GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διακοπές χωρίς δίαιτα...

Από το  nutrimed.gr Μπορούν τα χαμένα κιλά να διατηρηθούν κατά τη διάρκεια των διακοπών; Για να μπορέσετε να διατηρήσετε το βάρος σας ...

Από το nutrimed.gr

Μπορούν τα χαμένα κιλά να διατηρηθούν κατά τη διάρκεια των διακοπών; Για να μπορέσετε να διατηρήσετε το βάρος σας σταθερό κατά τη διάρκεια των διακοπών αρκεί να προσέξετε πως θα χάσετε αυτά τα κιλά. Παρακάτω ακολουθούν απλές και βασικές συμβουλές για να απαλλαχτείτε και να...
διατηρήσετε μια και καλά μακριά σας τα ενοχλητικά λίγα παραπάνω κιλά:
• Μην χάσεις στο δρόμο το κίνητρό σου. Κάθε πρωί που ξυπνάς να θυμίζεις στον εαυτό σου πόσο πολύ θέλεις να κάνεις διακοπές με λιγότερα κιλά.
• Νιώσε την πείνα σου. Είναι το αίσθημα που μας λείπει τελευταία, καθώς τρώμε για πολλούς άλλους λόγους εκτός από αυτό. Θα διαπιστώσεις μεγάλη ικανοποίηση όταν καλύψεις το αίσθημα αυτό με λίγο φαγητό.
• Ξεκίνα το γεύμα σου πρώτα από τη σαλάτα. Σε βοηθά να χορτάσεις πιο γρήγορα.
• Φρόντιζε να τρως πάντα σε κατάσταση ψυχικής ηρεμίας. Μη μιλάς στο κινητό σου, μη μαλώνεις και μην εκνευρίζεσαι.
• Απόφευγε να τρως κρύο φαγητό. Το ζεστό φαγητό σε βοηθά να το απολαύσεις καλύτερα και συνεπώς να φας λιγότερο.
• Ψώνιζε από το σούπερ-μάρκετ πάντα με λίστα αγορών.
• Προσπάθησε να είναι το ίδιο μέρος αυτό που τρως το γεύμα σου και φρόντισε αυτό να έχει ένα ευχάριστο περιβάλλον.
• Όταν γυρίζεις κουρασμένος από τη δουλειά σου μην ξεκινάς αμέσως να τρως. Χαλάρωσε για μισή ώρα, κάνοντας ένα μπάνιο ή ακούγοντας μουσική, ώστε να ηρεμήσει το σώμα σου και να φας αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι.
• Μην τρως ποτέ όρθιος.
• Τρώγε αργά. Φρόντισε το κύριό σου γεύμα να μη διαρκεί λιγότερο από 20-30 λεπτά. Με τον τρόπο αυτό βοηθάς το σώμα σου να νιώσει το αίσθημα του χορτασμού και να μη προσλάβει περιττές θερμίδες.
• Την ώρα που τρως προσπάθησε να μη βλέπεις TV. Αποσπάται η προσοχή, με αποτέλεσμα να μην έχουμε τον έλεγχο του τι και πόσο τρώμε.
• Μας αρκούν 1-2 κουταλιές γλυκού για να αλλάξει η γεύση στο στόμα μας. Το επιπλέον έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να μετατραπεί σε λίπος στο σώμα μας.
• Προτίμησε προϊόντα light. Γιαούρτι, αναψυκτικά, ζελέ, παγωτά στις εκδόσεις τους με χαμηλές θερμίδες που μας προσφέρουν σχεδόν την ίδια ικανοποίηση και μας γλιτώνουν από περιττές θερμίδες.
• Μην παραλείπεις τα καλοκαιρινά φρούτα. Καρπούζι, πεπόνι, φράουλες, κεράσια μας δίνουν λίγες θερμίδες γιατί περιέχουν πολύ νερό στη σύστασή τους και μας ικανοποιούν την αίσθηση του χορτασμού, αποτελώντας έτσι ιδανική λύση για ενδιάμεσο σνακ.
• Περπάτησε περισσότερο, τόσο πηγαίνοντας στη δουλειά σου όσο και μετά από αυτή. Κάνε το γύρο του τετραγώνου πριν πας σπίτι σου ή βρες μία φίλη σου και κάντε μια μικρή βόλτα.

7 σχόλια

  1. Το πρόβλημα είναι για πολλούς τα χρόνια: Δεν καις και αν τρως και τα μισά της νεανικής σου ηλικίας είναι πολλά για τη γεροντική!


    Ιμμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΑ ΞΕΡΩ Η ΑΔΙΚΙΑ ΓΕΝΝΑ ΤΡΟΜΕΡΗ ΟΡΓΗ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ.ΟΠΟΙΟΙ ΑΡΠΑΞΑΝ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ,ΦΤΩΧΙΝΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΤΕΡΕΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΜΙΣΘΩΝ ,ΠΕΝΙΧΡΩΝ.Η ΟΡΓΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΑΜΙ ΑΦΡΙΣΜΕΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΣ ΦΤΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ.ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΣΩΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΠΑΡΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΛΗΠΤΙΚΟΣ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΡΗΣΗ ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ, ΧΡΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΙΑΣ .ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ,ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΟΥΝ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ,ΚΑΥΓΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ.ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΙΛΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ;;;;;;;
    Προς τους εισαγγελείς , δικαστές , δημοσιογράφους να παρέμβουν και να τους συλλάβουν ,να κατασχεθεί η περιουσία που έκαναν με τους παράνομους μισθούς που παίρνουν από το δημόσιο, να δεσμευτούν οι καταθέσεις τους που είναι και αυτές παράνομα εισοδήματα να καταδικαστούν σε φυλάκιση χωρίς αναστολή για εξαπάτηση εις βάρος του δημοσίου , για παράνομη πορνεία , από την κομπίνα που έστησαν οι Βούλγαροι , Ρουμάνοι αλλά και Αλβανοί που να διορίζονται στο δημόσιο και στα δημόσια νοσοκομεία και στο ΙΚΑ ως μόνιμοι ιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό .
    Παράδειγμα τρανταχτό που ο διοικητής του Ι.Κ.Α κάνει τουμπεκί ψιλοκομμένο , είναι η κομπίνα που έστησαν το περιβόητο Βουλγάρικο δίδυμο ΝΤΑΛΕΒΑ – ΣΙΝΙΚΟΦ,
    Ξέρετε πόσες Ντάλεβες και Σινίκοβοι έχουν διοριστεί μόνιμοι στο δημόσιο χωρίς να είναι Έλληνες .Ακλουθώντας τον δρόμο της ΠΟΡΝΕΙΑΣ και του ΣΕΞ που με το πήδημα και τα σεξουαλικά όργια διορίστηκαν μόνιμοι ιατροί στο Ελληνικό δημόσιο έρε ξευτίλα για την Ελλάδα !!!!!
    ΙΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΣΙΝΙΚΟΒΑ βουλγάρα διορισμένη ψυχίατρος στο ΙΚΑ ΚΑΜΙΝΙΩΝ ΜΟΝΙΜΗ ΙΑΤΡΟΣ , Πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία και αυτές τις ημέρες πήρε και προαγωγή και μετατέθηκε στο Ι.Κ.Α ΠΕΙΡΑΙΩΣ .
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ , βούλγαρος ψυχίατρος διορισμένος στο ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΟΜΙΜΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ σύζυγος της πρώτης(ΙΒΑΣ ΝΤΑΛΕΒΑ) και αυτός πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
    Αυτοί οι δυο από την Βουλγαρία έπιασαν ΜΟΝΙΜΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ;;;;;;;


    Εδώ είμαι και μου τάχεις κάνει τσουρέκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κόβεται το τεμπελιό ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ;
    Μάλλον όχι...

    Στη Σέριφο βρίσκεται για "ολιγοήμερες" διακοπές, ο ΓΑΠ μαζί με τον Παπακωνσταντίνου... θα ακολουθήσουν άλλες "ολιγοήμερες" σε καμιά Κρήτη, ξέρετε στο παράνομο ξενοδοχείο
    (έχουν αποκλείσει την πρόσβαση των πολιτών στην παραλία) της γυναίκας Σηφουνάκη,
    και θα ακολουθήσουν ακόμα μερικές "ολιγοήμερες" σε κανά άλλο νησί...

    Κατά τ' άλλα άφησε πίσω του τα τέρατα της πολιτικής Ραγκούση, Λοβέρδο να βγάλουν το φίδι απ' την τρύπα, και ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιώργος Παπανδρέου: Διακοπές στην πολυτελή έπαυλη του Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

    Ο πρωθυπουργός επέλεξε να περάσει τις φετινές καλοκαιρινές του διακοπές στο σπίτι του κολλητού του υπουργού ΠΕΧΩΔΕ στη Σέριφο.

    Ο Γιώργος Παπανδρέου παραθερίζει άπό χθες Πέμπτη στην πολυτελή πέτρινη έπαυλη που νοικιάζει τους θερινούς μήνες ο υπουργός του, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, πάνω από 6.000 ευρώ την εβδομάδα !

    Έχοντας ξεκινήσει από το προηγούμενο Σάββατο τις διακοπές του στη Χρυσή Ακτή της Πάρου, νησί με το οποίο έχει στενότατη σχέση ο άλλος υπουργός που δέχεται τα πυρά όλης της Ελλάδας, ο Γιάννης Ραγκούσης ο Γιώργος Παπανδρέου επέστρεψε για λίγες ώρες μόνο στα πρωθυπουργικά του καθήκοντα, την Τετάρτη για να δει την ομάδα πόλο γυναικών και στις τέσσερις το απόγευμα, έφευγε με προορισμό το αγαπημένο του νησί των Δυτικών Κυκλάδων, την ωραία Σέριφο.

    Στη Σέριφο ο Γιώργος Παπανδρέου αφίχθη το απόγευμα της Τετάρτης, συνοδευόμενος από τη σύζυγο του Αντα και μέλη της προσωπικής του ασφάλειας. Εφόσον αληθεύουν οι πληροφορίες που τον ήθελαν να ταξιδεύει με το «Speedrunner»
    (αν και οι κάτοικοι του νησιού επιμένουν ότι «άκουσαν» την άφιξη του με ελικόπτερο), που πραγματοποιεί τη διαδρομή Πειραιάς – Σέριφος – Σΐφνος – Μήλος, ξόδεψε περί τα 65 ευρώ το άτομο για μια θέση VIP και 58 ευρώ για κάθε αυτοκίνητο που μετέφερε.
    Το κανό, άλλωστε, θεωρείται ακόμα αποσκευή !

    Γνωστός για τη δεινότητα του στην κολύμβηση, και ουχί μόνον όσον αφορά τα θαλάσσια σπορ, ο πρωθυπουργός δεν θα μπορούσε παρά να υποκύψει στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου. Εθεάθη λοιπόν -παρά την αδυναμία του στην παραλία Λια του νησιού- να κολυμπάει κατά την προ-ηγούμενη παραμονή του στο νησί στον Πλατύ Γιαλό, συνοδεία βατραχανθρώπων του Λιμενικού Σώματος και σκάφους.

    ΑΥΤΑ....! ..θνητοί, φόρου Ζωής υποτολείς Ιθαγενείς άχρηστοι και διεφθαρμένοι, συν τεμπέληδες.
    .λαμόγια φοροκλέφτες Έλληνες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση