GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Σωτηρία της ...ψυχής

Από το  http://harrytsopanos.blogspot.com/ Νοσοκομειο Σωτηρια, Ογδοη Πνευμονολογικη κλινικη, ημερα δευτερη. Ειπα μια φορα οτι δεν ...


Νοσοκομειο Σωτηρια, Ογδοη Πνευμονολογικη κλινικη, ημερα δευτερη. Ειπα μια φορα οτι δεν ταλαιπωρηθηκαμε, οτι δεν μας ετρεχαν με ιδιωτικα αυτοκινητα με ορους και καθετηρες αντι ασθενοφορου οπως εγινε στο Αγια Ολγα, οτι οτι ειναι να γινει θα γινει αλλα να ενδιαφερθουν τουλαχιστον λιγο,οχι πολυ...λιγο.
Στην Ελλαδα δεν πρεπει να εχεις τετοιες προσδοκιες, και οπως...
  συνηθως διαψευστηκα παταγωδως.
Δεν ειναι οτι δεν μπαινουν στα δωματια παρα μονο για ενεσεις και ορους,δεν ειναι οτι τους μιλας και σε κοιτανε λες και εισαι απο τον Αρη και δεν ξερεις σε τι χωρο βρισκεσαι,ειναι οτι καρεκλωνονται στο δωματιο τους και μιλανε για ρεπο και αδειες,και κατηγορουν τις υπολοιπες που καταφεραν να παρουν αδεια τον Αυγουστο ενω αυτες για κακη τους τυχη τον Σπετεμβριο.
Αν συγγενης πολιτικου με τα ιδια προβληματα μπει εκει μεσα θα του πουν οτι δεν εχουν αυτα τα απαραιτητα υλικα...θα τους παει στο Σουφλι μεταθεση την επομενη ημερα.
Η μητερα μου εχει κατακλισεις τεταρτου βαθμου, αιμοραγικες, πρεπει να καθαριζονται καθημερινα και να απολυμαινονται αλλοιως μπορει να μολυνθουν και να δημιουργησουν ανυπερβλητα προβληματα, απο το μεσημερι που εφτασα εκει ειναι σχεδον σε υπνηλια,δεν αντιδρα και δεν εχει επαφη με το περιβαλλον...αλλα ζει.... και η ψυχη του ανθρωπου οσο ζει και μετα το περασμα του ζηταει αξιοπρεπεια και σεβασμο,αυτο ζηταμε οχι δουλικοτητα η υπερβολικο ζηλο.
Που να τον βρεις τον σκετο ζηλο ομως,στην αδιαφορια τους δεν μπορεις,στο θα το κοιταξουμε ουτε,ο ανθρωπος οταν υποφερει ζηταει ανακουφιση και οχι ταλαιπωρια,και ο αρρωστος και ο υγιης.
Ξαφνικα οπως την σκεπαζα ειδα οτι η πανα βρακακι που της φοραγαν ηταν σχισμενη κομματια καιαφημενη στην θεση της,οι κατακλισεις δεν ειχαν αλλαχθει και ειχαν γεμισει αιμα,τα επιθεματα ηταν βρωμικα,ρωτησα τις νοσηλευτριες...αδιαφορια,οι γιατροι ξερουν απαντησαν,εγω ομως δεν ηξερα και ζητησα να δω τον γιατρο.
Ειπαν οτι τον ειδοποιησαν και εκεινη κατεβηκε μιση ωρα αργοτερα μιλωντας ανεμελα στο κινητο της ...... γιατρε ειπα,ενα λεπτο απαντησε και μπηκε στο δωματιο των νοσηλευτριων συνεχιζοντας να  μιλαει ανεμελα επι πεντε λεπτα ακομη,σκεψου να ηταν μεγαλη αναγκη σκεφθηκα.
Οταν επιτελους τελειωσε της εξηγησα οτι επρεπε να γινει και οτι πολεμωντας την λοιμωξη αναπνευστικου δεν σημαινει οτι πρεπει να πεθανει απο μολυνση,πανες βρακακι δεν εχουν καθολου,ετσι γυμνη θα ειναι οσες μερες θελησει ο θεος να την κρατησει στην ζωη?  Οι απαντησεις ...να μην τις αναφερω,της ειπα:
Να τις καθαρισω εγω θελετε;
Εχεις τα υλικα απαντησε
απο αυτο καταλαβαινεται το υπολοιπο της συζητησης.
Εν τω μεταξυ οι νοσηλευτριες ηταν στο διπλα κρεβατι και επεμεναν να κανουν μεταγγιση αιματος σε μια κυρια που τους ελεγε οτι ειχε ηδη 15 πιεση,με το πεισμα τους και την επιθετικοτητα τους της την ανεβασαν στο 16,αυτη η εκπαιδευση που κανουν δεν τις μαθαινει οτι υπαρχουν τροποι να πεισεις καποιον χωρις να τον πιεζεις και οτι ο ασθενης εκεινη την ωρα θεωρει οτι εχει δικιο και ας εχει αδικο;
Κοιταξα την μητερα μου ακομη μια φορα και βγηκα απο το δωματιο, ελπιζω να την λυπηθει ο Θεος διοτι απο τους ανθρωπους δεν περιμενω τιποτα. 

7 σχόλια

  1. ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ…

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η «ΣΥΓΧΡΟΝΗ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ «ΚΕΝΤΡΟ»ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΝΔ, ΚΥΡΙΟΙ...
    ΔΕΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΠΥΘΜΕΝΟΥ ΘΡΑΣΟΥΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ…

    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ «ΠΑΣΣΑΡΟΥΝ», ΟΤΙ «ΔΗΘΕΝ» Ο ΝΟΡΒΗΓΟΣ ΟΜΟΪΔΕΑΤΗΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ «ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ, ΜΑΣΟΝΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΓΚΕΪ» (!?! ..ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ..ΝΑ ΚΛΑΙΜΕ…)
    ΜΑ, ΠΟΙΟΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΝ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΨΟΥΝ…

    ΥΜΝΗΤΕΣ ΟΛΙΓΟΦΡΕΝΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΥΠΟΥ ΠΑΤΤΑΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΦΟΡΕΙΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΠΟΥ ΔΙΟΧΕΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΑ ΕΝΤΥΠΑ, ΤΥΠΟΥ «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΩΡΑΣ» ΚΛΠ...

    ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΒΟΛΩΝ (ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΩΝ, ΧΙΤΩΝ, ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ ΚΛΠ. ΠΡΟΔΩΤΩΝ)...

    ΠΑΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ, ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΣΑΝ ΤΟΝ ΝΟΡΒΗΓΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ, ΠΟΥ «ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ» ΚΑΙ «ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ» ΣΕ «ΝΕΕΣ ΤΑΞΕΙΣ», ΜΑΣΟΝΙΕΣ, ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ ΚΛΠ. ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ, ΠΟΥ «ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΥΠΟΓΕΙΩΣ» ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ «ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ» «ΚΑΛΟ» KAI «ΕΝΑΡΕΤΟ» (ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ) ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΜΑΣ !!!!

    ΑΥΤΟ ΞΕΡΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ… (ΔΗΛ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ, ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ- ΕΦΕΥΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ , ΟΠΩΣ - «…Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ «ΚΑΚΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ» ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΧΑΛΑΣΑΝΕ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ…»....!!!!)

    ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΙ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΠΟΥ ΣΥΝΩΣΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΝΔ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΓΟΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ), ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ, ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΕΛΙΟΙ, ΟΤΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΦΑΣΗ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΟΥ «ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΤΟΥΣ» ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ», ΟΥΤΕ ΤΗΝ «ΥΠΟΚΙΝΕΙ» ΚΑΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΣ (ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ...), ΟΥΤΕ ΚΑΜΙΑ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΝΤΕΛΜΠΕΡΓΚ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ!!!!

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΑΥΤΑ, ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΤΟΥ ΣΑ(ΧΛΑ)ΜΑΡΑ!!

    Υ.Γ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ (ΝΔ) ΥΠΑΡΧΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ…

    ΠΩΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ, ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΤΑΝ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ (ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ) ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ??

    ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μα ποσο καραγκιοζης μπορει να εισαι για να γραφεις τετοια πραγματα κατω απο μια τετοια δημοσιευση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αγαπητέ φίλε δεν θα αμφισβητήσω στο ελάχιστο όσα αναφέρεις. Υπάρχουν όμως και οι άλλες, για τις οποίες σπανίως θα δεις να γραφονται 2 σειρές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΟΝΟ ΤΟΥ ΠΑΧΕΩΣ ΣΟΤ ΕΝΤΕΡΟΥ
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΧΟΥ.

    ΝΑ ΤΑ ΦΑΣ ΟΛΑ.
    ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ.
    ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΕ ΑΛΗΤΗ
    ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΕ ΛΑΜΟΓΙΕ

    ΔΟΣΙΛΟΓΕ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ-ΔΝΤ
    ΚΑΙ ΠΛΑΙ..ΒΟΛΕΜΕΝΕ $$$$$$$$$$$
    ΠΑSSOKΟ ΣΙΧΑΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο φασισμός είχε πάντα προσωπείο τον σοσιαλισμό!!!
    Από εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα ξεκίνησε η σφαγή του 2ου παγκοσμίου πολέμου.

    Οι ηγέτες τους συνήθως είναι ηλίθιοι που επαγγέλονται τους σοσιαλιστές και από πισω κρύβεται η μουτσούνα του χουντοφασιστικού σοσιαλισμού.
    Οι σοσιαλιστές υπόσχονται τα πάντα στους πάντες γεμίζοντας τους λαούς παραμυθια και ψέμματα ερχόμενοι δε στην εξουσία δείχνουν το αληθινό απαίσιο πρόσωπο της ξεφτίλας που τους διακρίνει.
    - Ο φασισμός δεν έχει αριστερά και δεξιά -

    Καλά θα κάνεις να διαβάσεις λιγάκι ιστορία πρίν αραδιάσεις τις μαλακίες σου στα blogs.
    Εκτός και αν το μέροκάματο σου από την Ιπποκράτους βασίζεται στις ηλιθιοτητες που αραδιάζεις.

    Θα σου θυμήσω τι είπε ο πατριάρχης του κόμματος σου γυρίζοντας από την ΑΛΒΑΝΊΑ.
    "Έρχομαι από τον παράδεισο του ΑΛΊΑ" αυτή ήταν η πρώτη δηλωσή του στο αεροδρόμιο στους δημοσιογράφους και γέλασε και το χείλι του κάθε πικραμένου.
    Τα φιλαράκια που επισκεπτότανε σε τακτά διαστήματα ήταν ο Τσαουσεσκου ο Χονεκερ ο ΑΛΊΑ ο Ζιφκωβ όπου όλως τυχαίως φυλακίστηκαν και εκτελεστηκαν από τους λαούς τους που τους αγαπούσαν πολύ !!!
    Και όλους τους ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ;;;;
    Τον πρόεδρο της Τανζανιας τον Καντάφι και τον συγχωρεμένο με το τραπεζομάντηλο Αραφατ οι μέγαλοι ηγέτες του τρίτου δρόμου.

    Απίστευτος παπατζής και ξεφτίλας ήτανε και ασφαλώς το μήλο κάτω από την μηλιά πέφτει.

    Τις μαλακίες σου μπορείς να τις αραδιάζεις αλλά μην νομίζεις ότι πετυχαίνεις και τίποτε.

    Υπάρχει μια γενιά που έζησε όλο το ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΟ από τον μεθυστακα παπού τον παπατζή γιό και σήμερα τον πανηλιθιο εγγονο.

    Επί των ημερών τους για όλα πάντα έφταιγαν οι άλλοι, αυτοί καθαροί και αμόλυντοι παρθένες και ασφαλώς πάντα δημοκράτες !
    βέβαια...τέρατα της δημοκρατίας.
    Επί των ημερων τους πάντα ξεσάλωναν οι απέναντι από τον ατλαντικο στην χώρα.. κατα τα άλλα΄
    "έξω οι βάσεις του θανάτου".

    Συνέχισε μεγάλε να γράφεις γιατί όσο γράφεις τις μαλακίες σου τόσο καλό κάνεις στον τόπο και προκαλείς την αηδια για το κομμα σου.
    ________________________________________________________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 8,23 Κανενας μας δεν πρεπει να αντιμετωπιζει τοσα προβληματα,η υγεια ειναι αγαθο,δεν ειναι εμπορευμα,παντως λυθηκε το θεμα σημερα ελπιζω και για αλλους,αρκει να μην σταματαμε να μιλαμε,φυσικα υπαρχουν και χειροτερα,δεν ειπα οτι ειμαι ο μονος,και ειναι κριμα οτι υπαρχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση