GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

8 νεκροί δεν μπορούν να ταφούν στη Γλυφάδα!...

Δεν ...υπάρχει χώρος στο παλιό νεκροταφείο. Ένας ακόμη νεκρός θα ταφεί "δανεικά" (!) στο Ελληνικό. Δικαιώνεται η πρωτοβου...

Δεν ...υπάρχει χώρος στο παλιό νεκροταφείο. Ένας ακόμη νεκρός θα ταφεί "δανεικά" (!) στο Ελληνικό. Δικαιώνεται η πρωτοβουλία του δημάρχου και του μητροπολίτη για το νέο κοιμητήριο. Συγκαλείται εκτάκτως το δημοτικό συμβούλιο.
Από τον Νίκο Αναγνώστου

Δικαιώνεται καθημερινά η πρωτοβουλία του δημάρχου Γλυφάδας Κ. Κόκκορη και του μητροπολίτη κ. Παύλου για το νέο νεκροταφείο στην περιοχή. Η δημοσιότητα που πήρε το θέμα έδωσε την ευκαιρία να γίνουν γνωστές οι εκρηκτικές διαστάσεις του προβλήματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα υπάρχουν ήδη 8 νεκροί που παραμένουν επί πολλές ημέρες στο «ψυγείο» και δεν υπάρχει χώρος για να ταφούν αφού το νέο κοιμητήριο στο βουνό έχει τεθεί υπό "φρούρηση" ενώ το παλαιό είναι πολύ μικρό και κορεσμένο.
Επίσης, ένας εργαζόμενος του δήμου που πέθανε δεν μπορεί να ταφεί στην Γλυφάδα. Και η ταφή θα γίνει στον παρακείμενο δήμο Ελληνικού που προσφέρθηκε να βοηθήσει και να "δανείσει" τάφο.
Για τις εξελίξεις στο θέμα συγκαλεί εκτάκτως στο μεταξύ αύριο το δημοτικό συμβούλιο της Γλυφάδας ο δήμαρχος Κ. Κόκκορης. Αναμένεται να...
 συζητηθεί και η στάση του αρμοδίων του υπουργείου Περιβάλλοντος που αρνούνται να συμβάλουν στην ανεύρεση λύσης για το μείζον αυτό κοινωνικό πρόβλημα.

8 σχόλια

  1. Γιατί δεν τους πάτε στο Γαλαξείδι; Έχουν χώρο εκεί. Έχει και θάλασσα. Τί Κοζάνη, τί Λωζάνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΟΙΧΙΖΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΕΝΑ ΑΠΟΤΕΦΡΩΤΗΡΙΟ;

    EKTΟΣ ΑΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΗΝ ΣΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕΙ...ΤΟ ΑΥΤΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ!

    ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΤΗΝ ΚΑΛΗ 'ΚΟΝΟΜΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΦΡΩΤΗΡΙΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H αυθαίρετη εκκλησία μέσα στο νεκροταφείο μου θύμισε άλλες εποχες,τότε που φύτρωναν σαν μανιτάρια οι παράνομες βίλλες.
    Βήμα πρώτο:
    Επαιρνε άδεια ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου απο το μητροπολίτη να φτιάξει μια μικρή εκκλησία μέσα στο χώρο.
    Βήμα δεύτερο:
    Εφτιαχνε στη συνέχεια ενα μικρό κτίσμα ονομαζόμενο βοηθητικός χώρος της εκκλησίας.
    Βήμα τρίτο:
    Κατασκευαζόταν η βίλλα για να μένουν μέσα οι ιδιοκτήτες και να εκκλησιάζονται...
    Κάτι τέτοια καραγκιοζιλίκια μου θυμίζει σήμερα η σύμπραξη δήμου-μητροπολίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 16 Αυγ 2011 4:47:00 μ.μ.

    ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΣΤΑΧΤΗ ΔΕΝ ΣΕ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ


    ΜΕ ΕΝΑ ΛΙΤΡΟ ΒΕΝΖΙΝΗ
    ΟΥΤΕ 2 ,00 € ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕΙ.


    ΑΛΛΑ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΝ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥΣ .

    ΚΑΙ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ;


    ΣΑΝ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΠΑΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στην κατάσταση που έχει φτάσει σήμερα η χώρα φταίνε και οι θρησκόληπτοι-φυτά που σιγοντάρουν ενέργειες όπως του δήμαρχου και του μητροπολίτη.

    Η υπόθαλψη αγαπητά μου "φυτά" είναι μεγάλο αμάρτημα,ηθικό και ποινικό.

    Τα νεκροταφεία είναι χώρος διακίνησης μαύρου χρήματος,αισχροκέρδειας και φοροδιαφυγής.
    Παπάδες,κοράκια,λουλουδάδες,καφετζήδες και δήμαρχοι εκμεταλλεύονται το θεοκρατικό KΡATOΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ , μη δίνοντας το δικαίωμα σε κάποιον που επιθυμεί να μπεί στο αποταφρωτήριο μετά το θάνατό του.

    Αυτό το ΑΙΣΧΟΣ μέχρι πότε θα το ανέχονται οι κατά τ' άλλα δημοκρατικοί κυβερνώντες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οποιου του γουστάρει ας αποτεφρωθει. Εγώ όμως ως Ορθόδοξος επιθυμώ να ταφώ και να μείνω εκεί για πάντα όπως επιβάλει η πίστη μου. Όσο για τον Βαρβιτσιώτη και τον Παπακωσταντίνου κάποια στιγμή θα τους βουτήξω από τον σβέρκο να τους πάω σε νεκροταφείο να δούνε εκταφή live να ευχαριστιθούνε από το θέαμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ο μουλας μητροπολιτης θελει και νεκροταφειο

    ρε ξυριστε τον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "ο μουλας μητροπολιτης θελει και νεκροταφειο

    ρε ξυριστε τον"

    O Μητροπολίτης σου φταίει σκατοκάθηκο? Εύχομαι να θάψεις τον γονιό σου σε νεκροταφείο σαν της Γλυφάδας και σε 2 χρόνια να δεις να τον βγάζουν από τον τάφο και να πετάνε τα οστά του σε ένα βρωμικο κουβά σαν να είναι αποφάγια απο μπριζολάκια. Όσο για την περίφημη καύση των νεκρών όσοι θέλουν με γεια τους με χαρά τους. Όσοι όμως από εμας είμαστε Ορθόδοξοι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μας στερεί δύο μέτρα Γης που τα δικαιούμεθα. Κατάλλαβες σκατοκάθηκο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση