GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ για... bloggers: “Μαλάκες!”

Από τον Γιάννη Ζωχιό http://autenergos.blogspot.com/ Μαλάκες (και όχι μόνο) απεκάλεσε χθες πρωί ο Χατζηνικολάου, στο ιδιόκτητο ραδιόφωνο R...

Από τον Γιάννη Ζωχιό
http://autenergos.blogspot.com/

Μαλάκες (και όχι μόνο) απεκάλεσε χθες πρωί ο Χατζηνικολάου, στο ιδιόκτητο ραδιόφωνο Realfm, Blogers που δεν τον προσκυνούν ως ΜΕΓΑΛΟ δημοσιογράφο, όσους του ασκούν κριτική για τη φτηνιάρικη δημοσιογραφία, εκείνους που του αποδίδουν έως και ακροδεξιές αποκλίσεις (Χριστόδουλος, Καρατζαφέρης, Άνθιμος), καθέναν που του αποδίδει πρόθεση “άσκησης πίεσης” στην κυβέρνηση να ... “ρυθμίσει” τα χρέη του καναλιού που ως κεντρικός δημοσιογράφος θα έπρεπε να ερευνήσει και παρουσιάσει όσα σοβαρότατα καταγγέλλονται, όποιον σχολιάζει τη φωνή φοβισμένων; “συνεργατών' του, εκείνους που αμφισβητούν την αντικειμενικότητα στη δημοσιογραφική του πορεία, αυτούς που του αποδίδουν ότι, ως γνήσιος Δεξιός, δεν αποκαλύπτει μεγάλα σκάνδαλα, την απίθανη διαφθορά και ίσως καθοδηγείται να κάνει δημοσιογραφικές επιθέσεις εναντίον “αντιπάλων” της ΝΔ (πχ τα... ψάρια Πάγκαλου που παρέσυρε πολλούς να γράψουν κάτι ανύπαρκτο και... ρεζίλεψε ο Α' όσους το πρόβαλλαν).
Απεκάλυψε έτσι ότι πίσω από το καθώς πρέπει προσωπείο κρύβεται ένα χυδαίο πρόσωπο, άξιο όμως της Δεξιάς του εικόνας!
Δεν αντέχει ο δημοσιογράφος που ισχυροποιεί δεκαετίες το διεφθαρμένο ΔΕΞΙΟ σύστημα (το οποίο δημιούργησε και τα Μνημόνια) ότι blogers δεν “υποτάσσονται” στο ένοχο σινάφι των (ΑΡΔ) και στο θρησκευτικοοικονομικοπολιτικό κατεστημένο που τον υμνεί νυχθημερόν για τις τεράστιες δημοσιογραφικές υπηρεσίες του!
Φιμώνει, όπως και οι γνωστοί αντίστοιχοί του, κάθε ελεύθερη-αυτόνομη-κριτική, ατομική ή συλλογική, άποψη αφού δεν κατατάσσονται στους... αξιοπρεπείς που αρμόζουν στο προφίλ που οι εκμεταλλευτές του λαού του έχουν αναγνωρίσει (κάποιοι τον... βραβεύουν κιόλας).
Πάντως,, στο τέλος της εκπομπής, απείλησε ότι θα ... σταματήσει αν, όσοι του στέλνουν μηνύματα, δεν τον αναγνωρίζουν ως... ΜΕΓΑΛΟ!
Αυτοτοποθετείται λοιπόν σ' αυτούς που λατρεύουν την εκμετάλλευση της τεχνολογίας αλλά “μισούν” τους “ανέλεγκτους” χρήστες!
Ένας από τους... μαλάκες (κατά Χατζηνικολάου) φώναξε: Είσαι ΜΕΓΑΛΟΣ.....!

21 σχόλια

  1. Ο Χατζηνικολάου ...δεξιός;
    Γιάννη, μάλλον έχει δίκιο για την πάρτη σου.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμπιστεύτηκα τους δημοσιογράφους, τους θεώρησα αυθεντίες, τους άφησα να με καθοδηγήσουν. με μπέρδεψαν, με αλλοτριώσαν.

    Οι λακέδες αποτυπώνουν τη μοχθηρία των αφεντικών τους.

    Mερικές φορές διαβάζω τις βαθυστόχαστες αναλύσεις του κ. Χατζηλαούλαου και ξεραίνομαι στα γέλια.

    Πολλές φορές προβληματίζομαι γιατί αντιλαμβάνομαι τα μηνύματα που θέλει να μας στείλει..

    Άλλο το corporate Νίκο και άλλο το ειδησεογραφικό τμήμα.

    Άλλο ενημέρωση και άλλο κατευθυνόμενη πληροφόρηση.

    Βρέ ούστ λαμόγια της παραπληροφόρησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ευχαριστούμε ....αδελφή !

    Σε λίγο θα σε γαμήσουμε και σένα
    συνδαιτημόνα του Ηλιθίου Γιωργάκη Παπανδρέου
    κάθε τρις και λίγο..
    ετοιμαζόμαστε....

    προπονούμαστε..και για τις δύο σας, μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάποτε έλεγες Ελλάδα και στο μυαλό σου ερχόταν η Δημοκρατία, ο Σωκράτης, ο Πλάτων, ο Αριστοτέλης, ο Πυθαγόρας, ο αγώνας μας για την ελευθερία , η θάλασσα , τα νησιά μας, η φιλοξενία μας, η περηφάνια μας…

    Σήμερα λέμε Ελλάδα και σου έρχεται στο μυαλό το ρουσφέτι, το βόλεμα, η διαπλοκή , η λαμογιά , η παραπληροφόρηση , η δημοσιογραφική αλητεία των φερέφωνων της φαυλοκρατίας .

    Ποιοι έκλεψαν στο Alter ποιοι καταχρέωσαν ιδιωτικές εταιρείες και ποιοι έβαλαν θηλεία σε οικογένειες πολλών αθώων , μας είναι γνωστοί και δάχτυλο- δειχτούμενοι.
    ΚΟΥΡΗΣ + ΓΙΑΝΝΙΚΟΣ + ΚΑΛΑΜΟΚΑΒΑΛΑΡΗΔΕΣ (Xατζηλάου -λάου και Σία ΕΠΕ.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΑ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΟΚΑΒΑΛΑΡΗΔΩΝ,ΤΩΝ ΑΡΠΑΧΤΙΚΩΝ ,ΤΩΝ ΕΞΩΝΗΜΕΝΩΝ ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΑ ΥΠΟΘΥΚΟΦΥΛΑΚΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΒΕΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΟΖΥΓΙΩΝ-ΠΟΛΙΤΩΝ ,ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑΣ...

    ΚΑΛΑ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ,ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΠΙΑ ΛΙΓΑΚΙ;;;

    ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ,ΑΝΑΛΓΗΤΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επικινδυνο ατομο και μεγαλο καθικι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. AΠΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΣΑΛΟΝΙΩΝ
    ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΑΝΤΟΥΑΝΕΤΤΑΣ ΦΟΥΝΤΩΣΕ ΚΑΙ ΘΕΡΙΕΨΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑ
    Ο ΕΠΙΣΗΣ ΑΘΛΙΟΣ ΛΑΟΠΛΑΝΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Ο ΣΑΠΙΟΣ
    ΚΑΙ Ο ΑΥΣΤΙΣΤΙΚΟΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΑΜΕΑ ΓΙΟΣ ΤΟΥ..

    ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ.
    ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΞΕΚΑΒΑΛΙΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΙΑΝΟ ΚΑΙ
    ΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ?
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΒΑΤΗΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΟΞΕΥΣΟΥΝ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΥΣ ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ?
    Η ΜΗΠΩΣ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΡΟΚΑΤ-ΔΙΠΟΛΟ ?

    ΝΙΚΟ ΣΕ ΣΥΜΠΑΘΟΥΜΕ
    ΚΑΛΗ Η ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ
    ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΒΡΩΜΑΝΕ ΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ ΣΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "ΗΘΙΚΟΣ" ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ "ΦΥΣΙΚΟΙ" ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΩΝ ΜΜΕ....!!!

    Όταν έχεις γνωρίσει, εκ των έσω, όλα αυτά τα δημοσιογραφικά βυθοκορήματα που κομπάζουν παραληρηματικά περί της «αλήθειας» και της «ελεύθερης άποψης», περί οικονομίας,πέρι πολιτικής, πέριιστορίας κ.λπ, δένεσαι στο «κατάρτι» με αλυσίδες για να συγκρατηθείς απο τις οδαλίσκες της παραπληροφόρησης…

    Αυτό που προκαλεί τη σιχασιά και την οργή είναι ότι υψώνουν την ασημαντότητά τους, τη θεωρητική τους ανέχεια, την τραγική άγνοιά τους, τον ηθικό ευνουχισμό τους και κυρίως τη γλοιώδη δουλοπρέπειά τους στα ισχυρά κέντρα εξουσίας, σε «αρετή» και υπέρτατη «πηγή» της γνώσης και της αλήθειας…

    Ούτε στην εποχή του Τσαουσέσκο ή του Στάλιν δεν είχε επιχειρηθεί τέτοια χειραγώγηση της κοινής γνώμης.

    Έλλειμμα δημοσιογραφίας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μήπως έπαιζε τένις και τον έκοψαν. Τον ΚΑΡΑΒΛΑΧΟ. Ακόμα βρομάνε καβαλίνα τα παπούτσια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα κομματόσκυλα αποτελούν μέγα κοινωνικό πρόβλημα, γιατί με τον καιρό ο ανεξέλεγκτος "πολλαπλασιασμός" τους ανάγκασε τους "ιδιοκτήτες" τους να μας τους φορτώσουν στη συντήρησή τους. Δεν μπορούσαν τα κομματικά "μαγαζιά" να τους συντηρούν και τους έβαλαν στο δημόσιο. Εκεί δεν εργάζονται και κάνουν το μόνο πράγμα που πάντα ήξεραν να κάνουν. Να υπηρετούν με κρατικά μέσα τα αφεντικά τους. Το χειρότερο μάλιστα είναι ότι όλοι αυτοί ψηφίζουν, παριστάνοντας τους πολίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΦΑΓΕ ΑΓΡΙΑ ΗΤΤΑ Ο ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ...

    ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΣΕ ΜΜΕ.
    Εντελώς ανεπαρκής ο Καρχιμάκης σε ρόλο πράσινου Γκέμπελς.

    Πέρα από ορισμένους βλαμμένους και μερικούς αφισοκολλητές του ΠΑΣΟΚ με τους οποίους συναναστρέφεται, οι υπόλοιποι ακόμα και μέσα στο ΠΑΣΟΚ βλέπουν την προπαγάνδα του,
    καθαρά...ερασιτεχνικού επιπέδου.

    Το Fimotro, είναι σε θέση να γνωρίζει ότι σήμερα του τηλεφώνησε στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού.
    Του ζήτησε να εξαφανιστεί τις προσεχείς ημέρες από τα ΜΜΕ με υψηλή εντολή από το Μαξίμου.
    Η αποκάλυψη ότι ανάμεσα σε αυτούς που αποδοκίμασαν τη Μερεντίτη ήταν και στελέχη της νεολαίας του ΠΑΣΟΚ τον εξέθεσε άγρια.

    Πιο άγρια όμως εξετέθη, όταν στο κυβερνών κόμμα κατάλαβαν ότι η σύγκρουση με τον ΣΥΡΙΖΑ μάλλον καλό κάνει στον Τσίπρα και το κόμμα του παρά κακό.
    Και τον... απέσυραν εντελώς!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. O XATZHNIKOΛΑΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΣ. ΠΡΟΣ ΤΙ Η ΝΤΡΟΠΗ? Ο ΚΟΥΡΗΣ ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΔΕΞΙΟΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κουρής και Χατζηνικολάου ασκούν κριτική στην Κυβέρνηση για την ... οικονομία!!!! Οι χρεοκοπήμένοι κρατικοδίαιτοι που έχουν βγάλει κάθε όπλο τους με εμπάθεια εναντίον μιας κυβέρνησης άτολμης στο θέμα των 500 εκ. που χρωστά το ALTER.
    Τσιρίζει υστερικά και θεατρινίζει για τις γιαγιάδες και τους κρετίνους κάθε πρωί ο Αυτιάς για να επιδείξει, να μεγαλοποιήσει και να διαστρεβλώσει αντιπολιτευτικά και .... ψωμιαδικά / Θεοδωρακικά. Τερατολογίες και υστερίες μόνο και μόνο για πλύση εγκεφάλου μήπως και τη γλυτώσουν.

    Οι αγανακτισμένοι έρχονται Αυτιά και Ρωμανιά και σε σάς. Έρχονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρε παιδιά, κι εμένα μου έχει κάνει τρομακτική εντύπωση το ότι δεν έχουμε ακούσει τίποτα για τον Αθανασιάδη από τη μέρα που έκανε τις δηλώσεις του.

    Δε θα έπρεπε ο Πρωθυπουργός (λέμε τώρα) να τον διαγράψει αμέσως;
    Το ότι αυτό δεν έγινε, δημιουργεί κάποιες υποψίες ότι ο Αθανασιάδης λέει την αλήθεια.

    Κι αν λέει την αλήθεια και εν έτει 2011 σε ευρωπαϊκή χώρα, βουλευτής απειλείται για να ψηφίσει κάτι ούτως η άλλως παράνομο (κι ας λέει το Σ.τ.ε ότι θέλει), αυτό σημαίνει ότι η ψηφοφορία για το Μεσοπρόθεσμο πρέπει να επαναληφθεί.
    Φαντάζομαι κάποιος αναγνώστης δικηγόρος, η συνταγματολόγος (δεν ξέρω ποια ειδικότητα χρειάζεται) μπορεί να μας το εξηγήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Έχει οικονομικά συμφέροντα ο Ν. Χατζηνικολάου και «καταπίνει» τις ατασθαλίες του ALTER!
    Στους άλλους αυστηρή κριτική .
    Στο μέγιστο λαμόγιο Γ. Κουρή «μούγκα στη στρούγκα», όπως ,χαρακτηριστικά ο ίδιος λέει!
    Η συνέπειά του σε αρχές;
    Παροιμιώδης!
    Τον καιρό, προ της έκδοσης της REAL NEWS, έλεγε ότι δεν θα τη μετατρέψει σε σούπερ μάρκετ.
    Και έκανε ακριβώς το αντίθετο!
    Ο «άτεγκτος εισαγγελέας»!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κουρης, τι το ψαχνετε?? να διαβασετε τον 07/08.17 και θα καταλαβετε γιατι χρεωκοπησε η χωρα. Ενα μονο σχολιο αν οντως εχει χρεη στις τραπεζες 500 εκ. Ευρω!!! Αυτα απο δανεικα που πηραν οι τραπεζες απο αλλες τραπεζες δεν ειναι?? και που τελικα βαζει εγγυησεις το κρατος 28+30 δις, και εχει ο θεος, για να μην χρεωκοπησουν?? με ποιο σκεπτικο εδωσαν 500 εκ δανεικα σε ενα καναλι??(αν ειναι αληθεια ξαναλεω). Ας ανοιξει τελος τα αρχεια του το καναλι αυτο και οχι μονο και να μας βρουν μια εκπομπη τους (οχι πολυ παλια) αλλα μεταξυ 2004 και 2009 που να ενημερωναν τον κοσμο για το χρεος και την δυναμικη του καθως και τις καταστροφικες συνεπειες μετα απο λιγα χρονια. Πως τωρα ξαφνικα γνωριζουν και το τελευταιο ευρω που χρωσταμε και δεν πηρε κανεις ειδηση τα χρεη και τα ελλεμματα να τα βγαλουν στον αερα ωστε να πιεσει ο Λαος να σταματισει η κατηφορα?? καποιος αποφασισε να τα πει και να κανει οτι μπορει εστω και μελαθη και τον απειλουν με Γουδι (βλεπε τον 08.17 και πολλους αλλους της ιδιας παστας και θα καταλαβετε).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Είναι δουλειά και καθήκον κάθε δημοσιογράφου να καταστρέφει την αλήθεια, να ψεύδεται, να διαστρεβλώνει, να εξυβρίζει, να κολακεύει γονυπετής το Μαμωνά και να πουλάει τη Πατρίδα του για τον άρτο τον επιούσιο….Είμαστε υποτελείς. Όργανα των πλουσίων που βρίσκονται στο παρασκήνιο. Είμαστε καραγκιόζηδες. Αυτοί οι άνθρωποι κινούν τα νήματα και εμείς χορεύουμε στο ρυθμό τους. Ο χρόνος, η ζωής μας, οι ικανότητές μας είναι ιδιοκτησία αυτών των ανθρώπων. Είμαστε διανοούμενες πόρνες.»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. TOΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ ΒΛΕΠΩ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ .


    ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΕΦΩ ΤΗΝ ΥΒΡΗ

    ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΡΟΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΟΓΡΑΦΟΣ

    ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ;

    ΕΝΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΝΟΣ ΣΤΑΘΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δηλαδή θες να μας πεις οτι εσύ είσαι αντικειμενικός???? Για πες εσυ ποια συμφέροντα εξυπηρετείς???? Γιατί εγώ μέχρις στιγμής στα 40 χρόνια που ζω δεν έχω γνωρίσει ακόμα κάποιον ανιδιοτελή!!! Και για να μην παρεξηγηθώ δεν έχω καμία σχέση με κανένα απ αυτούς αλλά επειδή ξαφνικά έχουμε γίνει όλοι τιμητές των πάντων απλά ρωτάω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση