GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πανηγυρίζουν, σε καλοκαιρινά πανηγύρια;...

Από το  ithacanet.gr ( το κείμενο διαβάζεται ως το τέλος ή από το τέλος) Πανηγυρίζουν , ομοθύμως και συναινετικώς ; Αυτή την αίσθηση έ...

Από το ithacanet.gr
(το κείμενο διαβάζεται ως το τέλος ή από το τέλος)

Πανηγυρίζουν
, ομοθύμως και συναινετικώς
; Αυτή την αίσθηση έχουμε, βλέποντας και ακούγοντας τις κομματικές δηλώσεις. Υπάρχουν, βέβαια, κι εκείνες οι φωνές, που κάνουν κριτική, ...για να κρύψουν την πραγματικότητα.
Πάει καιρός, που έχει εμφανιστεί με ένταση το φρούτο της "αντίστασης" ...που στηρίζει το καθεστώς. Το κάνουν με τη μέθοδο ..."χτυπάμε το σαμάρι και χαριζόμαστε σ' αυτόν που κλωτσά τη ζωή μας". Χτυπάμε την πράξη, το αποτέλεσμα και όχι την αιτία.
Μας δάνεισαν κάποια δις,  με μεγάλο τόκο και με πολύ κόπο. Το σκέφτονταν μέρες και η πολλή σκέψη κουράζει τους ηλίθιους "αρχηγούς ιθαγενών". Μας τα έδωσαν για να...
ξοφληθούν παλιότερα χρέη και το "ονόμασαν" νέο Σχέδιο Μάρσαλ. (Εκείνα ήταν δανεικά κι αγύριστα και τα πήραμε, γιατί πολεμήσαμε και ακόμα μας χρωστάνε).
  Πανηγυρίζουν επειδή ο τόκος είναι μικρότερος της προηγούμενης δόσης; Για το παυσίπονο, στη θανατηφόρα πληγή, που μας άνοιξαν; Ή πανηγυρίζουν, επειδή μας τα χάρισαν, επιστρέφοντας, παράλληλα,  μισθούς, συντάξεις, δουλειές, δημόσια και ιδιωτική περιουσία και το χρήμα στην αγορά;
Δε θα κάνουμε βαριές αναλύσεις. Ο μπακάλης και η κυρά Μαρία, ο νέος εργάτης, ο  παλιός συνταξιούχος ξέρουν, βιώνουν, το ζουν και δεν πανηγυρίζουν. Το χρήμα συνεχίζει να λείπει από την αγορά και τη ζωή μας.
Δανειστήκαμε, χρεωνόμαστε, είμαστε φτωχοί και δεν θα ξοφλήσουμε ποτέ, γιατί το χρήμα είναι εμπόρευμα ιδιοκτησίας λίγων τραπεζιτών σε όλη τη γη.
Κι όσο οι άνθρωποι δεν γίνονται πολίτες, όσο οι πολιτικοί, παλιοί και νέοι, αριστεροί και δεξιοί, όλων των αποχρώσεων είναι πουλημένοι στον Μαμωνά, άσπρη μέρα δε θα δούμε.
Όσο δεν γίνεται ΚΥΡΙΟ πολιτικό αίτημα "το χρήμα να γίνει δημόσιο εργαλεείο, δημοκρατικά διαχειριζόμενο", δεν έχουμε παρόν. Το μέλλον έχει απαλλοτριωθεί προ πολλού, αν και μερικοί από μας, το έχουμε καταργήσει, φέρνοντας όλα τα αιτήματα και όλη τη δράση και την ικμάδα που μας απομένει στο εδώ και τώρα, όλα.
Στόχος ρεαλιστικός, αν κάποια τυχαία μέρα, οι ταξιτζήδες, οι φορτηγατζήδες, οι γιωταχήδες, τα συνδικάτα και ο καθένας μας συναντούσαν τους λίγους αγανακτισμένους σε ένα μεγάλο ραντεβού, ας πούμε έξω από τη βουλή. Τόσο απλό, τόσο όμορφο! Όσο ένα τόσο δα "αν". Δυο γράμματα και μια απόφαση: Κόστος περίπου μηδέν. Κέρδος; Η ζωή και η αξιοπρέπεια.
(Από πού τα παίρνουν όλοι αυτοί οι πάσης φύσεως "αντιστασιακές" ηγεσίες και δε σκέφτονται ή δε θέλουν να σκεφτούν τι μπορεί να κάμει ένα τόσο δα "αν" ; Αν "δεν τα παίρνουν", γιατί παριστάνουν τις πάσης φύσεως "ηγεσίες";)
Ο σκοτεινός αιώνας μιας νέας φεουδαρχίας , μιας χρηματοπιστωτικής ολιγαρχίας άρχισε και οι πρώτες δραματικές επιπτώσεις μιας ανθρωπιστικής καταστροφής είναι εμφανείς. Τα υπόλοιπα, πέρα από τούτα τα λόγια και τη ζωή που ζούμε,  είναι για την τηλεόραση και τις εκπομπές των σκουπιδιών.
---------------------------------------
ΥΓ. "Αντιστασιακοί", άνθρωποι που εμφανίστηκαν πέρισι στη ζωή κι έγιναν διάσημοι , ανοίγοντας και κλείνοντας ιστοσελίδες πολιτικής δικτύωσης, πήραν "επαναστατική" εκπομπή σε καταχρεωμένο καθεστωτικό βαρώνο. Η "αντίσταση" πάει ...κανάλια. "Καναλιζάρεται".
Δεν έχουμε πρόβλημα να πούμε ονόματα:  Οι διαχειριστές του getgreeceback, kinima.org, (ένα τρίτο μέλος της παρέας είναι στη διαχείριση του 300ellines) "πάνε εκπομπή" στον αγωνιστή και αντιστασιακό, συμπατριώτη και φίλο  Κουρή.
ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΙΤΗΜΑ, σύμφωνο με το δημόσιο Αίσθημα:
Γιώργο Κουρή, ζηλέψαμε. Θέλουμε κι εμείς "επαναστατική εκπομπή".
Πρέπει να μας προτιμήσεις. Άσε που γνωριζόμαστε από παλιά.
Δεν κάνουμε πλάκα.
Με τη ζωή μας, δεν κάνουμε πλάκα. Με την εξουσία και τους "αντιστασιακούς" , τους "αποκρύπτοντες την αλήθεια" ή τους "πανηγυρίζοντες", ναι.   Είναι ανίκανοι και ούτε να κρυφτούν δεν μπορούν. Η χαρά των προαγωγών δεν κρύβεται. (το ξέρουμε. Σας μπερδεύει το νόημα των λέξεων "προαγωγός" ή "προαγωγή", όταν τις συναντάς στη γενική του πληθυντικού τους.)
Γενικεύσαμε και καλό Σαββατοκύριακο.
Για ένα νόημα λέξεων και ζωής ζούμε.
Δείτε κι αυτά ΡΕΣΑΛΤΟ . Δεν είμαστε οι μόνοι που βλέπουμε.

8 σχόλια

  1. Για να αντιμετωπίσεις όλες αυτές τις συντεχνίες και τα συμφέροντα που κρύβονται κάτω απ' αυτές πρέπει να έχεις βαρβάτα κότσια , και απ' ότι φαίνεται μερικοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δεν έχουν γι' αυτό και το έργο αυτό είναι πολύ δύσκολο, Στο τέλος όμως θα γίνει και αυτό που θα μείνει είναι η βλακεία και η ντροπή γι' αυτούς που στάθηκαν εμπόδιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε που ητανε τοσο καιρο κρυμμενα τετιοια βαθυστοχαστα μυαλα να μας σωσουν πριν μας σωσουν οι Ευρωπαιοι?? Βρε μπας και μπλεξαμε με ψωνια?? λεω μηπως??? μαλλον ειμαι συγουρος. Τοσα χρονια ο ΓΑΠ επεξεργαζοτανε το σχεδιο ωστε οταν ελθει στην εξουσια να καταχρεωσει την χωρα, να υποθηκευσει το μελλον των παιδιων μας και να ξεπουλησει την Ελλαδα κατα Τσιπραν ευαγγελιο.
    Ρε πατε καλα?? ξερετε σε ποιους απευθυνεστε οταν γραφετε μπαρουφες και αρλουμπες για να γινεται γνωστοι?? Αυτο το κακο εκανεναν τα μπλογκς, εδωσαν βημα στον καθε ασχετο και στον καθε πικραμμενο και κομμενο απο καθε αλλο μεσο ενημερωσης και τωρα μας τρελλενουν στις μακακιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάθανε πως πηδιόμαστε και πλακώσανε και οι Γύφτοι..
    είπαμε με βαριά καρδιά να κάνουν έλεγχο στα οικονομικά μας, αλλά όχι και να πλακώνει ο κάθε καραγκιόζης τύπου ΠΛΑΤΙΝΙ και να τον δέχεται ο Πρωθυπουργός Ήμαρτον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΙΚΟΙ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ..

    MEGA-ΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ...
    Από το ρεπορτάζ της Σ. Δήμτσα ξεκίνησε η επίθεση στους διεθνείς Οίκους με αφορμή τη νέα υποβάθμιση που καταρρίπτει τα επιχειρήματα που παρουσίασε ο Βενιζέλος και κυρίως ο πρωθυπουργός.

    Για τον Παπανδρέου, λίγο..ΠΙΑ ! ενδιαφέρονται στο Mega.

    Ο... Βενιζέλος έχει μπει στο "πρόγραμμα προστασίας" ώστε να περισωθεί ότι μπορεί να περισωθεί από την κατάρρευση που έχει υποστεί το πολιτικό προφίλ του.

    Στην πραγματικότητα όμως φέρνουν τα αντίθετα αποτελέσματα.

    Όσοι δεν σπάσουν την τηλεόρασή τους θα βλέπουν τον Βενιζέλο και θα τους γυρνάνε τα... άντερα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κατω τα βρακιά η Αννούλα !
    Δίνει ΣΕΦ και ΟΑΚΑ για να γιορτάσουν οι μουσουλμάνοι τη "Μεγάλη Γιορτή" του ραμαζανιού..

    Σε χώρους του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών θα γιορτάσουν οι μουσουλμάνοι της Αθήνας, το ραμαζάνι.

    Όπως ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, στο πλαίσιο του σεβασμού των θρησκευτικών ελευθεριών και δικαιωμάτων του ανθρώπου, αποφασίσθηκε οι δύο στεγασμένοι χώροι στο ΣΕΦ και το ΟΑΚΑ θα παραχωρηθούν για την απρόσκοπτη τέλεση των θρησκευτικών καθηκόντων τους, κατά την Μεγάλη Εορτή της Ισλαμικής Θρησκείας της Λύσης της Νηστείας του Ραμαζανίου.

    Η απόφαση για την παραχώρηση ελήφθη έπειτα σε σύσκεψη των γγ Κοινωνικής Συνοχής και Πληθυσμού, Ανδρέα Τάκη, γγ Θρησκευμάτων, Γιώργου Καλαντζή, γγ Δημόσιας Τάξης, Γρηγόρη Τασούλα και γγ Αθλητισμού, Παναγιώτης Μπιτσαξής,

    Οι ενδιαφερόμενες οργανώσεις, ή σωματεία, που επιθυμούν να κάνουν χρήση των χώρων αυτών, καλούνται να καταθέσουν εγγράφως στα Διοικητικά Συμβούλια του ΣΕΦ και του ΟΑΚΑ τις αιτήσεις τους έως τις 17 Αυγούστου 2011.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Καραμανλής πρέπει να μιλήσει και να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.Το οφείλει στα εκατομμύρια των πολιτών που τον πίστεψαν.
    Πρέπει να ανακόψει την πορεία της χώρας προς τον γκρεμό.Ξέρει πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα για την πατρίδα.
    Ξέρει ότι οι ψεύτικες ενέσεις αισιοδοξίας των τελευταίων μερών έχουν πολύ κοντά ποδάρια.
    Τον χρειάζεται πολύ και η παράταξη.
    Δεν περπατάνε οι σημερινοί.
    Ο Καραμανλής κένταγε στην αντιπολίτευση.
    Όριζε την πολιτική ατζέντα.
    Όλοι συζητούσαν τις προτάσεις της ΝΔ.Ήταν αληθινός ηγέτης.
    Σήμερα,συμβαίνει το απίστευτο:την πολιτική ατζέντα την ορίζει μια κυβέρνηση που έχει καταβαραρθρωθεί δημοσκοπικά και που έχει χάσει σχεδόν τη μισή της εκλογική δύναμη!!
    Δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο!
    Και η Συγγρού κοιμάται!
    Στην κυβέρνηση βέβαια,ο Καραμανλής δεν τα πήγε εξ'ίσου καλά.
    Ειδικά από το 2007 και μετά έδειξε να παραδίδεται.Ο ίδιος ξέρει γιατί.
    Τώρα οφείλει να επανορθώσει.
    Να ενώσει την κεντροδεξιά,να την οδηγήσει σε νέες νίκες και να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΗΝ «ΣΥΓΧΡΟΝΗ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ «ΚΕΝΤΡΟ»ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΝΔ, ΚΥΡΙΟΙ...

    ΔΕΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΠΥΘΜΕΝΟΥ ΘΡΑΣΟΥΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ…

    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ «ΠΑΣΣΑΡΟΥΝ», ΟΤΙ «ΔΗΘΕΝ» Ο ΝΟΡΒΗΓΟΣ ΟΜΟΪΔΕΑΤΗΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ «ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ, ΜΑΣΟΝΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΓΚΕΪ» (ΝΑ… ΓΕΛΑΜΕ Ή ΝΑ ΚΛΑΙΜΕ?)
    ΜΑ, ΠΟΙΟΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ?

    ΥΜΝΗΤΕΣ ΟΛΙΓΟΦΡΕΝΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΥΠΟΥ ΠΑΤΤΑΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΦΟΡΕΙΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΠΟΥ ΔΙΟΧΕΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΑ ΕΝΤΥΠΑ, ΤΥΠΟΥ «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΩΡΑΣ» ΚΛΠ...

    ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΒΟΛΩΝ (ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΩΝ, ΧΙΤΩΝ, ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ ΚΛΠ. ΠΡΟΔΩΤΩΝ)...

    ΠΑΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ, ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟΥ ΝΟΡΒΗΓΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ, ΠΟΥ «ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ» ΚΑΙ «ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ» ΣΕ «ΝΕΕΣ ΤΑΞΕΙΣ», ΜΑΣΟΝΙΕΣ, ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ ΚΛΠ. ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ, ΠΟΥ «ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΥΠΟΓΕΙΩΣ» ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ «ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ» «ΚΑΛΟ» KAI «ΕΝΑΡΕΤΟ» (ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ) ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΜΑΣ !!!!

    ΑΥΤΟ ΞΕΡΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ… (ΔΗΛ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ, ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ- ΕΦΕΥΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ , ΟΠΩΣ - «…Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ «ΚΑΚΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ» ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΧΑΛΑΣΑΝΕ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ…»....!!!!)

    ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΙ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΠΟΥ ΣΥΝΩΣΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΝΔ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΓΟΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ), ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ, ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΕΛΙΟΙ, ΟΤΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΦΑΣΗ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΟΥ «ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΤΟΥΣ» ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ», ΟΥΤΕ ΤΗΝ «ΥΠΟΚΙΝΕΙ» ΚΑΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΣ (ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ...), ΟΥΤΕ ΚΑΜΙΑ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΝΤΕΛΜΠΕΡΓΚ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ!!!!

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΑΥΤΑ, ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΤΟΥ ΣΑ(ΧΛΑ)ΜΑΡΑ!!

    Υ.Γ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ (ΝΔ) ΥΠΑΡΧΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ…

    ΠΩΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ, ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΤΑΝ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ (ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ) ΣΟΥ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ !!

    ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι στο διάτανο θέλουν τώρα οι διάφοροι ΡΟΥΜΠΙΝΙΔΕΣ και οι άσχετοι αυτοί ΟΙΚΟΙ που έρχονται τώρα ντάλα κατακαλόκαιρο και μας ζαλίζουν τον έρωτα με κακές λέξεις,όπως ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ κ.λ.π.

    Δεν έχουν μάθει ότι ο ΛΑΟΠΡΟΒΛΗΤΟΣ πρωθυπουργός μας και ο ΑΝΘΙΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ο Βενιζέλος μας έχουν διαβεβαιώσει ότι η Ελλάδα έχει γίνει πλέον ΕΛΝΤΟΡΑΝΤΟ ?

    Δεν έχουν μάθει ότι στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο μετά τον ΘΡΙΑΜΒΟ έγινε STANDING OVATION ?

    Tι στο κόρακα επιτέλους θέλουν ?
    Τίποτα απλώς οι ΑΘΛΙΟΙ μας ζηλεύουν. Θα έρθουν και άλλοι ΗΛΙΘΙΟΙ που θα μας κάνουν τα ΤΡΙΑ -ΔΥΟ.
    Αλλά εμείς όμως έχουμε τους ΒΡΑΧΟΥΣ της οικονομίας, τους ΚΟΛΟΣΟΥΣ του παγκόσμιου χρήματος και δεν φοβόμαστε.

    Έτσι και μας κάνουν καμιά ΚΟΥΤΣΟΥΚΕΛΑ θα αμολύσουμε τον ΓΙΩΡΓΟ με τον ΒΑΓΓΕΛΗ που παίζουν την οικονομία στα δάχτυλα και θα τους δείξουμε τι εστί βερίκοκο.
    Θα κάνουν μια συνέντευξη τύπου και θα μιλάνε, θα μιλάνε, θα μιλάνε, να μη σας πω μια εβδομάδα, οπότε θα τούς ζαλίσουμε και δεν θα ξανατολμήσουν να κάνουν κιχ...

    Αλλά πιστεύω ότι όλοι αυτοί οι ΑΣΧΕΤΟΙ μάλλον ζηλεύουν την ΕΥΤΥΧΙΑ ΜΑΣ.
    Ζηλεύουν τον ΑΞΙΟΠΟΥΣΤΑ μας και τον ΒΑΓΓΕΛΑ..........ΟΙ ΖΗΛΙΑΡΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση