GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χυτήρης: «Επιβεβλημένη από το Σύνταγμα η ΕΤ1»...

Aπό το http://tvxs.gr/ Σοβαρές ενστάσεις προβάλλει ο τέως αρμόδιος υπουργός για θέματα ΜΜΕ Τηλέμαχος Χυτήρης μπροστά στους σχεδιασμούς του ...

Aπό το http://tvxs.gr/
Σοβαρές ενστάσεις προβάλλει ο τέως αρμόδιος υπουργός για θέματα ΜΜΕ Τηλέμαχος Χυτήρης μπροστά στους σχεδιασμούς του υπουργού Επικρατείας Ηλία Μόσιαλου για την κρατική τηλεόραση.
Με συνέντευξη στο tvxs.gr, εξηγεί τους λόγους για τους οποίους θεωρεί απαραίτητη τη λειτουργία της ΕΤ1, διευκρινίζει πως δεν τάσσεται γενικώς κατά της αναδιάρθρωσης των κρατικών σταθμών και δηλώνει προσβεβλημένος από την εξαγγελία Μόσιαλου περί «αποκομματικοποίησης» της ΕΡΤ.
Πού έγκεινται οι ενστάσεις σας αναφορικά με τις εισηγήσεις του κ. Μόσιαλου για την κρατική τηλεόραση;
Η κύρια ένσταση από την πλευρά μου αφορά την προωθούμενη παύση λειτουργίας της ΕΤ1. Θεωρώ ότι το συγκεκριμένο κανάλι δεν πρέπει να καταργηθεί, αλλά να βελτιωθεί στη βάση ενός πολιτιστικού προγράμματος -έχει γίνει σχετική προεργασία την περίοδο κατά την οποία...
 ήμουν προσωπικά υπεύθυνος.
Ειδικότερα, κατόπιν σχετικών συμφωνιών οι οποίες είχαν συναφθεί για την ανάδειξη του καναλιού ως του βασικού πολιτιστικού, η ΕΤ1:
Πρώτον, θα παρουσίαζε θεατρικές παραστάσεις θιάσων τις οποίες θα μαγνητοσκοπούσε.
Δεύτερον, θα μετέδιδε επιλεγμένες βραδιές μουσικής σε συνεργασία με το Μέγαρο Μουσικής.
Τρίτον, θα προέβαλλε παραστάσεις σε συνεργασία με τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ωνάσειου.
Παράλληλα, είχε σχεδιαστεί για την ΕΤ1 να είναι το κανάλι το οποίο θα προβάλλει αθλητικά γεγονότα για τα οποία δεν δείχνουν ενδιαφέρον άλλοι -ιδιωτικοί-τηλεοπτικοί σταθμοί (είναι χαρακτηριστικό το παράδειγμα του πόλο, στο οποίο οι Ελληνίδες αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες κόσμου). Επιπλέον βασικός τομέας του προγράμματος της ΕΤ1 είναι τα ντοκιμαντέρ.
Θεωρώ δε ότι η λειτουργία της ΕΤ1 είναι απαραίτητη και επιβεβλημένη από το Σύνταγμα, με την έννοια ότι η δημόσια τηλεόραση πρέπει να παρουσιάζει στον Έλληνα πολίτη -ο οποίος την πληρώνει με το ανταποδοτικό τέλος- όλες τις πτυχές του ελληνικού κοινωνικού γίγνεσθαι. Πρέπει να αποτελεί το κανάλι της ενημέρωσης, του πολιτισμού, του αθλητισμού και της παιδείας.
Εξάλλου, αφού περιορίσαμε τις σπατάλες, έχουμε καταφέρει θετικό πρόσημο στα οικονομικά της τηλεόρασης η οποία παρουσιάζει πλεόνασμα, σε αντίθεση με ό,τι συνέβαινε στο παρελθόν.
Επιπροσθέτως, κατά τη γνώμη μου, δεν μπορείς να καταργείς ένα πολιτιστικό κανάλι σε περίοδο κρίσης, κατά τη διάρκεια της οποίας οι ιδιωτικοί σταθμοί, ως εμπορικοί, αναγκάζονται να προβάλλουν φτηνά προγράμματα (τουρκικά, ινδικά κλπ). Επομένως, την ελληνική κουλτούρα δεν μπορεί παρά να την παρέχει η δημόσια ελληνική τηλεόραση. Σε όλα αυτά συνίσταται η δική μου ένσταση και είμαι απόλυτος.

Τάσσεστε γενικώς κατά του περιορισμού των κρατικών σταθμών; Θεωρείτε ότι χρειάζονται όλοι οι υφιστάμενοι;
Όχι. Από εκεί και πέρα, οφείλει να γίνει ένας εξορθολογισμός όσον αφορά στο δημόσιο ραδιόφωνο το οποίο διαθέτει 20 σταθμούς σε όλη την Ελλάδα. Αυτοί μπορούν επιλεγμένα να περιοριστούν ή να συμπτυχθούν. Βεβαίως, πρέπει να υπάρχει το δεύτερο πρόγραμμα, το τρίτο πρόγραμμα, ο Κόσμος ή το ράδιο Σπορ. Αλλά μπορούν διάφοροι άλλοι σταθμοί, οι οποίοι μεταδίδονται σε βραχέα κ.ο.κ., να συμπτυχθούν στους υπόλοιπους.

Ο υπουργός Επικρατείας κάνει λόγο για επιχειρούμενη «αποκομματικοποίηση» της ΕΡΤ. Πώς προσεγγίζετε τη συγκεκριμένη αναφορά;
Πρέπει να σας πω σε αυτό το σημείο ό,τι είπα και στον ίδιο: πως ήταν λίγο προσβλητικό από μέρους του. Διότι κανείς από εμάς δεν κομματικοποίησε την ΕΡΤ. Δεν υπάρχει ούτε μία αντίστοιχη ενέργεια. Αν αναφέρεται στο 1980, αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Αλλά τα τελευταία χρόνια, κατά την περίοδο της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, δεν διαπράχθηκε κανένα είδος κομματικοποίησης της κρατικής τηλεόρασης ούτε από τον Παύλο Γερουλάνο ούτε από εμένα που τον διαδέχτηκα. Καταρχήν, όπως γνωρίζετε, τόσο ο κ. Γ. Γαμπρίτσιος όσο και ο κ. Λ.Ταγματάρχης, ανήλθαν στις θέσεις τους μέσα από τη διαδικασία του opengov.gr.
Είναι άλλη ιστορία όσα γίνονταν στο παρελθόν και τα καταγγείλαμε και εμείς, επί ΝΔ και Ρουσόπουλου -μάλιστα θεωρούμε ότι ένας παθών είναι και ο Στέλιος Κούλογλου, μία περίπτωση για την οποία είχαμε εκδώσει και σχετική ανακοίνωση. Ωστόσο, κατά την περίοδο αυτής της διακυβέρνησης δεν έχει σημειωθεί το παραμικρό ανάλογο κρούσμα. Προσωπικά, δεν αισθάνομαι ότι έχω προβεί σε κάποια ενέργεια κομματικοποίησης, η οποία βρίσκεται τελείως έξω από τις αντιλήψεις μου. Επομένως, νομίζω ότι η συγκεκριμένη αναφορά έγινε ελαφρά τη καρδία και κακώς.

17 σχόλια

  1. ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΤ1 ΣΑΣ !!!

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΡΕ ΓΑΜΙΟΛΕΣ
    ΠΟΥ ΘΑΛΑΣΣΟΠΝΗΓΗΚΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΔΟΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΡΕ ΓΑΜΙΟΛΕΣ ΜΑΣ ΚΟΒΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ !!!!

    ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΑΣΟΚΟΣ !!!!

    ΑΜ ΔΕ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΧΥΤΗΡΗ:
    ΣΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΡΤ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΚΑΛΑ Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ-ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ "ΑΡΧΙΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΡΑΔΕΣ" ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ "ΤΗΛΕΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΗΔΕΣ" ΚΑΙ "ΖΟΥΓΚΛΕΣ". ΤΥΧΑΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕ ΤΑ "ΘΗΡΙΑ"; ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΡΙΟΝΙΣΑΝ ΤΟ ΚΛΑΔΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΝ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥΣ; ΑΣ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ "ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ" ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΙ ΑΣ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ "ΠΑΙΧΝΙΔΙ" ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΤΗΜΕΝΟ.

    ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ΧΥΤΗΡΗ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΠΑΧΙΑ ΛΟΓΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. KANENA PROBLHMA. TA KOPROSKYLA OMWS POY 3YNONTAI EKEI MESA NA TA PLHRWNEIS ESY KA8E MHNA. NOYMERO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΙΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΣΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΛΕΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥΣ; ΚΟΓΚΟΛΕΖΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΣΕ ΠΗΔΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ποιος ξέρει ποσα ρουσφέτια έχει κάνει, πόσους γλειψιματίες έχει βολέψει στην ΕΡΤ και ανησυχεί για το μέλλον τους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μια «μικρή επαρχιακή πόλη» 7.500 κατοίκων, που θα μπορούσε ενδεχομένως να εκλέξει και δήμαρχο, συνιστούν τα μέλη της κοινότητας των κρατικοδίαιτων media στην Ελλάδα (δημοσιογράφοι, τεχνικοί και διοικητικό προσωπικό). Για τη συντήρηση της μικρής αυτής ιδιότυπης, «πολιτείας» κράτος και πολίτες συνεισφέρουν με τουλάχιστον 320 εκατ. ευρώ τον χρόνο τόσο με κρατικές επιχορηγήσεις από τον προϋπολογισμό όσο και με το ανταποδοτικό τέλος που καταβάλλουν (300 εκατ. ευρώ) οι καταναλωτές μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ αποκλειστικά υπέρ της ΕΡΤ.

    Κρατικοδίαιτα
    Ως γνωστόν υπό τον έλεγχο του κράτους βρίσκεται η ΕΡΤ ήτοι
    3 πανελλαδικά κανάλια (ΕΤ1, ΝΕΤ, ΕΡΤ3
    3 ψηφιακά (Prisma+, Sport +, Cine + και Info + από τη συχνότητα του Sport +
    5 πανελλαδικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί (ΕΡΑ1, ΕΡΑ2, Τρίτο, ΕΡΑ Σπορ, Ράδιο Φιλία, Cosmos)
    19 περιφερειακοί ραδιοφωνικοί σταθμοί
    1 περιοδικό (Ραδιοτηλεόραση)

    Ορχήστρα ΕΡΤ
    Επίσης υπό τον έλεγχο του κράτους βρίσκονται υπό τη στενή έννοια το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων (απασχολεί 150 περίπου δημοσιογράφους), το Ινστιτούτο Οπτικοακουστικών Μέσων, η Γ.Γ. Επικοινωνίας (απασχολεί 60 δημοσιογράφους), το Εθνικό Οπτικοακουστικό Αρχείο, το Κανάλι, ο ραδιοφωνικός σταθμός και το site της Βουλής (συνολικά 85 δημοσιογράφοι), το Εθνικό Οπτικοακουστικό Αρχείο και το Αγροτικό Κανάλι (49 δημοσιογράφοι). Ακόμη άγνωστος αριθμός απασχολείται σε γραφεία Τύπου του δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου Τομέα.

    Επιχορηγήσεις
    Η αλήθεια είναι ότι η τρέχουσα κυβέρνηση επιχείρησε να μειώσει κατά περίπου 130% την απευθείας κρατική επιχορήγηση στα κρατικά Μέσα. Όμως αυτό δεν είναι παρά μια «σταγόνα» στον ?ωκεανό των καθηκόντων των αρμόδιων υπουργών για τη «θεραπεία» των κρατικών Μέσων από εγγενείς παθήσεις, αδυναμίες και στρεβλώσεις που έχουν προκαλέσει οι παράνομες προσλήψεις, τα ρουσφέτια και η κακοδιαχείριση της ΝΔ. Είναι χαρακτηριστικό ότι στον νέο Προϋπολογισμό το κονδύλι ενίσχυσης για την ΕΡΤ αγγίζει τα 2 εκατ. ευρώ (έναντι 5,5 εκατ. ευρώ το 2009). Το ΑΠΕ, από 15,1 εκατ. ευρώ το 2009, θα ενισχυθεί φέτος με 11 εκατ. ευρώ, το Εθνικό Οπτικοακουστικό Αρχείο από 3,2 εκατ. ευρώ πέρυσι θα λάβει 3 εκατ. ευρώ το 2010 ενώ η Γ.Γ. Επικοινωνίας από 2,7 εκατ. ευρώ θα απορροφήσει μόλις 531.000 ευρώ. Και αυτό μόνο αν δεν καταργηθεί και δεν διοχετευθούν σε άλλες υπηρεσίες οι δημοσιογράφοι που απασχολεί.

    Η ΕΡT
    Υποδοχή ρουσφετιών-αποθήκη προγράμματος
    Τρία είναι τα μείζονα προβλήματα στη λειτουργία της ΕΡΤ: η ανυπαρξία στρατηγικής στον τομέα της τηλεοπτικής παραγωγής και ψυχαγωγίας, το υψηλό κόστος εργασίας και η διαχείριση της τεχνολογικής υποδομής.
    Έτσι, η ΕΡΤ, ακολουθώντας τα τελευταία χρόνια το μοντέλο της εμπορικής τηλεόρασης, σκορπά εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ σε αθλητικά δικαιώματα (Μόνο η ΠΑΕ Ολυμπιακός στοιχίζει 7 εκατ. ευρώ τον χρόνο) και συμφωνίες με ξένα στούντιο, όπως της Disney, ενώ, δεν διαθέτει ούτε μια ελληνική σειρά και ντοκιμαντέρ αλλά και σοβαρό παιδικό πρόγραμμα.
    Το κόστος προγράμματος υπολογίζεται στα 100 και πλέον εκατ. ευρώ ενώ τα έξοδα μισθοδοσίας αφορούν στο 54,21% των δαπανών της ΕΡΤ. Η τακτική μισθοδοσία, αγγίζει τα 154 εκατ. ευρώ και αποτελεί το 41,85% των εξόδων. Σε αυτήν δεν περιλαμβάνεται το κόστος των συμβασιούχων, το οποίο ανέρχεται στα 31,6 εκατ. Η ενημέρωση απορροφά 32 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων τα 13 εκατ. οδεύουν σε συμβάσεις έργου.

    ΣΟΝΙΑ ΧΑΪΜΑΝΤΑ
    imerisia.gr 30.1.2010

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΦΟΥ ΒΟΛΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΛΕΩ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τι γίνεται ρε παιδιά ?

    Το μαγικό Τσόλη Νο4 Βουλευτής Επικρατείας του Πασοκ..

    Συμπλήρωσε 2 εκατομμυρια ευρω
    και απο την ΕΡΤ
    για μαγικά ταξίδια στους παραδείσους του κόσμου ?
    __________________________________
    Το επιβάλει το Σύνταγμα της Χουντας
    Πασοκ να γίνει ΚΡΟΙΣΟΣ το Τσόλη ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΤΗΝ ΕΤ 1
    ΕΧΕΙΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΛΗΤΟΥΣ ΣΟΥ ΡΕ ΧΥΤΗΡΩ; [ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Wikileaks: H Τρέμη ή η Σπυράκη είπε στην πρεσβεία ότ μόνο μια φορά επέκριναν μέτοχο του MEGA ;

    Σύμφωνα με έγγραφο της Αμερικάνικης Πρεσβείας, που αποκάλυψε η Wikileaks έμπειρη γυναίκα δημοσιογράφος του MEGA μιλάει με την πρεσβεία και τους είπε ότι μόνο μια φορά επέκριναν κάποιο από τ' αφεντικά τους.

    Στο ίδιο έγγραφο, που αφορά τα ΜΜΕ στην Ελλάδα, οι αμερικάνοι αποκαλύπτουν πως πληρώνουν σχολές δημοσιογραφίας ώστε οι νέοι δημοσιογράφοι που θα βγούνε στο κουρμπέτι να μην είναι επικριτικοί με τις ΗΠΑ.

    Τέλος λένε ότι έλληνες δημοσιογράφοι λαδώνονταν απ' τον "Αθήνα2004" για να γράψουν εγκωμιαστικά άρθρα υπέρ τους:

    VZCZCXRO7394
    RR RUEHAST
    DE RUEHTH #1805/01 1940650
    ZNR UUUUU ZZH
    R 130650Z JUL 06
    FM AMEMBASSY ATHENS
    TO RUEHC/SECSTATE WASHDC 6103
    INFO RUEHIK/AMCONSUL THESSALONIKI 0470
    RUEHZL/EUROPEAN POLITICAL COLLECTIVE UNCLAS SECTION 01 OF 03 ATHENS 001805

    SIPDIS

    SENSITIVE
    SIPDIS

    STATE FOR EUR/SE JPARENTE; EUR/PPD CTEAL

    E.O. 12958: N/A
    TAGS: KPAO KMDR PREL OIIP OPRC GR
    SUBJECT: HOW TO READ THE GREEK PRESS: A GUIDE FOR THE UNINITIATED

    ATHENS 00001805 001.3 OF 003

    ENTIRE TEXT IS SENSITIVE BUT UNCLASSIFIED - PLEASE HANDLE
    ACCORDINGLY

    One long-time Mega Channel reporter says she only
    recalls one instance where any of Mega's five
    owners was criticized on that station. It's also acceptable for
    journalists to take gifts or even money from those on whom they
    report. The 2004 Olympics organizing committee was notorious for
    paying journalists for favorable stories...

    Government contacts and journalists themselves have commented to us
    that the visit (της Κοντολίζα Ράις στις 25.04.2006) went far better than the media let on...

    We have succeeded in placing interviews, locally produced op-eds, and IIP
    products on key foreign policy concerns, and we are attempting to
    counter factual errors and omissions with telephone calls, letters
    to the editor, and regular meetings with journalists, editors, and
    publishers. We are also putting more resources into our dealings
    with media schools and students, hoping that the next generation of
    journalists may be freer of the prejudices that have characterized
    the current and previous generations.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ενα ακομα φαντασμα του βρωμικου παρελθοντος.
    Γιατι του δυνουμε σημασια, γιατι πρεπει να μιλαει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σαχλαμάρες λέτε. Το ΣπορΠλας το εξαφάνισε η κυβέρνηση γιατί ο Αλαφούζος ανέλαβε την παραγωγή όλων των προγραμμάτων του ΚονεξΤιΒι-ΟΤΕ. Για να ζήσει αυτό και να κονομήσει ο μονοπίθμενος καπετάνιος έθαψαν το ΣπορΠλας της ΕΡΤ. Δίκαιο έχει ο φίλος για τον Ζούγκλα. Αυτός έβγαινε και φώναζε κάθε τόσο για τα λαμόγια της ΕΡΤ. Μόλις λαδόθηκε το εντεράκι σταμάτησε. Στην ΡΑΙ 3 παίζουν μόνο αθλητικά, αλλα όχι επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Όμως έχει δικαίωμα να κάνει εκπομπή μετά τα ματς, γιατί ο αθλητισμός ανήκει σε όλους και όχι σε όσους έχουν αύρα Φαλήρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. MALLON EXEI BOLEPSEI POLLA KWLOPAIDIA PASOKOSKYLA EKEI MESA O KYRIOS... KAI KOBETAI... TWRA. H ELLADA EINAI STHN AKRH TOY GKREMOY EDW KAI KAIRO KAI EMEIS ASXOLOYMASTE ME TO AN 8A DIW3OYME APO TIS PLATES... MAS KAPOIES XILIADES DHMOSIOYPALLHLOYS BYSMATIES... EINAI DYNATON TO 1/5 PERIPOY TOY AEP NA PHGAINEI GIA MIS8OYS? EIMASTE SOBAROI? SO DROMO... KAI STA ARXIDIA MAS TI 8A KANOYN. NA PANE NA DOYLEPSOYN TA PASOKAKIA KAI TA NOYDAKIA POY TRWNE APO TOYS FOROYS MAS XWRIS NA KANOYN KAI NA PARAGOYN TIPOTE. NA APOLY8OYN KAI NA TELEIWNEI AYTH H PIKRH ISTORIA. REMALIA THS ERT, KWLOEPOPIA KAI ARKETOI ALLOI KARABANADES, SYMBASIOYXOI POY XW8HKAN... ME BYSMA.., SYNOROMPASKINES KAI EIDIKOI FROYROI (EIDIKOI STH LOYFA), WROMIS8IOI ALHTES KAI ANAPLHRWTADES POY KA8ARIZOYN... 800 EURO ME MERIKES WRES ANEMELIAS KAI POLLOI ALLOI XAFIEDOROYFIANOPASOKONOYDOYLHES... BYSMATIES... PREPEI NA PAROYN... PODI...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σάββατο, 27 Αυγούστου 2011
    Χυτήρης: «Επιβεβλημένη από το Σύνταγμα η ΕΤ1»...

    Έχουμε Σύνταγμα;;; Το είχα ξεχάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καταργηστε την βρε την ετ1...
    Εχουμε τοσα τηλεσκουπιδια για να βολευονται οι χριστιανοδεξιοι σκυλαδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ειστε όλοι πράκτορες του Αλαφούζου. Μόνον εκείνος γράφει με Λατινικούς χαρακτήρες, αφου ασχολείται με το τουϊτερ και τη νέα τεχνολογία. Χαιρετισμούς στον Ηλία. Όχι του 16ου, αλλά αυτόν πίσω από το Πάντειο. Τα ίδια λέει και εκείνος γιαν νακονομάει ο Α-Λαφ-ουζος και να τον βγάζει καθε μέρα στο γυαλί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ-ΜΕΓΑΛΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΤ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ; ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΑΣ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ "ΚΩΝΣΤΑΣ" ΣΤΟ ALTER ΣΥΝΤΟΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση