GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ανίκανο κράτος...

Από το http://news.kathimerini.gr/ Η σοβαρότητα ενός κράτους κρίνεται από το πώς χειρίζεται τα αυτονόητα, από τη διαχείρισ...


Η σοβαρότητα ενός κράτους κρίνεται από το πώς χειρίζεται τα αυτονόητα, από τη διαχείριση των σκουπιδιών έως την ταφή των νεκρών του. Λόγω της ανικανότητας των πολιτικών και του κρατικού μηχανισμού, τα στοιχειώδη αυτά ζητήματα δεν μπορούν να λυθούν στην Ελλάδα.
Οσα συνέβησαν με το νεκροταφείο της Γλυφάδας δείχνουν τον απόλυτο παραλογισμό, καθώς το κράτος αδυνατεί να δώσει λύση σε ένα ουσιαστικό και πραγματικό πρόβλημα, με αποτέλεσμα ο δήμαρχος να αναγκάζεται να παρανομήσει.
Οταν το κράτος δεν μπορεί να δώσει μια οργανωμένη λύση, οδηγεί...
 τους δημάρχους, τους πολίτες, όλη την κοινωνία στην αυθαιρεσία και στην παρανομία, που ταιριάζουν μόνο σε τριτοκοσμικά κράτη.

3 σχόλια

  1. Φιλε μου
    Κακως αναφερεις τις τριτοκοσμικες χωρες.Αυτες μας εχουν ξεπερασει προ πολου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως ήρθε η ώρα να μπεί μια τάξη με τα νεκροταφεία;
    Αρκετά χρήματα έβγαλαν και βγάζουν (τα περισσότερα μαύρα),οι παπάδες,τα κοράκια,οι λουλουδάδες,οι μαρμαράδες,οι καφετζήδες και οι δήμοι.
    Αρκετά με τα κάθε λογής λαμόγια που λυμαίνονται τους συνανθρώπους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑΞΗ 7:44;
    ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ,ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ.
    ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΙΟΥΣ ΨΗΦΙΖΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ.
    ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΤΕ ΒΕΒΑΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση