GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φιλοναζιστικό blog της ΔΑΚΕ Μεσσηνίας...

Από το tvxs.gr Σε εσωτερικό θέμα της ΝΔ έχει εξελιχθεί το τελευταίο διάστημα η ύπαρξη ενός φιλοναζιστικού blog της ΔΑΚΕ,και μάλιστα των ...

Από το tvxs.gr

Σε εσωτερικό θέμα της ΝΔ έχει εξελιχθεί το τελευταίο διάστημα η ύπαρξη ενός φιλοναζιστικού blog της ΔΑΚΕ,και μάλιστα των Καθηγητών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Α΄ΕΛΜΕ Μεσσηνίας. Οι blogers της συνδικαλιστικής οργάνωσης της ΝΔ γράφουν ότι η εβραϊκή κοινότητα είναι ένα "
ξεχωριστό και ανεξάρτητο κράτος μέσα στην Ελλάδα", τα μέλη της οποίας έχουν ιδιαίτερη φορολογική μεταχείριση.
Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά: "
Ο ελληνικός λαός στραγγίζεται και από τις τελευταίες σταγόνες αίματος που του έχουν απομείνει, η Ελλάδα βγαίνει στο σφυρί για να ξοφληθούν οι τοκογλύφοι, παραχωρείται κυριολεκτικά στους τοκογλύφους, και το <<κράτος των εβραίων>> στο εσωτερικό της χώρας μένει στο απυρόβλητο: Δεν του αγγίζουν ούτε μια τρίχα από τα σκανδαλώδη προνόμιά του..."

Σε άλλο κείμενο κατηγορούν τη Γερμανία για "νεοναζισμό", με την Ανγκέλα Μέρκελ να χαρακτηρίζεται ως "χαφιές" και την...
Ευρωπαϊκή Ένωση σαν <<παρέα>>. Αλλά και πίσω από την πολιτική της Γερμανίας και της ΕΕ για εκείνους κρύβονται πάλι οι Εβραίοι. Το παιχνίδι των τελευταίων παίζουν και οι τραπεζίτες, όπως οι κύριοι Προβόπουλος, Παπαδήμας και Γκαργκάνας, οι οποίοι θεωρούνται υπαίτιοι για την οικονομική κατάσταση της χώρας. Κατά τη γνώμη τους οι οικονομολόγοι μαζί με τους πολιτικούς είναι <<προδότες>> και <<θα έπρεπε να δικαστούν σαν δωσίλογοι και συνεργάτες των σύγχρονων Ναζί>>.
Παραθέτουμε ένα ακόμη χαρακτηριστικό απόσπασμα κειμένου τους: << Αυτό το "δάκτυλο" θα το δείχνουν όλο και συχνότερα οι Γερμανοί, γιατί είναι πιεσμένοι. Ο πονηροί Εβραίοι τούς "έσπρωξαν" βίαια πάνω στους άλλους και τώρα θα πρέπει να κερδίσουν τη μεταξύ τους "σύγκρουση". Τώρα κρίνεται ο πόλεμός τους και δεν θα είναι εύκολος. Ποτέ δεν είναι εύκολος ένας πόλεμος, όταν πρέπει να κατακτηθούν ολόκληρα κράτη. Ποτέ δεν είναι εύκολος ένας πόλεμος, όταν το μόνο μέσο που έχεις για να τον κερδίσεις είναι προδοτικές ηγεσίες δωσίλογων Γιωργάκηδων>>.
Ο φιλοναζί ιστότοπος της ΔΑΚΕ αποσύρθηκε την περασμένη Πέμπτη, μετά τις αντιδράσεις αλλά και τους φόβους ότι θα χρεωθεί στην ΝΔ και προσωπικά στον κ. Σαμαρά που κατάγεται από την Μεσσηνία. Αλλά οι σελίδες-ντοκουμέντα παραμένουν στο διαδίκτυο...

19 σχόλια

  1. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ

    ΟΣΟ ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΔ

    ΤΟΣΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ


    ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΡΟΜΠΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για μπείτε στο φόρουμ του κ. Χατζηνικολάου στο real.gr και δείτε τι γράφει ακροδεξιός με το ψευδώνυμο Κοπρίτης για να καταλάβετε ότι αυτό που έγινε στη Νορβηγία έχει πλοκάμια παντού. Καλεί τον κόσμο να σκοτώσει πολιτικούς και από τη διαχείριση του φόρουμ δεν κάνουν τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η άποψη το ότι η Γερμανία φερεται ως νεοναζί χαρακτηρίζει το blog ναζιστικό??? Αν σε χαρακτηρίσω εσενα ρατσιστή θεωρούμαιο ρατσιστής εγώ?
    Είναι εκτεκταμένα τα δημοσιεύματα ότι το κεντρικό ισραηλιτικό συμβούλιο και η περιουσία του δεν φορολογείται. εψαξες μεγαλοδημοσιογραφε αν αληθεύει?
    μήπως μπορείς να απαντήσεις τα παγκόσμια κεφάλαια που καθοδηγούν κυβερνήσεις σε τι χέρια είναι? Προφανώς η λέξη έρευνα είναι άγνωστη λέξη. Δυστυχώς η ιδιότητα του δημοσιογραφυ ειναι το πιο ανοιχτό επάγγελμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ
    κυρίες και κύριοι του Πασόκ που φοβάστε για τις καρέκλες σας και το βουλευτιλίκι σας για τους ταξιτζήδες που σας έχουν μπλοκάρει πρέπει να ξέρετε και τούτο.
    Επί κυβερνήσεως του αειμνήστου Γέρου της Δημοκρατίας πάλι αυτή η φάρα γιατί περί φάρας πρόκειται αφού στην πλειοψηφία τους είναι έτοιμοι να κλέψουν τον πελάτη τους, και συγκεκριμένα όσοι δεν είχαν άδειες ταξί ή αγοραίου και κάνανε την λεγόμενη πειρατεία και η οποία γίνετε και σήμερα με τις εκατοντάδες ή και χιλιάδες ταξί μαϊμού και την οποία είσαστε ανίκανοι να πατάξετε, ναι ανίκανοι, και αποτελούνταν στην πλειοψηφία από νταβατζήδες, μαστροπούς, και παντός είδους αποβράσματα, οι νταβατζήδες μάλιστα είχανε και τα πιο στολισμένα με μπιχλιμπίδια πειρατικά προς τέρψιν της «αραβωνιάρας» που πηδιότανε με τον πάσα ένα όλη μέρα αλλά το βράδυ με τα σέα της και τα μέα της ο « αραβωνιάρης» πειρατής και νταβατζής της έπρεπε να την πάει με τα λεφτά της στα μπουζούκια καθ’ ότι « κερία του»με το αμάξι του που είχε αγοραστεί με μουνάκι-κολαράκι-τσιμπουκάκι, είχε στρατοπεδεύσει έξω από το Καστρί δεν θυμάμαι για πόσες μέρες ή καιρό με τα πειρατικά τους και απαίτησαν και πήρανε κανονικές άδειες αγοραίου ή ταξί δεν θυμάμαι πάντως πήρανε, καθ’ ότι ο αείμνηστος δεν ξέρω πως, υποχώρησε, πιθανόν πειθόμενος και από κάποιους σαν κι εσάς.
    Εσείς λοιπόν σήμερα που επί τέλους αυτό το επάγγελμα όπως και τόσα άλλα ανοίγουνε για τον κάθε Έλληνα και Ελληνίδα θα επιβραβεύσετε εκείνους τους νταβατζήδες; Θα επιβραβεύσετε αυτούς που κλέβουνε με διάφορους τρόπους τον πελάτη τους ;
    Ξέρετε τι είναι να παίρνεις πχ. ένα ταξί από Σύνταγμα προς Ηλιούπολη επί συγκεκριμένης διαδρομής και ο ένας να σου παίρνει 6 ευρώ ο άλλος 8 και ο άλλος 9 με τις ίδιες κυκλοφοριακές συνθήκες; Αυτά θα επιβραβεύσετε υποχωρώντας στην φάρα;
    Ή μήπως κυρίες και κύριοι του Πασόκ υπερασπίζεστε κάποιους που έχουν είκοσι και τριάντα και πενήντα άδειες ταξί και τις εκμεταλλεύονται;
    Πότε το κράτος που τους έδωσε τις άδειες πληρώθηκε για αυτές;
    Όλοι οι εργαζόμενοι στον Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα που μάτωσαν κυριολεκτικά με τις μειώσεις των μισθών τους είναι ηλίθιοι και θα πρέπει να ανεχθούν για ακόμη μια φορά την ανικανότητα του πολιτικού κόσμου, την δική σας εν τέλει να αποφασίσετε ΟΛΑ ΙΣΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
    Ή μήπως επειδή όλη η αντιπολίτευση για μια ακόμη φορά έρμαιο της μικροπολιτικής της, της κακομοιριάς της, των διαχωριστικών γραμμών, που θέλει άλλους Έλληνες έτσι και άλλους αλλιώς, πρέπει και εσείς γίνετε το ίδιο; Εσείς όμως είσαστε κυβέρνηση και σαν κυβέρνηση πρέπει να πράξετε το σωστό και αυτό είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ!
    Αυτό το έγραψα εις μνήμη εκείνων των γυναικών που η φάρα εκμεταλλεύτηκε για να πλουτίσει και που εσείς σήμερα καλείστε να αποκαταστήσετε την μνήμη τους, αν μπορείτε να νιώσετε έτσι για κάποιες ΠΟΥΤΑΝΕΣ…..
    Υστερόγραφο. Εκείνες οι άδειες ακόμη και σήμερα βρίσκονται στα χέρια της φάρας γι' αυτό όταν μπαίνετε σε ταξί μην το 'χετε σίγουρο ότι η άδεια του δεν είναι μια από αυτές.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. από που ακριβώς προκύπτει ότι το συγκεκριμένο blog είναι φιλοναζιστικό?? επειδή μιλάει για το πραγματικό γεγονός της μη απόδοσης στο ελληνικό κράτος των φόρων που αναλογούν στην περιουσία της ισραηλιτικής κοινότητας που βρίσκεται στην Ελλάδα όπως αποδίδουν οι υπόλοιποι Έλληνες φορολογούμενοι?
    δλδ όποιος λέει κάτι το οποίο δεν αρέσει στους Εβραίους είναι φιλοναζιστής? ή μήπως δεν είναι αλήθεια ότι όλες οι μεγάλες κεντρικές τράπεζες παγκοσμίως ελέγχονται από Εβραίους? δλδ κολλάμε μια ταμπέλα "φιλοναζιστής" και αυτό αρκεί?
    και εγώ λέω ότι εσύ που έγραψες το άρθρο είσαι πράκτορας και μισέλληνας!
    είσαι πράγματι όμως? εγώ πιστεύω ότι είσαι!
    για ψάξου λίγο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γόνοι χιτών και ταγματασφαλιτών.

    Κάποιος Παπαδόγκονας από τη Μεσσηνία δεν ήταν αρχηγός των ταγμάτων ασφαλείας των ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΩ και ο οποίος έστελνε συγχαρητήριο τηλεγράφημα στον χίτλερ ΕΠΙ ΤΗ ΔΙΑΣΩΣΕΙ ΤΟΥ, όταν απέτυχε προσπάθεια δολοφονίας του, με κατακλείδα ¨Ο ΘΕΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟΝ ΦΥΡΕΡ¨

    Αν περιμένει η ΝΔούλα να κερδίσει εκλογές με τέτοια ακροδεξιά στοιχεία, ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΟΡΒΗΓΟΣ: Άλλος ένας σοσιαλιστής που συγκλονίζει την χώρα του. (ποιόν μας θυμίζει…)

    Λίγοι Έλληνες γνωρίζουν ότι ο Νορβηγός σφαγέας υπηρέτησε τον σοσιαλισμό για σειρά ετών.
    Όλοι επιμένουν να παρουσιάζουν την πρόσφατη ακροδεξιά στροφή του (που θυμίζει βέβαια το νέο ΠΑΣΟΚ σε πολιτικό επίπεδο), αλλά ο ίδιος έχει αποτάξει κάθε μαρξιστική επιρροή ακόμα και σε θεωρητικό επίπεδο.

    Η οικογενειακή του καταβολή μάλιστα είναι καθαρόαιμα σοσιαλιστική.

    Και οι δύο του γονείς είναι σοσιαλιστές, μέλη του εργατικού κόμματος της Νορβηγίας.

    Ο Πατέρας του όμως, εγκατελειψε την μητέρα για να κάνει δεσμό με μία νεαρή σοσιαλίστρια.

    Αποτέλεσμα ήταν ο Νορβηγός να μεγαλώσει με την μητέρα του, ενώ ο πατέρας του τσιλιμπούρδιζε.

    Αυτό μάλλον τον επηρέασε, αφού εφάρμοσε μία ακροδεξιά αντιμετώπιση του σοσιαλιστικού κράτους στο οποίο ζει.

    Ευτυχώς η αντιμετώπιση του Έλληνα πρωθυπουργού προς την σοσιαλιστική χώρα την οποία κυβερνά, περιορίστηκε στην επιβολή ακροδεξιάς οικονομικής πολιτικής και όχι (ακόμα τουλάχιστον) εκτελέσεων. Άλλωστε οι Έλληνες σοσιαλιστές εμφανίζονται περισσότερο προσαρμοστικοί με αποτέλεσμα να αποφεύγουν τέτοιους κινδύνους.

    Το ότι ο Νορβηγός δολοφόνος είναι και αυτός φιλοϊσραηλινός, μάλλον είναι σύμπτωση.

    Όπως σύμπτωση πρέπει να είναι ότι σύμφωνα με το μανιφέστο του, εμφανίζεται και αυτός ως… Φιλέλληνας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΙΔΙΑ ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΡΟΛΟΙ .ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΣΚΕΤΟΙ ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΕΣ.ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΟΤΟ ΣΑΝ ΑΔΕΙΟΙ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΚΑΘΑΡΜΑ, ΠΟΥ ΡΥΠΑΙΝΕΙ ΤΟ PRESS ΕΓΡΑΨΕ:

    "....Εμπρός ζώωωωωωωααααααααα...

    ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    ΖΗΤΩ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΖΗΤΩ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΦΥΡΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ............."

    **********************************

    ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ…
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η «ΣΥΓΧΡΟΝΗ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ "ΚΕΝΤΡΟ" - ΔΕΞΙΑ, ΚΥΡΙΟΙ...

    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ, ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΣΑΝ ΤΟΝ ΝΟΡΒΗΓΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ, ΠΟΥ "ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ" ΚΑΙ "ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ" ΣΕ ΝΕΕΣ ΤΑΞΕΙΣ, ΜΑΣΟΝΙΕΣ, ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ ΚΛΠ. ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ, ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ "ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ" "ΚΑΛΟ" KAI "ΕΝΑΡΕΤΟ" (ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ) ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΜΑΣ !!!!

    ΑΥΤΟ, ΞΕΡΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ… (ΔΗΛ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ, ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ- ΕΦΕΥΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ , ΟΠΩΣ - «…Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΧΑΛΑΣΑΝΕ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ…»....!!!!)

    ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΙ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΠΟΥ ΣΥΝ ΤΟΙΣ ΑΛΛΟΙΣ, ΣΥΝΩΣΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΝΔ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΓΟΝΟΙ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ, ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ, ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΕΛΙΟΙ, ΟΤΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΦΑΣΗ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ», ΟΥΤΕ ΤΗΝ «ΥΠΟΚΙΝΕΙ» ΚΑΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΣ (ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ...), ΟΥΤΕ ΚΑΜΙΑ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΝΤΕΛΜΠΕΡΓΚ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΩΡΙΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ!!!!

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ, ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΣΑ(ΧΛΑ)ΜΑΡΑ!!!!!

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!

    ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ… ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ… ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?? ΕΕΕ... ΤΙ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΖΩΟ, ΠΟΥ ΒΡΩΜΙΖΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ PRESS
    ΕΓΡΑΨΕ:
    Η χώρα διασώζεται κάθε εξάμηνο
    ********************************

    ΦΥΣΙΚΑ, ΑΦΟΥ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ!!!

    ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΡΑΦΗΝΑ...

    35 ΔΙΣ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟ 2009..................... .......ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ Ή ΝΑ ΚΛΑΙΜΕ ΜΕ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ?

    ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΦΑΥΛΟΙ ΔΕΞΙΟΙ!!!!

    Υ.Γ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ, ΤΟΝ ΤΡΑΛΑΝΤΩΝΗ ΤΟΝ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ (ΑΥΤΟΝ ΒΡΕ...ΤΟΝ "ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ" ΤΟΥ ΕΛΚ, ΠΟΥ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ...), ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 5 ΠΙΤΕΣ ΓΥΡΟ, ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΤΖΑΤΖΙΚΙ, ΣΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ...

    ΓΕΛΙΟΙ, ΔΕΞΙΟΙ, ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ___________________________________
    ΝΟΡΒΗΓΟΣ: Άλλος ένας σοσιαλιστής που συγκλονίζει την χώρα του. (ποιόν μας θυμίζει…)

    Λίγοι Έλληνες γνωρίζουν ότι ο Νορβηγός σφαγέας υπηρέτησε τον σοσιαλισμό για σειρά ετών.
    Όλοι επιμένουν να παρουσιάζουν την πρόσφατη ακροδεξιά στροφή του (που θυμίζει βέβαια το νέο ΠΑΣΟΚ σε πολιτικό επίπεδο), αλλά ο ίδιος έχει αποτάξει κάθε μαρξιστική επιρροή ακόμα και σε θεωρητικό επίπεδο.

    Η οικογενειακή του καταβολή μάλιστα είναι καθαρόαιμα σοσιαλιστική.

    Και οι δύο του γονείς είναι σοσιαλιστές, μέλη του εργατικού κόμματος της Νορβηγίας.

    Ο Πατέρας του όμως, εγκατελειψε την μητέρα για να κάνει δεσμό με μία νεαρή σοσιαλίστρια.

    Αποτέλεσμα ήταν ο Νορβηγός να μεγαλώσει με την μητέρα του, ενώ ο πατέρας του τσιλιμπούρδιζε.

    Αυτό μάλλον τον επηρέασε, αφού εφάρμοσε μία ακροδεξιά αντιμετώπιση του σοσιαλιστικού κράτους στο οποίο ζει.

    Ευτυχώς η αντιμετώπιση του Έλληνα πρωθυπουργού προς την σοσιαλιστική χώρα την οποία κυβερνά, περιορίστηκε στην επιβολή ακροδεξιάς οικονομικής πολιτικής και όχι (ακόμα τουλάχιστον) εκτελέσεων. Άλλωστε οι Έλληνες σοσιαλιστές εμφανίζονται περισσότερο προσαρμοστικοί με αποτέλεσμα να αποφεύγουν τέτοιους κινδύνους.

    Το ότι ο Νορβηγός δολοφόνος είναι και αυτός φιλοϊσραηλινός, μάλλον είναι σύμπτωση.

    Όπως σύμπτωση πρέπει να είναι ότι σύμφωνα με το μανιφέστο του, εμφανίζεται και αυτός ως… Φιλέλληνας !

    ΣΑΝ ΤΗΝ "ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ" ..ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    ΚΑΚΗ ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ +++ +++ +++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 26 Ιουλ 2011 9:12:00 π.μ.


    ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ;

    ΠΙΝΑΤΕ ΚΑΦΕ ΜΑΖΙ Η ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΜΥΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΑΥΤΙ ΜΟΝΟ ΕΣΕΝΑ ;

    ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ;

    ΡΕ ΤΟΣΗ ΑΦΕΛΕΙΑ ΣΑΣ ΒΑΡΑΕΙ Η ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Βουλευτής του ΠαΣοΚ ζητά παραίτηση Ραγκούση.

    Η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου και στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ αφού ευθέως πλεον βουλευτές επιτίθενται στον κ. Ραγκούση, ενώ σήμερα ο βουλευτής Λακωνίας, Γρηγοράκος ζήτησε από τον υπουργό Μεταφορών να αναλάβει τις ευθύνες του !

    Όπως δήλωσε o βουλευτής ΠΑΣΟΚ Λακωνίας, Λεωνίδας Γρηγοράκος "πιστεύω πως στην πολιτική δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Ο πολιτικός
    δεν πρέπει να αποφεύγει να παίρνει θέσεις για θέματα της καυτής επικαιρότητας, όταν μάλιστα αυτά τα θέματα έχουν ανέβει τόσο πολύ στην κοινωνία και έχουν δημιουργήσει τεράστιες αντιθέσεις στο κοινωνικό σύνολο και δημιουργούν μπελάδες στην οικονομία της χώρας.
    Η πλάτη κανενός από εμάς δεν αντέχει ξέρετε τόσο μεγάλες αλλαγές και παρεκτροπές σε αυτή τη
    ..συγκεκριμένη φάση που ζούμε.

    Ο κύριος Ραγκούσης πρέπει να αναλάβει τις ευθυνες τους, να βγει να εξηγήσει τι εννοεί και τι εννοούσε και να βρει τη χρυσή τομή με τους ταξιτζήδες για να λυθεί αυτή η ιστορία ".................

    Στο ερώτημα εάν η παραίτηση του υπουργού θα μπορούσε να εκτονώσει την οξυμένη κατάσταση ο κυριος Γρηγοράκος απάντησε "ο πρωθυπουργός ανέθεσε στον κύριο Ραγκούση να λύσει το θέμα.
    ____________________________________
    Εάν ήμουν εγώ υπουργός θα σας έλεγα τι θα έκανα. Δε θα έκανα αυτό που κάνει ο κύριος Ραγκούσης.
    Στην κοινωνία δεν υπάρχει άσπρο - μαύρο και δεν υπάρχει το θέωρημα "πονάει χέρι - κόβεις χέρι".

    Υπάρχουν συζητήσεις, υπάρχει διάλογος, υπάρχουν κοινωνικές ομάδες που θέλουν να συζητάμε μαζί τους. Εχουν περάσει οι εποχές του "αποφασίζουμε και διατάζουμε".

    Εάν η παραίτηση του κυριου Ραγκούση θα ήταν μια λύση είναι θέμα του πρωθυπουργού, όχι δικό μου".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. "Γόνοι Xιτών και Tαγματασφαλιτών".

    Κάποιος Παπαδόγκονας από τη Μεσσηνία δεν ήταν αρχηγός των ταγμάτων ασφαλείας των ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΩ και ο οποίος έστελνε συγχαρητήριο τηλεγράφημα στον Xίτλερ ΕΠΙ ΤΗ ΔΙΑΣΩΣΕΙ ΤΟΥ, όταν απέτυχε προσπάθεια δολοφονίας του, με κατακλείδα:
    "Ο ΘΕΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟΝ ΦΥΡΕΡ"?????

    Αν περιμένει η ΝΔούλα να κερδίσει εκλογές με τέτοια ακροδεξιά στοιχεία, ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΖΩΟ, ΠΟΥ ΒΡΩΜΙΖΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ PRESS, ΕΓΡΑΨΕ:
    Ο ..Π Α Κ Ι Σ Τ Α Ν Ο Σ
    ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΣΟΥ..... δωσιλογε.

    *********************************

    XAXAXAXAXAXAXAXA......

    ΝΑ ΠΕΙ ΔΕΞΙΟΣ ΣΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ "δωσιλογε"....

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ.......

    ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ, ΒΡΕ ΔΕΞΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ, ΖΟΜΠΙ, ΕΦΙΑΛΤΕΣ???
    ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΠΡΟΔΙΔΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!!!

    Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΑΣ, ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΜΑΤΣΑΣ (ΜΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ...)

    ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ, ΠΟΥ ΤΡΩΓΑΤΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ, ΟΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΠΕΦΤΕ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ!!!

    ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ-ΕΦΙΑΛΤΕΣ, ΔΕΞΙΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ

    ΑΝΑΠΟΛΗΣΤΕ....

    ΑΝΑΠΟΛΗΣΤΕ.... ΤΙΣ ΧΟΥΝΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΜΗΤΩΡOΣ ΣΑΣ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΕ ΟΡΓΑΣΜΟ ΚΑΙ ΧΥΣΕΤΕ, ΑΘΛΙΑ ΣΚΥΛΙΑ!!!!

    Η ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ, ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠ' ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ, ΠΡΟΔΩΤΕΣ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ, ΝΕΟΝΑΖΙ, ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙ ?!?!?

    ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙ ?!?!?

    ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΝΑΖΙ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΝΕΟΝΑΖΙΣΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙ ?!?!?

    ΤΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΡΕ ΚΑΙ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΚΡΕΜΑΤΕ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ?!?!?

    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ?!?!
    ΝΑ ΚΡΕΜΑΜΕ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΜΠΕΣ ΜΑΣ !!!!

    ΣΕ ΤΟΣΟ ΑΦΕΛΗΣ ΚΑΙ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ..... ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ... ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟ !!!! ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΡΡΑΚΩΜΕΝΩΝ !!!!

    ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΡΔΩΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ !!!!

    ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΤΑ ΤΟ Κ.Ι.Σ. ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ !!!!

    ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΔΕ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΕΡΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ !!!!
    (ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΤΟΥ "ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ" BLOG)

    ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ, ΦΙΛΟΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΔΩΣΙΛΟΓΕ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΛΟΓΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Που είσαι Παπαδόπουλε, να δεις τα μαύρα χάλια. Μας έκαναν οι βουλευτές κουρέλια και παρτάλια. Σε κλείσανε στην φυλακή, και πήραν καλαμάκι. Και πίνουν ανελέητα το αίμα του κοσμάκη. Που είσαι Παπαδόπουλε, ν' ανοίξουμε τι Γυάρο Και όλα αυτά που κλέψανε, πίσω για να τα πάρω. Σε κλείσανε στην φυλακή, και πήραν καλαμάκι. Και πίνουν ανελέητα το αίμα του κοσμάκη. Κατάντησαν την χώρα μας, σκέτο κωλοχανείο. Γιατί μας κυβερνά η γενιά, απ' το πολυτεχνείο. .............. [youtube παπαδοπουλος γεωργιος το τραγουδι του παρη]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση