GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πιθανές εξελίξεις μέσα στο 2011...

Του Θωμα Ακρωτηριανάκη Στις 8 Αυγ.2011 Αμερικανος αναλυτης , ο Desmond Lachman, έγραψε :"H λυπητερη αλήθεια είναι ότι η Ελλάδα παντελω...

Του Θωμα Ακρωτηριανάκη
Στις 8 Αυγ.2011 Αμερικανος αναλυτης, ο Desmond Lachman, έγραψε :"H λυπητερη αλήθεια είναι ότι η Ελλάδα παντελως παραείναι πιθανο να  χρεωκοπήσει με το $450 δις κρατικο χρέος της πριν απο το τέλος του έτους [...] έχει εξαπολύσει ένα κύμα δημόσιας οργης στους δρόμους της Αθήνας,που παντελως παραείναι πιθανο να...
ρίξει την κυβέρνηση Παπανδρέου πριν απο το 2012....", δείτε το : http://www.american.com/archive/2011/august/obama2019s-european-economic-time-bomb
Ενδιαφέρουσα ,και αξίζει να γίνει γνωστη,αυτη η πιο πάνω "προφητεία" του ( και ας είναι αναλυτης στην υπηρεσία κύκλων του αμερικάνικου ιμπεριαλισμου).
Όσο για το αν θα εκπληρωθει,είναι κάτι που επαφίεται στον αναγνώστη.Προσωπικα πιστεύω ότι η χρεωκοπία της Ελλάδας και η πτώση της κυβέρνησης Παπανδρέου θα γίνουν πράγματι εντος του 2011, άντε το αργότερο - αργότερο μέχρι το Μάη μήνα.
Πάντως, αν ήταν κυβέρνηση της ΝΔ,η πτώση θα ήταν ταχύτερη,δεν θα άντεχε ούτε ένα χρόνο.

4 σχόλια

  1. ΑΜΕΣΑ ΚΑΝΑΤΑΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΕ ΠΕΝΙΧΡΕΣ ΣΥΝΡΤΑΞΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΣΚΙΣΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ,ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Μαης του 2011 πέρασε Θωμα!
    Καλά Χριστούγεννα.
    Όσο για το χρέος εμείς τα φάγαμε, άλλοι θα τα πληρώσουνε.
    Ας είναικαλά οι κινέζοι που δουλευουνε τζαμπα για μας και οι ιμπεριαλιστές -τα κορόιδα- που μας δανείζουνε.

    Θεωρώ παντελως πιθανό στο τέλος της ζωής μας να έχουμε φάει πιό πολλά από όσα έχουμε βγάλει.
    ΜΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ του ΠΑΣΟΚ,
    γκρεμίστε τον πρωθυπουργό των υποκλοπών.
    _________________________________
    Εάν υπάρχει κάτι από το ιστορικό ΠΑΣΟΚ, πρέπει άμεσα να κάνει το ιστορικό του χρέος και να γκρεμίσει αυτή την κουστωδία που καπηλεύεται το όνειρο εκατομυρίων Ελλήνων που πίστεψαν την διακήρυξη αρχών της 3ης Σεπτεμβρίου.

    Μετά και την τελευταία αποκάλυψη για τους φυσικούς αυτουργούς των υποκλοπών, είναι αυταπόδεικτο ότι κάθε στιγμή που περνά με την κάστα του κυρίου Γιώργου Παπανδρέου στα ηνία της χώρας, τα αποτελέσματα είναι ολέθρια και εάν μείνουν λίγο παραπάνω, ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΑ.

    Η καπηλεία του λεγόμενου “ιστορικού ΠΑΣΟΚ” με όλα τα λάθη εως και εγκλήματα του, έχει επιφέρει τις δύο εφιαλτικοτερες διακυβερνήσεις που γνώρισε το Ελληνικό κράτος. Ο “εκσυγχρονισμός” του Σημίτη και η “νέα διακυβέρνηση” του (κατ’ όνομα) Παπανδρέου αποτελούν τις μαζικότερες πολιτικές απάτες. Τα μεθοδικότερα πολιτικά εγκλήματα εις βάρος της κοινωνίας.

    Και τα δύο αυτά καθεστώτα, απευθύνθηκαν στα κατώτερα ένστικτα του ανθρώπου, όπως ακριβώς ο φασισμός. Από την πορνοβοσκή του Κωστόπουλου και τον κοινωνικό αυτισμό του χρηματιστηρίου, φτάσαμε στο ¨λεφτά υπάρχουν” για να εκποιηθεί και η τελευταία ικμάδα Ελευθερίας.

    Μην τρέφετε αυταπάτες. Αυτή η κουστωδία των γκρίζων ανθρώπων που περιβάλλουν τον πρωθυπουργό δεν έχουν ουδεμία σχέση με το ιστορικό ΠΑΣΟΚ ή τους παραδοσιακούς ψηφοφόρους του. Ξεφύτρωσαν από το πουθενά, ως αποστειρωμένα υβρίδια χωρίς κανέναν δεσμό με την πατρίδα.

    Διότι όπως και να το κάνουμε, ο ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ, δεν παύει να είναι Έλληνας. Θα τσακωθούμε, θα βριστούμε αλλά το βράδυ θα πιούμε ένα κρασί και τα παιδιά μας θα παίξουν παρέα στην αυλή. Γιατί διάολε, αυτά τα παιδιά είναι το Έθνος. Το Έθνος που υπάρχει για χιλιάδες χρόνια και πρέπει να ζήσει άλλα τόσα.

    Εμ πως θα ζήσει ρε ΠΑΣΟΚε εάν δώσεις υδρογονάνθρακες, Θράκες, γειτονιές στους ισλαμοφασίστες, ρεύμα και επικοινωνίες στους Ναζί; Τι θα μείνει για τα παιδιά σου; Όσο βολεμένος και αν είσαι, δεν μπορείς να γίνεις συνεργός σε αυτό το Εθνικό έγκλημα.

    Τι σχέση έχεις ιστορικέ βουλευτή του ΠΑΣΟΚ με Δρούτσες, Πεταλωτήδες και Λαμπρινίδηδες; Αφήστε λοιπόν τις φοβίες και το εφήμερο βόλεμα και επισπεύστε τις εξελίξεις γκρεμίζοντας τον ΓΑΠ και την σκοτεινή του συντροφιά. Μην συνδέσετε το όνομα σας με την απόπειρα δολοφονίας ενός Έθνους από κάποια ανυπόληπτα αδαή ανθρωπάκια που τα μισά από αυτά εκβιάζονται από βίντεο σε iPod και από ροζ συνομιλίες.

    Γκρεμίστε αύριο κι’ όλας την παρέα για να μπορέσετε να μείνετε στην πατρίδα της οποίας ο λαός σας τίμησε με την εμπιστοσύνη του. Κάντε την κίνηση και θα βρείτε παραστάτες τους πάντες, από όλο το πολιτικό σύστημα. Γιατί άλλωστε, αυτό είναι το ζητούμενο. Μία οριζόντια κόκκινη γραμμή πάνω από την οποία θα βρίσκονται αυτοί που βάζουν την πατρίδα πάνω από το τομάρι τους.

    Μην χάσετε αυτό το ραντεβού με την ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο λαός να μην φοβάται και κυρίως να
    μην αιφνιδιαστεί ό,τι και αν συμβεί
    το προσεχές διάστημα.
    Αν είναι αποφασισμένος,οργανωμένος σε Μέτωπο,αν αντισταθεί και παλέψει
    για τη ζωή που του παίρνουνε,είναι
    ικανός να αντιμετωπίσει όλες τις αντιξοότητες.Ακόμα και μια πτώχευση αν τελικά επέλθει.
    Να μην αφήσει όμως με τίποτα να
    ανοίξουνε τη Νέα Μεταπολίτευση,
    δηλαδή την Δ' Μνημονιακή Δημοκρατία
    οι πρασινογάλαζοι εκτελεστές του.
    Αυτοί έχουνε εγγυηθεί από τώρα την
    καταστροφή του λαού για τα επόμενα 20 χρόνια.Και είναι αδίστακτοι.
    Ακόμα και σε μια πτώχευση,όπως και
    σε όλες τις καταστάσεις,κάποιοι
    κερδίζουνε και κάποιοι χάνουνε.
    Ξέρουμε όλοι ποιοι θα κερδίσουνε,
    ποιοι θα πνιγούν και για πόσο,αν
    μια ενδεχόμενη πτώχευση βρει τη χώρα στα χέρια μιας συγκυβέρνησης
    ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.Και αυτό το σενάριο το πλασάρει η ντόπια και ξένη ολιγαρχία.Πρασινογάλαζη Μνημονιακή
    Συγκυβέρνηση για να διαχειριστεί
    υπέρ των αφεντικών της κάθε είδους εξέλιξη,ακόμα και μια πτώχευση.
    Απέναντι σε αυτό το σενάριο,μία
    μόνο λύση υπάρχει:λαϊκό μέτωπο,με
    το ΚΚΕ και όσους άλλους αντέχουνε
    σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο.
    Χρειάζεται ισχυρή λαϊκή συμμαχία που θα μπορεί να χρησιμοποιήσει τον πλούτο της χώρας για να αντιμετωπίσει κάθε εξέλιξη.
    Μόνο έτσι,μπορεί κάτι να σωθεί.
    Και μπορούν να σωθούν πολλά.
    Ο λαός έχει τη δύναμη.
    Είναι ευκαιρία αλλά και ανάγκη
    ΤΩΡΑ να τη χρησιμοποιήσει.
    Και θα τους το παγώσει το χαμόγελο
    πολύ σύντομα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση