GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εναλλακτικό ροκ...

Είμαστε μια νέα μπάντα που παιζει εναλλακτικο ροκ, με το όνομα Percentage. Σας στελνουμε το νέο μας clip με την ελπιδα να σας αρεσει. Ε...


Είμαστε μια νέα μπάντα που παιζει εναλλακτικο ροκ, με το όνομα Percentage. Σας στελνουμε το νέο μας clip με την ελπιδα να σας αρεσει. Ελπιζουμε, επισης, να είναι κατι διαφορετικο μεσα στα τοσα ιδια πραγματα που...
βλεπουμε γυρω μας, κάτι αισιοδοξο μεσα στην μαυριλα των ημερων που περναμε. Θα ηταν μεγαλη χαρα μας να φιλοξενηθεί αυτή η απόπειρα από το blog σας βοηθώντας μας να ξεκινήσουμε την πορεία που ονειρευόμαστε. http://www.youtube.com/watch?v=jYO0A1tPwjY.

3 σχόλια

  1. Ανώνυμος είπε...

    Προς τον κύριο διοικητή του Ι.Κ.Α. , να παρέμβει και να κάνει ερεύνα γα την κομπίνα που έστησαν και διορίστηκε στο δημόσιο , το βουλγαρικό δίδυμο ΝΤΑΛΕΒΑ –ΣΙΝΙΚΟΦ :
    Ονομάζομαι Elena Sesinova από Sofia και μένω στα κάτω πατησιά
    Επαγγέλλομαι καρδιολόγος και προσπαθώ να μπω και εγώ στο δημόσιο μόνιμη αλλά είμαι λίγο άσχημη και χοντρούλα και δεν μπορώ να μπω .
    Καταγγέλλω λοιπόν :
    το δίδυμο ΝΤΑΛΕΒΑ –ΣΙΝΙΚΟΦ ,
    Ξέρετε πόσες Ντάλεβες και Σινίκοβοι έχουν διοριστεί μόνιμοι στο δημόσιο χωρίς να είναι Έλληνες .Ακλουθώντας τον δρόμο της ΠΟΡΝΕΙΑΣ και του ΣΕΞ για τον διορισμό και νομιμοποίηση τους .
    ΙΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΣΙΝΙΚΟΒΑ βουλγάρα διορισμένη ψυχίατρος στο ΙΚΑ ΚΑΜΙΝΙΩΝ ΜΟΝΙΜΗ ΓΙΑΤΡΟΣ. Πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ , βούλγαρος ψυχίατρος διορισμένος στο ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΟΜΙΜΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ σύζυγος της πρώτης(ΙΒΑΣ ΝΤΑΛΕΒΑ) και αυτός πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
    Αυτοί οι δυο από την Βουλγαρία έπιασαν ΜΟΝΙΜΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολλά πριμα ειχε το τραγούδι, το βιντεοκλιπ ψιλοκαλό, τα αγγλικά σας ακούγονται καπως περιεργα, γυριστε το σε ελληνικό. Καλή προσπάθεια αλλά δεν τρελάθηκα. Ειδικα η λυρα στο τελος μου εσπασε τα τυμπανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή προσπάθεια, αλλά η αίσθηση που μου άφησε είναι πως σε όλη την διάρκεια κάτι ετοιμάζατε να πείτε στο τέλος και μετά βγήκε η λύρα που δεν κολούσε και μου χάλασε αυτό που περίμενα να ακούσω ως επίλογο.
    Επίσης, γενικά όλο το τραγούδι θεωρώ ότι θα ήταν πιο ωραίο αν είχε συνεχές γέμισμα με ηλεκτρική κιθάρα.
    Καλή συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση