GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πορεία μνήμης 67 χλμ στην Κύπρο...

Πορεία στη μνήμη των 13 θυμάτων της έκρηξης στη ναυτική βάση της Εθνικής Φρουράς πραγματοποίησαν περίπου 50 πεζοπόροι. Πλήθος κόσμου το...

Πορεία στη μνήμη των 13 θυμάτων της έκρηξης στη ναυτική βάση της Εθνικής Φρουράς πραγματοποίησαν περίπου 50 πεζοπόροι. Πλήθος κόσμου τους υποδέχτηκε με παρατεταμένο χειροκρότημα έξω από το προεδρικό μέγαρο της Κύπρου.
Οι πεζοπόροι είχαν ξεκινήσει το πρωί της Δευτέρας από τη ναυτική βάση και, παρά....
 τον καύσωνα, διένυσαν 67 χλμ. μέχρι να φθάσουν στη Λευκωσία.
Οι πεζοπόροι φορούσαν μαύρα φανελάκια με τον αριθμό 13 και κρατούσαν μαύρες σημαίες και μια δάδα. Στην κεφαλή της πορείας δύο πεζοπόροι κρατούσαν πανό με τη λέξη «Αθάνατοι» και τα ονόματα των 13 θυμάτων.
Μετά την άφιξη των πεζοπόρων τελέστηκε τρισάγιο και τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή. Στη συνέχεια πήραν το λόγο η χήρα του πλοίαρχου, Διοικητή του Ναυτικού, Ανδρέα Ιωαννίδη, η μητέρα των διδύμων ναυτών, Μιλτιάδη και Χριστάκη Χριστοφόρου, και συγγενείς άλλων θυμάτων. Ευχαρίστησαν τον κόσμο για τη συμπαράσταση, ζήτησαν δικαίωση και τόνισαν ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα μέχρι να τιμωρηθούν οι ένοχοι.
Οι διαδηλωτές ζήτησαν και πάλι την παραίτηση του προέδρου Χριστόφια.
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση