GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

NYT: καταπάτηση του δικαιώματος ελεύθερης έκφρασης στο Ισραήλ...

Από tvxs.gr Για καταπάτηση του δικαιώματος της ελεύθερης έκφρασης κατηγορεί την ισραηλινή κυβέρνηση σε δημοσίευμά της η εφημερίδα New Y...

Από tvxs.gr

Για καταπάτηση του δικαιώματος της ελεύθερης έκφρασης κατηγορεί την ισραηλινή κυβέρνηση σε δημοσίευμά της η εφημερίδα New York Times, καθώς ψήφισε νόμο που απαγορεύει σε άτομα και οργανώσεις να καλούν σε μποϊκοτάζ εναντίον του Ισραήλ. Την αντίθεσή τους στο νόμο εξέφρασαν και το Παρατηρητήριο Ανθρώπινων Δικαιωμάτων, αλλά και η εφημερίδα Haaretz.
Ο νόμος,
ο οποίος ψηφίστηκε
με 47 ψήφους υπέρ έναντι 38 κατά, ουσιαστικά απαγορεύει οποιαδήποτε δημόσια έκκληση για μποϊκοτάζ -οικονομική, πολιτιστική ή ακαδημαϊκή- εναντίον του Ισραήλ στις περιοχές που είναι...
κάτω από τον έλεγχό του, ακόμα και στα παλαιστινιακά εδάφη.
Ο νόμος επίσης επιτρέπει στους Ισραηλινούς πολίτες να μηνύουν ανθρώπους και οργανώσεις που υποκινούν μποϊκοτάζ, με κίνδυνο να τους επιβληθούν πρόστιμα ή να χάσουν τις φοροαπαλλαγές τους.
Η New York Times τονίζει στο άρθρο της ότι ένας τέτοιος νόμος δεν αρμόζει σε δημοκρατία και αμαυρώνει την φήμη του Ισραήλ.
Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται η ισραηλινή εφημερίδα Haaretz, η οποία αποκαλεί τον νόμο «μια πολιτικά καιροσκοπική και αντιδημοκρατική πράξη, η τελευταία σε μια σειρά από εξωφρενικές διακρίσεις και αποκλεισμούς που θεσπίστηκαν κατά το παρελθόν».
Παράλληλα, το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ανέφερε για το θέμα πως: «Ό, τι και να πιστεύει κανείς για το μποϊκοτάζ, ένας νόμος που τιμωρεί την ειρηνική έκφραση της αντίθεσης στην πολιτική της κυβέρνησης αποτελεί μια αποτυχημένη προσπάθεια να φιμωθεί η δημόσια συζήτηση».
Και το Παλαιστινιακό Κέντρο για την Ανάπτυξη και την Ελευθερία των Μέσων υποστηρίζει ότι ο νόμος θα οδηγήσει σε «απότομη αύξηση του αριθμού των παραβιάσεων που διαπράχθηκαν εις βάρος δημοσιογράφων (στα κατεχόμενα παλαιστινιακά εδάφη) και περαιτέρω καταστολή της φωνής των Παλαιστίνιων».
Από την άλλη, η Ισραηλινή κυβέρνηση του Μπενιαμίν Νετανιάχου, δήλωσε ότι ήταν ένα απαραίτητο εργαλείο στον αγώνα του Ισραήλ κατά της «παγκόσμιας απονομιμοποίησής» του.

9 σχόλια

  1. ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ…

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η «ΣΥΓΧΡΟΝΗ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ «ΚΕΝΤΡΟ»ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΝΔ, ΚΥΡΙΟΙ...

    ΔΕΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΠΥΘΜΕΝΟΥ ΘΡΑΣΟΥΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ…

    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ «ΠΑΣΣΑΡΟΥΝ», ΟΤΙ «ΔΗΘΕΝ» Ο ΝΟΡΒΗΓΟΣ ΟΜΟΪΔΕΑΤΗΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ «ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ, ΜΑΣΟΝΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΓΚΕΪ» (ΝΑ… ΓΕΛΑΜΕ Ή ΝΑ ΚΛΑΙΜΕ?)
    ΜΑ, ΠΟΙΟΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ?

    ΥΜΝΗΤΕΣ ΟΛΙΓΟΦΡΕΝΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΥΠΟΥ ΠΑΤΤΑΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΦΟΡΕΙΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΠΟΥ ΔΙΟΧΕΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΑ ΕΝΤΥΠΑ, ΤΥΠΟΥ «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΩΡΑΣ» ΚΛΠ...

    ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΒΟΛΩΝ (ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΩΝ, ΧΙΤΩΝ, ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ ΚΛΠ. ΠΡΟΔΩΤΩΝ)...

    ΠΑΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ, ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟΥ ΝΟΡΒΗΓΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ, ΠΟΥ «ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ» ΚΑΙ «ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ» ΣΕ «ΝΕΕΣ ΤΑΞΕΙΣ», ΜΑΣΟΝΙΕΣ, ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ ΚΛΠ. ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ, ΠΟΥ «ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΥΠΟΓΕΙΩΣ» ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ «ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ» «ΚΑΛΟ» KAI «ΕΝΑΡΕΤΟ» (ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ) ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΜΑΣ !!!!

    ΑΥΤΟ ΞΕΡΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ… (ΔΗΛ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ, ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ- ΕΦΕΥΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ , ΟΠΩΣ - «…Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ «ΚΑΚΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ» ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΧΑΛΑΣΑΝΕ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ…»....!!!!)

    ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΙ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΠΟΥ ΣΥΝΩΣΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΝΔ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΓΟΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ), ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ, ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΕΛΙΟΙ, ΟΤΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΦΑΣΗ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΟΥ «ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΤΟΥΣ» ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ», ΟΥΤΕ ΤΗΝ «ΥΠΟΚΙΝΕΙ» ΚΑΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΣ (ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ...), ΟΥΤΕ ΚΑΜΙΑ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΝΤΕΛΜΠΕΡΓΚ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ!!!!

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΑΥΤΑ, ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΤΟΥ ΣΑ(ΧΛΑ)ΜΑΡΑ!!

    Υ.Γ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ (ΝΔ) ΥΠΑΡΧΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ…

    ΠΩΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ, ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΤΑΝ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ (ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ) ΣΟΥ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ !!

    ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 26 Ιουλ 2011 11:16:00 μ.μ.
    ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΩΡΑΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ, ΡΕ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ, ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΒΑΣΙΛΟΧΟΥΝΤΟΔΕΞΙΟΙ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 27 Ιουλ 2011 12:30:00 π.μ.


    ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ (ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ )




    26 Ιουλ 2011 11:16:00 μ.μ.
    ΜΗΠΩΣ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΧΑΝΕΙΣ ΛΑΔΙΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στην κοσμάρα του ο Οικονόμου:
    Αναρχικοί και "ακροδεξιοί" συνεργάζονται για να υπάρξει νεκρός!!!
    - Φταίνε τα blogs που ασκούν ψυχολογική βία !!

    «Ανησυχητική κλιμάκωση της βίας» διαπίστωσε ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Λευτέρης Οικονόμου που κλήθηκε στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλή για να εκφράσει τις απόψεις και προτάσεις του σχετικά με τα φαινόμενα βίας που παρατηρούνται στη χώρα μας το τελευταίο διάστημα.

    ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΕΠΟΧΗ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ..ΠΡΑΓΜΑ.
    THΣ XOYΝΤΑΣ ΠΑssΟΚ...

    ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΚΑΘΕΔΡΙΑ
    ΑΠΟ ΤΟ ΧΙΜΛΕΡ..ΣΤΑ SS !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "ΣΧΕΔΙΟ" δολοφονίας του Κωστάκη??

    Σιγά το μέγα ηγέτη, που θα ήθελε κάποιος να δολοφονήσει!!!

    Με τί θα τον δολοφονούσαν?? Μήπως με βόμβες χοληστερίνης??

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...........

    "Ο ΓΑΠ ήταν γνώστης"

    ΣΤΙΣ ΠΑΝΩ 4 ΛΕΞΕΙΣ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ Η ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΗ, ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΦΥΣΗ ΤΩΝ ΔΕΞΙΩΝ ΧΟΥΝΤΟΣΚΥΛΙΩΝ ΤΟΥ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ!

    ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΕΤΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΑΡΡΩΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΝΟΣΤΑΛΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΗΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ, ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΝΔ ΤΟΥ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ!

    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΡΕ, ΓΕΛΟΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΤΗΣ ΝΔ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δε βρίζω, ξεσκεπάζω την πραγματική Ακροδεξιά και Φασιστική σας φύση (η οποία φανερώνεται από τις φασίζουσες απόψεις σας), την οποία επιμελώς προσπαθείτε να εμφανίσετε ως "Κεντρο"δεξιά!!!!

    Ε, δεν σας βγαίνει το παραμύθι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΟΝΟ ΤΟΥ ΠΑΧΕΩΣ ΣΟΤ ΕΝΤΕΡΟΥ
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΧΟΥ.

    ΝΑ ΤΑ ΦΑΣ ΟΛΑ.
    ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ.
    ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΕ ΑΛΗΤΗ
    ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΕ ΛΑΜΟΓΙΕ

    ΔΟΣΙΛΟΓΕ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ-ΔΝΤ
    ΚΑΙ ΠΛΑΙ..ΒΟΛΕΜΕΝΕ $$$$$$$$$$$
    ΠΑSSOKΟ ΣΙΧΑΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ "ΚΕΝΤΡΟ"ΔΕΞΙΑΣ:

    1.ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΟΝΟ ΤΟΥ ΠΑΧΕΩΣ ΣΟΤ ΕΝΤΕΡΟΥ
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΧΟΥ.

    2.ΝΑ ΤΑ ΦΑΣ ΟΛΑ.
    ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ.
    ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΕ ΑΛΗΤΗ
    ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΕ ΛΑΜΟΓΙΕ

    3.ΔΟΣΙΛΟΓΕ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ-ΔΝΤ
    ΚΑΙ ΠΛΑΙ..ΒΟΛΕΜΕΝΕ $$$$$$$$$$$
    ΠΑSSOKΟ ΣΙΧΑΜΑ

    *******************************

    ΔΥΣΜΟΙΡΟΙ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΔΕΞΙΟΙ...
    ΟΧΙ 30, 50 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΘΑ ΕΙΣΤΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση