GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H Άννα αγνοεί τα blogs...

Από τον Γιάννη Παπαϊωάννου   papaioannou.wordpress.com Δεν είναι το mega και δεν είναι το ΣΚΑΙ οπότε προφανώς δεν αξίζει να ασχολείτ...

Από τον Γιάννη Παπαϊωάννου
 papaioannou.wordpress.com

Δεν είναι το mega και δεν είναι το ΣΚΑΙ οπότε προφανώς δεν αξίζει να ασχολείται. Ας το μάθει μόνο η blogosfaira λοιπόν ότι η Άννα και -πολλοί άλλοι πολιτικοί- αγνοούν με θάρρος και παρρησία τα blogs. Τι και αν μύρισαν εκλογές δεν μασάνε… Πολίτης στην Ελλάδα είναι μόνο αυτός που βγαίνει στα ΜΜΕ..
Διαβάστε…
Aπίστευτο θράσος
Εδώ 10 μέρες ένα blog με σεβαστή επισκεψιμότητα (aka Παραπολιτική) θέτει συγκεκριμένα ερωτήματα προς το Υπουργείο Παιδείας το οποίο επέλεξε απλά να απαντήσει σε ένα 1ο βαθμό και μετά να μας αγνοεί.
Καταγγέλλουμε κάτι αρκετά βαρύ: η κ.Διαμαντοπούλου μέσω συγκεκριμένων συνεργατών της στελέχωσε αναξιοκρατικά ένα δημόσιο φορέα που...
τελεί υπό κατάργηση και τώρα αναθέτει σε αυτούς που διόρισε να προσλάβουν ΜΕΣΩ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ 150 συμβασιούχους.
Υποθέτω ότι γνωρίζουν στο Υπουργείο ότι η σιωπή τους φανερώνει πια ενοχή. Ας μάθουν κιόλας ότι η κ.Διαμαντοπούλου στα μάτια πολλών “τελείωσε” μετά από αυτό. Θα έχει πλάκα τώρα να την παρακολουθούμε να κατηγορεί για “διαφθορά” και “καθεστωτισμό” τους πρυτάνεις! Eίπε ο γαϊδαρος…

6 σχόλια

  1. ΚΑΙ Η σπατάλη της "κυβέρνησης"..
    των ΒΡΩΜΙΚΩΝ ΚΟΛΩΝ....συνεχίζεται...

    Η σπατάλη συνεχίζεται...
    ( για επίσκεψη Παπανδρέου στην Κω...)
    ο ΠρωθυπΟυργΟς επισκέφθηκε την Κω για μερικές ώρες για σύσκεψη(!) με θέμα τον τουρισμό.
    Η σπατάλη που έγινε ήταν τεράστια και σύμφωνα με υπολογισμούς που έγιναν φτάνει τα...250.000 ευρώ.

    Δύο διμοιρίες ΜΑΤ, ασφαλίτες, ΕΚΑΜ, πυροτεχνουργοί, αστυνομικοί ειδικοί στα....χημικά, ειδικό αεροσκάφος με συνοδούς, προσωπική ασφάλεια,τουλάχιστον 30 αυτοκίνητα από Αθήνα-Ρόδο- Κω.

    Βάλτε μεροκάματα, υπερωρίες, εκτός έδρας,
    καύσιμα, ξενοδοχεία, αστακούς,σφυρίδες...
    Kαι όλα τα καλούδια που εμείς δεν θα τα δούμε ποτέ.
    Σε δύσκολους καιρούς ο Πρωθυπουργός μας δείχνει το καλό παράδειγμα. Αφήστε για τα αποτελέσματα της σύσκεψης...αποφάσισαν ότι πρέπει να ξανασυναντηθούν...

    - ΤΟΝ ΦΥΛΑΝΕ ΚΑΛΑ.. ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑ ΑΧΡΗΣΤΟ ΠΡΟΔΟΤΗ.

    - Ειναι που τον αγαπαει ο κοσμος και του συμπαραστεκεται....
    Ασε που εχει κανει και νεο ρεκορ γκινες ως ο ανθρωπος που κατεχει τις περισοτερες μουνζες και σκατοψυχισματα στον κοσμο !!!

    - Που να πάθει καρκίνο ο καταραμένος !
    Και τα λεφτά που έχει κλέψει από το φτωχό κοσμάκι να τα φάει στα νοσοκομεία του ΕΣΥ.

    Το απόβλητο...του σάπιου σπέρματος
    σε χαλασμένη μήτρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από την στιγμή που η ίδια παραδέχεται ότι είναι μέλος της λέσχης Μπίλντεμπεργκ την οποία η ίδια χαρακτήρισε ως thinkl tank,δεν αμφιβάλλουμε ότι οι οδηγίες που έλαβε προς εκτέλεσιν ήταν σαφείς.
    Αφού συστηματικά η παιδεία απώλεσε τον κύριο σκοπό της που είναι να διαπλάσει χαρακτήρα και την ικανότητα του συλλογίζεσθε,που εάν τον επιτελούσε,θα είχαμε αποφύγει τον οικονομικό και ηθικό ξεπεσμό μας,τώρα καταφέρνει την χαριστική βολή.
    Και όσον αφορά το πολιτικό άσυλο μου θυμίζει το χτύπημα στους δίδυμους πύργους που απετέλεσε τον δούρειο ίππο για δήθεν πόλεμο κατά της τρομοκρατίας.
    Ετσι και στο χώρο των πανεπιστημίων,αφού οι ίδιοι χρησιμοποίησαν προβοκάτορες,του αφαίρεσαν την πραγματική του διάσταση, τώρα το χρησιμοποιούν σαν όπλο για να αποκλείσουν κάθε διέξοδο διαμαρτυρίας.
    Γι αυτό το σκοπό δημιουργούν στεγανά,αδιέξοδα,με απειλές τύπου τάνκς,με κοσμητικά επίθετα τύπου φύρερ που στολίζουν τους διαμαρτυρόμενους,για να πραγματοποιήσουν με επιτυχία την άνευ όρων υποταγή στο καθεστώς εξαθλίωσης που επιβάλλυν.
    Και που εφαρμόζεται μόνο για μας.
    Ποτέ γι αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εξ' άλλου,όταν τα blogs γίνουν ενοχλητικά,ξέρουν αυτοί να τα ελέγχουν
    Για να ξεχνάμε και τον Γκόλια,που κανείς δεν φιλοτιμήθηκε για την τιμή των όπλων,όχι να ανακοινώσει αλλά ούτε καν να ασχοληθεί με το θέμα.
    Στην σύγχρονη δημοκρατία,δεν υπάρχουν αδιέξοδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΕΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΗ ΜΑΦΙΑ-ΑΛΗΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΑΣ..ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ...ΚΑΛΥΝΥΧΤΑ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το πλάνο της Διαμαντοπούλου είναι απλό. Θέλει το κόμμα να ελέγξει τα πανεπιστήμια. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε ποιούς παπάρες θα φέρει στα συμβούλια διοίκησης. Όποιος έχει κάνει κάνει έρευνα ξέρει τι σημαίνει ο πρύτανης του πανεπιστημίου του Hong Kong να εμφανίζει 30.000 αναφορές. Δηλαδή δεν υπάρχουν 100 γαμάτοι Έλληνες να μπουν στα συμβούλια, θέλουμε ξένους? Αυτό που ξέρουμε όλοι είναι ότι πριν το ΠΑΣΟΚ το Μετσόβιο ήταν στα τρία καλύτερα πολυτεχνεία της Ευρώπης και τώρα δεν τους ξέρει κανείς. Η γυναίκα είνα κομπλεξική γιατί δεν έχει κάνει τίποτε στη ζωή της και ως πιπατζού της λέσχης μαζί με όλη την Ελλάδα θα πουλήσει και την παιδεία. Και επειδή έχω ζήσει στην Αμερική ας κοιτάξει κάποιος πόσα πανεπιστήμια έχει, πόσα αξίζουν και πόσα είναι στη λίστα της Σαγκάης. Αλλά τέτοιο μουνόπανο είναι και αυτή και ο Πάγκαλος που χρησιμοποιούν Ναζιστικές τεχνικές για να στρέψουν τα κοινωνικά σύνολα το ένα εναντίον του άλλου. Κατά διεθνή πλέον ομολογία το πλέον αποτυχημένο κομμάτι της Ελλάδας, έως και προδότες, είναι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Α ναί, και να μην τολμήσει κανεις να τους πειράξει τους μισθούς γιατί θα αρχίσουν να τα παίρνουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Es conforme, la frase Гєtil
    http://www.sextf.com/

    kali

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση