GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"O κόσμος μας εσύ!"...

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη Αν ακόμα στη συνείδησή σου κάθε φύλλο που συνδέεται άρρηκτα με τον Μέρντοχ δεν είναι συνώνυμο της φυλλ...

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη
Αν ακόμα στη συνείδησή σου κάθε φύλλο που συνδέεται άρρηκτα με τον Μέρντοχ δεν είναι συνώνυμο της φυλλάδας, οφείλεις να δεχθείς ως σοβαρή την αποκάλυψη της Wall Street Journal για το ποιό ringtone χρησιμοποιεί ο Πρωθυπουργός σου στο κινητό του τηλέφωνο.
Το συγκεκριμένο τραγούδι σου υπενθυμίζω ότι αποτέλεσε και χαρακτηριστική διαφήμιση της COSMOTE που έφερε το μότο "O κόσμος μας εσύ!". 
Σίγουρα, ο κ. Παπανδρέου εκτείνεται ως διεθνής προσωπικότητα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου μας, τους τελευταίους μήνες. Οι αποφάσεις του κρίνουν κατά πολύ το αν θα μεταναστεύσουμε ή όχι, ενδεχόμενα επηρεάζουν τη διάθεση για το αν θα πηδήξουμε (από το παράθυρο ή στο κρεβάτι) ή όχι, ενώ για πολλούς, καθορίζουν και το αν θα έχουν να φάνε ή όχι. 
Εκ τούτου, το τραγούδι -με τη σχετική διασύνδεση με τη διαφήμιση- σε κάποιους ευφάνταστους που θυμούνται, υπογραμμίζει ότι ο ΓΑΠ είναι πράγματι ο κόσμος μας. Βέβαια, σε άλλους πιο πονηρούς, μπορεί η σκέψη να...
προχωρήσει κι άλλο. Και να αναρωτηθούν αν η COSMOTE είναι βασικός χορηγός του ΠΑΣΟΚ του (;?!). 
Ας σκεφτούν οι κακοί άλλοι, λοιπόν, ό,τι επιπρόσθετο θέλουν, ο δικός μου συνειρμός σταματά στο ότι ο ΓΑΠ θα θελε να αλλάξει τον κόσμο, αλλά δεν ξέρει τι να κάνει ("I'd love to change the world, but I don't know what to do"), μια άμεση ομολογία που θα έπρεπε να σ᾽ανησυχεί ακόμη περισσότερο για το αύριό σου...

25 σχόλια

  1. Να προλάβω τους καραγκιόζηδες που θέλουν να εμφανίσουν τον μπουχέσα μεγάλο. Τον καλούν για σωτήρα, ποιόν αυτόν που πρωθυπουργός στάνεμ έγινε και υπουργός στο πολιτισμού που είχε το δικαίωμα να χρηματοδοτεί τις ΜΚΟ, όπως και έκανε με 2,4 δις ευρώ. Ε αυτόν τον παρακαλούν να επιστρέψει να
    αρπάξει και άλλα. Ρε κόπανοι σας πήρε χαμπάρι ο κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. MEGALE ETHNARCHI STOURNOSERIOTI PES ALEVRI H KYPROS SE GYREVEI!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε συ 12.25 η χώρα βάρεσε κανόνι,
    έρχεται νέα θύελλα μέτρων και συ ακόμα τα χώνεις στον Καραμανλή;
    Τι έκανε μωρέ ο Καραμανλής και τον βρίζεις;
    Έκοψε τους μισθούς και τις συντάξεις;
    Έβαλε την Ελλάδα στο ΔΝΤ;
    Στέρησε το μέλλον του λαού μας για τα επόμενα δεν ξέρω και γω πόσα χρόνια;
    Έδιωξε εκατοντάδες χιλιάδες νέους από τη χώρα;
    Έβαλε υποθήκη το φυσικό πλούτο της χώρας;
    Τι από όλα αυτά έκανε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ {4.47} 2,4 δις έκαναν φτερά, 2,4 δις, είναι στοιχεία του υπουργείου, ανακοινώθηκαν. Όχι ότι ο ποδηλάτης είναι καλύτερος άλλος "τίμιος" αυτός, είπε όταν τον κατηγόρησαν που ήταν στο Εξωτερικών και χρηματοδότησε με 90 εκατομμύρια ευρώ και αυτός ΜΚΟ, θα γίνει εξέταση σε όλες τις μέχρι τώρα χρηματοδότησις. Βέβαια δεν τολμάει. Αγαπητέ μου 4.47 εμείς είμαστε κορόιδα και αυτοί οι "τίμιοι" πλούτισαν. Μην ξανά γράφεις για κάλεσμα αλλά για εισαγγελέα. Να είσαι ξύπνιο παλικάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε 4:47 Σου θυμίζω ότι όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το ΛΑΟ και ασκούνται υπερ του ΛΑΟΥ και του ΕΘΝΟΥΣ. Με βάση αυτά λες να έρθει καμια εποχή που να κληθουν να πληρώσουν όσοι υπόγραψαν (ντόπιοι και ξένοι); Λέω μήπως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 4.47 είναι γεγονός το παρουσίασε ο κ. Χαρδαελας στα 3.5 χρόνια της Υπουργίας του που τον καλείς κάθε τόσο που πήγαν τα 2,4 δις ευρώ. Και μάλιστα παρουσίασε ένα από τα παραστατικά που δώσανε τάχα 130.000 ευρώ σε Νοσοκομείο για αιμοληψία των υπαλλήλων του υπουργείου και το Νοσοκομείο απάντησε δεν πήρε ευρώ. Και είπε ο Χαρδαβέλας πιστεύω να μας ακούει ένας εισαγγελέας. Σεβάσου τον εαυτό σου 4.47 και κάλεσε εισαγγελέα, άντε μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πριν λίγες ημέρες , ο κ. Κατσανέβας, καθηγητής πανεπιστημίου , είπε στην τηλεόραση να γυρίσουμε στη δραχμή , το νόμισμα που είχαμε για 100 χρόνια περίπου που τα πήγαμε καλά με μερικές εξαιρέσεις . Δεν μας είπε τι ισοτιμία θα είχαμε δραχμής - Ευρώ ή Δολαρίου , σήμερα που η χώρα μας δεν παράγει ούτε τα τρόφιμα που καταναλώνουμε και τι θα γινόταν με τις οικονομίες των Ελλήνων στις τράπεζες .Ας μην ξεχνάμε πόσες υποτιμήσεις γίνανε στη δραχμή από το ΠΑΣΟΚ.

    Επίσης ο κ. Μαριάς , καθηγητής πανεπιστημίου , είπε στη τηλεόραση , ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι πρέπει να έχουν βασικό μισθό 2500 € την ώρα που οι ιδιωτικοί υπάλληλοι θα παίρνουν 500 € μηνιαίως , οι οποίοι όμως θα πρέπει να διεκδικήσουν αυξήσεις γιατί τα προηγούμενα χρόνια είχαν κέρδη οι εταιρείες .

    Ο κ. Αλογοσκούφης , σαν υπουργός είπε μετά από 2 χρόνια ευρωπαϊκή επιτήρηση , ότι το ΑΕΠ αυξήθηκε κατά 25%.

    Ο κ. Σαμαράς είπε ότι σε 18 μήνες , θα μηδενισθεί το έλλειμα.

    Είναι να αναρωτιέται κανείς , αν οι άνθρωποι αυτοί έχουν επαφή με τη πραγματικότητα και τι διδάσκουν στους φοιτητές .
    Η πλειοψηφία όσων μας κυβέρνησαν ή μας κυβερνούν είναι ανεπάγγελτοι. Η τεράστια απόκλιση εσόδων του τρέχοντος έτους και το άνοιγμα μετώπου με τους ταξιτζήδες την περίοδο αυτή ,επιβεβαιώνει την ασχετοσύνη τους . Δεν χρειάζονται ανώτερα μαθηματικά , για να καταλάβεις τα χάλια μας , αλλά απλή αριθμητική .
    Όταν κάθε σωστή οικογένεια , προσπαθεί να βάλει κάτι στην άκρη στερούμενη , για ώρα ανάγκης , όταν το ίδιο κάνει και κάθε υγιής επιχείρηση , προσπαθώντας να έχει κάποιο αποθεματικό , η χώρα μας μετά την μεταπολίτευση ζει συνέχεια με δανεικά και τα δάνεια αυξήθηκαν υπέρογκα μετά το 1981 και η χώρα μας σταμάτησε σταδιακά να παράγει. Εάν δεν ξεπληρώνεις τα δάνειά σου , αλλά κάνεις αναχρηματοδότιση το χρέος αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο .

    Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι τράπεζες είναι εμπορικές επιχειρήσεις . Οσοι έχουν κάνει σωστή χρήση των δανείων , απολαμβάνουν τις στερήσεις τους σήμερα , ενώ όσοι δεν έκαναν έχασαν ή κινδυνεύουν να χάσουν ακόμη και το σπίτι τους .
    Τόσα χρήματα που μας δόθηκαν από τη Ευρωπαϊκή ένωση , αν είχαν χρησιμοποιηθεί για ανάπτυξη , θα είμαστε πολύ καλύτερα.

    Για το έργο του Καραμανλή θα γράψει η ιστορία και δεν νομίζω να επανέλθει στο προσκήνιο . Για τον ΓΑΠ δεν χρειάζονται σχόλια . Πρώτο μέλημα του η απόδοση ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες.
    Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει κάποιος που να μπορεί να βγάλει την χώρα μας από το βούρκο . Τα δύο κόμματα εξουσίας ευθύνονται για τη σημερινή κατάντια μας . Τα μικρότερα κάνουν αντιπολίτευση και κριτική εκ του ασφαλούς . Και τα δύσκολα είναι πίσω ακόμη .
    Από ιδεολογίες έχουμε χορτάσει . Από έργα δεν είδαμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΗΝ «ΣΥΓΧΡΟΝΗ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ «ΚΕΝΤΡΟ»ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΝΔ, ΚΥΡΙΟΙ...

    ΔΕΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΠΥΘΜΕΝΟΥ ΘΡΑΣΟΥΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ…

    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ «ΠΑΣΣΑΡΟΥΝ», ΟΤΙ «ΔΗΘΕΝ» Ο ΝΟΡΒΗΓΟΣ ΟΜΟΪΔΕΑΤΗΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ «ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ, ΜΑΣΟΝΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΓΚΕΪ» (ΝΑ… ΓΕΛΑΜΕ Ή ΝΑ ΚΛΑΙΜΕ?)
    ΜΑ, ΠΟΙΟΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ?

    ΥΜΝΗΤΕΣ ΟΛΙΓΟΦΡΕΝΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΥΠΟΥ ΠΑΤΤΑΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΦΟΡΕΙΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΠΟΥ ΔΙΟΧΕΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΑ ΕΝΤΥΠΑ, ΤΥΠΟΥ «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΩΡΑΣ» ΚΛΠ...

    ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΒΟΛΩΝ (ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΩΝ, ΧΙΤΩΝ, ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ ΚΛΠ. ΠΡΟΔΩΤΩΝ)...

    ΠΑΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ, ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟΥ ΝΟΡΒΗΓΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ, ΠΟΥ «ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ» ΚΑΙ «ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ» ΣΕ «ΝΕΕΣ ΤΑΞΕΙΣ», ΜΑΣΟΝΙΕΣ, ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ ΚΛΠ. ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ, ΠΟΥ «ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΥΠΟΓΕΙΩΣ» ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ «ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ» «ΚΑΛΟ» KAI «ΕΝΑΡΕΤΟ» (ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ) ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΜΑΣ !!!!

    ΑΥΤΟ ΞΕΡΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ… (ΔΗΛ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ, ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ- ΕΦΕΥΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ , ΟΠΩΣ - «…Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ «ΚΑΚΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ» ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΧΑΛΑΣΑΝΕ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ…»....!!!!)

    ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΙ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΠΟΥ ΣΥΝΩΣΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΝΔ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΓΟΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ), ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ, ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΕΛΙΟΙ, ΟΤΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΦΑΣΗ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΟΥ «ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΤΟΥΣ» ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ», ΟΥΤΕ ΤΗΝ «ΥΠΟΚΙΝΕΙ» ΚΑΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΣ (ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ...), ΟΥΤΕ ΚΑΜΙΑ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΝΤΕΛΜΠΕΡΓΚ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ!!!!

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΑΥΤΑ, ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΤΟΥ ΣΑ(ΧΛΑ)ΜΑΡΑ!!

    Υ.Γ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ (ΝΔ) ΥΠΑΡΧΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ…

    ΠΩΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ, ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΤΑΝ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ (ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ) ΣΟΥ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ !!

    ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΧΟΝΤΡΟ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ" ΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΙΣ, ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!!

    ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ??

    ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΘΕΙΟΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΡΕ, ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 50', ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ, ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΒΟΛΗ ΘΕΣΗ...

    ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΖΗΤΗΣΕΙ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΗΤΑΝ ΤΙΓΚΑ ΣΤΟΥΣ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ, ΧΙΤΕΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΎΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ!!!!

    ΟΠΟΤΕ... ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΒΟΛΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΝΑ ΖΗΤΑΣ, ΑΠ' ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΝΑΤΕ ΜΑΖΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ, ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ!!!

    ΟΥΣΤ ΓΕΛΟΙΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ...

    ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ, ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ
    κυρίες και κύριοι του Πασόκ που φοβάστε για τις καρέκλες σας και το βουλευτιλίκι σας για τους ταξιτζήδες που σας έχουν μπλοκάρει πρέπει να ξέρετε και τούτο.
    Επί κυβερνήσεως του αειμνήστου Γέρου της Δημοκρατίας πάλι αυτή η φάρα γιατί περί φάρας πρόκειται αφού στην πλειοψηφία τους είναι έτοιμοι να κλέψουν τον πελάτη τους, και συγκεκριμένα όσοι δεν είχαν άδειες ταξί ή αγοραίου και κάνανε την λεγόμενη πειρατεία και η οποία γίνετε και σήμερα με τις εκατοντάδες ή και χιλιάδες ταξί μαϊμού και την οποία είσαστε ανίκανοι να πατάξετε, ναι ανίκανοι, και αποτελούνταν στην πλειοψηφία από νταβατζήδες, μαστροπούς, και παντός είδους αποβράσματα, οι νταβατζήδες μάλιστα είχανε και τα πιο στολισμένα με μπιχλιμπίδια πειρατικά προς τέρψιν της «αραβωνιάρας» που πηδιότανε με τον πάσα ένα όλη μέρα αλλά το βράδυ με τα σέα της και τα μέα της ο « αραβωνιάρης» πειρατής και νταβατζής της έπρεπε να την πάει με τα λεφτά της στα μπουζούκια καθ’ ότι « κερία του»με το αμάξι του που είχε αγοραστεί με μουνάκι-κολαράκι-τσιμπουκάκι, είχε στρατοπεδεύσει έξω από το Καστρί δεν θυμάμαι για πόσες μέρες ή καιρό με τα πειρατικά τους και απαίτησαν και πήρανε κανονικές άδειες αγοραίου ή ταξί δεν θυμάμαι πάντως πήρανε, καθ’ ότι ο αείμνηστος δεν ξέρω πως, υποχώρησε, πιθανόν πειθόμενος και από κάποιους σαν κι εσάς.
    Εσείς λοιπόν σήμερα που επί τέλους αυτό το επάγγελμα όπως και τόσα άλλα ανοίγουνε για τον κάθε Έλληνα και Ελληνίδα θα επιβραβεύσετε εκείνους τους νταβατζήδες; Θα επιβραβεύσετε αυτούς που κλέβουνε με διάφορους τρόπους τον πελάτη τους ;
    Ξέρετε τι είναι να παίρνεις πχ. ένα ταξί από Σύνταγμα προς Ηλιούπολη επί συγκεκριμένης διαδρομής και ο ένας να σου παίρνει 6 ευρώ ο άλλος 8 και ο άλλος 9 με τις ίδιες κυκλοφοριακές συνθήκες; Αυτά θα επιβραβεύσετε υποχωρώντας στην φάρα;
    Ή μήπως κυρίες και κύριοι του Πασόκ υπερασπίζεστε κάποιους που έχουν είκοσι και τριάντα και πενήντα άδειες ταξί και τις εκμεταλλεύονται;
    Πότε το κράτος που τους έδωσε τις άδειες πληρώθηκε για αυτές;
    Όλοι οι εργαζόμενοι στον Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα που μάτωσαν κυριολεκτικά με τις μειώσεις των μισθών τους είναι ηλίθιοι και θα πρέπει να ανεχθούν για ακόμη μια φορά την ανικανότητα του πολιτικού κόσμου, την δική σας εν τέλει να αποφασίσετε ΟΛΑ ΙΣΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
    Ή μήπως επειδή όλη η αντιπολίτευση για μια ακόμη φορά έρμαιο της μικροπολιτικής της, της κακομοιριάς της, των διαχωριστικών γραμμών, που θέλει άλλους Έλληνες έτσι και άλλους αλλιώς, πρέπει και εσείς γίνετε το ίδιο; Εσείς όμως είσαστε κυβέρνηση και σαν κυβέρνηση πρέπει να πράξετε το σωστό και αυτό είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ!
    Αυτό το έγραψα εις μνήμη εκείνων των γυναικών που η φάρα εκμεταλλεύτηκε για να πλουτίσει και που εσείς σήμερα καλείστε να αποκαταστήσετε την μνήμη τους, αν μπορείτε να νιώσετε έτσι για κάποιες ΠΟΥΤΑΝΕΣ…..
    Υστερόγραφο. Εκείνες οι άδειες ακόμη και σήμερα βρίσκονται στα χέρια της φάρας γι' αυτό όταν μπαίνετε σε ταξί μην το 'χετε σίγουρο ότι η άδεια του δεν είναι μια από αυτές.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έλεος ρε ψεύτες !!
    Βενιζέλος: «Δεν έχουμε δεσμευτεί ότι θα πουλήσουμε τον ΟΠΑΠ»... και στο μεσοπρόθεσμο υπέγραψε να πουλήσει το 34% !!!!

    Βγήκε σήμερα ο Βενιζέλος να μας πει ότι «Δεν έχουμε δεσμευθεί ότι θα πωλήσουμε τον ΟΠΑΠ.
    Έχουμε δεσμευθεί ότι θα έχουμε έσοδα υπέρ του δημοσίου χρέους από τον ΟΠΑΠ. Το υπουργικό συμβούλιο θα εκτιμήσει ποιο είναι το καλύτερο μέσο για να αντληθούν τα έσοδα που έχουν προβλεφθεί».

    Καλά ρε φίλε πλάκα κάνεις ;

    Στη σελίδα 56 της αιτιολογικής έκθεσης του Μεσοπρόθεσμου δεν λες ότι το 4ο τρίμηνο του 2011 θα πουλήσεις το 34% του ΟΠΑΠ δηλ. ότι ποσοστό κατέχει ακόμα το δημόσιο;

    Δείτε εδώ τι λένε στην αιτιολογική έκθεση στη σελίδα 56 για να καταλάβετε τι θρασύτατοι ψεύτες είναι...

    οι ΑΧΟΡΤΑΓΕΣ ΓΕΛΑΔΕΣ τα ΜΟΣΧΑΡΙΑ
    και τα ΒΟΟΕΙΔΗ του ΟΛΟΝ ΠΑ$$ΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΗΝ «ΣΥΓΧΡΟΝΗ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ «ΚΕΝΤΡΟ»ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΝΔ, ΚΥΡΙΟΙ...

    ΔΕΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΠΥΘΜΕΝΟΥ ΘΡΑΣΟΥΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ…

    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ «ΠΑΣΣΑΡΟΥΝ», ΟΤΙ «ΔΗΘΕΝ» Ο ΝΟΡΒΗΓΟΣ ΟΜΟΪΔΕΑΤΗΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ «ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ, ΜΑΣΟΝΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΓΚΕΪ» (ΝΑ… ΓΕΛΑΜΕ Ή ΝΑ ΚΛΑΙΜΕ?)
    ΜΑ, ΠΟΙΟΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ?

    ΥΜΝΗΤΕΣ ΟΛΙΓΟΦΡΕΝΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΥΠΟΥ ΠΑΤΤΑΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΦΟΡΕΙΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΠΟΥ ΔΙΟΧΕΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΑ ΕΝΤΥΠΑ, ΤΥΠΟΥ «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΩΡΑΣ» ΚΛΠ...

    ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΒΟΛΩΝ (ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΩΝ, ΧΙΤΩΝ, ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ ΚΛΠ. ΠΡΟΔΩΤΩΝ)...

    ΠΑΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ, ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟΥ ΝΟΡΒΗΓΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ, ΠΟΥ «ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ» ΚΑΙ «ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ» ΣΕ «ΝΕΕΣ ΤΑΞΕΙΣ», ΜΑΣΟΝΙΕΣ, ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ ΚΛΠ. ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ, ΠΟΥ «ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΥΠΟΓΕΙΩΣ» ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ «ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ» «ΚΑΛΟ» KAI «ΕΝΑΡΕΤΟ» (ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ) ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΜΑΣ !!!!

    ΑΥΤΟ ΞΕΡΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ… (ΔΗΛ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ, ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ- ΕΦΕΥΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ , ΟΠΩΣ - «…Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ «ΚΑΚΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ» ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΧΑΛΑΣΑΝΕ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ…»....!!!!)

    ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΙ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΠΟΥ ΣΥΝΩΣΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΝΔ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΓΟΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ), ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ, ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΕΛΙΟΙ, ΟΤΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΦΑΣΗ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΟΥ «ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΤΟΥΣ» ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ», ΟΥΤΕ ΤΗΝ «ΥΠΟΚΙΝΕΙ» ΚΑΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΣ (ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ...), ΟΥΤΕ ΚΑΜΙΑ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΝΤΕΛΜΠΕΡΓΚ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ!!!!

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΑΥΤΑ, ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΤΟΥ ΣΑ(ΧΛΑ)ΜΑΡΑ!!

    Υ.Γ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ (ΝΔ) ΥΠΑΡΧΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ…

    ΠΩΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ, ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΤΑΝ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ (ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ) ΣΟΥ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ !!

    ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εγινε διεθνης διαγωνισμος για 4 φαρμακα που πρωτα τα αγοραζαμε 1,4 εκ και τωρα μολις 222 χιλ ευρω.
    Αυτα κκ Λαμογια ελαβαν τελος με ή χωρις κινητο του Παπανδρεου. Αρα δεν χρειαζεται κανεις καμια ιδιαιτερη επεξηγηση γιατι υπαρχει αυτη η αντιδραση απο πολλους αλλα συγκεκριμενους. Κοπηκε η μασα η βουτα και η ξαπλα σε βαρος του Ελληνα φορολογουμενου και προσπαθου να διασωσουν τα λαμογια οτι μπορεσουν αλλα ματαια δεν θα το καταφερουν. Αγαντα Γιωργο να τους κοωεις τον πισινο να τελειωνουμε με αυτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κωνστας του ΑΛΤΕΡ το ΠασοκοΓομάρι του ΔΝΤ και μόνιμος λακές και λεκές των Τοκογλύφων Τραπεζιτών....του ΠΑ$$ΟΚ.
    ΠΗΡΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΒΡΟΥΤΣΗ της ΝΔ...ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΣΑΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ !!!

    ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΚΑΝΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ C(L)OPY RIGHT !

    Πάνω που πήγαμε να πούμε μια καλή κουβέντα, αποδείχθηκε το παραμύθι που πουλάει στους τηλεθεατές. Παρουσίασε ως δικό του το ρεπορτάζ και το έγγραφο, αλλά δεν είπε κουβέντα ότι αυτό βγήκε το μεσημέρι στη δημοσιότητα από τον αρμόδιο αναπληρωτή τομεάρχη... Οικονομικών της Ν.Δ. Γ. Βρούτση.

    Μεγάλος ψευτο-Θόδωρος ο Κώνστας...........
    Δεν κάνει που δεν κάνει ρεπορτάζ, μια φορά έβγαλε θέμα και αυτό ήταν κλεμμένο !

    Να η απόδειξη της χρεοκοπίας:
    Σε επίσημη στάση πληρωμών σήμερα και αύριο το Ελληνικό Κράτος, σύμφωνα με εγκλύκλιο του ΥΠΟΙΚ!

    Η εγκύκλιος της διπλανής φώτο είναι η απόδειξη της επίσημης στάσης πληρωμών από το ελληνικό δημόσιο που έφερε στο φως ο τομεάρχης οικονομικών της ΝΔ, Ι Βρούτσης!! Σύμφωνα με την εγκύκλιο που υπογράφει ο ΓΓ του υπ. Οικονομικών, Καπελέρης, καλούνται όλες οι εφορίες να μην πληρώσουν για δύο μέρες, 28 και 29 Ιουλίου, τους υπαλλήλους των υπηρεσιών στις οποίες προϊστανται!! Η απόφαση αφορά πολλές χιλιάδες υπαλλήλους που πληρώνονται με λίστες από τις ΔΟΥ. Εννοείται ότι η ίδια εγκύκλιος δίνει εντολή να μην πληρωθεί τίποτα άλλο δηλ. ούτε δαπάνες, ούτε επιστροφές φόρων!! Φυσικά το όλο κόλπο αποβλέπει στην ωραιοποίηση των στοιχείων του μηνός Ιουλίου προκειμένου να κοροδέψουν τους ελεγκτές της τρόικα που έφτασαν σήμερα στη χώρα. Εξάλλου στο ΠΑΣΟΚ έχουν εμπειρία από το να σπρώχνουν πέρα δώθε τα έξοδα και τα έσοδα μιας και το έκαναν για τα έτη 2009 και 2010 προκειμένου να χειροτερέψουν την εικόνα της κυβέρνησης της ΝΔ του 2009 και να βελτιώσουν τη δικιά τους του 2010

    Το θέμα, όπως προείπαμε, έφερε στη δημοσιότητα ο αρμόδιος τομεάρχης Οικονομικών της ΝΔ, Ι. Βρούτσης ο οποίος και δήλωσε:

    «Η υπ’ αριθμ. 0006289/ 28-07-2011 πρωτοφανής οδηγία του Υπουργείου Οικονομικών, που εστάλη σήμερα προς τις ΔΟΥ όλης της χώρας, σχετικά με την αναστολή όλων των πληρωμών μισθοδοσίας και επιστροφής φόρων, προκαλεί έκπληξη και δημιουργεί εύλογα ερωτηματικά.

    Ουσιαστικά, πρόκειται για μια από τις γνωστές λογιστικές αλχημείες που επιχειρεί η κυβέρνηση, θέλοντας να παρουσιάσει διαφορετική εικόνα τόσο στα δημόσια έσοδα, όσο και στις δαπάνες του μηνός Ιουλίου.

    Η ενέργεια αυτή, δεν έχει προηγούμενο. Αφήνει έκθετο το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, το οποίο καλούμε να δώσει άμεσα εξηγήσεις»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΔΕΞΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ, ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ:

    2009, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ "ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΥ" ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ:

    1. ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ 54 ΔΙΣ (!!) ΕΥΡΩ (ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ 32 ΔΙΣ ΤΟ 2008).

    2. ΕΛΛΕΙΜΑ 15,4%, ΗΤΟΙ 35 ΔΙΣ ΕΥΡΩ, ΠΟΥ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΑΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΩΣ 6%.

    3. ΧΡΕΟΣ 300 ΔΙΣ ΕΥΡΩ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΞΗΣΗ 120 ΔΙΣ ΣΕ ΜΟΛΙΣ 5 ΧΡΟΝΙΑ!!!

    ΚΑΙ... Ο "ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ" ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΑΘΗΚΕ Η ΜΠΑΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ, ΕΠΑΙΖΕ PLAYSTATION ΚΙ ΕΤΡΩΓΕ ΓΑΡΔΟΥΜΠΕΣ!!!

    Η ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ, ΗΤΑΝ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ!!!

    "ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ- ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ..."

    ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΕΞΩ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!

    ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ Η ΔΕΞΙΑ ΑΠΑΤΗ "ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΥ" ΜΠΟΥΧΕΣΑ!!!

    Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕ, Ο ΣΑΧΛΑΜΑΡΑΣ, ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ Ο «ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ» ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!!!

    ΒΡΕ ΟΥΣΤ, ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ, ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΑΣ, ΤΡΑΒΕΛΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τερματισμό της βοήθειας στην Ελλάδα ζητούν οι αναδυόμενες οικονομίες απ το ΔΝΤ.
    - "Τα μέτρα στην Ελλάδα είναι σκληρά και το "κούρεμα" δεν φτάνει" λένε.......

    Εκπρόσωποι των μεγαλύτερων αναδυόμενων οικονομιών ζήτησαν από το ΔΝΤ να μην συνεχίσει να προσφέρει οικονομική βοήθεια στην Ελλάδα, όπως αναφέρει άρθρο των Financial Τimes.

    Πολλές κυβερνήσεις μη ευρωπαϊκών χωρών προειδοποίησαν το ΔΝΤ «για το ρίσκο που αναλαμβάνει». Ο διευθυντής του ΔΝΤ της Βραζιλίας Νογκέιρα Μπατίστα, μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου των 24 ισχυρών, που χειρίζεται τις καθημερινές εργασίες του ΔΝΤ, πιστεύει ότι τα μέτρα λιτότητας της Ελλάδας είναι υπερβολικά αυστηρά και ότι η αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους από τις ευρωπαϊκές τράπεζες δεν είναι επαρκής, στο βαθμό που έγινε.

    «Η Ελλάδα δεν περνάει εύκολα», δήλωσε στους Financial Τimes, τονίζοντας ότι η κατάσταση μέχρι στιγμής ωφελεί την πλειοψηφία των Ευρωπαίων δανειστών της Ελλάδας.

    Η εφημερίδα παραθέτει ακόμη δήλωση του Ινδού Αρβίντ Βιρμάνι, ο οποίος ανέφερε ότι η συμφωνία της ευρωζώνης αντιμετωπίζει μια βραχυπρόθεσμη έλλειψη ρευστότητας όμως αφήνει την Ελλάδα με ένα ογκώδες και μη βιώσιμο χρέος, που αποτελεί απειλή για μελλοντικά defaults.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΔΕΞΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ, ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ:

    2009, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ "ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΥ" ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ:

    1. ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ 54 ΔΙΣ (!!) ΕΥΡΩ (ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ 32 ΔΙΣ ΤΟ 2008).

    2. ΕΛΛΕΙΜΑ 15,4%, ΗΤΟΙ 35 ΔΙΣ ΕΥΡΩ, ΠΟΥ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΑΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΩΣ 6%.

    3. ΧΡΕΟΣ 300 ΔΙΣ ΕΥΡΩ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΞΗΣΗ 120 ΔΙΣ ΣΕ ΜΟΛΙΣ 5 ΧΡΟΝΙΑ!!!

    ΚΑΙ... Ο "ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ" ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΑΘΗΚΕ Η ΜΠΑΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ, ΕΠΑΙΖΕ PLAYSTATION ΚΙ ΕΤΡΩΓΕ ΓΑΡΔΟΥΜΠΕΣ!!!

    Η ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ, ΗΤΑΝ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ!!!

    "ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ- ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ..."

    ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΕΞΩ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!

    ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ Η ΔΕΞΙΑ ΑΠΑΤΗ "ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΥ" ΜΠΟΥΧΕΣΑ!!!

    Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕ, Ο ΣΑΧΛΑΜΑΡΑΣ, ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ Ο «ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ» ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!!!

    ΒΡΕ ΟΥΣΤ, ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ, ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΑΣ, ΤΡΑΒΕΛΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. .



    Τερματισμό της βοήθειας στην Ελλάδα ζητούν οι αναδυόμενες οικονομίες απ το ΔΝΤ.
    - "Τα μέτρα στην Ελλάδα είναι σκληρά και το "κούρεμα" δεν φτάνει" λένε.......

    Εκπρόσωποι των μεγαλύτερων αναδυόμενων οικονομιών ζήτησαν από το ΔΝΤ να μην συνεχίσει να προσφέρει οικονομική βοήθεια στην Ελλάδα, όπως αναφέρει άρθρο των Financial Τimes.

    Πολλές κυβερνήσεις μη ευρωπαϊκών χωρών προειδοποίησαν το ΔΝΤ «για το ρίσκο που αναλαμβάνει». Ο διευθυντής του ΔΝΤ της Βραζιλίας Νογκέιρα Μπατίστα, μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου των 24 ισχυρών, που χειρίζεται τις καθημερινές εργασίες του ΔΝΤ, πιστεύει ότι τα μέτρα λιτότητας της Ελλάδας είναι υπερβολικά αυστηρά και ότι η αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους από τις ευρωπαϊκές τράπεζες δεν είναι επαρκής, στο βαθμό που έγινε.

    «Η Ελλάδα δεν περνάει εύκολα», δήλωσε στους Financial Τimes, τονίζοντας ότι η κατάσταση μέχρι στιγμής ωφελεί την πλειοψηφία των Ευρωπαίων δανειστών της Ελλάδας.

    Η εφημερίδα παραθέτει ακόμη δήλωση του Ινδού Αρβίντ Βιρμάνι, ο οποίος ανέφερε ότι η συμφωνία της ευρωζώνης αντιμετωπίζει μια βραχυπρόθεσμη έλλειψη ρευστότητας όμως αφήνει την Ελλάδα με ένα ογκώδες και μη βιώσιμο χρέος, που αποτελεί απειλή για μελλοντικά defaults.


    ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΔΕΞΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ, ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ:

    2009, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ "ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΥ" ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ:

    1. ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ 54 ΔΙΣ (!!) ΕΥΡΩ (ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ 32 ΔΙΣ ΤΟ 2008).

    2. ΕΛΛΕΙΜΑ 15,4%, ΗΤΟΙ 35 ΔΙΣ ΕΥΡΩ, ΠΟΥ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΑΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΩΣ 6%.

    3. ΧΡΕΟΣ 300 ΔΙΣ ΕΥΡΩ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΞΗΣΗ 120 ΔΙΣ ΣΕ ΜΟΛΙΣ 5 ΧΡΟΝΙΑ!!!

    ΚΑΙ... Ο "ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ" ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΑΘΗΚΕ Η ΜΠΑΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ, ΕΠΑΙΖΕ PLAYSTATION ΚΙ ΕΤΡΩΓΕ ΓΑΡΔΟΥΜΠΕΣ!!!

    Η ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ, ΗΤΑΝ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ!!!

    "ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ- ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ..."

    ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΕΞΩ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!

    ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ Η ΔΕΞΙΑ ΑΠΑΤΗ "ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΥ" ΜΠΟΥΧΕΣΑ!!!

    Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕ, Ο ΣΑΧΛΑΜΑΡΑΣ, ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ Ο «ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ» ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!!!

    ΒΡΕ ΟΥΣΤ, ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ, ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΑΣ, ΤΡΑΒΕΛΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Οδηγούμαστε σε πλήρη πτώχευση
    με οτι σημαινει αυτο για ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ
    και για ΟΛΑ
    συν
    Παιδεία και Αγανακτισμένοι
    θα κρίνουν το βίο της κυβέρνησης..
    __________________________________
    Τα επικοινωνιακά τρικ της κυβέρνησης, που έφτασε μέχρι του να βαφτίσει «σωτηρία» την επιλεκτική χρεοκοπία, τελειώνουν το Σεπτέμβριο.

    Το καυτό μέτωπο της Παιδείας,
    με το νόμο Διαμαντοπούλου που θέλει να ισοπεδώσει τον δημόσιο χαρακτήρα των πανεπιστημίων και να καταργήσει και το....«διαολεμένο» άσυλο…σε συνδυασμό με την επιστροφή των αγανακτισμένων στις πλατείες θα κρίνουν το μέλλον της, παραπαίουσας έτσι κι αλλιώς, κυβέρνησης.

    Η εκπαιδευτική κοινότητα διαφωνεί κάθετα με το νόμο- έκτρωμα, όπως τον έχουν χαρακτηρίσει, της Άννας Διαμαντοπούλου και ετοιμάζονται για δυναμικές κινητοποιήσεις, ακόμη και με προσφυγή στα δικαστήρια προκειμένου να ακυρωθούν τα σχέδια της κυβέρνησης.

    Επίσης η επιστροφή των αγανακτισμένων, παρά τις κινήσεις πανικού της κυβέρνησης, του Καμίνη και της δικαιοσύνης να εξορίσουν τους σκηνίτες από το Σύνταγμα, αναμένεται να είναι δυναμική.

    Όπως έχουμε ξαναγράψει η Αστυνομία έχει πάρει εντολές να εκπονήσει σχέδια «επίθεσης» στους διαδηλωτές με όλα τα μέσα: χημικά, σφαίρες καουτσούκ, αύρες που ρίχνουν νερό και φυσικά να είναι οι ματατζήδες έτοιμοι να συνεχίσουν το…θεάρεστο έργο τους, να ξυλοκοπούν δηλαδή τους ειρηνικούς διαδηλωτές.

    Το Φθινόπωρο προμηνύεται καυτό για την κυβέρνηση, γι΄ αυτό κάποιοι υπουργοί εισηγούνται στον πρωθυπουργό να πάει σε πρόωρες εκλογές με το σκεπτικό να αποφύγουν τα χειρότερα.

    Γιατί την ήττα δεν μπορούν να την αποφύγουν !
    ====================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΔΕΞΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ, ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ:

    2009, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ "ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΥ" ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ:

    1. ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ 54 ΔΙΣ (!!) ΕΥΡΩ (ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ 32 ΔΙΣ ΤΟ 2008).

    2. ΕΛΛΕΙΜΑ 15,4%, ΗΤΟΙ 35 ΔΙΣ ΕΥΡΩ, ΠΟΥ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΑΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΩΣ 6%.

    3. ΧΡΕΟΣ 300 ΔΙΣ ΕΥΡΩ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΞΗΣΗ 120 ΔΙΣ ΣΕ ΜΟΛΙΣ 5 ΧΡΟΝΙΑ!!!

    ΚΑΙ... Ο "ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ" ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΑΘΗΚΕ Η ΜΠΑΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ, ΕΠΑΙΖΕ PLAYSTATION ΚΙ ΕΤΡΩΓΕ ΓΑΡΔΟΥΜΠΕΣ!!!

    Η ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ, ΗΤΑΝ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ!!!

    "ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ- ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ..."

    ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΕΞΩ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!

    ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ Η ΔΕΞΙΑ ΑΠΑΤΗ "ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΥ" ΜΠΟΥΧΕΣΑ!!!

    Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕ, Ο ΣΑΧΛΑΜΑΡΑΣ, ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ Ο «ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ» ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!!!

    ΒΡΕ ΟΥΣΤ, ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ, ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΑΣ, ΤΡΑΒΕΛΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αντί για κούρεμα ομολόγων το ΠΑΣΟΚ προτίμησε κούρεμα επιδομάτων... και μάλιστα αναδρομικά!

    Μειώνεται από 10% έως 50% από την 1η Ιουλίου 2011 το κίνητρο απόδοσης που λαμβάνουν οι δημόσιοι υπάλληλοι, καθώς και άλλα ειδικά επιδόματα, σύμφωνα με τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή από τους Δ.Ρέππα και Ευ.Βενιζέλο.

    Σύμφωνα με την τροπολογία από 1-7-2011 μειώνονται:

    * 50% το ποσό του κινήτρου απόδοσης των πολιτικών υπαλλήλων του δημοσίου, των ΟΤΑ και των λοιπών Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου το οποίο κυμαίνεται σήμερα από 57 έως 100 ευρώ

    * 30% το ποσό του κινήτρου απόδοσης των διπλωματικών υπαλλήλων, του επιστημονικού προσωπικού της ειδικής νομικής υπηρεσίας, της ειδικής νομικής υπηρεσίας των ευρωπαϊκών κοινοτήτων καθώς και των υπαλλήλων των κλάδων των εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Εξωτερικών. Αυτό ανέρχεται σήμερα σε 208 ευρώ.

    * 25% το ποσό του ειδικού ερευνητικού επιδόματος των Ειδικών Λειτουργικών Επιστημόνων των Ερευνητικών Κέντρων και Ανεξάρτητων Ερευνητικών Ινστιτούτων που κυμαίνεται από 140 ευρώ έως 388 ευρώ.

    * 20% το ποσό του ερευνητικού επιδόματος των μελών ΔΕΠ που κυμαίνεται από 316 ευρώ έως 426 ευρώ. Επίσης κατά το ίδιο ποσοστό μειώνεται το ερευνητικό επίδομα του εκπαιδευτικού προσωπικού των ΤΕΙ που κυμαίνεται από 136 ευρώ έως 385 ευρώ, του επιδόματος για την ταχύτερη προώθηση των ερευνητικών προγραμμάτων Επιστημονικού Ερευνητικού Προσωπικού ΚΕΠΕ και του ειδικού ερευνητικού επιδόματος Συμβούλων και Παρέδρων του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου που κυμαίνεται από 172 έως 394 ευρώ.

    * 20% του επιδόματος νοσοκομειακής απασχόλησης των γιατρών του ΕΣΥ που κυμαίνεται από 355 ευρώ έως 450 ευρώ, του επιδόματος του αποκλειστικού ειδικού λειτουργήματος των Αρχιερέων της Εκκλησίας που σήμερα ανέρχεται στα 274 ευρώ, του επιδόματος ειδικής απασχόλησης των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας που κυμαίνεται από 179 ευρώ έως 464 ευρώ, του ειδικού επιδόματος Ναυτικής Εκπαίδευσης του εκπαιδευτικού προσωπικού των Ακαδημιών του Εμπορικού Ναυτικού που κυμαίνεται από 125 ευρώ έως 364 ευρώ, του ειδικού ερευνητικού επιδόματος του διδακτικού προσωπικού των ΑΣΕ που κυμαίνεται από 180 ευρώ έως 370 ευρώ, του ερευνητικού επιδόματος των μελών ΕΕΔΙΠ των ΑΣΕΙ που κυμαίνεται από 80 έως 110 ευρώ, του ερευνητικού επιδόματος του διδακτικού προσωπικού των Εκκλησιαστικών Ακαδημιών που κυμαίνεται από 125 ευρώ ως 364, του ερευνητικού επιδόματος του επιστημονικού προσωπικού των Ινστιτούτων Εκπαιδευτικής Πολιτικής που κυμαίνεται από 258 ευρώ 328 ευρώ, του ειδικού επιδόματος του ειδικού και εργαστηριακού διδακτικού προσωπικού των ΑΕΙ που κυμαίνεται από 118 ευρώ ως 153 ευρώ.

    * 15% του επιδόματος δημιουργίας και ενημέρωσης βιβλιοθήκης των δικαστικών λειτουργών και του κύριου προσωπικού του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, της πάγιας αποζημίωσης των Ιατροδικαστών που ανέρχεται στα 500 ευρώ, του ειδικού μουσικού επιδόματος του μονίμου καλλιτεχνικού προσωπικού της ΚΟΑ, ΚΟΘ, ΕΛΣ που σήμερα είναι 647 ευρώ και του ειδικού ερευνητικού επιδόματος των καθηγητών της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας που σήμερα είναι 426 ευρώ.

    * 10% των ποσών που χορηγούνται έως ειδική πρόσθετη αμοιβή ή ως επίδομα παραγωγικότητας στο ειδικό επιστημονικό προσωπικό των Ανεξάρτητων Διοικητικών Αρχών που κατά μέσο όρο είναι 700 ευρώ

    * 30% των ποσών που προβλέπονται ως κίνητρο ή ως πριμ παραγωγικότητας από Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας που καταβάλλονται στο προσωπικό με σχέση εργασίας του Δημοσίου, των ΝΠΔΔ και ΟΤΑ.

    χαχαχαχαχαχαχαααχαχαααααα χου χα
    ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΣΟΥ
    ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
    κατόπιν εντολής Γιωργάκη
    ΟΤΑΝ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΛΕΓΕ
    -ΑΠΛΩΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΓΩΜΑ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ.

    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΓΩΣΕ ΚΑΙ Η ΨΥχΗ ΣΑΣ
    ΚΑΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΑΣ...
    ΝΑ ΥΜΝΟΛΟΓΕΙΤΕΙ πάλι..ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΣΑΣ.
    ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ
    ΔΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ +
    ΑΠΟ ΤΗΝ "ΜΙΖΕΡΙΑ" ΣΑΣ......

    ΓΕΛΟΙΕ....ΑΜΗΝ +

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΔΕΞΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ, ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ:

    se grafoun sta arxidia tous,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση