GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υποβάθμισε και την Κύπρο η Standard & Poor's...

Στην υποβάθμιση της πιστοληπτικής αξιολόγησης της Κύπρου προχώρησε ο οίκος S&P, επικαλούμενος την πιθανή επιδείνωση του δανειακού χα...

Στην υποβάθμιση της πιστοληπτικής αξιολόγησης της Κύπρου προχώρησε ο οίκος S&P, επικαλούμενος την πιθανή επιδείνωση του δανειακού χαρτοφυλακίου των τραπεζών της Μεγαλονήσου και την έλλειψη πειστικών δημοσιονομικών μέτρων από την κυβέρνηση.
Η S&P μείωσε την αξιολόγηση της Κύπρου σε 'BBB+' από 'Α-', διατηρώντας παράλληλα τις προοπτικές του rating στην 'αρνητική' κατηγορία, κάτι που...
 αποτελεί προάγγελο για περαιτέρω υποβαθμίσεις.
«Κατά τη γνώμη μας, η κυπριακή κυβέρνηση είναι ασταθής στις δεσμεύσεις της για την περικοπή των δημοσίων δαπανών» ανέφερε η S&P σε ανακοίνωσή της. «Μία επιδείνωση του εγχώριου ή ελληνικού δανειακού χαρτοφυλακίου των κυπριακών τραπεζών, παράλληλα με την ενισχυμένη, κατά τη γνώμη μας, πιθανότητα αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους, ενδέχεται να διογκώσει το δημόσιο χρέος εφόσον δεν μπορέσουν οι εμπορικές τράπεζες να αντλήσουν ιδιωτικά κεφάλαια» συμπλήρωσε ο οίκος στην ανακοίνωσή του.
Πηγή: Reuters

15 σχόλια

  1. Ούτε καμία πρόνοια, ούτε κανένα φιλόπτωχο ταμείο ,ούτε η ευρωπαϊκή ένωση ούτε κανένας κάλος άνθρωπος τους τα ταΐζει και τους συντηρεί , παρά μόνο ο ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ .
    Τώρα πλήρωνε τους g.a.p and the mafia .
    << 1.000 κοστίζει στον κάθε Έλληνα φορολογούμενο ο κάθε ένας μετανάστης – λαθρομετανάστης , η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει σταματήσει εδώ και 19 μήνες να μας δίνει χρήματα για την συντήρηση τους , και τα χρήματα αυτά τα δίνει τώρα όλα ο Έλληνας φορολογούμενος από το υστέρημα του δηλαδή από το κόψιμο του μισθού της σύνταξης και το κόψιμο των φαρμάκων, στην πλήρη εξαθλίωση του Έλληνα >>
    ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΛΑΒΑΝ ΤΕΛΟΣ .
    Τώρα και στο μέλλον πρέπει να τους συντηρεί ο Έλληνας φορολογούμενος από το υστέρημα του , με μνημόνια με μεσοπρόθεσμα προγράμματα , με τους κεφαλικούς φόρους με το κόψιμο των ακριβών φαρμάκων από τους ασφαλισμένους του Ι.Κ.Α και άλλων ταμείων και επακολουθούν πολλά ακόμα σκληρά μέτρα με χαράτσια έκτακτα , που θα μειώσει δραματικά το εισόδημα του Έλληνα φορολογούμενου , που ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ στην Βουλή , από το ΠΑΣΟΚ στις 29-6-2011 (ακλουθούν σύντομα και αλλά )
    Στον κάθε Έλληνα φορολογούμενο κοστίζει 1.000 (χίλια ευρώ ) τον ΜΗΝΑ , για τον ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ μετανάστη – λαθρομετανάστη .
    Αναλυτικά : Νοσοκομειακά έξοδα , παροχή πλήρης ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης , συντάξεις (ήδη παίρνουν οι βούλγαροι ,Ρουμάνοι, Αλβανοί ) συντήρηση κέντρων φιλοξενίας μεταναστών παροχή φαγητού πρωινού , μεσημεριανού , βραδινού από κέτερινγκ , παροχή ΔΕΗ , ΕΥΔΑΠ , τηλεφωνικών καρτών ,κινητά τηλέφωνα , έξοδα που κάνει για αυτούς το λιμενικό και η αστυνομίας , έξοδα δικαστικά – δικαστές-φυλακές – δικηγόρους-μεταφραστές , χρηματοδότηση από την κυβέρνηση στις Μ .Κ . Ο., επιδόματα όπως επίδομα μοναξιάς 410 ευρώ τον μήνα , απώλειες εσόδων και Φ.Π.Α από το παραεμπόριο , κ.λπ.
    Κάντε μόνοι σας λοιπόν τον λογαριασμό και θα καταλάβετε τι τεράστια ποσά χρειάζονται για να συντηρηθούν όλοι αυτοί που σύμφωνα με υπολογισμούς , διότι μπαίνουν ανεξέλεγκτα στη χώρα μας , είναι 6.000.000 και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ βάση σχεδίου και εντολών που έχει πάρει είναι να φέρει άλλους 10.000.000 μετανάστες , και φυσικά με δικαίωμα ψήφου που θα τους το δώσει το ΠΑΣΟΚ , και που θα τους συντήρηση και θα τους φροντίζει ώστε να μην τους λείπει τίποτα όπως πάντα . . . . . . . . . .
    Ο Έλληνας φορολογούμενος που ανέχεται να τον κοροϊδεύουν και να του κλέβουν τον μισθό , την σύνταξη , τα εισοδήματα του και αργότερα τις καταθέσεις του , μέσα από τα νομοσχέδια που τα περνάει νύχτα από την Βουλή , η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ , μαζί με τους βουλευτές του .
    ΣΗΜΕΙΩΣΗΣ : ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ- ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 8 ΜΗΝΕΣ ΗΤΑΝ : 6.000.000 , ΜΕΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ,ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΑ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ Η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 300 ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΥΞΑΝΕΤΕ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥΣ , ΤΟΣΟ ΘΑ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΨΙΜΟ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΈΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς τους εισαγγελείς , δικαστές , δημοσιογράφους να παρέμβουν και να τους συλλάβουν ,να κατασχεθεί η περιουσία που έκαναν με τους παράνομους μισθούς που παίρνουν από το δημόσιο, να δεσμευτούν οι καταθέσεις τους που είναι και αυτές παράνομα εισοδήματα να καταδικαστούν σε φυλάκιση χωρίς αναστολή για εξαπάτηση εις βάρος του δημοσίου , για παράνομη πορνεία , από την κομπίνα που έστησαν οι Βούλγαροι , Ρουμάνοι αλλά και Αλβανοί που να διορίζονται στο δημόσιο και στα δημόσια νοσοκομεία και στο ΙΚΑ ως μόνιμοι ιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό .
    Παράδειγμα τρανταχτό που ο διοικητής του Ι.Κ.Α κάνει τουμπεκί ψιλοκομμένο , είναι η κομπίνα που έστησαν το περιβόητο Βουλγάρικο δίδυμο ΝΤΑΛΕΒΑ – ΣΙΝΙΚΟΦ,
    Ξέρετε πόσες Ντάλεβες και Σινίκοβοι έχουν διοριστεί μόνιμοι στο δημόσιο χωρίς να είναι Έλληνες .Ακλουθώντας τον δρόμο της ΠΟΡΝΕΙΑΣ και του ΣΕΞ που με το πήδημα και τα σεξουαλικά όργια διορίστηκαν μόνιμοι ιατροί στο Ελληνικό δημόσιο έρε ξευτίλα για την Ελλάδα !!!!!
    ΙΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΣΙΝΙΚΟΒΑ βουλγάρα διορισμένη ψυχίατρος στο ΙΚΑ ΚΑΜΙΝΙΩΝ ΜΟΝΙΜΗ ΙΑΤΡΟΣ , Πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία και αυτές τις ημέρες πήρε και προαγωγή και μετατέθηκε στο Ι.Κ.Α ΠΕΙΡΑΙΩΣ .
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ , βούλγαρος ψυχίατρος διορισμένος στο ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΟΜΙΜΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ σύζυγος της πρώτης(ΙΒΑΣ ΝΤΑΛΕΒΑ) και αυτός πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
    Αυτοί οι δυο από την Βουλγαρία έπιασαν ΜΟΝΙΜΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάλεσμα προς τον ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ , να επιστρέψει
    με ένα νέο κόμμα , για να ξαναφέρει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ της χώρας μας που χάθηκε .
    Και να επανέλθει η οικονομία μας όπως ήταν μέχρι τον Οκτώβριο του 2009 .
    ΕΠΙ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ :
    Spreads : κάτω από 150 μονάδες , τώρα με τον Γ.Παπανδρέου είναι : 1400 μονάδες .
    Δανεισμός : επιτόκιο 1.56 % , τώρα με τον Γ. Παπανδρέου είναι : Από 5% -15% .
    Στα 5 χρόνια διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή , άφησε χρέος 7,2 δισεκατομμύρια ευρώ , στα 21 χρόνια του ΠΑΣΟΚ άφησε χρέος 392 δισεκατομμύρια ευρώ και του Γιώργου Παπανδρέου (ΠΑΣΟΚ) σε , 1 χρόνο 100 δισεκατομμύρια ευρώ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής το 1975 εξαγόρασε από τους Άγγλους κα Γάλλους τις μεγάλες εταιρείες ΟΤΕ , ΔΕΗ ,ΟΣΕ , ΕΥΔΑΠ , ΗΣΑΠ , ΟΑ και τις έκανε ελληνικές .
    Το 1979 τις παρέδωσε όχι μόνο χωρίς χρέος αλλά και με μεγάλα αποθεματικά κεφάλαια, στη συνέχεια το ΠΑΣΟΚ τα βρήκε έτοιμα , ρήμαξε αυτές τις Ελληνικές εταιρείες και τώρα τις πουλά κοψοχρονιά στα αφεντικά του ,Εβραϊκά , Αμερικανικά και Γερμανικά κεφάλαια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΗΝ «ΣΥΓΧΡΟΝΗ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ «ΚΕΝΤΡΟ»ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΝΔ, ΚΥΡΙΟΙ...

    ΔΕΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΠΥΘΜΕΝΟΥ ΘΡΑΣΟΥΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ…

    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ «ΠΑΣΣΑΡΟΥΝ», ΟΤΙ «ΔΗΘΕΝ» Ο ΝΟΡΒΗΓΟΣ ΟΜΟΪΔΕΑΤΗΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ «ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ, ΜΑΣΟΝΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΓΚΕΪ» (ΝΑ… ΓΕΛΑΜΕ Ή ΝΑ ΚΛΑΙΜΕ?)
    ΜΑ, ΠΟΙΟΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ?

    ΥΜΝΗΤΕΣ ΟΛΙΓΟΦΡΕΝΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΥΠΟΥ ΠΑΤΤΑΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΦΟΡΕΙΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΠΟΥ ΔΙΟΧΕΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΑ ΕΝΤΥΠΑ, ΤΥΠΟΥ «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΩΡΑΣ» ΚΛΠ...

    ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΒΟΛΩΝ (ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΩΝ, ΧΙΤΩΝ, ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ ΚΛΠ. ΠΡΟΔΩΤΩΝ)...

    ΠΑΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ, ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟΥ ΝΟΡΒΗΓΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ, ΠΟΥ «ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ» ΚΑΙ «ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ» ΣΕ «ΝΕΕΣ ΤΑΞΕΙΣ», ΜΑΣΟΝΙΕΣ, ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ ΚΛΠ. ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ, ΠΟΥ «ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΥΠΟΓΕΙΩΣ» ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ «ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ» «ΚΑΛΟ» KAI «ΕΝΑΡΕΤΟ» (ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ) ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΜΑΣ !!!!

    ΑΥΤΟ ΞΕΡΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ… (ΔΗΛ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ, ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ- ΕΦΕΥΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ , ΟΠΩΣ - «…Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ «ΚΑΚΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ» ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΧΑΛΑΣΑΝΕ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ…»....!!!!)

    ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΙ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΠΟΥ ΣΥΝΩΣΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΝΔ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΓΟΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ), ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ, ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΕΛΙΟΙ, ΟΤΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΦΑΣΗ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΟΥ «ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΤΟΥΣ» ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ», ΟΥΤΕ ΤΗΝ «ΥΠΟΚΙΝΕΙ» ΚΑΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΣ (ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ...), ΟΥΤΕ ΚΑΜΙΑ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΝΤΕΛΜΠΕΡΓΚ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ!!!!

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΑΥΤΑ, ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΤΟΥ ΣΑ(ΧΛΑ)ΜΑΡΑ!!

    Υ.Γ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ (ΝΔ) ΥΠΑΡΧΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ…

    ΠΩΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ, ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΤΑΝ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ (ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ) ΣΟΥ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ !!

    ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. A.χαχαχα χοχοχο..χιχιχ...ΝΑΤΟΣ πάλι.. Ο μόγγολος του Πασοκ...
    ____________________________________
    ΧΑΧΑΧΑ....
    ΑΠΙΘΑΝΟ !!!

    Ο ΜΑΛΛΑΚΑΣ Ο ΠΑΣΟΚΟ-Σ Τ Ο Κ Ο Σ
    ΤΟΥ PRES-ΠΑΣΟΚ ΒΟΘΡΟΥ.
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΗΣ...ΑΡΤΑΣ.
    Φ Ο Β Ε Ρ Ο.....

    ΑΝΑΤΡΕΞΤΕ ΣΤΟΝ ΜΠΛΟΚ
    ΦΙΜΩΤΡΟ
    ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ ΤΟΥ...

    ΘΑ ΞΕΡΑΣΕΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ

    ΒΡΕΘΗΚΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ !!!
    ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ... ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ !!
    Φοβερές φωτογραφίες από την σημερινή επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Άρτα.
    Βρέθηκε άνθρωπος να κρατάει στα χέρια του την σημαία του ΠΑΣΟΚ !

    Κλικ στη δεύτερη φωτό για να...
    καταλάβετε περί τίνος πρόκειται...
    ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΝΤΙΝΗ...
    ΛΑΟΣ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ !...

    Κλασικός ΠΑΣΟΚος που έχει μείνει στη δεκαετία του '80. Από αυτούς που δεν αλλάζουν με τίποτα. Ακόμα και το σπίτι να του πάρει ο Παπανδρέου θα ψηφίζει Γιώργο !
    Ευτυχώς, ήταν ο μόνος που είχε τη φαεινή...
    ιδέα να σηκώσει τη πράσινη σημαία με την ήλιο μπροστά στον πρωθυπουργό σήμερα στην Άρτα.
    Οι άλλοι τις έχουν στα πατάρια...

    Πηγή: Fimotro ____________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΗ ΔΕΞΙΑ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΑΛΛΑ:

    "ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΠΟΤΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ, ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΛΑΠΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΕΠΙ ΚΑΤΟΧΗΣ"?

    ΓΙΑΤΙ Ο "ΕΘΝΑΡΧΗΣ" ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΡΕ, ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1950, ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟ ΑΝΤΕΝΑΟΥΕΡ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ, ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΕ "ΑΒΟΛΗ" ΘΕΣΗ...

    ΠΩΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ, ΑΦΟΥ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ, ΗΤΑΝ ΤΙΓΚΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ, ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ, ΧΙΤΕΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ, ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΎΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ (ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΑΥΤΩΝΩΝ, ΠΛΑΙΣΙΩΝΟΥΝ ΤΗ ΝΔ ΤΟΥ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ!)???

    ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ... "ΑΒΟΛΟ" ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΑΠ' ΑΥΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΝΑΤΕ ΜΑΖΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ, ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ!!!

    ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΠΡΟΔΩΤΙΚΑ ΔΕΞΙΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ...

    ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ, ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΑΣ, ΤΡΑΒΕΛΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!

    Υ.Γ. ΝΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΘΟΥΝ ΤΩΡΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ "ΧΟΝΤΡΟ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ" ΟΙ ΓΑΡΔΟΥΜΠΕΣ, ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ, ΤΑ ΚΟΚΟΡΕΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΕΛΕΤΗΤΑ (ΑΑΑ...ΓΙ'ΑΥΤΑ ΤΡΕΛΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ!!), ΩΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κάλεσμα προς τον ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ , να επιστρέψει
    με ένα νέο κόμμα

    Πλάκα έχεις βαλτέ.Είσαι όμως και λίγο χαζούλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. A.χαχαχα χοχοχο..χιχιχ......ΝΑΤΟΣ
    Ο ...μόγγολος του παΣΟΚ.

    Πλήθη κόσμου επευφημούσαν στην Άρτα, την κουστωδία GAP... ο εξής ένας ο "σημαιοφόρος..." ο ΅ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΑΣ΅ ! χαχαχαχα χοχοχοχο χιχιχιχιι

    Το να ζεις σε γυάλινο πύργο και να σου περιγράφουν μία άλλη πραγματικότητα έχεις ίσως ένα λογικοφανές ελαφρυντικό, το να βλέπεις όμως με τα μάτια σου, περισσότερους ΜΑΤατζήδες από τους υποστηριχτές σου, είναι κάτι που πρέπει να σε προβληματίσει.
    Αυτό δεν ισχύει όπως φαίνεται για τον GAP ο οποίος πορεύεται σε άλλα μονοπάτια χωρίς λαϊκά ερείσματα και προγραμματικές δεσμεύσεις.
    Έχουμε συνειδητοποιήσει, νομίζω όλοι πια, ότι αυτή η "κυβερνητική κουστωδία" δρα ως μία παρέα, η οποία έχει αποξενωθεί από τους εντολείς της, οι οποίοι όπως φαίνεται και από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις εξαπατήθηκαν, όταν του εκχώρησαν την συνταγματική εξουσία για καλύτερες μέρες και αντί αυτών βλέπουν έναν αδίσταχτο κοινοβουλευτικό δικτάτορα να τους αδειάζει τις τσέπες, όσοι ακόμα έχουν περιεχόμενο μέσα σε αυτές, και να μας οδηγεί όλους μαζί μέσα από διλήμματα και απειλές από αβεβαιότητα σε αβεβαιότητα και από φόβο σε φόβο... και στο τέλος αντί να βλέπουμε φως στο τούνελ... υποψιαζόμαστε τα χειρότερα και ίσως να συμβεί και το απευκταίο της χρεοκοπίας.
    Για τέτοιες καταστάσεις μιλάμε.

    ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ φωτορεπορτάζ από την επίσκεψη Παπανδρέου στην Άρτα...
    - Από τις 10 η ώρα είχαν στηθεί οι εργαζόμενοι στον Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Άρτας...
    Είναι επί 7 μήνες απλήρωτοι και αντιδρούνε στην συγχώνευση με την ΠΙΝΔΟ από τα Γιάννενα, που μπορεί να σημαίνει ανεργία, για κάμποσους από αυτούς...Περίμεναν όχι μόνο τον Παπανδρέου, αλλά και τον Παύλο Μίχα, Πρόεδρο του Συναιτερισμού, Περιφερειακό Σύμβουλο με το ψηφοδέλτιο του Βαγγέλη Αργύρη και πιθανότατα υποψήφιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ...
    - Δεν ήταν οι μόνοι διαμαρτυρόμενοι. Γύρω στις 10:30 ήρθανε και οι "Αγανακτισμένοι" της πλατείας...Και λίγο αργότερα ήρθε ο Μαρίνος Γαρνέλης, μέχρι πριν λίγες μέρες Δήμαρχος Κεντρικών Τζουμέρκων, που μετά από την απόφαση του ΣτΕ, κηρύχθηκε άκυρη η εκλογή του...Μαζί του ήρθανε και οπαδοί του Μαρίνου με πανό για να διαμαρτυρηθούνε για την απόφαση...!!
    - Πολλοί φαντάζονταν ότι η πιο δυναμική παρουσία θα ήταν οι ταξιτζήδες, με τα αυτοκίνητα, τις κόρνες, τις φωνές...Αντί γιαυτό, ήρθε κοστουμαρισμένος ο Πρόεδρός τους, ο Κέφης με φάκελο αιτημάτων...

    * Όλους αυτούς λοιπόν είχαν έρθει για να τους "αντιμετωπίσουν" 5 διμοιρίες των ΜΑΤ, άγνωστος αριθμός απλών αστυνομικών, ένα πυροσβεστικό όχημα και δύο γερανοί της Τροχαίας, για να μετακινούνε οχήματα που μπλοκάρουνε !!!
    Ήτανε κι ένα ασθενοφόρο, μην πάθει κανένας τίποτε...
    - Α ναι, ήτανε κι ένα φουσκωτό, αλλά δεν ξέρω αν ήταν του Λιμενικού ή αν ήταν στο σχέδιο διαφυγής του ΓΑΠ από τον Αμβρακικό, αν τα πράγματα ζόριζαν !!!

    Οι καλεσμένοι άρχισαν να έρχονται: Οι βουλευτές Τσιρώνης και Στασινός, η ΓΓ Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου Δυτικής Μακεδονίας Μπάστα-Γεωργακοπούλου, ο αντιπρόεδρος της βουλής και υποψήφιος περιφερειάρχης Βαγγέλης Αργύρης, ο οικοδεπότης ο δήμαρχος Παπαλέξης, ο Μίχας, ο Κοίλιας, ο Παπαγιάννης και άλλοι εκπρόσωποι φορέων, δημοτικοί σύμβουλοι και το παλιό ΠΑΣΟΚ με μια παλιά σημαία...ο Μόγγολος ΧΙΧΙΧΙΧΙ

    Τελικά, η στιγμή που περίμεναν όλοι έφτασε...
    Ο ΓΑΠ ήρθε αδύνατος και κομψός και αφού χαιρέτησε τον άνθρωπο με την σημαία, πνίγηκε στις αγκαλιές των δικών του ανθρώπων...

    Μαζί του είχε τον Υπουργό Ανάπτυξης Χρυσοχοΐδη, τον υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Κουτσούκο, τον υφυπουργό Υγείας Αηδόνη, μου είπανε ότι ήτανε και ο υφυπουργός ΥΠΕΚΑ, ο Μαγκριώτης, αλλά δεν μου δώσανε φωτογραφία...

    Βιαστικά μπήκανε μέσα και κλείστηκαν στην αίθουσα συσκέψεων...
    Έγινε και μια μικροπαρεξήγηση με κάποιους ΠΑΣΟΚτζήδες που δεν είχαν καταλάβει ότι τους είχαν καλέσει μόνο για να χειροκροτήσουνε και οι αφελείς πίστευαν ότι θα άκουγαν με τα αυτιά τους τον Πρωθυπουργό να διηγείται πώς κορόιδεψε τους βλάκες τους ξένους και έσωσε την Ελλάδα..

    Ας κάτσουν το στην ΕΡΤ να ακούσουνε τις δηλώσεις του αρχηγού. ΤΟΥ..... !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΗ ΔΕΞΙΑ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΑΛΛΑ:

    "ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΠΟΤΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ, ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΛΑΠΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΕΠΙ ΚΑΤΟΧΗΣ"?

    ΓΙΑΤΙ Ο "ΕΘΝΑΡΧΗΣ" ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΡΕ, ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1950, ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟ ΑΝΤΕΝΑΟΥΕΡ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ, ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΕ "ΑΒΟΛΗ" ΘΕΣΗ...

    ΠΩΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ, ΑΦΟΥ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ, ΗΤΑΝ ΤΙΓΚΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ, ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ, ΧΙΤΕΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ, ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΎΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ (ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΑΥΤΩΝΩΝ, ΠΛΑΙΣΙΩΝΟΥΝ ΤΗ ΝΔ ΤΟΥ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ)???

    ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ... "ΑΒΟΛΟ" ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΑΠ' ΑΥΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΝΑΤΕ ΜΑΖΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ, ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ!!!

    ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΠΡΟΔΩΤΙΚΑ ΔΕΞΙΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ...

    ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ, ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΑΣ, ΤΡΑΒΕΛΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!

    Υ.Γ. ΝΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΘΟΥΝ ΤΩΡΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ "ΧΟΝΤΡΟ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ" ΟΙ ΓΑΡΔΟΥΜΠΕΣ, ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ, ΤΑ ΚΟΚΟΡΕΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΕΛΕΤΗΤΑ (ΑΑΑ...ΓΙ'ΑΥΤΑ ΤΡΕΛΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ!!), ΩΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ
    ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ !!!

    Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΛΛΗΝΑ.
    Παιδιά όπου βλέπετε τέτοιους πάρτε τους ΜΕ ΤA ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ !
    Φοβερές φωτογραφίες από την σημερινή επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Άρτα.
    Βρέθηκε άνθρωπος να κρατάει στα....
    χέρια του την σημαία του ΠΑΣΟΚ!

    Κλικ στη δεύτερη φωτό για να...
    καταλάβετε περί τίνος πρόκειται...
    Μαλλον ο τρελος του χωριου θα ειναι που χαιρεται για ολα !

    ΞΥΛΟ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΣΤΗ ΛΟΥΛΟΥ..ΤΗΝ ΞΕΠΑΤΟΜΕΝΗ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΙΠΟΤΕ ΛΑγΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΞΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΖΑΒΟ
    ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΧΕΣΜΕΝΟ ΣΙΓΟΥΡΑ...

    ΕΝΑΣ ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΝΑΣ !!!!!!!!
    ΕΧΕΙ ΑΜΝΗΣΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 25 ΧΡΟΝΙΑ....
    ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΟΟΛΑ..

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ ΦΑΙΝΕΤΕ ΠΟΣΟ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΓΛΕΙΦΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΑΣ.
    - ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1Ο% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΡΕΡΗΜΕΝΟΙ-ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ..!

    Η ΟΞΥΔΕΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΕΠΑΞΙΑ ΤΗΝ
    ΟΞΥΔΕΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΚΛΟΟΥΝ...ΤΖΕΦΡΥ
    ή όπως έλεγε η γιαγιά μου
    ΒΡΗΚΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ
    ΚΑΙ ΑΓΑΛΙΑΣΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ....

    ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

    (ΜΗΝ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΤΕ....ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 30 Ιουλ 2011 11:27:00 π.μ.

    ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ....
    ....81-89 .....
    ....92-04 .....
    ....09-11 .....
    ΟΙ .... ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ....
    ΑΥΤΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ !!!!

    ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΛΟΚΑΥΤΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΠΙΚΥΡΩΝΟΥΝ ....
    ΟΧΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ !!!!!

    ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΡΕ ΞΕΚΩΛΙΑΡΗ,
    ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΟΛΟΥΣ ΧΑΜΙΝΙΑ, ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΜΟΥΤΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ....

    ΤΑ ΡΙΧΝΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ....

    ΟΥΤΕ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΑ ΖΗΤΗΣΕ, ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ....

    ΟΥΤΕ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΤΑ ΑΠΙΘΑΝΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ-ΚΑΤΕΒΑΤΑ-ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΔΕ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΠΟΤΕ !!!!!

    ΤΕΤΟΙΟΣ ΒΟΘΡΟΣ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΠΑΙΖΕΤΕ ΑΚΟΜΑ !!!!

    ΑΝΤΕ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΗ ΔΕΞΙΑ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΑΛΛΑ:

    "ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΠΟΤΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ, ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΛΑΠΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΕΠΙ ΚΑΤΟΧΗΣ"?

    ΓΙΑΤΙ Ο "ΕΘΝΑΡΧΗΣ" ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΡΕ, ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1950, ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟ ΑΝΤΕΝΑΟΥΕΡ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ, ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΕ "ΑΒΟΛΗ" ΘΕΣΗ...

    ΠΩΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ, ΑΦΟΥ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ, ΗΤΑΝ ΤΙΓΚΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ, ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ, ΧΙΤΕΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ, ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΎΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ (ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΑΥΤΩΝΩΝ, ΠΛΑΙΣΙΩΝΟΥΝ ΤΗ ΝΔ ΤΟΥ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ)???

    ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ... "ΑΒΟΛΟ" ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΑΠ' ΑΥΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΝΑΤΕ ΜΑΖΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ, ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ!!!

    ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΠΡΟΔΩΤΙΚΑ ΔΕΞΙΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ...

    ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ, ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΑΣ, ΤΡΑΒΕΛΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!

    Υ.Γ. ΝΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΘΟΥΝ ΤΩΡΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ "ΧΟΝΤΡΟ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ" ΟΙ ΓΑΡΔΟΥΜΠΕΣ, ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ, ΤΑ ΚΟΚΟΡΕΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΕΛΕΤΗΤΑ (ΑΑΑ...ΓΙ'ΑΥΤΑ ΤΡΕΛΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ!!), ΩΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΕΕ..αφού τα θέλει ο κώλος σου !

    Βρέθηκε Ο.. οπαδός του ΓΑΠ …στην Άρτα !!

    Το να ζεις σε γυάλινο πύργο και να σου περιγράφουν μία άλλη πραγματικότητα έχεις ίσως ένα λογικοφανές ελαφρυντικό, το να βλέπεις όμως με τα μάτια σου, περισσότερους ΜΑΤατζήδες από τους υποστηριχτές σου, είναι κάτι που πρέπει να σε προβληματίσει.
    Αυτό δεν ισχύει όπως φαίνεται για τον GAP ο οποίος πορεύεται σε άλλα μονοπάτια χωρίς λαϊκά ερείσματα και προγραμματικές δεσμεύσεις.

    Έχουμε συνειδητοποιήσει, νομίζω όλοι πια, ότι αυτή η “κυβερνητική κουστωδία” δρα ως μία παρέα, η οποία έχει αποξενωθεί από τους εντολείς της, οι οποίοι όπως φαίνεται και από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις εξαπατήθηκαν, όταν του εκχώρησαν την συνταγματική εξουσία για καλύτερες μέρες και αντί αυτών βλέπουν έναν αδίσταχτο κοινοβουλευτικό δικτάτορα να τους αδειάζει τις τσέπες, όσοι ακόμα έχουν περιεχόμενο μέσα σε αυτές, και να μας οδηγεί όλους μαζί μέσα από διλήμματα και απειλές από αβεβαιότητα σε αβεβαιότητα και από φόβο σε φόβο… και στο τέλος αντί να βλέπουμε φως στο τούνελ… υποψιαζόμαστε τα χειρότερα και ίσως να συμβεί και το απευκταίο της χρεοκοπίας.
    ...Για τέτοιες καταστάσεις μιλάμε !!
    ______________________________________
    Να πληρωσει το χρεος αυτος και οι εναπομειναντες ηλιθιοι !
    Όχι εμεις…
    ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ Η ΗΛΙΘΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ…
    ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ.
    Στη φωτογραφία η ύλη έρχεται σ’επαφή με την αντι-ύλη.
    Ήδη η μαύρη τρύπα που δημιουργήθηκε ρούφηξε το σύμπαν και εμείς τώρα ζούμε σε καθεστώς μη-πραγματικότητας.
    Την επομενη συγκεντρωση στην ΑΡΤΑ να τη κανει σε ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΘΑΛΑΜΟ..
    Τον βλέπω τον πειραγμένο αυτό τύπο να γίνεται υφυπουργός οσονούπω !
    Οι άλλοι μήπως καλύτεροι είναι ;
    Τουλάχιστον αυτός είναι και πιστός και ιδεολόγος....χιχιχιχιχιιιι..

    Πως φαίνονται οι δουλευταράδες,πάντα ο άρχοντας χωρίς σακάκι,ίδρωσε να μας σώσει ο μπαγάσας…..________________________________
    1. Ηθικός αυτουργός για τις 500 αυτοκτονίες Ελλήνων πολιτών το 2010 και τις 150 αυτοκτονίες το πρώτο τρίμηνο του 2011.
    + Δύο αυτοκτονίες την ημέρα.
    Έχει ξεκληριστεί μια μικρή πολίχνη σε δύο χρόνια από τους αυτοχειριασμούς Ελλήνων (άνδρες, μέσης ηλικίας 40-55, αλλά και νέοι άνεργοι stagiers, οικογενειάρχες, κατεστραμμένοι και άνεργοι)
    Αυτά τα νούμερα είναι αυτά που με τη βία μαθαίνουμε, διότι πολλές αυτοκτονίες ΔΕΝ δηλώνονται από τους συγγενείς, για τους γνωστούς λόγους της ταφής τους.

    2. Ηθικός αυτουργός και άμεσος δόλιος συνεργός στις δολοφονίες και ληστείες μετά βαρύτατου τραυματισμού ηλικιωμένων Ελλήνων-Ελληνίδων από τους ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ εισβολείς, για τους οποίους ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ να εισέρχονται ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ στη χώρα και να εποικίζουν και να καταστρέφουν τις γειτονιές της Αθήνας
    – ΜΕ ΤΟ ΦΡΙΚΤΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΕΨΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ- και από την άλλη να συλλαμβάνονται ΑΜΕΣΩΣ αν επιχειρήσουν να διαφύγουν προς την Ευρώπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ!!!

    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΛΗΣΕ!!!

    ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ, ΑΝΘΕΛΗΝΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΥΛΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!!!

    ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΗ ΔΕΞΙΑ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΑΛΛΑ:

    "ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΠΟΤΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ, ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΛΑΠΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΕΠΙ ΚΑΤΟΧΗΣ"?

    ΓΙΑΤΙ Ο "ΕΘΝΑΡΧΗΣ" ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΡΕ, ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1950, ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟ ΑΝΤΕΝΑΟΥΕΡ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ, ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΕ "ΑΒΟΛΗ" ΘΕΣΗ...

    ΠΩΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ, ΑΦΟΥ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ, ΗΤΑΝ ΤΙΓΚΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ, ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ, ΧΙΤΕΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ, ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΎΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ (ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΑΥΤΩΝΩΝ, ΠΛΑΙΣΙΩΝΟΥΝ ΤΗ ΝΔ ΤΟΥ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ)???

    ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ... "ΑΒΟΛΟ" ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΑΠ' ΑΥΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΝΑΤΕ ΜΑΖΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ, ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ!!!

    ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΠΡΟΔΩΤΙΚΑ ΔΕΞΙΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ...

    ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ, ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΑΣ, ΤΡΑΒΕΛΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!

    Υ.Γ. ΝΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΘΟΥΝ ΤΩΡΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ "ΧΟΝΤΡΟ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ" ΟΙ ΓΑΡΔΟΥΜΠΕΣ, ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ, ΤΑ ΚΟΚΟΡΕΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΕΛΕΤΗΤΑ (ΑΑΑ...ΓΙ'ΑΥΤΑ ΤΡΕΛΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ!!), ΩΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση