GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πτώση της μέσης τιμής των ακινήτων στην Αττική...

Από το  sofokleous10.gr Η αγορά ακινήτων (real estate), σαφώς επηρεασμένη από την τρέχουσα οικονομική κατάσταση, εμφανίζει πτωτικές τά...

Από το sofokleous10.gr

Η αγορά ακινήτων (real estate), σαφώς επηρεασμένη από την τρέχουσα οικονομική κατάσταση, εμφανίζει πτωτικές τάσεις και αναμένεται να παρουσιάσει περαιτέρω απώλειες το προσεχές διάστημα, σύμφωνα με τα συμπεράσματα κλαδικής μελέτης που εκπόνησε η Διεύθυνση Οικονομικών Μελετών της ICAP Group.
Με βάση τη φύση των υπηρεσιών που προσφέρουν, οι εταιρείες του κλάδου κατατάσσονται σε μεσίτες, σε σύμβουλους ακίνητης περιουσίας και διαχείρισης ακινήτων, επιχειρήσεις ανάπτυξης ακινήτων και επενδύσεων σε ακίνητη περιουσία και εκμισθωτές ακινήτων. Ο τομέας των μεσιτών αποτελείται από ένα μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων, η πλειοψηφία των οποίων είναι επιχειρήσεις μικρού μεγέθους, συνήθως ατομικής μορφής. Ο αριθμός των εταιρειών συμβούλων ακινήτων είναι...
σχετικά περιορισμένος, ενώ ορισμένες εξ΄ αυτών αντιπροσωπεύουν στην εγχώρια αγορά μεγάλους οίκους του εξωτερικού με παγκόσμια παρουσία.
Στον τομέα ακινήτων δραστηριοποιούνται κυρίως τεχνικές ή κατασκευαστικές εταιρείες, είτε αυτόνομα είτε μέσω θυγατρικών, καθώς και θυγατρικές επιχειρήσεις μεγάλων οργανισμών, οι οποίες ασχολούνται κυρίως με την αξιοποίηση ακίνητης περιουσίας.
Ο κλάδος της ανάπτυξης ακινήτων επηρεάζεται άμεσα από το γενικότερο οικονομικό κλίμα που επικρατεί, καθώς η ζήτηση εξαρτάται από την πορεία της οικοδομικής δραστηριότητας. Η ιδιωτική οικοδομική δραστηριότητα παρουσίασε πτώση το 2010 έναντι του προηγούμενου έτους, κατά 10,9% βάσει αριθμού αδειών, κατά 19,8% βάσει επιφάνειας και κατά 23,7% βάσει όγκου.
Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες, η μέση τιμή των ακινήτων στην Αττική παρουσίασε σημαντική πτώση το πρώτο εξάμηνο του 2010, σε σχέση με το αντίστοιχο προηγούμενο διάστημα, η οποία κυμαίνεται μεταξύ 4%-10%, με τα ακίνητα παλαιότητας να εμφανίζουν μείωση σε ποσοστό που κυμαίνεται από -6% έως και -10% και τα νεόδμητα σε ποσοστό από -4% έως -9%.
Όσον αφορά στην εξέλιξη των ενοικίων, ο Δείκτης Τιμών Ενοικίων και ο Γενικός Δείκτης Τιμών Καταναλωτή ακολούθησαν σε γενικές γραμμές ανοδική πορεία τη χρονική περίοδο 2000 - 2010. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ο ρυθμός ανόδου του δείκτη τιμών ενοικίων, παρουσιάζεται σταθερά υψηλότερος από τον αντίστοιχο ρυθμό μεταβολής του Γενικού Δείκτη Τιμών Καταναλωτή τα τελευταία χρόνια.
Η ακαθάριστη προστιθέμενη αξία του κλάδου «Διαχείριση Ακίνητης Περιουσίας», παρουσίασε μέση ετήσια αύξηση 6,1% την περίοδο 2000-2009. Τη μεγαλύτερη συμμετοχή στη συνολική ακαθάριστη προστιθέμενη αξία είχε ο κλάδος της «Διαχείρισης Ακίνητης Περιουσίας» το 2003 (11,6%), ενώ την μικρότερη συμμετοχή είχε το 2006 (10,5%).
Όπως προκύπτει από τον ομαδοποιημένο ισολογισμό ορισμένων εκ των κυριότερων επιχειρήσεων συμβούλων ακινήτων, οι συνολικές πωλήσεις των επιχειρήσεων του δείγματος παρουσίασαν το 2009 μείωση κατά 14,8% σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Τα EBITDA μειώθηκαν κατά 13,1%, ενώ τα κέρδη προ φόρου κατά 5% περίπου, την ίδια περίοδο.
Όσον αφορά τις επιχειρήσεις ανάπτυξης ακινήτων, οι συνολικές πωλήσεις των επιχειρήσεων του δείγματος ήταν μειωμένες κατά 20,2% το 2009 σε σχέση με το προηγούμενο έτος, ενώ τα EBITDA αυξήθηκαν κατά 10,94% το 2009. Παρά τα σημαντικά κέρδη EBITDA και τα αυξημένα λειτουργικά αποτελέσματα, τα προ φόρου κέρδη ήταν πολύ χαμηλά, λόγω των ιδιαίτερα υψηλών μη λειτουργικών εξόδων.
Τέλος, όσον αφορά στις επιχειρήσεις εκμίσθωσης ακινήτων, οι συνολικές πωλήσεις των επιχειρήσεων του δείγματος ήταν αυξημένες κατά 2,1% το 2009 σε σχέση με το προηγούμενο έτος, ωστόσο τα κέρδη προ φόρου περιορίστηκαν σημαντικά (μείωση 71,3%), παρά το γεγονός ότι τα EBITDA αυξήθηκαν κατά 53,9% το ίδιο έτος.

5 σχόλια

  1. ΟΤΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΣΤΗ ΧΑΒΟΥΖΑ ΤΟΥ ΓΕΡΑΚΑ (ΒΡΩΜΟΛΟΓΑΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΒΟΘΡΙΛΑ) ΜΑΥΡΟΧΑΒΙΑΡΟ ΤΟ ΚΙΤΣ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ ΜΕΖΟΝΕΤΑ (ΤΟ ΜΙΣΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΓΕΙΟ Ή ΠΙΛΟΤΗ ΠΟΥ ΤΟΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ) ΤΟΤΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑΧΟΥΜΕ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    Η ΦΟΥΣΚΑ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ (Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΚΙΝΗΤΑ) ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ.


    ΣΚΕΨΟΥ ΜΟΝΟ ΤΑ 300.000 ΕΥΡΩ ΠΟΣΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΝΑΣ ΜΙΣΘΩΤΟΣ ΤΩΝ 1200 ΑΝΤΕ 1300 ΤΟ ΜΗΝΑ???

    ΠΗΓΑΝ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΕΩΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΓΙΑ 30 ΓΙΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΥΜΑΙΝΟΜΕΝΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΗΜΙΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΕΖΟΝΕΤΟΥΛΑ ΣΤΑ ΓΥΦΤΙΚΑ ΣΤΑ ΠΕΥΚΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΠΕΛΥΣΑΝ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΣΑ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΗ ΓΕΛΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ.

    ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ, ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΡΙΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ,

    ΤΟ ΚΑΘΕ ΓΙΔΟΞΟΥΡΙ ΤΟ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΜΕ ΑΛΥΣΙΔΑ ΣΤΟ ΒΟΪΔΟΛΑΙΜΟ ΚΑΙ ΚΟΜΠΟΣΚΟΙΝΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΠΟ (ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ)

    ΑΣΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑ-ΜΕΣΙΤΕΣ, ΕΚΕΙΝΟΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΥΒΑΛΑ.

    ΦΟΥΣΚΩΝΟΥΝ ΤΟ ΛΙΓΟΥΡΙ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΤΟ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΒΙΛΑ ΤΟΥ ΙΟΛΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ.

    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ 2500 ΚΑΙ 3000 ΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΟ??? ΜΕ 600 ΕΥΡΩ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΣΗΣ???

    ΠΑΝΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΑΠΟ ΒΙΖΙΤΕΣ, ΑΠΟ ΚΛΟΠΕΣ ΦΠΑ, ΦΟΡΩΝ, ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΣΕΩΝ, ΑΠΟ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΩ ΣΤΑ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΑ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΙΕΣ, ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙΑ, ΕΜΠΟΡΙΟ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ....

    ΑΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΔΕΝ ΠΕΣΟΥΝ ΑΠΟ 50% ΚΑΙ ΠΑΝΩ, ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΟΣΟ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ 10ΕΤΙΑ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΜΠΙΤ ΠΑΡΑ.

    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΓΗ ΔΕ ΧΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΗΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ Η ΖΩΗ ΟΛΟ ΒΕΛΤΙΩΝΟΤΑΝΕ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΨΕΥΔΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ).

    ΤΩΡΑ Η ΖΩΗ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ, ΣΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ.

    ΜΙΑ ΧΕΣΙΑ ΤΟΠΟΣ (ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΥΔΑΙΑ ΛΕΞΗ) ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΟΠΟΥΣ 50 ΚΑΙ 60 ΧΡΟΝΩΝ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ (ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΛΠ) ΟΠΩΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΙΑΝΙΑ (ΒΟΪΔΟΣΤΑΣΙ - ΛΙΟΠΕΣΙ) Ή ΚΟΡΩΠΙ Ή ΑΣ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΟΥΠΟΛΗ ΤΗ ΛΟΥΤΣΑ (ΤΗ ΦΑΒΕΛΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ)

    ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙΤΕ ΤΙΜΕΣ 50% ΚΑΙ 60% ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΤΥ.

    ΤΕΡΜΑ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑΡΤΥ.

    ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ, ΠΟΛΕΟΔΟΜΩΝ,ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ, ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ ΤΟ ΕΘΞΕΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΜΟΥ Ή ΑΚΟΜΑ ΚΥΝΗΓΑΣ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΗ ΤΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΑΣ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ ΣΑ ΛΑΚΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΙΣΚΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ????

    ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ ΤΑ ΠΙΑΣΑΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΣ????

    ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΓΙ' ΑΥΤΟ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΟΥ ΔΝΤ ΔΕ ΣΑΣ ΞΕΠΛΕΝΕΙ Ο ΔΟΥΝΑΒΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΗΝ «ΣΥΓΧΡΟΝΗ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ «ΚΕΝΤΡΟ»ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΝΔ, ΚΥΡΙΟΙ...

    ΔΕΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΠΥΘΜΕΝΟΥ ΘΡΑΣΟΥΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ…

    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ «ΠΑΣΣΑΡΟΥΝ», ΟΤΙ «ΔΗΘΕΝ» Ο ΝΟΡΒΗΓΟΣ ΟΜΟΪΔΕΑΤΗΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ «ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ, ΜΑΣΟΝΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΓΚΕΪ» (ΝΑ… ΓΕΛΑΜΕ Ή ΝΑ ΚΛΑΙΜΕ?)
    ΜΑ, ΠΟΙΟΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ?

    ΥΜΝΗΤΕΣ ΟΛΙΓΟΦΡΕΝΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΥΠΟΥ ΠΑΤΤΑΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΦΟΡΕΙΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΠΟΥ ΔΙΟΧΕΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΑ ΕΝΤΥΠΑ, ΤΥΠΟΥ «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΩΡΑΣ» ΚΛΠ...

    ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΒΟΛΩΝ (ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΩΝ, ΧΙΤΩΝ, ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ ΚΛΠ. ΠΡΟΔΩΤΩΝ)...

    ΠΑΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ, ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟΥ ΝΟΡΒΗΓΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ, ΠΟΥ «ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ» ΚΑΙ «ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ» ΣΕ «ΝΕΕΣ ΤΑΞΕΙΣ», ΜΑΣΟΝΙΕΣ, ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ ΚΛΠ. ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ, ΠΟΥ «ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΥΠΟΓΕΙΩΣ» ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ «ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ» «ΚΑΛΟ» KAI «ΕΝΑΡΕΤΟ» (ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ) ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΜΑΣ !!!!

    ΑΥΤΟ ΞΕΡΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ… (ΔΗΛ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ, ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ- ΕΦΕΥΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ , ΟΠΩΣ - «…Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ «ΚΑΚΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ» ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΧΑΛΑΣΑΝΕ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ…»....!!!!)

    ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΙ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΠΟΥ ΣΥΝΩΣΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΝΔ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΓΟΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ), ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ, ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΕΛΙΟΙ, ΟΤΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΦΑΣΗ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΟΥ «ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΤΟΥΣ» ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ», ΟΥΤΕ ΤΗΝ «ΥΠΟΚΙΝΕΙ» ΚΑΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΣ (ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ...), ΟΥΤΕ ΚΑΜΙΑ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΝΤΕΛΜΠΕΡΓΚ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ!!!!

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΑΥΤΑ, ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΤΟΥ ΣΑ(ΧΛΑ)ΜΑΡΑ!!

    Υ.Γ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ (ΝΔ) ΥΠΑΡΧΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ…

    ΠΩΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ, ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΤΑΝ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ (ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ) ΣΟΥ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ !!

    ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΧΟΝΤΡΟ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ" ΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΙΣ, ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!!

    ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ??

    ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΘΕΙΟΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΡΕ, ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 50', ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΝΑΟΥΕΡ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ, ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΒΟΛΗ ΘΕΣΗ...

    ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΖΗΤΗΣΕΙ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΗΤΑΝ ΤΙΓΚΑ ΣΤΟΥΣ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ, ΧΙΤΕΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΎΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ!!!!

    ΟΠΟΤΕ... ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΒΟΛΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΝΑ ΖΗΤΑΣ, ΑΠ' ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΝΑΤΕ ΜΑΖΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ, ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ!!!

    ΟΥΣΤ ΓΕΛΟΙΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ...

    ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ, ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ
    κυρίες και κύριοι του Πασόκ που φοβάστε για τις καρέκλες σας και το βουλευτιλίκι σας για τους ταξιτζήδες που σας έχουν μπλοκάρει πρέπει να ξέρετε και τούτο.
    Επί κυβερνήσεως του αειμνήστου Γέρου της Δημοκρατίας πάλι αυτή η φάρα γιατί περί φάρας πρόκειται αφού στην πλειοψηφία τους είναι έτοιμοι να κλέψουν τον πελάτη τους, και συγκεκριμένα όσοι δεν είχαν άδειες ταξί ή αγοραίου και κάνανε την λεγόμενη πειρατεία και η οποία γίνετε και σήμερα με τις εκατοντάδες ή και χιλιάδες ταξί μαϊμού και την οποία είσαστε ανίκανοι να πατάξετε, ναι ανίκανοι, και αποτελούνταν στην πλειοψηφία από νταβατζήδες, μαστροπούς, και παντός είδους αποβράσματα, οι νταβατζήδες μάλιστα είχανε και τα πιο στολισμένα με μπιχλιμπίδια πειρατικά προς τέρψιν της «αραβωνιάρας» που πηδιότανε με τον πάσα ένα όλη μέρα αλλά το βράδυ με τα σέα της και τα μέα της ο « αραβωνιάρης» πειρατής και νταβατζής της έπρεπε να την πάει με τα λεφτά της στα μπουζούκια καθ’ ότι « κερία του»με το αμάξι του που είχε αγοραστεί με μουνάκι-κολαράκι-τσιμπουκάκι, είχε στρατοπεδεύσει έξω από το Καστρί δεν θυμάμαι για πόσες μέρες ή καιρό με τα πειρατικά τους και απαίτησαν και πήρανε κανονικές άδειες αγοραίου ή ταξί δεν θυμάμαι πάντως πήρανε, καθ’ ότι ο αείμνηστος δεν ξέρω πως, υποχώρησε, πιθανόν πειθόμενος και από κάποιους σαν κι εσάς.
    Εσείς λοιπόν σήμερα που επί τέλους αυτό το επάγγελμα όπως και τόσα άλλα ανοίγουνε για τον κάθε Έλληνα και Ελληνίδα θα επιβραβεύσετε εκείνους τους νταβατζήδες; Θα επιβραβεύσετε αυτούς που κλέβουνε με διάφορους τρόπους τον πελάτη τους ;
    Ξέρετε τι είναι να παίρνεις πχ. ένα ταξί από Σύνταγμα προς Ηλιούπολη επί συγκεκριμένης διαδρομής και ο ένας να σου παίρνει 6 ευρώ ο άλλος 8 και ο άλλος 9 με τις ίδιες κυκλοφοριακές συνθήκες; Αυτά θα επιβραβεύσετε υποχωρώντας στην φάρα;
    Ή μήπως κυρίες και κύριοι του Πασόκ υπερασπίζεστε κάποιους που έχουν είκοσι και τριάντα και πενήντα άδειες ταξί και τις εκμεταλλεύονται;
    Πότε το κράτος που τους έδωσε τις άδειες πληρώθηκε για αυτές;
    Όλοι οι εργαζόμενοι στον Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα που μάτωσαν κυριολεκτικά με τις μειώσεις των μισθών τους είναι ηλίθιοι και θα πρέπει να ανεχθούν για ακόμη μια φορά την ανικανότητα του πολιτικού κόσμου, την δική σας εν τέλει να αποφασίσετε ΟΛΑ ΙΣΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
    Ή μήπως επειδή όλη η αντιπολίτευση για μια ακόμη φορά έρμαιο της μικροπολιτικής της, της κακομοιριάς της, των διαχωριστικών γραμμών, που θέλει άλλους Έλληνες έτσι και άλλους αλλιώς, πρέπει και εσείς γίνετε το ίδιο; Εσείς όμως είσαστε κυβέρνηση και σαν κυβέρνηση πρέπει να πράξετε το σωστό και αυτό είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ!
    Αυτό το έγραψα εις μνήμη εκείνων των γυναικών που η φάρα εκμεταλλεύτηκε για να πλουτίσει και που εσείς σήμερα καλείστε να αποκαταστήσετε την μνήμη τους, αν μπορείτε να νιώσετε έτσι για κάποιες ΠΟΥΤΑΝΕΣ…..
    Υστερόγραφο. Εκείνες οι άδειες ακόμη και σήμερα βρίσκονται στα χέρια της φάρας γι' αυτό όταν μπαίνετε σε ταξί μην το 'χετε σίγουρο ότι η άδεια του δεν είναι μια από αυτές.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έλεος ρε ψεύτες !!

    Βενιζέλος: «Δεν έχουμε δεσμευτεί ότι θα πουλήσουμε τον ΟΠΑΠ»... και στο μεσοπρόθεσμο υπέγραψε να πουλήσει το 34% !!!!

    Βγήκε σήμερα ο Βενιζέλος να μας πει ότι «Δεν έχουμε δεσμευθεί ότι θα πωλήσουμε τον ΟΠΑΠ.
    Έχουμε δεσμευθεί ότι θα έχουμε έσοδα υπέρ του δημοσίου χρέους από τον ΟΠΑΠ. Το υπουργικό συμβούλιο θα εκτιμήσει ποιο είναι το καλύτερο μέσο για να αντληθούν τα έσοδα που έχουν προβλεφθεί».

    Καλά ρε φίλε πλάκα κάνεις ;

    Στη σελίδα 56 της αιτιολογικής έκθεσης του Μεσοπρόθεσμου δεν λες ότι το 4ο τρίμηνο του 2011 θα πουλήσεις το 34% του ΟΠΑΠ δηλ. ότι ποσοστό κατέχει ακόμα το δημόσιο;

    Δείτε εδώ τι λένε στην αιτιολογική έκθεση στη σελίδα 56 για να καταλάβετε τι θρασύτατοι ψεύτες είναι...

    οι ΑΧΟΡΤΑΓΕΣ ΓΕΛΑΔΕΣ τα ΜΟΣΧΑΡΙΑ
    και τα ΒΟΟΕΙΔΗ του ΟΛΟΝ ΠΑ$$ΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση