GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ευρώ: Το εργαλείο των ελιτιστών...

Από το http://harrytsopanos.blogspot.com/ Σωθηκαμε, γλυτωσαμε , οι καταθεσεις μας θα παραμεινουν αθικτες.....εγω καταθεσεις δεν εχω,...


Σωθηκαμε, γλυτωσαμε, οι καταθεσεις μας θα παραμεινουν αθικτες.....εγω καταθεσεις δεν εχω,επτα ευρω εχουν μεινει στην Εθνικη τραπεζα απο τοτε που επαιρνα το επιδομα ανεργιας,με αυτα δεν αγοραζω τιποτα, οποτε αστα να υπαρχουν εκει.
Μπηκαμε με χαρες και πανηγυρια....οχι τα χθεσινα της γελοιτητας στο υπουργικο συμβουλιο...στο ευρω,τι δεος τι αισιο αποτελεσμα,σκεφτηκαμε.
Επισης σκεφτηκαμε οτι καποια μερα θα παιρνουμε κι εμεις οι εμπορουπαλληλοι τους μισθους των Ευρωπαιων εμπορουπαλληλων....αλλα χασαμε.
Και απο εκεινη την ημερα αρχισε η κατρακυλα την οποια εμεις φυσικα δεν την βλεπαμε,και να που...
 φτασαμε,και οχι μονοι μας,ερχονται και αλλοι απο πισω σε λιγο θα σπρωχνομαστε ποιος θα περασει πρωτος.
Και μια χωρα με ισχυρο δικο της νομισμα...η Κυπρος και αυτη στο ευρω και νατη σε λιγο θα θελει και αυτη στηριξη.....μα γιατι δεν λειτουργει αυτο το νομισμα για ολους;
Οικονομικα δεν γνωριζω,αλλα δεν ειμαι χαζος,αυτο δεν ειναι αληθινο νομισμα,ειναι ενα εργαλειο των ελιτιστων για την επιβολη των μετρων που θελουν να παρουν χωρις να μπορουν οι λαοι να αντιδρασουν.
Αυτοι που ιδρυσαν την εοκ μετεπειτα ευρωπαικη ενωση ειχαν το ενιαιο νομισμα στα σχεδια τους απο τον δευτερο παγκοσμιο πολεμο,ετσι για το καλο των ευρωπαιων το ειχαν;
Η ιστορια θα δειξει το αποτελεσμα,το ενδιαφερον τους να μας σωσουν...ταχα...δεν ειναι για να σωσουν εμας,ειναι για να μην διαλυθει το νομισμα που τους ενωνει,το ευρω.
Οταν λοιπον υποδουλωσουν ολες τις χωρες της Ευρωπης τοτε αυτο το τελειο εργαλειο,το ευρω θα τους βοηθησει να ελεγχουν τον πλουτο της ηπειρου μας και να μοιραζονται ισομερως τα κερδη τους.
Αλλα τελικα αυτο το νομισμα δεν θα βοηθησει κανεναν απο τους εργαζομενους της ηπειρου μας,διοτι πολυ λιγοι θα εχουν σε λιγα χρονια την ανεση να χρησιμοποιησουν το ευρω για οτιδηποτε αλλο εκτος απο βιοποριστικες αναγκες τους.
Γιαυτο θα μας βοηθανε σε εισαγωγικα οσο χρειαστει,και δεν θα μας αφησουν να φυγουμε απο το ευρω, δεν θα το κανουμε ουτε μονοι μας γιατι αυτο προυποθετει πολιτικους με αρχιδια και εμεις δεν εχουμε ουτε εναν.

10 σχόλια

  1. Είναι εφιαλτικό να βλέπεις ανθρώπους να παρακαλάνε να πάει φούντο η χώρα τους μόνο και μόνο για μικροκομματικούς λόγους. Και είναι οι ίδιοι εκείνοι άνθρωποι που έχουν κάνει χωράφι τους τον γιαλαντζί πατριωτισμό και αποκαλούν όλους όσοι διαφωνούν μαζί τους δοτούς και προδότες.
    Είναι γελοίο επιπλέον να βλέπεις ανθρώπους που αντί να νιώθουν ανακούφιση για τις εξελίξεις θρηνούν αναζητώντας αστεία επιχειρήματα - αντί να στείλουν στον αγύριστο το ζωντόβολο που μετέτρεψε τη ναυαρχίδα της ελληνικής κεντροδεξιάς σε ένα φασίζον, λαϊκίστικο και ανεύθυνο ρετάλι τύπου ΠΟΛΑΝ.
    Προσωπικά δεν ξέρω τι θα έκανε η Ντόρα ως αρχηγός της ΝΔ, ωστόσο η τωρινή της στάση και δήλωση αν μη τι άλλο δείχνει ρεαλισμό, σοβαρότητα και μια διάθεση για νηφάλια αποτίμηση της κατάστασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O... Καμμένος που είναι βρε παιδιά;

    Μήπως θρηνεί κι αυτός που έχασαν οι Παπανδρέου τα λεφτά τους στα cds;;;;;;;;;;;;;;;;;

    χαχαχαχαχαχαχαχαχ

    Βρε ουστ, κακομοιρηδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στον αγυριστο να πανε ολοι τους απο οποιο κομμα κι αν ανηκουν,προδοτες και επιμονοι διαχειριστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τί φριχτό θέαμα, 28 ώρες μετά την αναμφισβήτητη εθνική επιτυχία, να βλέπεις αυτόν τον γελοίο, τον Τρελαντώνη Σαχλαμαρά (κατέντησε ο Βασίλης Λεβέντης του ΕΛΚ), περίλυπος, έτοιμος να βάλει τα κλάματα, που η χώρα του δεν θα χρεοκοπήσει τελικά, να προσπαθεί να κάνει κάποια δήλωση!!!

    Αντωνάκηηηη...ΠΟΛΑΝ την κατέντησες τη Νουδούλα- ΠΟΛΑΝ...με τις γελοιότητες, τη δημαγωγία και τον ψηφοθηρικό και μικροκομματικό λαϊκισμό σου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σταματήστε την κλάψα, που δεν σας κάναμε τη χάρη να χρεοκοπήσουμε, κακομοίρηδες δεξιοί!!!
    Μου σπαράζετε την καρδιά....
    Δεν πειράζει. Έχετε άλλα 30 χρόνια να φτιάχνετε στην αντιπολίτευση μαζί με το Σαχλαμαρά και το Χρύσανθο...Ζάππειο 3, Ζάππειο 4, Ζάππειο 44...αν υπάρχει βέβαια ΝΔ σε λίγα χρόνια.
    Ρε ξαναφέρτε τον Χοντρό απ'τη Ραφήνα μπας και μαζέψει το μαγαζί, γιατί θα γίνετε ΠΟΛ.ΑΝ. πολύ σύντομα.
    Με τα χάλια σας το ΚΚΕ θα γίνει σε λίγο αξιωματική αντιπολίτευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    SOS..
    ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ
    ΖΩΑΑΑΑΑΑ & ΕΡΠΕΤΑ ..ΠΑΣΟΚ
    ΘΑ ΠΑΘΕΙ Ο ΑΝΟΙΧΤΟΣ..ΚΟΛΠΟΣ ΤΟΥΣ.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    H Ελλάδα πρέπει να δώσει 78 δισ. ευρώ για να «σωθεί» !!!!
    Πανηγυρίζουν οι κυβερνώντες για το σχέδιο «σωτηρίας» όπως αποκαλούν το νέο τοκογλυφικό δάνειο, ύψους 110 δισ.ευρώ.
    Οι αριθμοί όμως, όπως κι αν τους «βαφτίσουν», Παπανδρέου και Βενιζέλος, είναι αμείλικτοι… 50 δισ. ευρώ θα δώσουμε από τις αποκρατικοποιήσεις, δηλαδή από το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας. Άλλα 28 δισ. ευρώ από την εφαρμογή του μεσοπρόθεσμου....

    Για ποια «σωτηρία» λοιπόν μας μιλούν ; Και για....πρόγραμμα «Μάρσαλ» ;

    Οι μόνοι που έχουν λόγους να πανηγυρίζουν είναι οι διεθνείς τοκογλύφοι!
    Νέο δάνειο, νέα κέρδη για την παρέα της τρόικας. Και φυσικά η Μέρκελ, η χώρα της οποίας έχει βγάλει, λόγω της κρίσης, πάνω από 15 δισ. ευρώ.

    Λόγω των… πανηγυριών, πρωθυπουργός και υπουργός Οικονομικών… ξέχασαν να μας πουν ότι η νέα δανειακή σύμβαση που θα περιλαμβάνει ακόμη ένα επώδυνο πρόγραμμα (βλ. νέο μνημόνιο), για τα γνωστά υποζύγια, τους φορολογούμενους, πρέπει να ψηφιστεί μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου !
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αφήστε τα νούμερα...ρε νουμερα !!!

    Καλύτερα είναι έτσι ...μια οικονομία προστατευμένη για 30 χρόνια χωρίς περιθώρια για ..λαμογιές !!!

    Κλάψτε τώρα με μαύρο δάκρυ...το πάρτυ τελείωσε !!!

    Ο Γιώργος απέδειξε την μεγάλη του κλάση ως πολιτικός.

    Εγινε τελικά αυτό που έλεγε από την αρχή!

    Σα(χλα)μαράς...ΤΕΛΟΣ !!!
    Νουδούλα... η νέα ΠΟΛ.ΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 9,07 ΤΡΑΒΑΣ ΖΟΡΙ...
    ΥΠΟΘΕΤΟ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
    ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΚΩΛΟΜΕΡΙΩΝ ΤΗΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 9,07 ΤΡΑΒΑΣ ΖΟΡΙ...
    ΥΠΟΘΕΤΟ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
    ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΚΩΛΟΜΕΡΙΩΝ ΤΗΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 9.07 Απο την αρχη ελεγε Λεφτα υπαρχουν και πολλες αλλες ατελειωτες μαλακιες,οποτε συνελθε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση