GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΑ ART SIGNALS...

ΕΥΡΗΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ NICOFILIMON ΣΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΑΙΝΟΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΥΨΗΛΗΣ ΣΤΑΘΜΗΣ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ-ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ...

ΕΥΡΗΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ NICOFILIMON ΣΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΑΙΝΟΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ
ΥΨΗΛΗΣ ΣΤΑΘΜΗΣ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ-ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΣΤΟ ΜΟΝΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΣΑΙΞΠΗΡΙΚΟΥ ΑΜΛΕΤ.


Στη Σύγχρονη Πινακοθήκη VILLA ΡΟΔΟΠΗ, στο Αργοστόλι στη συνοικία της προσεισμικής Ανάληψης έγινε η πολυμορφική καλλιτεχνική εκδήλωση ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ, που διοργανώθηκε στα πλαίσια των...
επίσημων εγκαινίων της εικαστικής έκθεσης ART SIGNALS του Κώστα Ευαγγελάτου.
Η καθιερωμένη εκδήλωση τέχνης, στήν οποία παραυρέθηκαν σημαντικοί εκπρόσωποι της επιστήμης, των γραμμάτων, των τεχνών, της πολιτικής και κοινωνικής ζωής καθώς και το πολυπληθέστερο φιλότεχνο ελληνικό και ξένο κοινό στην ενδεκαετή ιστορία της, κορυφώθηκε με τη μουσικοποιητική και τη θεατρική περφόρμανς στη ΜΩΒ ΣΚΗΝΗ του κατάφυτου και υποβλητικά φωτισμένου κήπου.
Ευρηματική και πρωτοποριακή η μουσική σύνθεση του NICOFILIMON - Νίκου Γαρμπή στο συμβολικό ποίημα ΑΙΝΟΣ του Κώστα Ευαγγελάτου που συνέπραξε φωνητικά στην περφόρμανς με την λυρική απαγγελία της Αγγελικής Γαρμπή. Η σύνθεση γιά δακτυλιδόφωνο, Theremin, φωνή και μαγνητοταινία. Η σύνθεση βασίστηκε στην ηχητική σύζευξη των δύο σπάνιων οργάνων με την εκφραστική μουσικότητα της ανθρώπινης φωνής.
Ακολούθησε η υψηλής στάθμης εσωτερική και λιτή ερμηνεία του ελληνοαμερικανού ηθοποιού-περφόρμερ ΣΠΥΡΟΥ-ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ στο μονόλογο του Σαιξπηρικού ΑΜΛΕΤ, που έγινε στην πρωτότυπη ελισαβετιανή γραφή του και στην ελληνική μετάφραση.Η σκηνοθεσία και η ερμηνεία του δημιούργησε έντονη μέθεξη και μοναδική αισθητική συγκίνηση.
Η υπέροχη και μοναδική βραδιά ολοκληρώθηκε με δεξίωση κάτω από το φως του ολόγιομου φεγγαριού, τους ήχους της μουσικής, τις γεύσεις των εδεσμάτων και του άφθονου κεφαλονίτικου κρασιού.
-----------------------------
θερμές ευχαριστίες γιά την μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης σε όλους όσους προσέφεραν με αγάπη την υποστήριξη τους. Ανάμεσα τους στην "Βοσκοπούλα" γιά τα παραδοσιακά γλυκά, στο STATERI κέτερινγκ, στην κα Νιόβη Καμπίτση, στον Κώστα Ιακωβάτο, ηχητικά και φωτιστικά εφφέ, στον Νίκο Τσιμάρα, τεχνολογικά, στο Σπύρο Αμπατιέλο-φωτος. 

Διάρκεια έκθεσης μέχρι 5 Σεπτεμβρίου 2011.

Ωρες επίσκεψης:8 μμ -10 μμ.Τετάρτη μέχρι και Σάββατο. 
info: 26710 28501, 6944621286

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση