GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συντριβή και αποκλεισμός για τον Παναθηναϊκό...

Μια θεωρητικά εύκολη βραδιά για τον Παναθηναϊκό μετατράπηκε στον απόλυτο ευρωπαϊκό εφιάλτη. Τον κακό «δράκο» του παραμυθιού για το «τρ...

Μια θεωρητικά εύκολη βραδιά για τον Παναθηναϊκό μετατράπηκε στον απόλυτο ευρωπαϊκό εφιάλτη. Τον κακό «δράκο» του παραμυθιού για το «τριφύλλι» έπαιξαν για μια ακόμα φορά Δανοί. Πέρσι ήταν η Κοπεγχάγη, φέτος η Οντένσε. Η άσημη σκανδιναβική ομάδα, εκεί που θα περίμενε κανείς να καταρρεύσει στον αθηναϊκό καύσωνα και υπό την πίεση του 1-1 από το πρώτο παιχνίδι των δυο ομάδων, όχι μόνο κατάφερε να σταθεί στα πόδια της, αλλά με...
 επιβλητική εμφάνιση και σκορ βγαλμένο από τα καλύτερα της όνειρα (3-4), έφυγε θριαμβεύτρια από το ΟΑΚΑ και με την πρόκριση για τον επόμενο προκριματικό γύρο του Champions League στις βαλίτσες της.
Η αλήθεια, βέβαια, είναι πως αν δεν έβρισκε αυτόν τον Παναθηναϊκό μπροστά της, δεν θα μπορούσε ποτέ να ελπίζει σε τέτοιο θρίαμβο. Οποιαδήποτε άλλη ομάδα από την ιστορία του συλλόγου να συναντούσε, τέσσερα γκολ εις βάρος της αποκλείεται να πετύχαινε. Κόντρα, όμως, στους φετινούς «πράσινους» έκανε πάρτι. Τέσσερα σουτ έκανε που βρήκαν στόχο, τέσσερα κατέληξαν στα δίχτυα.
12 μόλις λεπτά άντεξε η άμυνα των γηπεδούχων. Μια ανύποπτη φάση ήταν αρκετή για να γίνει η ζημιά. Σε ένα κακό γέμισα των Δανών ο Αλέξης Τζόρβας αντί να διώξει με σιγουριά, ουσιαστικά έστρωσε τη μπάλα για τον Γιόχανσον και αυτός δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Με δυνατό σουτ, που κόντραρε και στα σώματα για να αλλάξει πορεία, άνοιξε το σκορ, ρίχνοντας από νωρίς το «τριφύλλι» στα σχοινιά.
Η συνέχεια δεν ήταν όσο τραγική μπορεί να φαντάζεται κανείς από το τελικό σκορ, όμως οι κακοί οιωνοί είχαν κάνει ήδη την εμφάνισή τους. Ο Παναθηναϊκός ναι μεν ανέβηκε, ισοφάρισε (με κεφαλιά του Μπουμσόνγκ στο 35' σε κόρνερ του Νίνη) και με το ξεκίνημα της επανάληψης βρέθηκε στη θέση του οδηγού (ο Τοτσέ, έχοντας περάσει ως αλλαγή στη θέση του τραυματία Μαρίνου στο πρώτο μέρος, βρέθηκε στο 50' στην κατάλληλη θέση την κατάλληλη στιγμή και με πλασέ έσπρωξε τη μπάλα στο κενό τέρμα στο ντεμπούτο του με το «τριφύλλι»), όμως φαινόταν ξεκάθαρα, πως είχε πρόβλημα.
Το προβάδισμα πρόκρισης έδωσε για λίγα λεπτά φτερά στους γηπεδούχους, οι οποίοι άγγιξαν ακόμα και το 3-1, όταν σε σε τετ-α-τετ με τον Βέσελς ο Νίνης σημάδεψε τη ρίζα του δεξιού δοκαριού του Γερμανού τερματοφύλακα. Παρόλα αυτά, τα πανηγύρια δεν θα είχαν μεγάλη διάρκεια. Στο 58' ο Ρουντ με εξαιρετικό πλασέ από μέσα δεξιά έφερε το ματς ξανά στα ίσια και ανάγκασε τον Παναθηναϊκό να κυνηγήσει ξανά το γκολ. Τα ψυχικά αποθέματα των «πρασίνων», όμως, είχαν τελειώσει.
Με τραβηγμένες ενέργειες και χωρίς ξεκάθαρο σχέδιο -παρα μόνο περιμένοντας τα πάντα από τους μοναδικούς διασωθέντες Νίνη και Λέτο- οι παίκτες του Ζεσουάλδο Φερέιρα έψαχναν μάταια τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Παράλληλα, όμως, άφηναν τεράστια κενά στην ήδη ασύντακτη άμυνά τους και το κακό έμοιαζε απλώς με θέμα χρόνου. Και πράγματι στο 80' ο Καντρί εκμεταλλευόμενος νέο λάθος των «πρασίνων», αυτή τη φορά του Βύντρα, έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του.
Το 3-2 έμοιαζε με το τελειωτικό χτύπημα για τον Παναθηναϊκό, αλλά αυτό θα ερχόταν οκτώ λεπτά αργότερα. Ο Αντρέασεν με εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα συστημένη στο γάμα του Τζόρβα και σφράγισε οριστικά την πρόκριση της Οντένσε. Το τελικό 4-3 διαμόρφωσε ο Πετρόπουλος στις καθυστερήσεις, αλλά το γκολ του ήρθε πολύ αργά για την ομάδα του, που θα πρέπει πλέον να περιορίσει τις ευρωπαϊκές της φιλοδοξίες στο Europa League. Έστω και αν ούτε στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει διοργάνωση της UEFA δείχνει ικανή να τα βγάλει πέρα με τόσα κενά στο ρόστερ της.
Οι συνθέσεις:
Παναθηναϊκός (Φερέιρα): Τζόρβας, Βύντρα, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Σπυρόπουλος, Σιμάο, Κατσουράνης (74' Καραγκούνης), Μαρίνος (20' Τοτσέ), Νίνης, Λέτο, Κλέιτον (67' Πετρόπουλος)
Οντένσε (Κλάουσεν): Βέσελς, Ρουντ, Ρεγκίνιουσεν, Αντρέασεν, Κρίστενσεν, Σόρενσεν, Γιόχανσον, Μεντί, Τζεμπά-Τζεμπά, Καντρί, Ουτάκα
ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ -

6 σχόλια

  1. ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟ ΣΧΗΜΑ.
    ΣΕ ΠΑΡΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΕΛΑΕΙ.
    ΠΑΤΕΡΟΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΠΟΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΞΙΑ ΝΔ

    ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ!!!

    ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ, ΤΑΓΜΑΤΑΛΗΤΕΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΑΡΦΩΝΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕ Η Ο.Π.Λ.Α., ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΝΕΙΜΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ, ΑΥΤΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΝ ΜΕΣ ΣΤΗ ΚΟΜΑΝΤΑΤΟΥΡ, ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΤΟΥΣ Ή ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΙ ΕΓΛΥΦΑΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΗΣ ΓΑΜΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ- ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

    ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΕΦΤΑΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΑΝ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΤΗΝΗ ΘΗΣΑΥΡΙΖΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΦΑΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΠΙΖΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΖΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ!!!

    ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ, ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΕΡΑ ΚΩΘΩΝΙΑ, ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΤΣΟΜΠΑΝΗΔΕΣ, ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΛΟΓΩ "ΚΑΘΑΡΟΥ" ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ, "ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ"- ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΕΣΑΤΖΗΔΕΣ, ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΚΙ ΑΓΑΜΗΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΓΕΜΑΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞ, ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΤΑΙ, ΔΙΕΓΕΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΞΕΣΠΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΑΤΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΦΤΕΡΝΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΠΟΥ ΤΙΣ ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΜΕ ΒΕΡΓΕΣ ΚΑΙ ΞΥΛΑ ΜΕΧΡΙ ΟΡΓΑΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΔΙΣΜΟ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΚΑΘΗΚΙΑ!!

    ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΑΛΛΙΟΣ, ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ, ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΚΡΑΒΒΑΡΙΤΗΣ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕΞΙΑ ΖΩΑ????

    ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΒΡΕ!!!

    ΣΠΛΑΧΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΣΑΣ!!!

    ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΦΤΩΧΕΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ "ΑΓΑΠΟΥΝ" ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!!

    Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΑΣ ΤΟ 1975, ΣΟΛΩΝΑΣ ΓΚΙΚΑΣ, ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΡΙΚΑ "ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΗΜΑΤΑΚΙΑ"...

    Ε, ΚΑΙ ΦΑΓΑΝΕ ΜΟΝΟΝ 4-5 ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ, ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!

    ΕΙΣΤΕ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΑΜΟΡΦΩΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΩΝ!!

    ΕΣΕΙΣ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΤΕ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΧΩΡΙΑΤΕΣ, ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ, ΠΑΠΠΑΔΕΣ, ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ!!!

    ΕΝΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΙΧΑΤΕ, ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΧΑΤΖΙΔΑΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ!!!

    ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟΥ ΣΚΥΛΑΔΙΚΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟΥ, ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ, ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ, ΤΟΥ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ, ΤΗΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ, ΤΟΥ ΑΡΜΕΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΑΓΕΛΑΔΑ, ΤΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, ΤΟΥ ΚΑΡΑΚΙΤΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΤΩΝ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΑΛΑΓΓΑΣ…

    ΔΕΙΚΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΚΙ Ο ΑΝΘΙΜΟΣ!!!

    ΛΑΪΚΗ ΣΑΣ ΒΑΣΗ - ΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΟΛΙΓΟΦΡΕΝΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ!!!

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ…

    ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΑ ΧΟΥΝΤΟΔΕΞΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ!!!!!

    ΟΥΣΤ, ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΚΟΜΜΑ-ΑΠΟΛΙΘΩΜΑ ΣΑΣ !!!

    ΠΑΝΤΑ ΘΑ'ΣΤΕ ΜΙΑ ΟΙΚΤΡΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟΙ ΤΥΠΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΣΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΝΤΟΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κατάντησε κ ο Παναθηναἲκός να είναι μιἀ μικρή ομάδα σάν τις άλλες τις ελληνικές που σαρώνουν τα πρωταθλήματα τα στημένα κ ραμένα , έγινε κ αυτός μέλος του Club των καρπαζοεισπρακτώρων σάν την άλλη αιώνια υπερομάδα , κρίμα .... , με τέτοια Super πρωταθλήματα όμως ήταν απλώς θέμα χρόνου να γίνει κ αυτό.
    Ρεζίληδες ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "ΓΝΩΣΤΗ Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2008"!!

    "Στο φως επιστολές Δούκα προς Καραμανλή για το χρέος και την αδυναμία δανεισμού"!!

    "Ο Π.Δούκας και ο Γ.Αλογοσκούφης είχαν από το καλοκαίρι του 2008 υποστηρίξει τη λήψη σκληρών μέτρων, ωστόσο, οι πολιτικές εκείνες είχαν απορριφθεί από το Μαξίμου (ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΓΑΡ)"!!

    "Στις επιστολές του ο κ. Δούκας προειδοποιούσε για τη διόγκωση των ελλειμμάτων και τον κίνδυνο η χώρα να μην μπορέσει να βγει στις αγορές να δανειστεί."

    "Αναλυτικά, σε επιστολή του τον Οκτώβριο του 2008 τόνισε ότι το Δημόσιο θα χρειαστεί να δανειστεί πάνω από 40 δισ. ευρώ για να καλύψει τις χρηματοδοτικές ανάγκες, ποσό που τελικά ανήλθε στα 48 δισ. ευρώ για το 2009, σημειώνοντας: «Αυτό απαιτεί την απόλυτη εμπιστοσύνη των αγορών»."

    ...ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΗΤΑΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ...

    ...ΓΑΡΔΟΥΜΠΑ ΚΑΙ PLAYSTATION!!!

    Α, ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΦΑΥΛΟΙ ΔΕΞΙΟΙ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ, ΠΑΛΙΟΦΑΣΙΣΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το παραμύθι που έφαγαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού από τους πολυμετοχικούς το 2008 μπορεί να συγκριθεί μόνο με το παραμύθι που έφαγε ο ελληνικός λαούς από τους πολυΠασοκικούς το 2009.
    30 χιλιάδες άνθρωποι κατέβηκαν σε συλλαλητήριο για να διώξουν τον Τζίγκερ και την οικογένεια (που τους είχε δώσει το στάτους της ευρωπαϊκής ομάδας) και να φέρουν στη θέση του τον ''μαζί σου Ανδρέα για μια Πανάθα νέα'',παρέα φυσικά με τον αγαπημένο των συνδέσμων Πατέρα.
    Θέλανε η ομάδα τους να αλλάξει χαρακτήρα.
    Θέλανε να γίνουν Ολυμπιακός.
    Θέλανε ''να κερδάνε κι όλοι οι άλλοι να πάνε να...'' όπως έλεγε
    ο Σπάθας.
    Ε λοιπόν,το κατάφεραν.
    Εννοώ ότι κατάφεραν να γίνουν Ολυμπιακός,όχι να σηκώνουν κούπες,
    όόόχι...μία πήραν κι αυτή πέρασε από σαράντα κύματα.
    Έπρεπε να φτιάξουν ρόστερ 50 εκατ,
    να φέρουνε Σισέ,να έχουν το παρασκήνιο,να παρατάνε εύκολους αγώνες στην Ευρώπη (Σταντάρ) για να επικεντρωθούν στα ματς με τους Ατρόμητους,έπρεπε να διαλυθεί ο Ολυμπιακός από τον κόουτς Ζίκο...
    και πάλι παραλίγο να το χάσουν!
    Ρε παιδιά τσάμπα τόσα λεφτά αφού ήταν για να πάρετε τη Σούπερ Λίγκ! Ο θρύλος με το παρασκήνιο μπορούσε και σήκωνε κούπες ακόμα και με τους Πασσαλήδες.
    Πάντως πλέον δεν υστερούν.
    Απέκτησαν με το σπαθί τους τις δικές τους Μόλντε,Χέρενφεν κλπ.
    Μην παραπονιέται κανείς τους τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση