GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ευρώπη πρέπει να δράσει επιθετικά και αποφασιστικά απέναντι στις επιθέσεις...

Από την Ντόρα Μπακογιάννη Η Ευρώπη πρέπει να δράσει επιθετικά και αποφασιστικά απέναντι στις επιθέσεις που δέχεται η Ευρωζώνη. Οι ειλ...

Από την Ντόρα Μπακογιάννη

Η Ευρώπη πρέπει να δράσει επιθετικά και αποφασιστικά απέναντι στις επιθέσεις που δέχεται η Ευρωζώνη. Οι ειλημμένες αποφάσεις, πρέπει να εφαρμοστούν άμεσα και να τεθούν στο τραπέζι προτάσεις ριζοσπαστικής αντιμετώπισης της τακτικής των οίκων αξιολόγησης.
Η Ελλάδα ωστόσο, οφείλει να...
υλοποιήσει άμεσα, δίχως άλλες αναβολές και καθυστερήσεις, τις αναγκαίες διαρθρωτικές αλλαγές και τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις, ώστε να περιορίσει δραστικά το έλλειμμα της και να δημιουργήσει πρωτογενή πλεονάσματα.
Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να στηρίξουμε την οικονομία μας αποτελεσματικά απέναντι στην κρίση χρέους που εξελίσσεται σε διεθνή υπόθεση.

22 σχόλια

  1. Καταρρέει σαν χάρτινος πύργος η έγγραφη αιτιολογία της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, προκειμένου να μη διαβιβάσει στη Βουλή -όπως ήταν υποχρεωμένη να πράξει από το νόμο «περί ευθύνης υπουργών»
    Σχετικό:Νέα διάσταση στο θέμα της μήνυσης Αντωνίου για εσχάτη προδοσία των Βουλευτών - Διαψεύδει τον υπουργό δικαιοσύνης ο μηνυτής

    Ατιμωρησίας το ανάγνωσμα:
    Εξαφάνισαν τα παράβολα από τη δικογραφία
    κατά του Κ. Καραμανλή
    -κατ’ άρθρο 43 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣΕ ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ. ΟΤΑΝ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ (ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΙΝΑ) ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΓΡΑΣΙΔΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ,
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΑΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΤΕ ΤΟ 2ΟΟ4;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ήρθε η Ντόρα να μας σώσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δεν κανεις... κοριτσι μου για τιποτα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ

    ΑΡΧΙΣΕ ΤΙΣ ΕΞΟΔΟΥΣ!!!

    ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ.

    ΜΥΡΙΖΕΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ...

    ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ε ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ Η ΝΤΟΡΑ ΟΜΠΑΜΑ ΜΕΡΚΕΛ ΣΑΡΚΟΖΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Nτόρα, ελήξατε και δεν το έχετε αντιληφθεί. Δεν πειράζει έχετε χρόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. gia na milane i ebreoi kati kseroun giati aftoi ta etimazoun ola.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στα πεθερικά ο Σαρκοζί, σε δίκλινο των 90 ευρώ η Μέρκελ... κι ο δικός μας στα καλύτερα

    Τις... προσφορές ψάχνουν και οι ευρωπαίοι ηγέτες για να πάνε φέτος διακοπές καθώς η κατάσταση είναι δύσκολη και οι αγορές άγρυπνες και αμείλικτες... εκτός απ'τον δικό μας που προτιμάει τα καλύτερα...

    Στα πεθερικά του παραθερίζει φέτος ο Νικολά Σαρκοζί με την έγκυο Κάρλα Μπρούνι ενώ πριν φύγει συνέστησε στους υπουργούς να μην είναι προκλητικοί αποφεύγοντας περιττές πολυτέλειες. Αφού πέρασε μερικά Σαββατοκύριακα στην προεδρική εξοχική κατοικία, κάνει τώρα διακοπές στο Καμπ Νεγκρ της Νότιας Γαλλίας, στο εξοχικό των γονιών της Κάρλα.



    Δεν ήταν τυχερό να πάει διακοπές φέτος ο ισπανός πρωθυπουργός Θαπατέρο, που παραμένει κοντά στα "τείχη" λόγω κρίσης. Προγραμμάτιζε απόδραση στο νησάκι Λανθαρότε νότια της Ισπανίας, αλλά τελικά βρέθηκε νότια της Μαδρίτης στο εθνικό πάρκο Ντονάνα.

    Ο ισπανός πρωθυπουργός με την τραγουδίστρια της όπερας σύζυγο

    Η Μέρκελ πάει βουνό και για την ακρίβεια στις ιταλικές Άλπεις όπου μένει σε ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων με τον άντρα της πληρώνοντας μόλις 90 ευρώ τη βραδιά. Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Ελ. Τύπου η μπίρα κάνει 2,80 ευρώ, το σάντουιτς με λουκάνικο 1,80 και νερό η κ. Μέρκελ πίνει από τη βρύση.



    Στην Ιταλία βρέθηκε ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ν. Κάμερον και συγκεκριμενα στην Τοσκάνη, όπου νοικιάζουν βίλα την οποία μοιράζονται με ακόμη δύο φιλικά ζευγάρια. Το κόστος διαμονής είναι 6.600 ευρώ για 15 ημέρες. Το βρετανικό πρωθυπουργικό ζεύγος κάνει διακοπές αποκλειστικά από την τσέπη του και αποφεύγει φιλοξενίες από πλούσιους επιχειρηματίες - μόνο τα έξοδα φύλαξης βαραίνουν το δημόσιο.

    Μόνος πήρε τον καφέ, γιατί η σερβιτόρα που δεν τον αναγνώρισε, του είπε ότι έχει δουλειά..

    Πέντε ημέρες στη Σαρδηνία θα πάει φέτος ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος φέτος δεν έχει όρεξη για μεγάλες διακοπές ούτε για μπούνγκα μπούνγκα, καθώς ενδέχεται να είναι ο πρωθυπουργός, επί των ημερών του οποίου η Ιταλία θα ενταχθεί στον μηχανισμό του ΔΝΤ και της ΕΕ.

    "Θα μείνω εδώ φέτος γιατί τα πράγματα είναι σοβαρά"

    Αυτός που είχε προγραμματίσει πολυημερες διακοπές είναι ο Ομπάμα με την οικογένειά του. Οι Ομπάμα ετοιμάζουν βαλίτσες για το νησί Μάρθας Βίνγιαρντ - αγαπημένο μέρος διακοπών και για τους Κένεντι. Ωστόσο μετά την "καμπάνα" του Standard & Poor's δεν είναι σίγουρο πως θα κάνει διακοπές.



    newsit.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. εσενα θα ακουσει η μερκελ για να βρει λυση η μηπως τον φιλο σου τον χριστοφορακο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. «ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η ΝΤΟΡΑ...ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ...!

    Δράμα, πόνος, σπαραγμός, απογοήτευση...!!!
    Η Ντόρα προανήγγειλε την πολιτική «δύση» τού κόμματός της ΔΥΣΥ, με δραματική... απειλή...!
    «Εγκαταλείπω την πολιτική… αν δεν μπω στη Βουλή», δήλωσε στον Σκάϊ.

    Οι λέξεις και οι έννοιες της Ελληνικής γλώσσας έχουν χάσει το νόημα τους όταν χρησιμοποιούντε για ίδιον όφελος από όλα τα μέλη της Μητσοτακικής δυναστείας.

    Ντόρα μη μας το κάνεις αυτό καλοκαιριάτικα με τέτοια ζέστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Nτόρα :Το ανώτατο στάδιο της κοινοβουλευτικής αχρειότητας....

    Μια πολιτικάντισα κωλόγρια , απ’ τις πλέον μισητές, από τις πλέον επικίνδυνες για την πατρίδα, ένα ξενόδουλο υποκειμενο, απο τα πλέον ανθελληνικά που γέννησε αυτός ο τόπος.

    Η παρουσία και μόνον αυτού του φθηνού κλώνου του Μητσοτάκη (που είναι η ενσάρκωση της διαπλοκής, της αναξιοκρατίας, της ξενοδουλίας και της παντελούς έλλειψης αρχών και ιδεολογίας ) στην πολιτική σκηνή υποβαθμίζει το επίπεδο της πολιτικής ζωής της πατρίδας μας και αποτελεί κίνδυνο για το μέλλον της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κρίνω πως η συγκεκριμένη σαβουροκωλόγρια της συμμαχίας των οικονομισάριων, θα καταλήξει περίγελως των αγανακτισμένων της πλατειάς ,όχι για τα λεγόμενα αλλά για τα φαγωμένα…από τα δανεισμένα στον Δήμο Αθηναίων και όχι μονό…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η έλλειψη στρατηγικής και σαφούς πολιτικού προσανατολισμού οδηγούν το ΔΗ.ΣΥ στην ΔΥΣΗ του.

    ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΔΗ-ΣΥ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ.
    Η ΔΥΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η Ντόρα παρά τον πολιτικό εγωισμό της αναγνωρίζει ότι οι ενημερωμένοι πολίτες της γύρισαν την πλάτη στο νέο της ξεκίνημα και ετοιμάζεται να αποσυρθεί οριστικά και αμετάκλητα από την πολιτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Απογοήτευση και κατήφεια επικρατεί στο ΔΗ.ΣΥ…
    (Στο κίνημα της επί χρήμασι πολιτευόμενης γυναικός το συνονθύλευμα.)

    Τα κρεμασμένα γεροντοπρογούλια της κακομαθημένης συμμαθήτριας του Μιζοφοράκου δεν πείθουν .

    Είναι καιρός, οι πολίτες, να δείξουν στις επόμενες εκλογές την πόρτα σε πολλούς από τους επίδοξους μνηστήρες της συμμαχίας της Ντόρο-φαύλο-κρατίας και γνωστούς σφουγγοκωλάριους των πολιτικών τζακιών, ανοίγοντας το δρόμο στους στους ικανούς και όχι στους υποτακτικούς…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το ΔΗ.ΣΥ. θα μείνει στην ιστορία, ως το πρώτο κόμμα στην Ελλάδα που δημιουργήθηκε από ένα…. καπρίτσιο ενός κακομαθημένου πλουσιοκόριτσου!

    Η Ντόρα είναι ένα πολίτικο κατασκεύασμα που για τον προσωπικό της πλουτισμό, καταχράστηκε όλες τις δημοσιές υπηρεσίες που ανέλαβε με υπόδειξη πάντα των ξένων κέντρων εξουσίας και πλουτοκρατίας. .

    Από οπού πέρασε το πολίτικο αρχιλαμόγιο , υπηρέτησε ξένα συμφέροντα,και επέβαλε μια κλειστή ομάδα υποτακτικών –οικονομισάριων, αδηφάγων τρωκτικών του δημόσιου που εκμεταλλεύτηκαν την αλόγιστη αρχομανία της και οδήγησαν την χωρά στην υποτέλεια .

    Αλλά δεν φτάνει μόνο το ότι Ντόρα αναμασάει στην ΔΥΣΗ του κινήματός της τετριμμένα και ξεπερασμένα .

    Δεν είναι ούτε σε θέση να υποδείξει τη μέθοδο, με την οποία έστω και οι παλιές-νέες αξίες της παράταξής της θα μπορέσουν να ευδοκιμήσουν. Και αυτό διότι ήδη με το “ ΝΕΟ ¨ ξεκίνημά της έβαλε το καινούργιο κρασί σε ..παλιά ασκιά.
    Οδηγεί έτσι με μαθηματική ακρίβεια το ΔΗ.ΣΥ της στην ΔΥΣΗ της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΓΕΤΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΥ ΛΑΛΙΩΤΗ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ Η ΝΔ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΦΩΝΕΣ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΝ ΤΟ <> ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟΥΤΣΙΚΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ. Η ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΕΙΞΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΕ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟ ΛΑΛΙΩΤΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΓΕΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΓΟΗΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΌΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΌΠΩς Η ΝΤΟΡΑ. ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥς ΓΟΗΤΡΟ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ. Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ Η ΘΕΑΤΡΙΝΙΣΜΟΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΙΚΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥς ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΕΧΕΙ ΠΗΞΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΧΛΕΥΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ. ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΗΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΗΝ ΦΑΕΙ. ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ BLOGGER KAI O ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΣΑΣ, ΕΓΚΡΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΛΟΓΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΗΓΕΤΗ ΝΤΟΡΑ ΔΕΝ ΣΑς ΘΕΩΡΩ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΟΥΝ. ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑς ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΕ. ΣΚΕΥΤΗΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ PRESS-GR.BLOGSPOT ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΣΕΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΤΕ ΕΙΣΤΕ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η ΝΤΟΡΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑΝ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕ ΑΠΛΑ ΨΗΦΙΣΕ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑ Η ΧΩΡΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΙ ΣΕ ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΛΗ ΩΡΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ , Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΛΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση