GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πριν από 10 ημέρες έστειλε την πρώτη επιστολή ο Παμπούκης...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μου , η αντίστροφη μέτρηση για την παραίτηση του αναπληρωτή υπουργού Ανάπτυξη...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μου, η αντίστροφη μέτρηση για την παραίτηση του αναπληρωτή υπουργού Ανάπτυξης Χάρη Παμπούκη άρχισε περιν από ένα δεκαήμερο. Τ'ότε έστειλε την πρώτη επιστολή στον Γ. Παπανδρέου στην οποία του έκανε γνωστή την πρόθεσή του να παραιτηθεί αν δεν συσταθεί αυτόνομο υπουργείο Ναυτιλίας.
Ακολούθησε χθες η...
συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, στην οποία δεν παρέστη ο κ. Παμπούκης, και σήμερα έστειλε την δεύτερη και οριστική επιστολή παραίτησης.

3 σχόλια

  1. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ. ΗΘΕΛΕ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειπαμε μαλακες ειναι πολλοι στο Πασοκ, αλλο τόοοοοοοοσο λιγοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παει και ο κυριος fast track
    Ενα ένα τα όνειρα των παιδιών της γεννιάς του πολυτεχνείου -της πιο κονομημένεης- σβήνει.
    Αφου γεμισε την ελλάδα από επενδύσεις ταχύτατες, παρακάπτοντας το χρονοβόρο ελληνικό δημόσιο γραφειοκρατικό σύστημα που έχτισαν οι σοσιαληστές στην ελλάδα, δηλαδή το κόμμα του, ο άνθρωπος πάει σπίτι του με τους παχουλούς μισθούς που η κρατική νταβαντζίδικη φορολογική πολιτική (πως αλλιώς να το πω αφού το σοσιαλιστικό κράτος μας κλέβει κατά 23%, δηλαδή αυξάνει τις τιμές προιόντων επιβίωσης κατά το 1/4 ?) του εξασφάλισε τα τελευταία 2 χρόνια.
    Καλά ο εν λόγω κύριος πέτυχε ή απέτυχε και ας πούμε πως εαν ήταν εκλεγμένος για την επιλογή του έφταιγε ο ελληνικός λαός τώρα όμως που ήταν ένα απλό κομματόσκυλο της παρέας παπανδρέου καλοδιορισμένο με παχουλό μισθό που καμία ιδιωτική εταιρεία δεν θα του έδινε και αφού ούτε μια επένδυση δεν κατάφερε να φέρει δηλαδή απέτυχε πλήρως δεν θα πρέπει να μας επιστρέψει και τους μισθούς του η να μας καταβάλλει αποζημίωση για την αποτυχία του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση