GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ακόμα 35 δισ. € για τις ελληνικές τράπεζες στο… ευρωπαϊκό καλοκαίρι!

Από το  banksnews.gr Το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας θα έχει άρωμα καλοκαιριού… Κάποια μέλη του βρί...

Από το banksnews.gr

Το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας θα έχει άρωμα καλοκαιριού… Κάποια μέλη του βρίσκονται σε διακοπές και άλλα φεύγουν σύντομα. Καμία αλλαγή επιτοκίων δεν αναμένεται. Παρόλα αυτά, τα 23 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, υπό την προεδρία του Ζαν Κλοντ Τρισέ, θα έχουν να πουν πολλά. Τα βασικά θέματα της συζήτησής τους θα είναι:
Ελλάδα: Οι αξιωματούχοι της ΕΚΤ δεν...
είναι καθόλου ικανοποιημένοι με την απόφαση των πολιτικών ηγετών της Ευρωζώνης να σπρώξουν την Ελλάδα σε τεχνικό χρεοστάσιο. Αποδεχόμενος την απόφασή τους, ο Ζαν Κλοντ Τρισέ υπαναχώρησε έναντι των προηγούμενων ‘σκληρών’ του θέσεων. Αυτό που ο πρόεδρος της ΕΚΤ θα τονίσει στο συμβούλιο είναι ότι δέχτηκε να υποχωρήσει μόνον αφού διασφάλισε και ανάλογες υποχωρήσεις από πλευράς των κυβερνήσεων – που συμπεριλαμβάνουν τη δέσμευση κονδυλίων ύψους 35 δις ευρώ για εγγυήσεις προκειμένου να επιτραπεί στις ελληνικές τράπεζες να συνεχίσουν να χρηματοδοτούνται από την ΕΚΤ με ενέχυρο τα ελληνικά ομόλογα.
Μόλυνση: Αυτός είναι τώρα ο βασικός φόβος της ΕΚΤ, που βλέπει το κόστος δανεισμού της Ισπανίας και της Ιταλίας να αυξάνονται ανησυχητικά και τους οίκους πιστοληπτικής αξιολόγησης να παραπέμπουν στους κινδύνους για τους πιστωτές υποδεικνύοντας το παράδειγμα της Ελλάδας. Ο πρόεδρος της ΕΚΤ θα τονίσει αύριο ότι σε καμιά περίπτωση η Ελλάδα δεν μπορεί να λειτουργήσει ως προηγούμενο για άλλες χώρες.
Αμερικανική δημοσιονομική κρίση: Το Δ.Σ. της ΕΚΤ παρακολουθεί προσεκτικά τις εξελίξεις στην Ουάσινγκτον. Αλλά ο κ. Τρισέ δεν αρέσκεται να ασκεί κριτική στην πολιτική των εκτός Ευρωζώνης κρατών. Σε κάθε περίπτωση, εκείνος θα εκφράσει την εμπιστοσύνη του στις αμερικανικές αρχές.
Οικονομικές προοπτικές της Ευρωζώνης: Οι πρόσφατοι δείκτες για την οικονομία της Ευρωζώνης υποδεικνύουν πως βρίσκεται σε εξέλιξη μια δραστική επιβράδυνση, ίσως μεγαλύτερη απ’ ό,τι ανέμενε η ΕΚΤ. Ο δείκτης διευθυντών προμηθειών ΡΜΙ υποδεικνύει πως η δραστηριότητα του ιδιωτικού τομέα βρίσκεται σε στασιμότητα. Ο δείκτης οικονομικού αισθήματος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής μηνός Ιουνίου έπεσε σε χαμηλά έτους. Τα μέλη του Δ.Σ. μπορεί επίσης να πάρουν μια ιδέα για τα οικονομικά στοιχεία δεύτερου τριμήνου, αν και η επίσημη δημοσίευσή τους δεν αναμένεται ως τις 6 Αυγούστου. Μετά τη συνάντηση του Ιουλίου ο πρόεδρος της ΕΚΤ είχε δηλώσει πως αναμένει ‘μια κάποια επιβράδυνση στο ρυθμό οικονομικής ανάπτυξης το δεύτερο τρίμηνο’, αλλά είχε προσθέσει ότι ‘η βασική δυναμική οικονομικής ανάπτυξης συνεχίζει να είναι θετική’. Θα χαμηλώσει άραγε αύριο τους τόνους;
Πληθωρισμός: Ο ετήσιος ρυθμός πληθωρισμού μηνός Ιουλίου βρέθηκε στο 2,5% - από 2,7% τον Ιούνιο – και ήταν απρόσμενα ασθενής. Μπορεί για το αποτέλεσμα αυτό να ευθύνονται οι ιδιοτροπίες της στατιστικής, αλλά ενδεχομένως οι λεπτομέρειες στα τέλη Αυγούστου να μας δείξουν ότι οι υποκείμενες πληθωριστικές πιέσεις περιορίστηκαν εξαιτίας μιας οικονομικής επιβράδυνσης. Τον Ιούλιο ο κ. Τρισέ είχε δηλώσει ότι ‘ο ρυθμός πληθωρισμού θα παραμείνει σαφώς άνω του 2% στους επόμενους μήνες’. Μήπως όμως οι προβλέψεις του μελλοντικού πληθωρισμού σε μηνιαία βάση έγιναν κατόπιν λιγότερο ανησυχητικές;
Νομισματική πολιτική: Η ΕΚΤ αύξησε το βασικό επιτόκιό της τον Ιούλιο για δεύτερη φορά από 1.25% σε 1.5%. Μετά την τελευταία συνάντηση ο Ζαν Κλοντ Τρισέ δεν έδωσε κανένα σημάδι για περαιτέρω αυξήσεις των επιτοκίων φέτος. Με δεδομένα τα πρόσφατα οικονομικά στοιχεία είναι εντελώς απίθανο να το κάνει αύριο. Ακόμα κι αν η ΕΚΤ φλερτάρει με μια νέα αύξηση των επιτοκίων τον Οκτώβριο, ο πρόεδρός της δεν έχει λόγο να σηματοδοτήσει τίποτα – χρησιμοποιώντας την γνωστή έκφραση ‘αυστηρή επαγρύπνηση’ – μέχρι τον Σεπτέμβριο.
Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας: Τον περασμένο μήνα οι ηγέτες της Ευρωζώνης συμφώνησαν να ενισχύσουν τις αρμοδιότητες του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας ύψους 440 δις ευρώ επιτρέποντάς του να αγοράζει ομόλογα από τις αγορές. Καιρό πριν η ΕΚΤ ζητούσε μεγαλύτερη ευελιξία για τον μηχανισμό. Ο κεντρικός τραπεζίτης της Ευρώπης θα έχει τώρα ρόλο στις αποφάσεις για το πότε ο ευρωπαϊκός μηχανισμός θα πρέπει να ενεργεί αποτρεπτικά προκειμένου να προλαμβάνει μια κρίση – αλλά το πώς και το πότε παραμένει ασαφές.
Αποκλίσεις στην Ευρωζώνη: Κατά τη διάρκεια της ελληνικής κρίσης η γερμανική οικονομία απογειώθηκε. Ο Ζαν Κλοντ Τρισέ υποστήριξε ότι η ΕΚΤ ορίζει τη νομισματική πολιτική για το σύνολο της Ευρωζώνης, ανεξαρτήτως του αν ορισμένες χώρες βρίσκονται στο χείλος της καταστροφής. Όλα τα κράτη της Ευρωζώνης επωφελούνται από τη σταθερότητα των τιμών, υποστήριξε. Σε κάθε περίπτωση και η γερμανική οικονομία τώρα περνά σε επιβράδυνση.

14 σχόλια

  1. Ρε ψυχανόμαλε που καλείς τον μπουχέσα να επιστρέψει στις αρπαχτές 27 φορές την ημέρα με το ρεζιλίκι που τραβάς ρε βλάκα πρέπει να του τα παίρνεις χοντρά και όχι φραγκοδύφραγκα κόπανε. Και ο άλλος ο αλλοπαρμένος που αναρτά τώρα «ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΠΟΤΕ ΠΙΑ.... Ρε χαϊβάνια φευγάτα και οι δύο σας, μην είσθε κόπανοι και τρώτε το ρεζιλίκι μόνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΤΙ. ΕΝΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ ΠΕΡΝΩ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΦΤΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΛΑΣΩ.

    ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΚΙ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΚΑΜΙΑ 5ΕΤΙΑ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ____________________________________
    2 Αυγ. 2013
    Δελτίο τύπου από το μέλλον.


    Εκτελέστηκε ξημερώματα σήμερα στο Γουδί το μέλος Εγκληματικής Οργάνωσης του Χρηματιστηρίου και της δοσίλογης Χούντας των Τραπεζιτών, ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΒΑΓΓΕΛΑ +

    Ο εγκληματίας είχε καταδικαστεί από το ειδικό δικαστήριο που συνεστάθη αμέσως μετά την αποκατάσταση της συνταγματικά νόμιμης εξουσίας, όπου αντιμετώπισε κατηγορίες για έσχατη προδοσία, μετά από σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση με σκοπό την υπεξαίρεση της ψήφου, την περιφρόνηση της λαϊκής ετυμηγορίας, την καταλήστευση και την εκποίηση της δημόσιας περιουσίας και της κληρονομιάς των Ελλήνων, πολλαπλές συνταγματικές εκτροπές, βασανισμούς πολιτών, χρήση απαγορευμένων χημικών όπλων εναντίον διαδηλωτών και παράνομη εκχώρηση εθνικής και λαϊκής κυριαρχίας.

    Οι δίκες των δοσίλογων συνεχίζονται.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δημοσιογράφοι, πολιτικοί, δικηγόροι, προσωπικότητες, πανεπιστημιακοί και όλες οι υγιής δυνάμεις της χώρας μαζί με το λαό, χέρι-χέρι, πρέπει να καταπολεμήσουμε τη λαίλαπα που θερίζει τη χώρα μας. Ενάντια στους κουκουλοφόρους νόμους και κουκουλοφόρους παράγοντες που με τη κουκούλα της ατιμωρησίας κουκουλώνουν και προστατεύουν τους κλέφτες και τους προδότες του ελληνικού λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ !!!!!!!!!!!!!!

    ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ απόφαση του Λοβέρδου.

    Η νεο ναζιστική ΧΟΥΝΤΑ του ΠΑSSOK
    ειναι ΕΔΩ.....Ξεδιάντροπη τελείως !

    ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ απόφαση του Λοβέρδου:
    Oι ψυχικά ασθενείς θα καταβάλλουν ποσοστό από 40% έως 80% της σύνταξης ή του επιδόματός τους....

    Οι διαμένοντες ασθενείς σε ψυχιατρικά νοσοκομεία θα δίνουν αναγκαστικά μέρος της σύνταξής
    ή του επιδόματος πρόνοιας πουν παίρνουν (έως και 80%).

    Αυτό προβλέπει απόφαση του υπουργού υγείας Α. Λοβέρδου !!!

    Τη συνέχεια της τραγικής αυτής είδησης που δείχνει την κατάντια στην οποία μας έφεραν οι κυβερνώντες μπορείτε να τη διαβάσετε στο ****toubes.blogspot.com

    Το θέμα παρουσίασε ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ την Παρασκευή 29 Ιουλίου όπου υπάρχει και δήλωση του διευθυντή του 9ου Ψυχιατρικού τμήματος στο Δαφνί Θ.Μεγαλοοικονόμου:

    "Τα λιγοστά χρήματα που λαμβάνουν ως σύνταξη ή επίδομα απορίας οι φιλοξενούμενοι είτε στις στεγαστικές
    δομές (ξενώνες, οικοτροφεία) είτε στα ιδρύματα χρόνιας παραμονής ανέρχονται συνήθως στα 300 ευρώ μηνιαίως, σπανίως δε είναι λίγο περισσότερα και φτάνουν μόνο για τσιγάρα, καφέ και πιθανώς για ελάχιστη ψυχαγωγία το μήνα, ενώ κάποιες φορές χρειάζεται και αγορά των απολύτως απαραίτητων ρούχων.

    Αυτό που επιχειρείται τώρα ισοδυναμεί με εξόντωση των ανθρώπων αυτών.
    Επίσης τίθεται ζήτημα συνταγματικότητας και νομιμότητας αυτής της απόφασης.
    Θα κινήσουμε άμεσα νομικές διαδικασίες και στην Ελλάδα
    και στο Ευρωπαικό Δικαστήριο απέναντι σε μια απόφαση που οδηγεί στην εξόντωση των ψυχιατρικά ασθενών."

    ΧΑΙΛ ΧΙΤΛΕΛ ΔΡ.ΜΕΓΚΕΛΕ ΛΟΒΕΡΔΕ
    ΤΟΥ ΠΑssΟΚ.

    ΚΑΙ ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΑΛΗΤΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "ΓΝΩΣΤΗ Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2008"!!

    "Στο φως επιστολές Δούκα προς Καραμανλή για το χρέος και την αδυναμία δανεισμού"!!

    "Ο Π.Δούκας και ο Γ.Αλογοσκούφης είχαν από το καλοκαίρι του 2008 υποστηρίξει τη λήψη σκληρών μέτρων, ωστόσο, οι πολιτικές εκείνες είχαν απορριφθεί από το Μαξίμου (ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΓΑΡ)"!!

    "Στις επιστολές του ο κ. Δούκας προειδοποιούσε για τη διόγκωση των ελλειμμάτων και τον κίνδυνο η χώρα να μην μπορέσει να βγει στις αγορές να δανειστεί."

    "Αναλυτικά, σε επιστολή του τον Οκτώβριο του 2008 τόνισε ότι το Δημόσιο θα χρειαστεί να δανειστεί πάνω από 40 δισ. ευρώ για να καλύψει τις χρηματοδοτικές ανάγκες, ποσό που τελικά ανήλθε στα 48 δισ. ευρώ για το 2009, σημειώνοντας: «Αυτό απαιτεί την απόλυτη εμπιστοσύνη των αγορών»."

    ...ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΗΤΑΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ...

    ...ΓΑΡΔΟΥΜΠΑ ΚΑΙ PLAYSTATION!!!

    Α, ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΦΑΥΛΟΙ ΔΕΞΙΟΙ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ, ΠΑΛΙΟΦΑΣΙΣΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑSSOK..ΚΩΛΑΝΤΕΡΟ..
    ΜΕ ΜΟΝΗ ΔΙΑΡΡΟΙΑ ΕΚΟΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΑΠΙΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΠΑΣΟΚ-PRES..

    ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ________________

    Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ελενα Παναρίτη: "Δεν είμαι Ελληνίδα, είμαι Αμερικανίδα".

    Με τέτοιους ψηφίζονται όλοι οι αντισυνταγματικοί νόμοι κατά των Ελλήνων ! ! !

    Έλενα Παναρίτη, εκπρόσωπος του Έθνους στη Βουλή των Ελλήνων με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, σύμβουλος του Πρωθυπουργού της Ελληνικής Δημοκρατίας, στην Guardian:
    When I observe how many Apple computers are in her office, she replies: “That’s because I’m not Greek, I’m American.” Her speech is American-accented and peppered with “darn” and “have a nice day”. When asked to describe how Greece needs to change its economy, her answer revolves around changing its institutions and its structures – in other words, making Greece less Greek. Castigating the bureaucracy, she says: “It’s not a kibbutz, it’s a big country!”.

    Ελεύθερη Μετάφραση
    Οταν παρατηρώ πόσοι υπολογιστές Apple βρίσκονται στο γραφείο της, απαντάει: "Αυτό συμβαίνει επειδή δεν ειμαι Ελληνίδα, είμαι.....
    Αμερικανίδα".

    Η ομιλία της είναι με αμερικανική προφορά και διανθισμένη με διάφορες τυπικές εκφράσεις και λέξεις. Οταν τις ζητήθηκε να περιγράψει πως η Ελλάδα πρέπει να αλλάξει την οικονομία της, η απάντησή της περιστράφηκε γύρω από την αλλαγή των θεσμών και των δομών της - με άλλα λόγια, κάνοντας την Ελλάδα λιγότερο Ελληνική. Στηλιτεύοντας την γραφειοκρατία, λέει:
    "Δεν είναι ένα κιμπούτς, είναι μια μεγάλη χώρα!".

    ΣΧΟΛΙΟ
    Θερμά συγχαρητήρια σε όσους την έστειλαν στην Βουλή των Ελλήνων.....
    Δηλαδή ..Σε αυτό το Διανοητικά Καθυστερημένο Κάθαρμα, τον Δοσίλογο Προδότη με το μαύρο κολαν και το Εβραικό σκουφάκι, που ακούει
    σαν ΣΚΥΛΙ..
    στο όνομα Τζέφρυ

    ΕΣΥ ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΝΟΜΑ.
    ΕΙΣΑΙ ΣΚΕΤΟ ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "ΓΝΩΣΤΗ Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2008"!!

    "Στο φως επιστολές Δούκα προς Καραμανλή για το χρέος και την αδυναμία δανεισμού"!!

    "Ο Π.Δούκας και ο Γ.Αλογοσκούφης είχαν από το καλοκαίρι του 2008 υποστηρίξει τη λήψη σκληρών μέτρων, ωστόσο, οι πολιτικές εκείνες είχαν απορριφθεί από το Μαξίμου (ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΓΑΡ)"!!

    "Στις επιστολές του ο κ. Δούκας προειδοποιούσε για τη διόγκωση των ελλειμμάτων και τον κίνδυνο η χώρα να μην μπορέσει να βγει στις αγορές να δανειστεί."

    "Αναλυτικά, σε επιστολή του τον Οκτώβριο του 2008 τόνισε ότι το Δημόσιο θα χρειαστεί να δανειστεί πάνω από 40 δισ. ευρώ για να καλύψει τις χρηματοδοτικές ανάγκες, ποσό που τελικά ανήλθε στα 48 δισ. ευρώ για το 2009, σημειώνοντας: «Αυτό απαιτεί την απόλυτη εμπιστοσύνη των αγορών»."

    ...ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΗΤΑΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ...

    ...ΓΑΡΔΟΥΜΠΑ ΚΑΙ PLAYSTATION!!!

    Α, ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΦΑΥΛΟΙ ΔΕΞΙΟΙ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ, ΠΑΛΙΟΦΑΣΙΣΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ________________
    ΠΑSSOK..ΚΩΛΑΝΤΕΡΟ..ΜΕ ΜΟΝΗ ΔΙΑΡΡΟΙΑ ΕΚΟΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΑΠΙΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΠΑΣΟΚ-PRES..

    Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ελενα Παναρίτη: "Δεν είμαι Ελληνίδα, είμαι Αμερικανίδα".~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Με τέτοιους ψηφίζονται όλοι οι αντισυνταγματικοί νόμοι κατά των Ελλήνων ! ! !

    Έλενα Παναρίτη, εκπρόσωπος του Έθνους στη Βουλή των Ελλήνων με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, σύμβουλος του Πρωθυπουργού της Ελληνικής Δημοκρατίας, στην Guardian:
    When I observe how many Apple computers are in her office, she replies: “That’s because I’m not Greek, I’m American.” Her speech is American-accented and peppered with “darn” and “have a nice day”. When asked to describe how Greece needs to change its economy, her answer revolves around changing its institutions and its structures – in other words, making Greece less Greek. Castigating the bureaucracy, she says: “It’s not a kibbutz, it’s a big country!”.

    Ελεύθερη Μετάφραση
    Οταν παρατηρώ πόσοι υπολογιστές Apple βρίσκονται στο γραφείο της, απαντάει: "Αυτό συμβαίνει επειδή δεν ειμαι Ελληνίδα, είμαι.....
    Αμερικανίδα".

    Η ομιλία της είναι με αμερικανική προφορά και διανθισμένη με διάφορες τυπικές εκφράσεις και λέξεις. Οταν τις ζητήθηκε να περιγράψει πως η Ελλάδα πρέπει να αλλάξει την οικονομία της, η απάντησή της περιστράφηκε γύρω από την αλλαγή των θεσμών και των δομών της - με άλλα λόγια, κάνοντας την Ελλάδα λιγότερο Ελληνική. Στηλιτεύοντας την γραφειοκρατία, λέει:
    "Δεν είναι ένα κιμπούτς, είναι μια μεγάλη χώρα!".

    ΣΧΟΛΙΟ
    Θερμά συγχαρητήρια σε όσους την έστειλαν στην Βουλή των Ελλήνων.....
    Δηλαδή ..Σε αυτό το Διανοητικά Καθυστερημένο Κάθαρμα, τον Δοσίλογο Προδότη με το μαύρο κολαν και το Εβραικό σκουφάκι, που ακούει
    σαν ΣΚΥΛΙ..
    στο όνομα Τζέφρυ

    ΕΣΥ ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΝΟΜΑ.
    ΕΙΣΑΙ ΣΚΕΤΟ ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ" ΤΩΝ ΟΛΙΓΟΦΡΕΝΩΝ ΔΕΞΙΩΝ ΤΟΜΑΡΙΩΝ, ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ:

    "ΠΑSSOK..ΚΩΛΑΝΤΕΡΟ..
    ΜΕ ΜΟΝΗ ΔΙΑΡΡΟΙΑ ΕΚΟΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΑΠΙΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΠΑΣΟΚ-PRES..

    ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ________________


    ΕΣΥ ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΝΟΜΑ.
    ΕΙΣΑΙ ΣΚΕΤΟ ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ"
    ********************************

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΤΟΥ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΠΟΛΟΥΝΤΕΣ ΤΟΝ ΜΠΟΥΧΕΣΑ, ΚΥΡΙΟΙ...

    ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ, ΤΡΑΒΕΛΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ" ΤΩΝ ΟΛΙΓΟΦΡΕΝΩΝ ΔΕΞΙΩΝ ΤΟΜΑΡΙΩΝ, ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ:

    "ΠΑSSOK..ΚΩΛΑΝΤΕΡΟ..
    ΜΕ ΜΟΝΗ ΔΙΑΡΡΟΙΑ ΕΚΟΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΑΠΙΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΠΑΣΟΚ-PRES..

    ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ________________


    ΕΣΥ ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΝΟΜΑ.
    ΕΙΣΑΙ ΣΚΕΤΟ ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ"
    ********************************

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΤΟΥ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΠΟΛΟΥΝΤΕΣ ΤΟΝ ΜΠΟΥΧΕΣΑ, ΚΥΡΙΟΙ...

    ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΟΡΝΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΔΕΙ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ???

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΟΧΙ...

    ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ, ΤΡΑΒΕΛΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ" ΤΩΝ ΟΛΙΓΟΦΡΕΝΩΝ ΔΕΞΙΩΝ ΤΟΜΑΡΙΩΝ, ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ:

    "ΠΑSSOK..ΚΩΛΑΝΤΕΡΟ..
    ΜΕ ΜΟΝΗ ΔΙΑΡΡΟΙΑ ΕΚΟΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΑΠΙΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΠΑΣΟΚ-PRES..

    ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ________________


    ΕΣΥ ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΝΟΜΑ.
    ΕΙΣΑΙ ΣΚΕΤΟ ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ"
    ********************************

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΤΟΥ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΠΟΛΟΥΝΤΕΣ ΤΟΝ ΜΠΟΥΧΕΣΑ, ΚΥΡΙΟΙ...

    ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΟΡΝΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΔΕΙ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ???

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΟΧΙ...

    ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ, ΤΡΑΒΕΛΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. "Ακόμα 35 δισ. € για τις ελληνικές τράπεζες"

    H ΕUROBANK ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥΣ.
    H ΕUROBANK ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ 14 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΠΟΥ "ΕΦΑΓΕ" ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. H ΕUROBANK ΔΕΝ "ΕΦΑΓΕ" 14 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ,

    τα λεφτά δεν είναι κεφτέδες, για να τους φάει καποιος,

    H ΕUROBANK, με προτροπή και ευλογίες του αείμνηστου Σημίτη,

    επένδυσε και ανοιχτηκε στα Βαλκάνια, σε χώρες υψηλούς ρίσκου, σε χώρες χωρίς ρευστό.

    Το ιδιο προέτρεπε και στους Ελληνες επιχειρηματίες να κανουν,

    ο αείμνηστος Σημίτης.

    Ετσι σήμερα οι τράπεζές μας είναι χρεωκοπημένες, οι πολίτες της χώρας άνεργοι, και οι Βαλκάνιοι ΕΤΟΙΜΟΙ για την είσοδό τους στην Ε.Ε.

    ΕΤΟΙΜΟΙ αφού πρώτα ξεφορτώθηκαν και μερικά εκατομμύρια φτωχούς Ρομά σε εμάς, να φάνε ψωμάκι στη χρεωμένη Ελλάδα.

    Γέμισαν οι δρόμοι τα φανάρια και οι αυλές εκκλησιών με άστεγους και ευκαιριακούς πλανόδιους απο την Βουλγαρία τη Ρουμανία κ.α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση