GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι ιδιοκτήτες ταξί «πολιόρκησαν» το λιμάνι του Πειραιά...

Κυκλοφοριακό κομφούζιο επικρατεί στο λιμάνι του Πειραιά που βρίσκεται σε κλοιό χιλιάδων ταξί, οι ιδιοκτήτες των οποίων διαμαρτύρονται για...

Κυκλοφοριακό κομφούζιο επικρατεί στο λιμάνι του Πειραιά που βρίσκεται σε κλοιό χιλιάδων ταξί, οι ιδιοκτήτες των οποίων διαμαρτύρονται για το πλήρες άνοιγμα του επαγγέλματός τους. Περίπου 2.500 οχήματα έχουν παραταχθεί στους δρόμους, και...
αποκλείουν τμηματικά την είσοδο σε πολλές πύλες του λιμανιού. Τα λεωφόρεια και τα τρόλεϊ είναι ακινητοποιημένα, με αποτέλεσμα οι ταξιδιώτες να υφίστανται  ταλαιπωρία μέχρι την επιβίβασή τους στα πλοία.
Στην ακτή Ξαβερίου όπου βρίσκονται τα κρουαζιερόπλοια, εντοπίζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα, καθώς οι τουρίστες δεν μπορούν να επιβιβαστούν στα πούλμαν για να επισκεφθούν τουριστικούς χώρους της Αθήνας.
Εντολή να σχηματίζονται αμέσως δικογραφίες για όσους οδηγούς ταξί διαπιστώνεται ότι διαπράττουν αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα, όπως αυτό της παρακώλυσης συγκοινωνιών, έδωσε η προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών Ελένη Ράικου.
Το πρωί πολλές εκατοντάδες ταξί σχημάτισαν ουρά χιλιομέτρων από την είσοδο του αεροδρομίου και προς την Αττική οδό, αφήνοντας μόνο μια λωρίδα κυκλοφορίας για την κίνηση των οχημάτων, προκαλώντας επίσης προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων. Ωστόσο, μετά τις 10.30 η κατάσταση στην περιοχή ομαλοποιήθηκε, χωρίς όμως οι αυτοκινητιστές να έχουν αποχωρήσει.

12 σχόλια

  1. Δικογραφίες και σχετικά θέλουν χρόνο. Εν τω μεταξύ χάνονται εκατομμύρια από
    τους εγκλωβισμένους τουρίστες. Πότε θα βρεθεί υπουργός με πανταλόνια να στείλει γερανούς να σηκώσουν τα οχήματα και την αστυνομία να συλλάβει τους εκβιαστές ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ναι.....ΑΛΛΑ !!!

    Βρωμάει εκλογές και δούλεμα ΠΑΣΟΚ: Ο Μπένυ λέει ΘΑ επανεξετάσει τη φορολογία ακινήτων και τελών αυτοκινήτων... το φθινόπωρο όμως

    [Το χουμε πει από καιρό: Θα πάρουν πίσω κάτι απ' το ξέσκισμα.
    - θα δώσουν και κανα κατοσταρικο στα λυγούρια του "λεφτά υπάρχουν".
    - θά έρθουν και οι αναβαθμίσεις των οίκων της Χίλαρυ...
    - και θα πάμε σε εκλογές τις οποίες εννοείται ότι θα πάρει το Γιωργάκη... και η ΝΔ δεν θα ξέρει από που της ήρθε...]

    ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΠΑSSOK.....ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΑ
    ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΚΑΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ
    ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
    $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$.....ΣΤΗΝ ΜΑΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΤΑΡΙΦΑΣ ΡΕΕΕΕΕ! ολοι εχουν επιπεδο ραδικιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΩΛΟΥΣΑΝ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ -ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΛΑΒΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ- ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ 150.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΕΦΤΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΑ 300.000. ΕΥΡΩ! ΑΥΛΕΣ ΥΠΕΡΑΞΙΕΣ ΔΗΛΑΔΗ. ΜΑΥΡΑ... ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΥΡΙΟΙ... ΤΑΡΙΦΕΣ. ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ, ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ... ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑ... ΑΛΛΟΥ ΑΥΤΑ. ΠΟΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΔΗΛΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΦΠΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΑΔΕΙΩΝ. ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΤΙΜΟΝΙ... ΚΙΑ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ. ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΖΑΝΠΑ ΜΑΓΚΙΕΣ. ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΛΕΙΣΤΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ... ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1930 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ! ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΡΙΖΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ... ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΤΩΡΑ. ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΚΛΕΙΣΤΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ... ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΜΕ ΑΥΛΕΣ ΥΠΕΡΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ: ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΦΟΡΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ; ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑΡΙΦΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΑΤΕ ΛΕΦΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ. ΚΛΕΙΣΤΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΙΣΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥΝ, ΕΝΩ ΑΛΛΟΙ ΝΕΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΑΝΕΡΓΟΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΩΝ-ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΩΝ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ. ΤΑΡΙΦΕΣ, ΝΤΑΛΙΚΕΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΠΟΥΛΑΤΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ. ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΑΡΙΦΕΣ, ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΕΛΑΤΗ, ΔΙΠΛΟΚΟΥΡΣΕΣ, ΑΣΧΗΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ... ΛΕΦΤΑ. ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ, ΘΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΑΤΕ ΜΑΥΡΑ... ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΑΠΟ ΠΑΛΙΟΥΣ ΓΥΦΤΟΤΑΡΙΦΕΣ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΑΛΕ... ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ. Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ Ο ΛΟΩΕΡΔΟΣ ΑΚΟΜΑ ΧΑΙΔΕΥΕΙ... ΤΟΥΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥΝ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΑΥΡΑ... ΤΑΡΙΦΕΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ. ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΚΛΕΙΣΤΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ... ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΣΥΝΤΕΧΝΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ ΑΓΟΡΑΖΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΟΙ ΤΑΦΙΦΕΣ. ΑΫΛΕΣ ΥΠΕΡΑΞΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ. ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ, ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΙ Δ/ΚΟΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ, ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΫΛΕΣ ΥΠΑΕΡΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΥΡΑ... ΛΕΦΤΑ. ΘΕΛΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ; ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ "ΤΙΣ ΑΓΟΡΑΖΑΜΕ" ΚΑΙ ΑΠΟΤΗΝ ΑΛΛΗ "ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΑ, ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΟΥΛΑΜΕ". ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ... ΕΠΑΓΓΕΛΜΑς ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΥΡΙΟΙ... ΤΑΡΙΦΟΣΠΟΡΟΙ. ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΛΙ... ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙ ΤΟΥ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ; ΜΟΥΝΟΠΑΝΙΑ ΒΟΛΕΜΕΝΑ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ. Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΠΑΛΙ -ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΙΔΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ- ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕ... ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ. ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΕ... ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΤΟ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ, ΕΝΩ ΑΛΛΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ. ΦΥΣΙΚΑ ΟΠΟΙΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΜΑΥΡΑ... ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΔΙΠΛΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΩΝ ΤΑΡΙΦΟΣΠΟΡΙΩΝ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΡΔΕΛΟ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΕΝΑΣ ΙΔΙΩΤΗΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΙΔΙΩΤΗΣ ΘΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΕΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΛΑΔΙ... ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΝΑ ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΑΔΙ... Ή ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΛΙΚΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΜΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ, ΚΑΘΕΤΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ. Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΑΝΟΙΗΕ... ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΟΙ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ. ΝΕΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΔΕΝ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ. ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΡΙΦΕΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΝΕΝΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ... ΤΟ 2011 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ, ΤΩΝ ΤΑΞΙΤΖΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ. ΚΕΡΑΣΑΝ... ΤΟΝ ΛΟΒΕΡΔΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ... ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ... ΘΕΟΚΛΕΙΣΤΟ... ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ... ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥΣ. ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΒΟΥΡΙΑ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ. ΤΟ 1/3 ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ, ΤΟ ΑΛΛΟ 1/3 ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ 1/3 ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΑ ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ... ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ. ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΓΥΦΤΟΤΑΡΙΦΕΣ. ΓΙΝΑΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΜΕ ΑΫΛΕΣ ΥΠΕΡΑΞΙΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΘΙΚΙΑ. ΚΩΛΟΠΑΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΕΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΗ ΜΑΦΙΑ-ΑΛΗΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΑΣ..ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ...ΚΑΛΥΝΥΧΤΑ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΛΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΤΑΡΙΦΕΣ ..ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΚΟΥΣ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ 6 ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΙΟΤΕΡΩΝ-ΧΕΙΡΟΤΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ..ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΚΙΟ ΑΝ ΕΧΕΤΕ (ΠΡΑΓΜΑ ΑΠΙΘΑΝΟ) ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ..ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ ΑΤΟΜΙΣΤΕΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΙ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΚΥΝΙΚΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΑΛΛΑΖΟΝΕΣ ΧΥΔΑΙΟΙ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΙΝΑΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΜΕ ΑΫΛΕΣ ΥΠΕΡΑΞΙΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΣΩΣΤΟΣ Ο "18 Ιουλ 2011 5:40:00 μ.μ.".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. πιο αλήτες από το νεο πασοκ του παπανδρέου δεν έχουν υπάρξει στην ελληνική ιστορία.
    Προσπαθούν μέσα στο καλοκαίρι να διαλύσουν οικογενειες και επαγγελματίες φέρνοντάς τους σε σύγκρουση με τις επαγγελματικές ομάδες που ζούν από τον τουρισμό για να το παίζουν πόντιοι πιλατοι.
    Ο κακός είναι ο ταξιτζής και ο κάθε επαγγελματίας που αγωνίζεται να επιβιώσει κάτω από την σκληρή χιτλερική μπότα του πασοκ ενω δεν είναι η ομάδα των αλητών που μας κυβερνούν, έχοντας μολις 16%. Γνωρίζοντας την αντίδραση των ταξιτζήδων επιχειρούν να τους καταστρέψουν τις ζωές εν μέσω καλοκαιριού και τουριστικής περιόδου λες και δεν θα μπορούσαν να το κάνουν το σεπτέμβριο.
    Τα δελτία ειδήσεων ΣΚΑΙ και ΜΕΓΑ του χιτελιρικού πασοκ θα αναλάβουν το επόμενο κομμάτι της προπαγάνδας και θα λοιδωρήσουν τους επαγγελματίες στα βραδυνά τους μνημονιακά δελτία.
    Για αυτό και δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν στον δρόμο οι 155 ενω σύντομα θα νιώσουν κιαλλα στο κορμί τους μια που αυτοί ειναι οι κύριοι υπεύθυνοι για όλα όσα γίνονται σήμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τρομοκρατία ΠΑΣΟΚ: Εντολή στους εισαγγελείς να κατάσχουν ταξί, που παρακωλύουν την κυκλοφορία
    ___________________________________
    Eντολή να προχωρούν σε κατασχέσεις οχημάτων ταξί στις περιπτώσεις, που οι οδηγοί δεν συμμορφώνονται, έχουν οι εισαγγελείς, που θα μελετούν τις δικογραφίες, οι οποίες σχηματίζονται για παρακώλυση συγκοινωνιών. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ήδη σχηματιστεί δικογραφίες σε βάρος οδηγών ταξί, τα οχήματα των οποίων έχουν δημιουργήσει πρόβλημα στην Αθήνα.
    ____________________________________
    Ραγκούσης-Νταλάρας: "Η απελευθέρωση των ταξί θα προχωρήσει κανονικά"... σας έχω γραμμένους όλους

    Η 48ωρη απεργία των ιδιοκτητών ταξί στερείται κάθε ουσιαστικής αιτιολογίας. Είναι γνωστό, ότι ο διάλογος για τους κανόνες απελευθέρωσης του επαγγέλματος, που σύμφωνα με το Ν. 3919 έχει συντελεστεί από 2 Ιουλίου, έχει ήδη ξεκινήσει με την προ δεκαημέρου επίσημη συνάντηση τους με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου.
    ___________________________________
    H XOYNTA ΠΑSSOK
    ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.
    ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ SS ΦΟΝ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση