GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκπληξη: Δεν παραπέμπονται Αλογοσκούφης και Μαρκογιαννάκης για την Siemens!..

Με 141 ψήφους υπέρ έναντι 7 κατά , απορρίφθηκε η πρόταση της κυβερνητικής πλειοψηφίας για τη σύσταση του γνωμοδοτικού συμβουλίου που θα ...

Με 141 ψήφους υπέρ έναντι 7 κατά, απορρίφθηκε η πρόταση της κυβερνητικής πλειοψηφίας για τη σύσταση του γνωμοδοτικού συμβουλίου που θα εξέταζε τις κατηγορίες κατά του Γιώργου Αλογοσκούφη για την υπόθεση της Siemens ενώ για το Χρήστο Μαρκογιαννάκη ψήφισαν 136 υπέρ έναντι 8 κατά, απορρίπτοντας και τη δική του παραπομπή στο γνωμοδοτικό συμβούλιο που θα εξέταζε τη βασιμότητά αλλά και τυχόν παραγραφή των αδικημάτων και των δύο πρώην Υπουργών της ΝΔ και στη συνέχεια θα παρέπεμπε ή όχι τους δύο πολιτικούς σε προανακριτική επιτροπή.
Η ψηφοφορία εξελίχθηκε σε φιάσκο για...
 την κυβερνητική πλειοψηφία καθώς απουσίαζαν τέσσερις βουλευτές του ΠΑΣΟΚ η Ροδούλα Ζήση, που απουσίαζε στο εξωτερικό, ο Λεωνίδας Γρηγοράκος, που νοσηλεύεται μετά από επέμβαση, ο Φραγκίσκος Παρασύρης και η Βάσω Παπανδρέου, ενώ η μυστική ψηφοφορία έδειξε ότι υπήρξαν και άλλες διαρροές από το ΠΑΣΟΚ, δεδομένης της στάσης των κομμάτων της αντιπολίτευσης.
Η ΝΔ αλλά και ο ΛΑΟΣ αποχώρησαν από την ψηφοφορία καταγγέλλοντας την διαδικασία, ενώ οι βουλευτές του ΚΚΕ ψήφισαν λευκό. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ακύρωσαν τα ψηφοδέλτια γράφοντας επάνω «ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ», ενώ η Ντόρα Μπακογιάννη ψήφισε λευκό κάνοντας λόγο για συγκάλυψη και συμφωνία των δύο μεγάλων κομμάτων.
Η απόρριψη της πρότασης για παραπομπή στο γνωμοδοτικό συμβούλιο δεν σημαίνει ότι οι δύο πρώην Υπουργοί δεν παραπέμπονται σε προανακριτική, αλλά αναγκάζει την κυβερνητική πλειοψηφία να επανέλθει σε νέα ψηφοφορία – εντός 15 ημερών βάση του σχετικού νόμου - για κατευθείαν την παραπομπή ή όχι σε προανακριτική. Το τι θα κάνει βέβαια η κυβέρνηση και αν αποφασίσει να προτείνει προανακριτική για τους δύο πρώην Υπουργούς – μετά το φιάσκο της σημερινής ψηφοφορίας - μένει να το δούμε.
Κύκλοι του ΠΑΣΟΚ αμέσως μετά το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας επικαλούνταν την κατά συνείδηση ψήφο των βουλευτών τονίζοντας ότι «στις ψηφοφορίες για ανάλογες περιπτώσεις επί των προσώπων, οι βουλευτές ψηφίζουν κατά συνείδηση και δεν υπάρχει κομματική πειθαρχία».
Πηγή: http://www.skai.gr/

15 σχόλια

  1. ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΡΑΓΜΑ
    Η ΕΚΠΛΗΞΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ..ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΠΤΟΝΤΑΝ

    ΓΗΜΗΜΕΝΟ ΚΑΘΙΚΙ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,
    ΧΡΥΣΟ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΙΣ ΖΗΜΕΝΣ

    ΑΛΗΤΑΡΑ
    ΜΑΝΤΕΛΟΠΑΣΟΚΕ$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
    ΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάλεσμα προς τον ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ , να επιστρέψει
    με ένα νέο κόμμα , για να ξαναφέρει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ της χώρας μας που χάθηκε .
    Και να επανέλθει η οικονομία μας όπως ήταν μέχρι τον Οκτώβριο του 2009 .
    ΕΠΙ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ :
    Spreads : κάτω από 150 μονάδες , τώρα με τον Γ.Παπανδρέου είναι : 1400 μονάδες .
    Δανεισμός : επιτόκιο 1.56 % , τώρα με τον Γ. Παπανδρέου είναι : Από 5% -15% .
    Στα 5 χρόνια διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή , άφησε χρέος 7,2 δισεκατομμύρια ευρώ , στα 21 χρόνια του ΠΑΣΟΚ άφησε χρέος 392 δισεκατομμύρια ευρώ και του Γιώργου Παπανδρέου (ΠΑΣΟΚ) σε , 1 χρόνο 100 δισεκατομμύρια ευρώ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής το 1975 εξαγόρασε από τους Άγγλους κα Γάλλους τις μεγάλες εταιρείες ΟΤΕ , ΔΕΗ ,ΟΣΕ , ΕΥΔΑΠ , ΗΣΑΠ , ΟΑ και τις έκανε ελληνικές .
    Το 1979 τις παρέδωσε όχι μόνο χωρίς χρέος αλλά και με μεγάλα αποθεματικά κεφάλαια, στη συνέχεια το ΠΑΣΟΚ τα βρήκε έτοιμα , ρήμαξε αυτές τις Ελληνικές εταιρείες και τώρα τις πουλά κοψοχρονιά στα αφεντικά του ,Εβραϊκά , Αμερικανικά και Γερμανικά κεφάλαια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ :
    ΘΕΜΑ ΖΙΜΕΝΣ=ΜΙΖΕΝΣ

    Ο ΛΑΟΣ ΛΕΕΙ. ΠΙΑΣΕ ΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΥΤΟ
    Η ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΗΜΩΣΕΙ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΚΟΣΚΙΝΙΖΕΙ ….
    (Πρόεδρε τοπιασες το υπονοούμενο!!!)

    ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙ ΤΙΣ ΜΙΖΕΝΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΑΓΚΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΠΙΦΑΝΩΝ ΜΙΖΑΡΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ. ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΒΑΛΙΩΤΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΛΑΚΙΣΕ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΤΕΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΡΘΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ … Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΓΙΑ ΑΝΑΚΡΗΣΗ

    ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΑ ΟΜΟΡΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΡΕΒΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΒΕΛΑ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΑΝΕ Η ΜΕ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ???

    ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ , ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ, ΤΑ ΚΟΥΖΙΝΙΚΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΚΑΣ, ΤΑ ΑΕΡΚΟΝΤΙΣΙΟΝ ΤΟΥ ΙΣΙ-ΔΩΡΑ, ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ ???


    ΟΙ 350 ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ( ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ !!!) ΠΟΥ ΕΙΧΕ Η ΟΣΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΑΤΑΟΥΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΖΕΝΣ, ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΕΠΙΛΥΣΗ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΑ ?

    ΟΙ ΥΠΟΠΤΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΖΙΜΕΝΣ , ΤΟΥ ΝΤΟΡΑΚΗ (ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ) , ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ , ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ , ΤΟΥ ΝΤΟΡΟΒΑΓΓΕΛΑ (του ΜΠΡΟΣΤΑΝΤΖΑ )ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΑΛΛΩΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΟCIAS ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΝΤΟΡΑΚΟΥΛΑ
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΚΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΑΙ ΤΟΝ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ???

    ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΤΗ ΣΟΥ ΑΙΒΑΛΙΩΤΗ (ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ) ΠΟΙΑ ΑΛΕΞΙΑ …ΤΑ
    ΑΡΠΑΞΕ.!!!


    ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ , Η ΑΡΙΣΤΕΑ ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΥ , Ο ΤΕΛΛΟΓΛΟΥ ΚΑΙ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΥΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΛΑΔΙΑΡΗ Κ ΤΣΑΚΑΛΟΥ.

    ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩΝΗΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ THΣ SIEMENS ΠΡΟΣ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΜΙΖΑΡΙΣΜΕΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ενταξη μπορει ναναι μαλακες και να τακανας μανταρα οταν ηταν στα υπουργεια αλλα δεν ειναι και εγκληματιες οι ανθρωποι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.. ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΞΥΠΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΣΑΛΤΑ ΜΕ ΜΙΑ ΠΕΤΡΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΤΟΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟ..ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΔΥΘΟΥΝΕ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΑΙ, ΝΑΙ ΝΑΙ! ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΤΑΡΙΦΑΣ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ, ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΤΙΜΟΝΙ... ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΚΛΕΙΣΤΟ... ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΩ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΩ ΜΕ ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ! ΘΕΛΩ ΝΑ ΟΔΗΓΩ, ΝΑ ΞΥΝΩ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΩ ΠΕΝΤΕ ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΖΩΑ... ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΓΡΑΒΑΤΑ... ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΨΥΧΟΥΛΑ... ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΤΑΩ ΟΣΗ ΑΜΟΙΒΗ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΚΕΦΙΑ ΜΟΥ. ΕΤΣΙ Μ' ΑΡΕΣΕΙ. ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΚΛΕΒΩ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΡΠΑΖΩ 20 ΕΥΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΛΑΝΙ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ. ΣΑΣ ΓΑΜΑΩ ΟΛΟΥΣ, ΕΙΜΑΙ ΤΑΡΙΦΑΣ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ. ΝΑ 'ΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ Η ΧΟΥΝΤΑ! ΤΕΛΟΣ -ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ- ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΜΑΥΡΑ... ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙ ΜΟΥ ΓΙΑ 200.000 ΕΥΡΩ! ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΑΝ ΕΓΩ -'Η Ο ΜΠΑΜΠΑΚΑΣ ΜΟΥ Ο ΦΙΛΟΧΟΥΝΤΙΚΟΥΛΗΣ...- ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΜΠΟΡΕΥΟΜΑΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΩ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ ΣΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ; ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ Η ΠΙΤΑ..; ΟΧΙ, ΘΑ ΜΟΥ ΣΚΑΣΟΥΝ... ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ 200.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ. ΑΛΛΙΩΣ ΑΣ ΚΑΤΣΟΥΝ ΑΝΕΡΓΟΙ. ΟΙ ΚΛΕΙΣΤΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ... ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ... ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ -ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΛΑ... ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΑΓΡΑΜΜΑΤΟΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΑΔΕΙΑ ΤΑΞΙ ΜΕ 10 ΔΡΑΧΜΕΣ- ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΖΩ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΜΟΥ ΑΔΙΕΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΒΛΑΚΑ ΟΔΗΓΑΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ 1.000-1.500 ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΤΑΞΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΓΑΛΕΙ. ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ. ΘΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΤΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ, ΘΑ ΝΟΙΚΙΑΖΩ ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΣΥΝΤΑΞΗ, ΘΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΩ 200.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΩ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΜΑΓΚΑΣ. ΠΑΙΡΝΩ ΑΕΡΑ... ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΥΑΡΑΚΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ. ΣΩΣΤΟΣ; ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ, ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ... ΤΟ ΕΙΠΑ ΕΓΩ, Ο ΤΑΡΙΦΑΣ. ΤΕΛΟΣ. ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ. ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΚΒΙΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ... ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΚΑΙ ΚΩΛΟΠΑΙΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΛΗ Η ΒΡΩΜΙΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΙΜΟΝΙΟΥ... -ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΤΑΡΙΦΕΣ- ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΑΓΚΙΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΑΡΙΕΣ. ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ. ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΟΥΤΣΕΣ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΤΑΡΙΦΕΣ, ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ. ΟΣΟΙ ΠΟΥΛΑΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ..! ΕΙΠΑΤΕ ΚΑΤΙ;

    ΡΑΓΚΟΥΣΗ, ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΑΡΙΦΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗ ΣΚΙΤΑΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ. ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ. ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΟΙ ΛΙΓΟΙ. Ο ΚΩΛΟΒΛΑΧΟΣ Ο ΡΕΠΑΣ ΦΤΑΙΕΙ. Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ. ΑΝΟΙΞΤΕ... ΤΑ ΤΑΞΙ ΓΙΑ Α ΠΑΡΟΥΝ ΣΕΙΡΑ ΟΙ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ.

    ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΤΡΕΞΑΝ... ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΙΘΑΝΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΤΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΗΛΑΔΗ (ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥΣ, ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑΡΙΦΟΣΚΥΛΑ). ΑΪΔΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ... ΜΑΝΩΛΗΣ Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ-ΜΑΧΗΤΣ-ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ ΜΕ ΤΟ LACOSTE ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΩΝ ΤΑΡΙΦΟΣΠΟΡΙΩΝ. ΤΕΛΙΚΑ ΚΥΡΙΕ... ΣΑΜΑΡΑ, ΘΕΛΕΤΕ Ή ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΛΗΡΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ; ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ... ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΧΑΪΔΕΥΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ. ΧΕΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥ (ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ). ΚΑΘΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ, ΟΙ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΣΟΚ : ΑΠΑΤΟΣ ..$$$$$$$$$$$$$$$$$..Ο ΠΑΤΟΣ ΜΑΣ

    ΞΑΝΑΒΟΛΕΨΕ ΤΗΝ ΑΝΗΨΙΑ...
    17:46 21/7/2011 - Πηγή: Fimotro

    Ο Υπουργός Εσωτερικών Δ. Ρέππας δεν έκρυψε ποτέ ότι είναι επιρρεπής στα ρουσφέτια.
    Στις νέες μετακινήσεις που πραγματοποιούνται σε περίοδο χρεοκοπίας στα Γραφεία Τύπου Εξωτερικού αποφάσισε να βολέψει την ανηψιά του (τα στοιχεία της στη... διάθεση του Fimotro),
    στο Γραφείο με την υψηλότερη αποζημίωση στη Γενεύη, όπου μαζεύονται όσοι έχουν τα μεγάλα... κονέ.

    Της έχει φαίνεται μεγάλη αδυναμία της ανηψιάς. Κατά το παρελθόν έστειλε στις στις Βρυξέλλες σε ειδική θέση με... πρεσβευτικό μισθό !
    Μπράβο κύριε υπουργέ !
    Και εις ανώτερα...

    ΦΑΑΑΑΑΑΑΤΕ...ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΤΕ....
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΖΩΑ
    ΠΟΥ ΨΟΦΟΛΟΓΟΥΝ..ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ

    ΚΑΙ ΣΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ...ακόμα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καρχημάκη, το βλέπεις γιατί σας κράζει ο κόσμος; Τι είναι αυτά ρε καραγκιόζηδες που γεμίσατε ρε νηστική τις τσέπες σας χρήμα και στην παραζάλη σας έχετε ρε μαλάκες την εντύπωση ότι ο κόσμος παραμένει κορόιδο. Όχι αυγά θα σας πετάμε αλλά θα σας γαμήσουμε ρε καθίκια μέρα μεσημέρι στο κέντρο της πλατείας, αυτό σας αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο mindcup δεν αγανακτά ,απλά λέει MALAKIES!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κάλεσμα προς τον ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ , να επιστρέψει
    με ένα νέο κόμμα


    Για να πεθάνουμε στο γέλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γεια σου Γιωργαρε εσωσες την Ελλαδα απο την καταστροφη που την ειχε βαλει η ΝΔ με τον μπουχεσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η εκπληξη πού ακριβώς είναι, κ. Συντακτη του άρθρου?
    ότι καποιοι "εθνομπαμπαδες" είχαν λίγη τσιπα κ φιλότιμο κ δεν φορτωσαν ολόκληρη την SIEMENS σε δύο πολιτικά "πτώματα"? Πολύ θα σας βολευε να είχαν παραπεμφθη κ να είχε γίνει "καθαρση" του σκανδαλου φορτωνοντας το σε δυο ανενεργούς ή κ "πεθαμενους" πολιτικούς........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥΡΗ ΕΧΟΥΝ ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.. ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΙΧΝΟΣ ΛΙΠΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕΤΕ ΓΑΛΑΖΙΑ-ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση