GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκάνδαλο Μέρντοκ: Παραίτηση και κορυφαίου στελέχους της Down Jones...

Από το tvxs.gr Παραιτήθηκε χθές κορυφαίο στέλεχος της εταιρείας του Ρούπερτ Μέρντοχ, Dow Jones & Co, λίγο αργότερα από την παραίτηση...

Από το tvxs.gr
Παραιτήθηκε χθές κορυφαίο στέλεχος της εταιρείας του Ρούπερτ Μέρντοχ, Dow Jones & Co, λίγο αργότερα από την παραίτηση της Μπρουκς. Ο λόγος της παραίτησης του Λες Χίντον συνδέεται άμεσα με το σκάνδαλο των υποκλοπών τηλεφωνικών μηνυμάτων, το οποίο σημειώθηκε ενόσω ο ίδιος επέβλεπε τις εφημερίδες της εταιρείας News Corp του Αυστραλού μεγιστάνα στη Βρετανία. Κατά τα λεγόμενά του αγνοούσε τι συνέβαινε.
Ο 67χρονος Χίντον συνεργαζόταν με τον Μέρντοχ για πάνω από...
πέντε δεκαετίες, ανεβαίνοντας στην ιεραρχία. Το 1995 του ανατέθηκε η διοίκηση της News International το 1995 και κατόπιν της Dow Jones, αφού η News Corp. αγόρασε την εταιρία που εκδίδει τη Wall Street Journal.
«Παρακολουθούσα με θλίψη από τη Νέα Υόρκη καθώς η υπόθεση της (εφημερίδας) News of the World εξελισσόταν», ανέφερε ο Χίντον, ως χθες κορυφαίο στέλεχος της εφημερίδας Wall Street Journal, στην επιστολή της παραίτησής του. «Το ότι αγνοούσα αυτό που έχει αποκαλυφθεί πως συνέβη είναι άσχετο και υπό τις παρούσες συνθήκες συναισθάνομαι ότι είναι προσήκον να παραιτηθώ από τη News Corp. και να ζητήσω συγγνώμη από όσους πληγώθηκαν από τις ενέργειες της News of the World», πρόσθεσε.
Ο Χίντον είχε μιλήσει σε επιτροπές της βρετανικής βουλής των κοινοτήτων δύο φορές, οι οποίες είχαν αναφέρει ότι είχε διεξαχθεί εξαντλητική εσωτερική έρευνα για την υπόθεση.
Εν τω μεταξύ, ο ίδιος ο Ρούπερτ Μέρντοκ συναντήθηκε αργά εχθές το βράδυ με τους γονείς της Μίλι Ντάουλερ, μιας μαθήτριας που είχε απαχθεί και δολοφονηθεί και τα μηνύματα της οποίας είχαν υποκλαπεί από συντάκτες της News of the World. Τους ζήτησε συγγνώμη προφανώς θέλοντας να δείξει μεταμέλεια, αλλά πολύ αργά.
Από την άλλη η βρετανική θυγατρική της εταιρίας του Μέρτντοχ, η News International, πρόκειται να δημοσιεύσει πληρωμένες καταχωρήσεις στον Τύπο της χώρας σήμερα και αύριο, για να απολογηθεί για τις ενέργειες της (υποκλοπές των μηνυμάτων 4.000 και πλέον ανθρώπων, περιλαμβανομένων θυμάτων τρομοκρατικών επιθέσεων και οικογενειών στρατιωτών που είχαν σκοτωθεί στο Αφγανιστάν και στο Ιράκ).

3 σχόλια

  1. Η ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΛΥΒΑ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ .
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΟΛΛΥΒΑ .
    Τα χρήματα που μας έδιναν για την συντήρηση των μεταναστών και λαθρομεταναστών έλαβαν τέλος .
    Τώρα και στο μέλλον πρέπει να τους συντηρεί ο Έλληνας φορολογούμενος από το υστέρημα του , με μνημόνια με μεσοπρόθεσμα προγράμματα , με τους κεφαλικούς φόρους με το κόψιμο των ακριβών φαρμάκων από τους ασφαλισμένους του Ι.Κ.Α και άλλων ταμείων και επακολουθούν πολλά ακόμα σκληρά μέτρα με χαράτσια έκτακτα , που θα μειώσει δραματικά το εισόδημα του Έλληνα φορολογούμενου , που ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ στην Βουλή , από το ΠΑΣΟΚ στις 29-6-2011 (ακλουθούν σύντομα και αλλά )
    Στον κάθε Έλληνα φορολογούμενο κοστίζει 1.000 (χίλια ευρώ ) τον ΜΗΝΑ , για τον ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ μετανάστη – λαθρομετανάστη .
    Αναλυτικά : Νοσοκομειακά έξοδα , παροχή πλήρης ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης , συντάξεις (ήδη παίρνουν οι βούλγαροι και Ρουμάνοι ) συντήρηση κέντρων φιλοξενίας μεταναστών παροχή φαγητού πρωινού , μεσημεριανού , βραδινού από κέτερινγκ παροχή ΔΕΗ , ΕΥΔΑΠ , τηλεφωνικών καρτών ,κινητά τηλέφωνα , έξοδα που κάνει για αυτούς το λιμενικό και η αστυνομίας , έξοδα δικαστικά – δικαστές-φυλακές – δικηγόρους-μεταφραστές , χρηματοδότηση από την κυβέρνηση στις Μ .Κ . Ο., επιδόματα όπως επίδομα μοναξιάς 410 ευρώ τον μήνα , απώλειες εσόδων και Φ.Π.Α από το παραεμπόριο , κ.λπ.
    Κάντε μόνοι σας λοιπόν τον λογαριασμό και θα καταλάβετε τι τεράστια ποσά χρειάζονται για να συντηρηθούν όλοι αυτοί που σύμφωνα με υπολογισμούς , διότι μπαίνουν ανεξέλεγκτα στη χώρα μας , είναι 6.000.000 και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ βάση σχεδίου και εντολών που έχει πάρει είναι να φέρει άλλους 10.000.000 μετανάστες , και φυσικά με δικαίωμα ψήφου που θα τους το δώσει το ΠΑΣΟΚ , και που θα τους συντήρηση και θα τους φροντίζει ώστε να μην τους λείπει τίποτα όπως πάντα . . . . . . . . . .
    Ο Έλληνας φορολογούμενος που ανέχεται να τον κοροϊδεύουν και να του κλέβουν τον μισθό , την σύνταξη , τα εισοδήματα του και αργότερα τις καταθέσεις του , μέσα από τα νομοσχέδια που τα περνάει νύχτα από την Βουλή , η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ , μαζί με τους βουλευτές του .
    ΣΗΜΕΙΩΣΗΣ : Οι μετανάστες- λαθρομετανάστες πριν από 8 μήνες ήταν : 6.000.000 , μετά σταμάτησαν να δίνουν στοιχεία στην δημοσιότητα ,αλλά ούτε και οι δημοσιογράφοι τα ζητάνε και η συχνότητα που μπουκάρουν στην χώρα μας είναι 300 ημερησίως και όσο αυξάνετε ο αριθμός τους , τόσο θα αυξάνουν και τα μέτρα λιτότητας με νέα μέτρα και κεφαλικούς φόρους και κόψιμο συντάξεων και μισθών και φαρμάκων για τον Έλληνα φορολογούμενο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΕΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΗ ΑΛΗΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΑΛΥΝΥΧΤΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΡΕ..ΚΑΗΚΑΜΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ..10000000 ΕΛΛΗΝΕΣ..TA ΔΑΣΗ Ο ΑΕΡΑΣ Η ΓΗ ΘΑΛΑΣΕΣ ΛΙΜΝΕΣ ΠΟΤΑΜΙΑ ΟΛΟΣ Ο
    ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ.. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΘΗΚΑΝ.. 400 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ 850 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΝ(ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) .. ΣΤΙΣ ΕΛΒΕΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ 2000 (ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ)ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ 640 ΔΙΣ ΕΥΡΩ..ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΡΑΒΑΜΕ ΚΟΥΠΙ ...ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση