GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O ελέφαντας το έσκασε...

Δύο άντρες προσπαθούν να σταματήσουν έναν ελέφαντα ο οποίος απελευθερώθηκε κατά τη διάρκεια γυρίσματος διαφημιστικού στην Βουδαπέστη.

Δύο άντρες προσπαθούν να σταματήσουν έναν ελέφαντα ο οποίος απελευθερώθηκε κατά τη διάρκεια γυρίσματος διαφημιστικού στην Βουδαπέστη.

7 σχόλια

  1. ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ…

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η «ΣΥΓΧΡΟΝΗ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ «ΚΕΝΤΡΟ»ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΝΔ, ΚΥΡΙΟΙ...

    ΔΕΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΠΥΘΜΕΝΟΥ ΘΡΑΣΟΥΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ…

    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ «ΠΑΣΣΑΡΟΥΝ», ΟΤΙ «ΔΗΘΕΝ» Ο ΝΟΡΒΗΓΟΣ ΟΜΟΪΔΕΑΤΗΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ «ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ, ΜΑΣΟΝΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΓΚΕΪ» (ΝΑ… ΓΕΛΑΜΕ Ή ΝΑ ΚΛΑΙΜΕ?)
    ΜΑ, ΠΟΙΟΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ?

    ΥΜΝΗΤΕΣ ΟΛΙΓΟΦΡΕΝΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΥΠΟΥ ΠΑΤΤΑΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΦΟΡΕΙΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΠΟΥ ΔΙΟΧΕΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΑ ΕΝΤΥΠΑ, ΤΥΠΟΥ «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΩΡΑΣ» ΚΛΠ...

    ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΒΟΛΩΝ (ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΩΝ, ΧΙΤΩΝ, ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ ΚΛΠ. ΠΡΟΔΩΤΩΝ)...

    ΠΑΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ, ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟΥ ΝΟΡΒΗΓΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ, ΠΟΥ «ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ» ΚΑΙ «ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ» ΣΕ «ΝΕΕΣ ΤΑΞΕΙΣ», ΜΑΣΟΝΙΕΣ, ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ ΚΛΠ. ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ, ΠΟΥ «ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΥΠΟΓΕΙΩΣ» ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ «ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ» «ΚΑΛΟ» KAI «ΕΝΑΡΕΤΟ» (ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ) ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΜΑΣ !!!!

    ΑΥΤΟ ΞΕΡΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ… (ΔΗΛ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ, ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ- ΕΦΕΥΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ , ΟΠΩΣ - «…Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ «ΚΑΚΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ» ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΧΑΛΑΣΑΝΕ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ…»....!!!!)

    ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΙ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΠΟΥ ΣΥΝΩΣΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΝΔ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΓΟΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ), ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ, ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΕΛΙΟΙ, ΟΤΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΦΑΣΗ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΟΥ «ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΤΟΥΣ» ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ», ΟΥΤΕ ΤΗΝ «ΥΠΟΚΙΝΕΙ» ΚΑΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΣ (ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ...), ΟΥΤΕ ΚΑΜΙΑ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΝΤΕΛΜΠΕΡΓΚ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ!!!!

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΑΥΤΑ, ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΤΟΥ ΣΑ(ΧΛΑ)ΜΑΡΑ!!

    Υ.Γ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ (ΝΔ) ΥΠΑΡΧΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ…

    ΠΩΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ, ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΤΑΝ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ (ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ) ΣΟΥ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ !!

    ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ…

    Υ.Γ.(2) ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟ?

    ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε συ αυτός στη φωτογραφία, μπας και είναι ο Κωστάκης, μεταμφιεσμένος σε ελέφαντα και βγαίνει επιτέλους να μιλήσει για τα σκατά που άφησε πίσω του???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "ΣΧΕΔΙΟ" δολοφονίας του Κωστάκη??

    Σιγά το μέγα ηγέτη, που θα ήθελε κάποιος να δολοφονήσει!!!

    Με τί θα τον δολοφονούσαν?? Μήπως με βόμβες χοληστερίνης??

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...........

    "Ο ΓΑΠ ήταν γνώστης"

    ΣΤΙΣ ΠΑΝΩ 4 ΛΕΞΕΙΣ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ Η ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΗ, ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΦΥΣΗ ΤΩΝ ΔΕΞΙΩΝ ΧΟΥΝΤΟΣΚΥΛΙΩΝ ΤΟΥ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ!

    ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΕΤΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΑΡΡΩΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΝΟΣΤΑΛΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΗΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ, ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΝΔ ΤΟΥ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ!

    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΡΕ, ΓΕΛΟΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΤΗΣ ΝΔ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δε βρίζω, ξεσκεπάζω την πραγματική σας ακροδεξιά και φασιστική φύση (η οποία φανερώνεται από τις φασίζουσες απόψεις σας), την οποία επιμελώς προσπαθείτε να εμφανίσετε ως "Κεντρο"δεξιά!!!!

    Ε, δεν σας βγαίνει το παραμύθι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΗΛΙΘΙΕ ΚΡΕΤΙΝΕ

    ΤΕΤΟΙΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ

    ΠΟΥΣΤΑΡΕ.

    ΣΕ ΠΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ
    ΕΠΑΓΓΕΛΑΜΑΤΙΑ ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ δε σε βρίζω, ξεσκεπάζω την πραγματική σας Ακροδεξιά και Φασιστική φύση (η οποία φανερώνεται από τις φασίζουσες απόψεις σας), την οποία επιμελώς προσπαθείτε να εμφανίσετε ως "Κεντρο"δεξιά!!!!

    Ε, δεν σας βγαίνει το παραμύθι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καθικια ....ΧΟΥΝΤΟΔΕΞΙΟΣΤΡΑΤΟΚΑΥΛΟΘΕΟΜΠΑΙΧΤΕΣ απόγονοι του Πήλιου Γούση,των συνταγματαρχών της εφταετίας και των Ταγματασφαλιτών κάνετε...
    τουμπεκί επιτέλους !!!
    Δεν θα μας παραπλανήσετε με την προβειά ...ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ είσαστε ...αλλά και μεις οπλισμένοι με τα κατάλληλα όπλα και ετοιμοι να σας αντιμετωπίσουμε ....αν χρειαστεί !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση