GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι αγορές επιστρέφουν με σφοδρή επίθεση σε Ισπανία και Ιταλία...

Από το  sta-gr.com Η Δευτέρα ξεκίνησε με πτώση των αμερικανικών παραγώγων και των ιαπωνικών μετοχών και μεγάλη άνοδο του χρυσού καθώς ...

Από το sta-gr.com
Η Δευτέρα ξεκίνησε με πτώση των αμερικανικών παραγώγων και των ιαπωνικών μετοχών και μεγάλη άνοδο του χρυσού καθώς οι επενδυτές αναζητούν ασφάλεια μέσα στο ασταθές πολιτικοοικονομικό περιβάλλον όπως διαμορφώνεται από την αποτυχία συμφωνίας για την αύξηση του ορίου του αμερικανικού χρέους και από τις αμφιβολίες που προκύπτουν από τη δεύτερη ανάγνωση της συμφωνίας της Ευρωπαϊκής Συνόδου Κορυφής της 21ης Ιουλίου ως προς την πιθανότητα να προκαλέσουν πράγματι ;αποκλιμάκωση της ευρωπαϊκής κρίσης.
Στην Ευρώπη οι μετοχές κατέγραψαν...
απώλειες με τον ευρωπαϊκό δείκτη τραπεζών να καταγράφει θεαματική πτώση που πλησίασε το 3% ενώ στη συνέχεια και αμερικανικές μετοχές σημείωσαν πτώση με τον αμερικανικό δείκτη τραπεζών να χάνει περισσότερο από 1% κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης.
Οι διεθνείς επενδυτές ξεπούλησαν το δολάριο τη Δευτέρα με το αμερικανικό νόμισμα να βουλιάζει έναντι του ελβετικού φράγκου αλλά και του ιαπωνικού γεν. ΟΙ ΗΠΑ αντιμετώπιζαν ήδη πολλά προβλήματα πριν αυτό της αύξησης του ύψους του αμερικανικού χρέους και με όλη την καθυστέρηση στην επίτευξη συμφωνίας μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης αλλά και με τους επενδυτές να ανησυχούν πλέον ότι ακόμη και η πτώχευση είναι πιθανή, κανείς δε μοιάζει να θέλει να κρατά δολάρια και έτσι οι πιέσεις στο αμερικανικό νόμισμα είναι μεγάλες.
Οι σημαντικότερες εξελίξεις, ωστόσο, σημειώθηκαν στην χρηματοπιστωτική αρένα όπου το επιτόκιο του 10ετούς ομολόγου της Ιταλίας επέστρεψε ταχύτατα πάνω από το 5,6%, μόλις δύο συνεδριάσεις μετά τις αποφάσεις της 21ης Ιουλίου και η χώρα βρίσκεται εκ νέου αντιμέτωπη με μία σφοδρή χρηματιστηριακή πραγματικότητα: η επίθεση των αγορών εναντίον της δεν έχει καταλαγιάσει. Αποτέλεσμα ήταν η ακύρωση προγραμματισμένης δημοπρασίας ομολόγων στις 12 Αυγούστου κάτι το οποίο είναι πιθανόν να στείλει ένα νέο αρνητικό μήνυμα στις αγορές και να ωθήσει ακόμη υψηλότερα τα επιτόκια.
Δυστυχώς για τους πολιτικούς αλλά και τους πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης η χαρά από τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής της 21ης Ιουλίου κράτησε πολύ λίγο και στο κλείσιμο της συνεδρίασης της Δευτέρας το επιτόκιο των Ισπανικών 10ετών ομολόγων εκτοξεύτηκε και πάλι πάνω από το επίπεδο ορόσημο του 6%.
Αν τα επιτόκια παραμείνουν σε αυτά τα επίπεδα για μεγάλο χρονικό διάστημα ή αν αυξηθούν ακόμη περισσότερο τότε η Ισπανία δε θα μπορέσει να δανειστεί για να καλύψει τις ανάγκες της για το 2012 και αυτό σημαίνει ενεργοποίηση ενός πακέτου στήριξης για μία από τις μεγαλύτερες σε μέγεθος ευρωπαϊκές οικονομίες και φυσικά άμεση μόλυνση της Ιταλίας.
Όσον αφορά στην Ελλάδα, το ΧΑ δέχτηκε εκ νέου πιέσεις οι οποίες είχαν επίκεντρο τον τραπεζικό κλάδο ενώ ανοδικά κινήθηκαν και τα επιτόκια των ελληνικών ομολόγων. Σε γενικές γραμμές το χρηματιστηριακό σταυρόλεξο έχει δυσκολέψει αρκετά και περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον τις ανακοινώσεις τύπου από το επερχόμενο σεμινάριο του κύριου Πάνου Παναγιώτου στην Αθήνα στις 31 Ιουλίου με τίτλο 'Μπροστά από την Καμπύλη”, προκειμένου να πάρουμε μία μικρή γεύση από τις προβλέψεις του για την εξέλιξη των σημαντικότερων ελληνικών και διεθνών χρηματιστηριακών τάσεων. Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο μπορούν να επικοινωνήσουν στο info@ekta1.gr .

10 σχόλια

  1. ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΙΚΟΙ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ..

    MEGA-ΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ...
    Από το ρεπορτάζ της Σ. Δήμτσα ξεκίνησε η επίθεση στους διεθνείς Οίκους με αφορμή τη νέα υποβάθμιση που καταρρίπτει τα επιχειρήματα που παρουσίασε ο Βενιζέλος και κυρίως ο πρωθυπουργός.

    Για τον Παπανδρέου, λίγο..ΠΙΑ ! ενδιαφέρονται στο Mega.

    Ο... Βενιζέλος έχει μπει στο "πρόγραμμα προστασίας" ώστε να περισωθεί ότι μπορεί να περισωθεί από την κατάρρευση που έχει υποστεί το πολιτικό προφίλ του.

    Στην πραγματικότητα όμως φέρνουν τα αντίθετα αποτελέσματα.

    Όσοι δεν σπάσουν την τηλεόρασή τους θα βλέπουν τον Βενιζέλο και θα τους γυρνάνε τα... άντερα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Καραμανλής πρέπει να μιλήσει και να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.Το οφείλει στα εκατομμύρια των πολιτών που τον πίστεψαν.
    Πρέπει να ανακόψει την πορεία της χώρας προς τον γκρεμό.Ξέρει πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα για την πατρίδα.
    Ξέρει ότι οι ψεύτικες ενέσεις αισιοδοξίας των τελευταίων μερών έχουν πολύ κοντά ποδάρια.
    Τον χρειάζεται πολύ και η παράταξη.
    Δεν περπατάνε οι σημερινοί.
    Ο Καραμανλής κένταγε στην αντιπολίτευση.
    Όριζε την πολιτική ατζέντα.
    Όλοι συζητούσαν τις προτάσεις της ΝΔ.Ήταν αληθινός ηγέτης.
    Σήμερα,συμβαίνει το απίστευτο:την πολιτική ατζέντα την ορίζει μια κυβέρνηση που έχει καταβαραρθρωθεί δημοσκοπικά και που έχει χάσει σχεδόν τη μισή της εκλογική δύναμη!!
    Δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο!
    Και η Συγγρού κοιμάται!
    Στην κυβέρνηση βέβαια,ο Καραμανλής δεν τα πήγε εξ'ίσου καλά.
    Ειδικά από το 2007 και μετά έδειξε να παραδίδεται.Ο ίδιος ξέρει γιατί.
    Τώρα οφείλει να επανορθώσει.
    Να ενώσει την κεντροδεξιά,να την οδηγήσει σε νέες νίκες και να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1.39
    ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΓΟΡΕΣ...
    ΑΓΟΡΕΣ...
    ΣΚΥΛΟΙ ΜΑΥΡΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΗΝ «ΣΥΓΧΡΟΝΗ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ «ΚΕΝΤΡΟ»ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΝΔ, ΚΥΡΙΟΙ...

    ΔΕΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΠΥΘΜΕΝΟΥ ΘΡΑΣΟΥΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ…

    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ «ΠΑΣΣΑΡΟΥΝ», ΟΤΙ «ΔΗΘΕΝ» Ο ΝΟΡΒΗΓΟΣ ΟΜΟΪΔΕΑΤΗΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ «ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ, ΜΑΣΟΝΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΓΚΕΪ» (ΝΑ… ΓΕΛΑΜΕ Ή ΝΑ ΚΛΑΙΜΕ?)
    ΜΑ, ΠΟΙΟΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ?

    ΥΜΝΗΤΕΣ ΟΛΙΓΟΦΡΕΝΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΥΠΟΥ ΠΑΤΤΑΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΦΟΡΕΙΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΠΟΥ ΔΙΟΧΕΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΑ ΕΝΤΥΠΑ, ΤΥΠΟΥ «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΩΡΑΣ» ΚΛΠ...

    ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΒΟΛΩΝ (ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΩΝ, ΧΙΤΩΝ, ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ ΚΛΠ. ΠΡΟΔΩΤΩΝ)...

    ΠΑΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ, ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟΥ ΝΟΡΒΗΓΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ, ΠΟΥ «ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ» ΚΑΙ «ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ» ΣΕ «ΝΕΕΣ ΤΑΞΕΙΣ», ΜΑΣΟΝΙΕΣ, ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ ΚΛΠ. ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ, ΠΟΥ «ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΥΠΟΓΕΙΩΣ» ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ «ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ» «ΚΑΛΟ» KAI «ΕΝΑΡΕΤΟ» (ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ) ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΜΑΣ !!!!

    ΑΥΤΟ ΞΕΡΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ… (ΔΗΛ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ, ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ- ΕΦΕΥΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ , ΟΠΩΣ - «…Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ «ΚΑΚΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ» ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΧΑΛΑΣΑΝΕ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ…»....!!!!)

    ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΙ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΠΟΥ ΣΥΝΩΣΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΝΔ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΓΟΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ), ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ, ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΕΛΙΟΙ, ΟΤΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΦΑΣΗ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΟΥ «ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΤΟΥΣ» ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ», ΟΥΤΕ ΤΗΝ «ΥΠΟΚΙΝΕΙ» ΚΑΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΣ (ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ...), ΟΥΤΕ ΚΑΜΙΑ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΝΤΕΛΜΠΕΡΓΚ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ!!!!

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΑΥΤΑ, ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΤΟΥ ΣΑ(ΧΛΑ)ΜΑΡΑ!!

    Υ.Γ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ (ΝΔ) ΥΠΑΡΧΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ…

    ΠΩΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ, ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΤΑΝ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ (ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ) ΣΟΥ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ !!

    ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ Η ΤΑΞΙΤΖΗΣ ΝΑ ΓΙΝΩ;

    Τι θα γίνει με τους ταξιτζήδες; Θα γονατίσουνε όλοι οι πολιτικοί μας ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ ΩΣ ΤΗΝ ΑΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ γλύφοντας και έρποντας για να τους κάνουνε τα κέφια τους; Δεν έχουνε τσίπα για τσίπα απάνω τους; Δεν ντρέπονται που όλοι οι Έλληνες ματώσανε οικονομικά αλλά αυτούς τους χαϊδεύουν σαν σκυλάκια του καναπέ τους; Πρέπει για μια ακόμη φορά να τους πούμε άι να χαθείτε είσαστε άχρηστοι; Που μας σπρώχνουν; Μήπως πρέπει να βγούμε στους δρόμους και να ουρλιάζουμε ΕΝΑ ΛΟΧΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ, ΕΝΑ ΛΟΧΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ…

    Τι στο διάτανο θέλουν τώρα οι διάφοροι ΡΟΥΜΠΙΝΙΔΕΣ και οι άσχετοι αυτοί ΟΙΚΟΙ που έρχονται τώρα ντάλα κατακαλόκαιρο και μας ζαλίζουν τον έρωτα με κακές λέξεις,όπως ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ κ.λ.π.

    Δεν έχουν μάθει ότι ο ΛΑΟΠΡΟΒΛΗΤΟΣ πρωθυπουργός μας και ο ΑΝΘΙΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ο Βενιζέλος μας έχουν διαβεβαιώσει ότι η Ελλάδα έχει γίνει πλέον ΕΛΝΤΟΡΑΝΤΟ ?

    Δεν έχουν μάθει ότι στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο μετά τον ΘΡΙΑΜΒΟ έγινε STANDING OVATION ?

    Tι στο κόρακα επιτέλους θέλουν ?
    Τίποτα απλώς οι ΑΘΛΙΟΙ μας ζηλεύουν. Θα έρθουν και άλλοι ΗΛΙΘΙΟΙ που θα μας κάνουν τα ΤΡΙΑ -ΔΥΟ.
    Αλλά εμείς όμως έχουμε τους ΒΡΑΧΟΥΣ της οικονομίας, τους ΚΟΛΟΣΟΥΣ του παγκόσμιου χρήματος και δεν φοβόμαστε.

    Έτσι και μας κάνουν καμιά ΚΟΥΤΣΟΥΚΕΛΑ θα αμολύσουμε τον ΓΙΩΡΓΟ με τον ΒΑΓΓΕΛΗ που παίζουν την οικονομία στα δάχτυλα και θα τους δείξουμε τι εστί βερίκοκο.
    Θα κάνουν μια συνέντευξη τύπου και θα μιλάνε, θα μιλάνε, θα μιλάνε, να μη σας πω μια εβδομάδα, οπότε θα τούς ζαλίσουμε και δεν θα ξανατολμήσουν να κάνουν κιχ...

    Αλλά πιστεύω ότι όλοι αυτοί οι ΑΣΧΕΤΟΙ μάλλον ζηλεύουν την ΕΥΤΥΧΙΑ ΜΑΣ.
    Ζηλεύουν τον ΑΞΙΟΠΟΥΣΤΑ μας και τον ΒΑΓΓΕΛΑ..........ΟΙ ΖΗΛΙΑΡΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "ΣΧΕΔΙΟ" δολοφονίας του Κωστάκη??

    Σιγά το μέγα ηγέτη, που θα ήθελε κάποιος να δολοφονήσει!!!

    Με τί θα τον δολοφονούσαν?? Μήπως με βόμβες χοληστερίνης??

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...........

    "Ο ΓΑΠ ήταν γνώστης"

    ΣΤΙΣ ΠΑΝΩ 4 ΛΕΞΕΙΣ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ Η ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΗ, ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΦΥΣΗ ΤΩΝ ΔΕΞΙΩΝ ΧΟΥΝΤΟΣΚΥΛΙΩΝ ΤΟΥ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ!

    ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΕΤΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΑΡΡΩΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΝΟΣΤΑΛΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΗΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ, ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΝΔ ΤΟΥ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ!

    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΡΕ, ΓΕΛΟΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΤΗΣ ΝΔ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ…

    Τι στο διάτανο θέλουν τώρα οι διάφοροι ΡΟΥΜΠΙΝΙΔΕΣ και οι άσχετοι αυτοί ΟΙΚΟΙ που έρχονται τώρα ντάλα κατακαλόκαιρο και μας ζαλίζουν τον έρωτα με κακές λέξεις,όπως ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ κ.λ.π.

    Δεν έχουν μάθει ότι ο ΛΑΟΠΡΟΒΛΗΤΟΣ πρωθυπουργός μας και ο ΑΝΘΙΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ο Βενιζέλος μας έχουν διαβεβαιώσει ότι η Ελλάδα έχει γίνει πλέον ΕΛΝΤΟΡΑΝΤΟ ?

    Δεν έχουν μάθει ότι στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο μετά τον ΘΡΙΑΜΒΟ έγινε STANDING OVATION ?

    Tι στο κόρακα επιτέλους θέλουν ?
    Τίποτα απλώς οι ΑΘΛΙΟΙ μας ζηλεύουν. Θα έρθουν και άλλοι ΗΛΙΘΙΟΙ που θα μας κάνουν τα ΤΡΙΑ -ΔΥΟ.
    Αλλά εμείς όμως έχουμε τους ΒΡΑΧΟΥΣ της οικονομίας, τους ΚΟΛΟΣΟΥΣ του παγκόσμιου χρήματος και δεν φοβόμαστε.

    Έτσι και μας κάνουν καμιά ΚΟΥΤΣΟΥΚΕΛΑ θα αμολύσουμε τον ΓΙΩΡΓΟ με τον ΒΑΓΓΕΛΗ που παίζουν την οικονομία στα δάχτυλα και θα τους δείξουμε τι εστί βερίκοκο.
    Θα κάνουν μια συνέντευξη τύπου και θα μιλάνε, θα μιλάνε, θα μιλάνε, να μη σας πω μια εβδομάδα, οπότε θα τούς ζαλίσουμε και δεν θα ξανατολμήσουν να κάνουν κιχ...

    Αλλά πιστεύω ότι όλοι αυτοί οι ΑΣΧΕΤΟΙ μάλλον ζηλεύουν την ΕΥΤΥΧΙΑ ΜΑΣ.
    Ζηλεύουν τον ΑΞΙΟΠΟΥΣΤΑ μας και τον ΒΑΓΓΕΛΑ..........ΟΙ ΖΗΛΙΑΡΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 8.18

    Αν έχεις επιχειρήματα για να αντικρούσεις την άποψη ότι ο Καραμανλής πρέπει επιτέλους να μιλήσει,ότι οφείλει εξηγήσεις στους πολίτες κι ότι είναι ο μόνος που μπορεί να μαζέψει την κεντροδεξιά που έχει σπάσει στα τρία,μπορείς να τα καταθέσεις.
    Εννοείται ότι και τα δικά σου επιχειρήματα (αν έχεις) μπορούν να γίνουν αντικείμενο σχολιασμού και επικρίσεων.
    Το να χλευάζουμε τις απόψεις των άλλων χωρίς να λέμε τι πιστεύουμε εμείς δεν αρμόζει σε δημοκρατική κοινωνία,αλλά σε κοινωνία που χρεωκοπεί αξιακά,ιδεολογικά,ηθικά και πολιτισμικά.
    Και δυστυχώς,αυτή είναι σήμερα η δική μας κοινωνία και γι'αυτόν ακριβώς τον λόγο φτάσαμε στο γκρεμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση