιοι εμείς θα ξοδεύουμε σε υλικά και ανθρώπινο δυναμικό για την καλή τους συντήρηση.

    Και το χειρότερο από όλα: Οι υπουργοί Οικονομικών με αποφάσεις τους θα μπορούν να έρχονται και να βγάζουν στο σφυρί σπίτι, οικόπεδο, χωράφι οποιουδήποτε πολίτη, λόγω δημοσίου συμφέροντος.

    Ιδού τι αναγράφεται στο άρθρο 2- παράγραφος 8 του σχετικού νομοσχεδίου που ψηφίστηκε χθες. «Εμπράγματα δικαιώματα τρίτων μπορεί να κηρύσσονται αναγκαστικώς απαλλοτριωτέα με απόφαση του υπουργού Οικονομικών για λόγους Μείζονος Σημασίας Δημοσίου Συμφέροντος».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οσοι καταφέρεσθε μόνιμα και ακατάπαυστα στο ίδιο σενάριο,αποδίδοντας σε κάθε περίσταση την ευθύνη στον ΣΥΡΙΖΑ έχετε υποστεί πλύση εγκεφάλου.
    Η σκέψη σας αγκυλώθηκε εκεί που την έβαλαν να εγκλωβιστεί.
    Η συλλογιστική σας διαβρώθηκε,γιατί διαλέγετε την εύκολη λύση που σας φύτεψαν στον εγκέφαλο,, αφού βρίσκετε πάντα τον ίδιο εχθρό.
    Και σας ρωτώ.
    Αφού η μήνις στρέφεται διαρκώς εναντίον αυτής συγκεκριμένα παράταξης ,γιατί ήταν δύσκολο να τους συλλάβουν και στην συνέχεια να αποκαλύψουν ονόματα,για να πάψουν επιτέλους να πιπιλίζουν αυτήν την καραμέλα?
    Η εκ προιιμίου κατηγορία στον συγκεκριμένο χώρο,μήπως γίνεται γιατί τον φοβούνται?
    Είναι τόσο μεγάλη η δυναμική αυτού του αμελητέου κόμματος ώστε να μπορεί να ελέγχει τόσο κόσμο και καλυπτόμενη από αυτόν ,να προχωράει σε τέτοιου μεγέθους προβοκάτσιες?
    Μέχρι τούδε κάθε ακρότητα αποδίδονταν σε ακραία εθνικιστικά στοιχεία,ακροδεξιούς,χουντικούς και ότι άλλες ταμπέλες θέλετε να πασάρετε.
    Ηρθε η άκρα δεξιά στην άκρα αριστερά η απλώς μπερδεύτηκαν τα μπούτια σας και δημιουργείτε αόρατους εχθρούς ,γιατί αυτή είναι η εύκολη λύση?
    Μην είστε τόσο παράλογα εύκολα κατευθυνόμενοι.
    Συγκροτείστε την σκέψη σας,δώστε της και άλλες παραμέτρους,γιατί αλλιώς γίνεστε εύκολα τα πρώτα επιβεβαιωμένα θύματα προπαγάνδας και ελέγχου του νου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.
    Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
    Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το ανωθεν ειναι το ακροτελευταιο αρθρο του Συνταγματος των Ελληνων...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. θανασάκι ανθρωπάκι…
    Δεν φεύγουμε από το θέμα…
    Το θέμα είναι οι 155 προδότες της Ελλάδας που υπερψήφισαν το μεσοπρόθεσμο και το τι θα κάνουμε με δαύτους, προς γνώση και συμμόρφωση των υπόλοιπων αλλά και των αυριανών βουλευτών που θα τολμήσουν να καπηλευτούν την ψήφο και την εμπιστοσύνη του Έλληνα ψηφοφόρου για δικά τους οφέλη. Γιατί για εμάς, τα ταπεινά και καταφρονημένα κωλόπαιδα του κάθε ¨κύριου Τσώνη", ούτε τα αιωρούμενα ασφυξιογόνα και καρκινογόνα σωματίδια του Παπουτσή του "Σάμινα¨, ούτε και τα… τανκς του Πάγκαλου των Ϊμίων και του "Οτσαλάν" αποτελούν θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ .........ΕΠΟΣ ΠΑΣΟΚ.
    Επιτρέπεται η χρήση του τραγουδιού «Deutsche deutsche uber alles» στις συγκεντρώσεις του Παssοκ.
    Επιτέλους βρέθηκε λύση
    από Γερμανία.
    __________________________________
    Μετά και το πρόσφατο αδιέξοδο από τις αρνήσεις χρήσης των τραγουδιών «Ηλιε, ήλιε» και «Θα σε ξανάβρω στους μπαξέδες» στις
    συγκεντρώσεις του ΠάSSοK.
    ( με κίνδυνο να μείνει το κίνημα χωρίς μουσική υπόκρουση όποτε τι κίνημα θα ήταν )...

    Tο γραφείο τύπου της καγκελαρίου κ. Μέρκελ με έκτακτη ανακοίνωση του παραχωρεί το δικαίωμα ανάκρουσης του γνωστού ύμνου «Deutsche deutsche uber alles»
    με την επισήμανση ότι είναι το...
    ελάχιστο που μπορεί να γίνει για να διευκολυνθεί ο παρασημοφορημένος για τις υπηρεσίες του από το Γερμανικό λαό κ Παπανδρέου.

    Η πρόσφορα έγινε αποδεκτή με ανακούφιση από την ηγέτη του
    ΠάSSοK που δεν έχασε την ευκαιρία να υπενθυμίσει την γενναιόδωρη στάση της μεγάλης χώρας που για μια άλλη φορά έσπευσε να μας βοηθήσει επισημαίνοντας τους άρρηκτους μεταξύ μας δεσμούς με την χρήση της ιστορικής φράσης:
    " Άλλωστε οι Γερμανοί....... είναι φίλοι μας". _______________________

    Επιπλέον ο κ Παπανδρέου δεν παρέλειψε να τονίσει ότι η κίνηση αυτή της Γερμανίδας καγκελαρίου αποδεικνύει ότι τα " μέτρα πιάνουν τόπο, η χωρά ανακτά την διεθνή της αξιοπιστία ενώ η συγκεκριμένη εξέλιξη σηματοδοτεί την γρήγορη επιστροφή της στις αγορές" ενώ αναφερόμενος στον μεταπολιτευτικό πατριωτισμό που εξέφραζαν τα απαγορευμένα πλέον τραγούδια σημείωσε με νόημα:
    « Δεν θα επιτρέψουμε στις δυνάμεις του απομονωτισμού να ανακόψουν τη πορεία της χώρας προς την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση……...................

    Επιτέλους εκτός από το ελληνικό κρασί υπάρχει και η γερμανικη μπυρα! »
    ΧΑΙΛ σύντροφοι νεο ναζί PASSOK.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΗ ΒΙΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.

    Τη μετατροπή της Αστυνομίας από «όργανο προστασίας σε όργανο δίωξης του πολίτη και καταστολής των δημοκρατικών δικαιωμάτων» καταδικάζουν με ανακοίνωση τους εννέα έλληνες πανεπιστημιακοί νομικοί, που διδάσκουν σε ιδρύματα της...Ελλάδας και του εξωτερικού.

    Όπως αναφέρουν, «χρησιμοποιήθηκαν άγρια και παράνομα μέσα καταστολής αδιακρίτως εναντίον ειρηνικών πολιτών που προσπαθούσαν να εξασκήσουν το συνταγματικό τους δικαίωμα στην έκφραση και στην ειρηνική συνάθροιση».

    Προσθέτουν ότι «οι δηλώσεις του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή, με τις οποίες συνεχάρη την Ελληνική Αστυνομία για την αυτοσυγκράτηση με την οποία προστάτευσε τα δημοκρατικά δικαιώματα των πολιτών, προκαλούν το κοινό αίσθημα και θέτουν σε κίνδυνο το αίσθημα ασφάλειας του πολίτη».

    Την ανακοίνωση υπογράφουν οι:
    Αιμίλιος Αυγουλέας, καθηγητής Διεθνών Χρηματοοικονομικών Αγορών και διευθυντής Μεταπτυχιακών Σπουδών, Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ.

    Δημήτρης Δημούλης, καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου και Θεωρίας του Δικαίου, Sao Paulo, Fundacao Getulio Vargas.

    Κώστας Δουζίνας, καθηγητής Δικαίου και διευθυντής Ινστιτούτου Ανθρωπιστικών Σπουδών, Πανεπιστήμιο Μπίρκμπεκ.

    Μαρία Δρακοπούλου, αναπληρώτρια καθηγήτρια Δικαίου, Πανεπιστήμιο του Κεντ.

    Τασία Μαντανίκα, ερευνήτρια και υποψήφια διδάκτωρ, Ινστιτούτο Συνταγματικού Δικαίου, Πανεπιστήμιο της Βιέννης.

    Αντώνιος Τζανακόπουλος, λέκτορας Διεθνούς Δικαίου, Πανεπιστήμιο της Γλασκόβης.

    Ιωάννα Τουρκοχωρίτη, λέκτορας Δικαίου και Κοινωνικών Επιστημών, Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ.

    Φιλομήλα Τσουκαλά, αναπληρώτρια καθηγήτρια Δικαίου, Πανεπιστήμιο Τζόρτζταουν.

    Αιμίλιος Χριστοδουλίδης, καθηγητής Θεωρίας του Δικαίου, Πανεπιστήμιο της Γλασκόβης.

    ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΩΡΑ, ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ
    ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΗΣ
    ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ.

    ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ..ΗΛΙΘΙΕ και gay ΗΛΙΘΙΟΙ
    ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΠΡΩΚΤΟΥ ΤΟΥ.
    ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΠΙΑ...ΤΑΥΤΙΣΜΕΝΟΙ.
    ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΑΣΑΝΤ-ΚΑΝΤΑΦΙ = ΑΙΜΑ ΑΘΩΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ειπε ο δρ Κουτσουκος στην Μηλιωνη σε πολυαριθμη συγκεντρωση πρασινοφρουρων!

    Ρεύτηκε ο Κουτσουκος στη Μηλιώνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ποιόν εξυπηρετεί η βίαια και βάναυση καταστολή των αντιδράσεων του κοσμάκη από την αστυνομία και τους παρακρατικούς Θανάση?

    Ποιός δίνει τις εντολές αυτής της ματωμένης καταστολής?

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑΝΑΣΗ ???????

    Έχεις κοφτερότατη μνήμη ενθυμούμενος Γκοτζαμάνηδες και Καλαμπόκες,αλλά
    (όλως συμπτωματικά ???) πάλι "ξέχασες" εκείνα που δεν σε συμφέρουν βλέπω.

    ΚΠ

    Υ.Γ. Μου κάνει (??) μεγάλη εντύπωση η ευκολία που ξεπερνάς αυτήν την ακραία βαρβαρότητα των δυνάμεων καταστολής και τα ματωμένα κεφάλια διαδηλωτών,ξεσκέπαστων,όχι κουκουλοφόρων.
    Κάποτε θα φώναζες (ίσως δίκαια) έξαλλος γιά το κράτος της δεξιάς.

    Τώρα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΙΚΡΕ ΓΑΛΑΖΙΕ-ΠΡΑΣΙΝΕ ΦΡΟΥΡΕ ΠΟΣΕΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΟΥ?ΤΗΝ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΝ ΚΥΝΙΣΜΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ.. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΣΟΥ.. ΤΕΛΙΚΑ..ΠΟΣΟ ΗΛΗΘΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΣΟΥ! ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙΣ , ΝΑ ΣΚΥΒΕΙΣ ΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ..ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΑΛΛΑΛΑΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΗΝ ΔΥΣΤΗΧΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ΣΟΥ..ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΕ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΝΙΚΗΤΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αγαπητέ μου ΚΠ, νομίζω πως έχεις...κοφτερή κρίση για να κατανοείς τα άρθρα που διαβάζεις και να κρίνεις δίκαια.
    Φιλικά
    Θανάσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Tον Τσίπρα τον σιχαίνομαι και τον θεωρώ χαιβάνι αλλά πρώτη φορά του αναγνωρίζω ότι ηταν Ο ΜΟΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ που έκανε μήνυση στην ΕΛΑΣ.
    Και θα τον ψηφίσω μόνο γι αυτό το λόγο.
    Επειδή είναι ο μόνος που δεν προσπάθησε να με κάνει να νιώσω αυτιστικός αφού ήμουν κι εγώ στο "ΠΑΡΤΥ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση