GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το γκάλοπ της VPRC...

16 σχόλια

  1. Απορώ πού βρέθηκε αυτό το 25,5% που θα ψηφίσει ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλα παραμυθια φουρναρη γεμισαμε δημοσκοπησεις της πλακας θα κανω και εγω γκαλοπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απορώ πού βρέθηκε αυτό το 25,5% που θα ψηφίσει ΠΑΣΟΚ

    15 Ιουλ 2011 12:27:00 π.μ.

    Και εγώ το ίδιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ επίσης απορώ για το 29,5, που δηλώνει, ότι θα ψηφίσει την παράταξη, που μας οδήγησε στην καταστροφή και τον δημαγωγό, λαϊκιστή αρχηγό της - Σαχλαμαρά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά κάνετε και απορείτε που τα βρήκαν αυτά τα ποσοστά τα αρχιλαμόγια οι δημοσκόποι,μα φυσικά με αναγωγές και όχι μόνο αλλά και με άλλα μαγειρέματα που βολεύουν αυτόν-αυτούς που έδωσαν την παραγγελία της δημοσκόπησης.Κλείστε ταυτιά σας και τα μάτια σας είναι όλα ψέμματα και σκοπό έχουν την χειραγώγηση της κοινής γνώμης.Αυτοί που πήγαν έστω και μια φορά στις πλατείες και είναι μεγάλο ποσοστό, αυτοί έχουν κατέβει απο το τρένο του δικομματισμού και ψάχνουν τον πολιτικό χώρο που τους εκπροσωπει και ο οποίος χώρος δεν υπάρχει ακόμη,αλλά σύντομα θά υπάρξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ επίσης απορώ για το 29,5, που δηλώνει, ότι θα ψηφίσει την παράταξη, που μας οδήγησε στην καταστροφή και τον δημαγωγό, λαϊκιστή αρχηγό της - Σαχλαμαρά!!!!

    15 Ιουλ 2011 8:33:00 π.μ.

    To μή χείρων βέλτιστο
    Στην καταστροφή μας οδήγησε το καθυστερημένο σου με τους Τιτανικούς και τα σπρέντες που τα έφτασε στα ύψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ..ΟΝΕΙΡΟ ΒΛΕΠΩ..ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ..ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΩ..ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΔΙΑΛΥΣΑΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ 10000000 ΕΛΛΗΝΩΝ..ΠΡΟΔΩΤΙΚΟ-ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟ ΔΟΣΙΛΟΓΟ ΠΑΣΟΚ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗ ΝΔ..ΣΑΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΣΑΣ ..ΟΥΤΕ ΣΤΟΥ ΒΟΔΙΟΥ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μ ΑΡΕΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
    ΜΕΤΑΞΥ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ.
    ΛΕΩ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ:
    ΤΙ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ,
    ΦΙΔΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙ
    Ή ΓΑΪΔΑΡΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΗΔΗΞΕΙ?
    ΟΙ ΕΡΩΤΩΜΕΝΟΙ ΔΕ, ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΑΪΔΑΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΤΟ ΦΙΔΙ.
    ΕΠΙΣΗΣ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΓ/ΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ:
    ΔΕ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΥ ΑΠΟΡΗΜΕΝΟΥΣ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ 29.5 ΣΤΗΝ ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΤΗΛΗ. ΒΡΕ ΕΙΣΤΕ ΣΥΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ?? ΚΑΙ ΑΝ ΤΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΤΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ Ή ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΟΛΑ ΣΤΟ ΛΟΥΚΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΛΑΛΛΙΚΑΡΙΑ ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΝ... ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ?? ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΒΑΛΑΝ. ΑΣΕ ΜΑΓΚΑ ΤΑ ΜΑΘΑΝΜΕ ΤΑ ΚΟΛΠΑΚΙΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μάλλον οι δημοσκόποι έχουν κρυφές επιθυμίες, δεν θέλω να πιστεύω ότι ύστερα από ότι έχει συμβεί σώφρων Έλληνας θα ψηφίσει ΠΑΣΟΚ ΝΔ και τους παρατρεχάμενους γύρω από αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΚΤ: Στο 161% του ΑΕΠ το ελληνικό χρέος το 2012
    -172% είπε χθες ο Τόμσεν!!! Το 2020 θα φτάσουμε σε επίπεδα 2009 αν εφαρμοστεί όλο το Μεσοπρόθεσμο!!

    Ο λόγος του ελληνικού δημοσίου χρέους προς το ΑΕΠ της χώρας θα κορυφωθεί στο επίπεδο του 161% το 2012, για να αποκλιμακωθεί στη συνέχεια, υπό τον όρο ότι η Ελλάδα θα προωθήσει αποτελεσματικά το πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής, σύμφωνα με προβλέψεις της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ), που μετέδωσε σήμερα το Γαλλικό Πρακτορείο.

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΚΙΩΡΓΚΟ..

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΟΥΣΑΜΕ
    ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ...
    ΓΙΩΡΓΑΚΗ-ΑΝΔΡΙΚΟ-ΝΙΚΟΛΑΚΗ-ΑΝΤΑ ΜΑΡΓΚΑΡΕΤ ΚΑΙ ΤΕΚΝΑ..

    "ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ ".....ΑΛΗΤΕΣΣΣΣΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χαίρομαι γιατί όλοι εσείς που κάνετε τα παραπάνω σχόλια δεν μασάτε και μπράβο σας δεν έχει σημασία πού δεν γνωριζόμαστε έχουμε όμως την ίδια άποψη για όλους αυτούς τους μαυρογιαλούρους.
    ΄Όσο η ανεργία αυξάνει καθημερινά γιατί η χιτλερική Γερμανία και οι συν αυτή κανένα κομμάτι απ τα κέρδη τους δεν επενδύουν στις χώρες του Νότου αλλά επενδύουν στην Κίνα-Τουρκία-Ινδία και όπου αλλού υπάρχουν εξαθλιωμένοι άνθρωποι το πρόβλημα θα παραμένει,όλα τα άλλα είναι παπατζιλίκια και παπαριές δεν έχουν καμμίαι πρόθεση να επενδύσουν εκτός αν γίνουμε ανταγωνιστικοί όσο οι Κινέζοι-Τούρκοι και άλλοι εξαθλιωμένοι λαοί κάτι στο οποίο στοχεύουν κατοχική κυβέρνηση ΜΠΑΤΣΟΚ Ν.Δ ΛΑΟΣ και Θοδώρα.Ο μόνος δρόμος είναι να δημιουργηθεί ένα μεγάλο λα'ι'κό μέτωπο που θαφήσειο στην άκρη τις κομματικες ταυτότητες και θα πορευτεί ενωμένο για να διώξει τη χώρα το 4ο ΡΑ'Ι'Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Xοντρό κράξιμο σε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στην Καλαμάτα.

    Πολύς κόσμος έξω από το Φεστιβάλ Καλαμάτας στρίμωξε ΠΑΣΟΚους βουλευτές και τους φώναζαν
    “Ολη η Ελλάδα θα γίνει Κερατέα”,
    “Η χούντα δεν τελείωσε το 73″, κ.λ.π.

    και ..Ο Χρισοχοίδης είπε στο ΜΕΓΚΑ φυσικά, ότι βρήκε 14 δις για να συνεχιστούν τα μεγάλα δημόσια έργα!

    Είδανε τις 6 μονάδες διαφορά της Ν.Δ. και άρχισαν πάλι τα ΜΕΓΑΛΑ ΨΕΜΑΤΑ.
    Τόσο ξετσίποτοι είναι πλέον που δεν σέβονται τίποτα ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.

    - θα πέσει τέτοιο ξύλο, που δεν το έχετε ξαναδεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 20% οι πράσινοι και καμιά μονάδα παραπάνω οι γαλάζιοι.
    Σιγά μην πάει ο κόσμος από τη Σκύλλα στη Χάρυβδη.
    Πέθαναν τα κόλπα του δικομματισμού και θα το διαπιστώσετε πολύ σύντομα.Τελειώσανε οι κύριοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σε όλα τα ιντερνετικά γκάλοπ βγαίνει πρώτο το ΚΚΕ με ποσοστά από 21-25%. Τουλάχιστον είναι ένα κόμμα που δεν είπε ποτέ ψέμματα χωρίς να σκεφτεί αν αυτά που έλεγε άρεσαν ή όχι. Και πολλές φορές είναι αλήθεια ότι πολλοί δεν το ψήφισαν γιατί πίστευαν ότι καταστροφολογεί. Τελικά αποδείχτηκε ότι ήξερε πολύ καλά τι έλεγε τόσα χρόνια και ηλίθιοι είμασταν όλοι οι υπόλοιποι που πιστεύαμε ότι επειδή επιβιώναμε με δανεικά, δεν έτρεχε και τίποτα που οι άλλοι έπαιρναν τις μίζες τους με το χρηματηστήριο, τον Πάχτα, τα Βατοπαίδια, τη Siemens, τα εξοπλιστικά και τόσα άλλα που δεν μάθαμε ποτέ!

    Α.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση