GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θέκλα Παρασκευούδη: "Κάθε Κυριακή πηγαίνω, επίσης, στην εκκλησία, μήπως κι αυτό ενοχλεί;;"

Η "πέτρα του σκανδάλου" για τις ΜΚΟ ανοίγει τα χαρτιά της: -Φυσικά και θα συνεχίσω να κάνω τέτοιες προτάσεις  για ευρωπαϊκά προγρ...

Η "πέτρα του σκανδάλου" για τις ΜΚΟ ανοίγει τα χαρτιά της:
-Φυσικά και θα συνεχίσω να κάνω τέτοιες προτάσεις 
για ευρωπαϊκά προγράμματα "κοινωφελούς εργασίας"
Η Πρόεδρος του ΔΣ του Ελληνικού Οργανισμού Περιβάλλοντος (ΕΟΠ) και υπεύθυνη Περιφερειακών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της "Δημοκρατικής Συμμαχίας", που βρέθηκε στη δίνη του κυκλώνα, μιλά αποκλειστικά στον Αντώνη-Μάριο Παπαγιώτη και στο PRESS-GR, για τις καταγγελίες που αφορούν την ΜΚΟ της. Τι λέει για τις επίμαχες συμβάσεις, τα κριτήρια της επιλογής, τα κέρδη, τα ρουσφέτια, την ελαστική απασχόληση, την αντίδραση της Ντ. Μπακογιάννη, την περίπτωση Κουτμερίδη, τους "πράσινους" δήμους και τις επόμενες κινήσεις της μετά το θόρυβο που ξέσπασε.  

-Kαταρχάς, πού σaς πετυχαίνω; 
Σε διακοπές, ή τουλάχιστον προσπαθώ…
-Τελικά, ιδρύσατε και διευθύνατε μια αμαρτωλή Μη Κυβερνητική Οργάνωση (ΜΚΟ); Τί ακριβώς συνέβη; 
Για όσους γνωρίζουν τα στοιχειώδη σε ό,τι αφορά τη λειτουργία των ΜΚΟ και το συγκεκριμένο πρόγραμμα Προώθησης της Κοινωφελούς Εργασίας, νομίζω μόνον γέλιο μπορούν να προκαλέσουν οι «καταγγελίες» όλων αυτών που σήμερα ανακάλυψαν τη «φωτιά». Εκείνων που πριν από δύο χρόνια έβαζαν με κάθε διαδικασία ψηφοφόρους τους… και σήμερα εμφανίζονται ως τιμητές και κριτές των πάντων!
Σε κάθε περίπτωση για να μη μακρηγορώ θα εξηγήσω απλά, πως...
το συγκεκριμένο πρόγραμμα «τρέχει» από την Ευρωπαϊκή Ένωση προκειμένου να ενισχυθεί η εθελοντική πρωτοβουλία. Σε ότι αφορά τον ΕΟΠ, ο ρόλος μας είναι κυρίως συμβουλευτικός. Άλλωστε, εμείς όπως και οι άλλες ΜΚΟ που έχουν υποβάλλει αντίστοιχες προτάσεις θα περάσουμε από την φάση της αξιολόγησης από την αρμόδια αρχή του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης. Η οποία με την σειρά της θα αποφανθεί τέλος Σεπτεμβρίου.
Εξάλλου, στην πρόσκληση ενδιαφέροντος, αναφέρονται τα κριτήρια επιλογής των ωφελουμένων καθορισμένα από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Πώς ακριβώς, θα κάνουμε «ρουσφέτια»; 
Να διευκρινίσω πως ο ΕΟΠ είχε δημιουργηθεί πολύ πριν από την δική μου συμμετοχή. Ιδρύθηκε το 2001 και μόλις τον Νοέμβριο του 2008, κατόπιν σχετικών εκλογών και αρχαιρεσιών, εκλέχτηκα πρόεδρος του ΔΣ.
-Θεωρείτε ότι υπάρχει πολιτικό θέμα; 
Πολιτικό θέμα υπάρχει σε αυτούς που προσπαθούν να παρουσιάσουν το άσπρο - μαύρο. Νομίζω ότι και οι εξηγήσεις που έχουν δοθεί από την αρμόδια αρχή συγκλίνουν στην άποψη ότι κάποιοι στην απόγνωση τους να προκαλέσουν θέμα… κάνουν τα πάντα. Κατανοώ την αγωνία τους αλλά δεν τους συμμερίζομαι!
-Συμφωνείτε με την Πρόεδρο της ΔΗΣΥ, Ντόρα Μπακογιάννη, που καταδίκασε τις πρακτικές Κουτμερίδη; 
Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει όλες οι ΜΚΟ να μπουν στο ίδιο ζύγι, όπως και οι προθέσεις των εμπλεκομένων.
Στην ουσία και μόνο, το όνομα του προγράμματος απαντά σ’ αυτό το ερώτημα, δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας! Το πρόγραμμα δεν αποτελεί απασχόληση με την έννοια που εμείς τη γνωρίζουμε. Δυστυχώς, στην Ελλάδα σπεύδουμε να βαπτίσουμε κάθε είδους εργασία, ακόμη και την εθελοντική ως «βόλεμα».
Από την άλλη, δεν μπορούμε επειδή όντως είμαστε αντίθετη με κάθε μορφή ημιαπασχόλησης ή ελαστικής απασχόλησης, να απορρίπτουμε ευρωπαϊκά προγράμματα.
Εξίσου, όμως, σημαντικό είναι και το κομμάτι που αφορά τη σχέση του Ελληνικού Οργανισμού Περιβάλλοντος με το πρόγραμμα και αυτό μάλλον το παραβλέπετε. Διότι ασχολούνται όλοι με την εμπλοκή του ΕΟΠ στην ιστορία, αλλά ουδείς βλέπει το πραγματικό έργο. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα μέσω των συνεργασιών του ΕΟΠ, θα συνεισφέρουν και θα ενισχύσουν δράσεις που ήδη υλοποιούνται ή πρόκειται να ξεκινήσουν στις τοπικές κοινωνίες.
Γι’ αυτά γιατί δε μιλά κανείς; Δηλαδή τι πρέπει να κάνει ο ΕΟΠ; Να αρνηθεί ένα τόσο σημαντικό πρόγραμμα για να μη βρεθεί κάποιος κακεντρεχής στην πορεία να του προσάψει τις αστειότητες περί «ρουσφετιού»; Με την ίδια λογική καμία ΜΚΟ δεν θα έπρεπε να συμμετέχει στο πρόγραμμα!
Σε ότι αφορά τον κ. Κουτμερίδη, η αρχή που θα εξετάσει και θα αξιολογήσει τους φορείς θα αποφανθεί εάν πληροί ή όχι τις κατάλληλες προϋποθέσεις και υποδομές.
-Πιστεύετε ότι η περίπτωση της δικής σας ΜΚΟ ζημιώνει πολιτικά την Δημοκρατική Συμμαχία;
Η συμμετοχή μου και η ενασχόληση μου με θέματα που αφορούν τον πολιτισμό και το περιβάλλον προϋπήρχαν πέρα από κάθε κομματική μου ιδιότητα. Η δράση μου από την θέση της προέδρου του ΕΟΠ είχε συνεχή δραστηριότητα και δημοσιότητα. Φυσικά όχι όπως των τελευταίων 2 ημερών….Άρα δεν υπήρξε ποτέ και τίποτα πίσω από τις κουρτίνες ή κάτω από το τραπέζι. Λυπάμαι που βρεθήκανε στο κενό όσοι πίστεψαν πως ανακάλυψαν τώρα την Αμερική!
Η εμπλοκή μου σε οποιοδήποτε κομματικό σχηματισμό δεν αναιρεί την όποια δραστηριότητα μου ως ενεργό πολίτη. Η εμπειρία μου μέσα από την θητεία στον ΕΟΠ βοήθησε να έχω εμπεριστατωμένες απόψεις όπου και τις κατέθεσα για τις θέσεις της Δημοκρατικής Συμμαχίας στην περιβαλλοντική πολιτική.
Άλλωστε, το προφίλ του πολιτικού του καφενείου και του πανηγυρικού λόγου με στόμφο δεν μου ταιριάζει.
Υπάρχει, τελικά, ηθικό ασυμβίβαστο; 
Νομίζω πως σας κάλυψα στην προηγούμενη απάντηση.
Ηθικό ασυμβίβαστο σε τι; Στις εθελοντικές οργανώσεις που συμμετέχω; Συμμετέχω και σε άλλους οργανισμούς κοινωνικού ενδιαφέροντος πέρα του ΕΟΠ, μήπως είναι και αυτό μη ηθικό; Κάθε Κυριακή πηγαίνω, επίσης, στην εκκλησία, μήπως και αυτό ενοχλεί;;
Mε ποιο τρόπο η ΜΚΟ πήρε τις δουλειές; 
Το να μιλάμε για δουλειές όταν αναφερόμαστε σε ένα πρόγραμμα που για τον ΕΟΠ σημαίνει μία σειρά δράσεων υπέρ του περιβάλλοντος, είναι άστοχο. Ο ΕΟΠ δεν είναι Ανώνυμη Εταιρεία, δεν βγάζει κέρδος, ούτε κάνει μπίζνες. Παρ’ όλα αυτά, σας παραπέμπω στη προηγούμενη απάντηση μου για την πορεία αξιολόγησης τόσο του οργανισμού όσο και των προτάσεων. Διευκρινίζω για άλλη μια φορά, πως ο ΕΟΠ είναι Μη Κυβερνητική Μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα Οργάνωση!
-Θεωρείτε ότι είναι διαφανή τα κριτήρια σε αυτό το πρόγραμμα με τις ΜΚΟ, υπάρχει ρουσφετολογία; 
Η ελλιπής ενημέρωση προκαλεί λάθος εντυπώσεις! Το πρόγραμμα, όπως προανέφερα, εστιάζει στην δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας. Ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα που το διαχειρίζεται η Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης και Κοινοτικών Πόρων του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο.
Στην πρόσκληση ενδιαφέροντος καταγράφονται τα απαραίτητα δικαιολογητικά όπως και οι απαραίτητες προϋποθέσεις για τον φορέα, τον συμπραττόμενο φορέα αλλά και τα κριτήρια επιλογής των ωφελουμένων.
Πού ακριβώς υπάρχει κενός χώρος για ρουσφετολογία;
-Τα κέρδη που θα έχει, τουλάχιστον αξίζουν τον κόπο ή θα μείνει μόνο ο αρνητικός ντόρος; 
Επαναλαμβάνομαι δυστυχώς, αλλά είναι απαραίτητο. Ο ΕΟΠ είναι ΜΚΟ μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Εκεί βασίζεται η λειτουργία του και η μέχρι τώρα διάρκεια του. Επίσης, ο ΕΟΠ βάσει καταστατικού, και έχοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά, όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση, την διαχειριστική επάρκεια, προχωρά στην υλοποίηση προγραμμάτων με στόχο την ανάπτυξη με την υιοθέτηση πρακτικών φιλικών προς το περιβάλλον.
Στο συγκεκριμένο ευρωπαϊκό πρόγραμμα προβλέπεται η έμμεση δαπάνη του 5% του συνολικού προϋπολογισμού με στόχο να καλύψει τις διαχειριστικές ανάγκες που θα προκύψουν στην περίπτωση που εγκριθεί για τον φορέα μια πρόταση συνεργασίας!
Όσο για τον αρνητικό ντόρο, έχω να πω δεν θα είχα ανάλογη ευκαιρία να γνωστοποιήσω τόσο ευρέως τις δράσεις και την δυναμική του Ελληνικού Οργανισμού Περιβάλλοντος…!!!
-Αληθεύει ότι οι δήμοι που θα συνεργαστείτε είναι "πράσινοι"; 
Θα μπορούσα να απαντήσω ναι, εφόσον αναφερόσασταν εάν διακατέχονται από οικολογική συνείδηση! Αλλά δυστυχώς δεν εννοείτε αυτό…
Έχω την εντύπωση πως εντέχνως δόθηκαν στη δημοσιότητα δύο δήμοι του νομού Λάρισας, όπου οι δήμαρχοι προέρχονται από τον πολιτικό χώρο που προσδιορίσατε. Φυσικά, οι προτάσεις που καταθέσαμε δεν περιορίζονται μόνο σε δήμους συγκεκριμένης κομματικής τοποθέτησης. Δεν αποτέλεσε κριτήριο επιλογής, λοιπόν, το πού ανήκε πολιτικά ο εκάστοτε αιρετός! Δεν μας αφορά καν αυτό!
Άλλωστε, στο περιβάλλον και στον πολιτισμό δεν χωρούν πολιτικά χρώματα! Κανείς δεν δικαιούται την οικειοποίηση τέτοιου είδους δράσεων!
-Θα συνεχίσετε να κάνετε τέτοιες προτάσεις; 
Φυσικά και θα συνεχίσω να ασχολούμαι και να προσφέρω με όλη μου την ενέργεια και την δύναμη για όσα πιστεύω πως αξίζουν, αφιερώνοντας τον προσωπικό μου χρόνο και κόπο. Ο ενεργός πολίτης είναι ιδιότητα που θέλω συνεχώς να την διεκδικώ!

38 σχόλια

  1. Μηπως εχουμε απροσανατολιστει ελαφρως για να μην πω βαρεως; Τα αρχιλαμογια οι δηθεν αρχησυνδιακλιστες που ειναι....Το ινστιτουτο της ΓΣΕΕ πρωτοστατει καιι εχει κανει με τους παντες συνεργασια....απο τον μικροτερο οργανισμο και δημο της επαρχιας μεχρι την μεγαλυτερη περιφερεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. είστε πολύ πίσω.μέχρι και οργάνωση της εκκλησίας συμμετέχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΧΙ

    ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ .



    ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. θα συνεχίσετε να κάνετε τέτοιες προτάσεις;

    Απάντηση Παρασκευούδη:

    Φυσικά και θα συνεχίσω να ασχολούμαι και να προσφέρω με όλη μου την ενέργεια και την δύναμη για όσα πιστεύω πως αξίζουν, αφιερώνοντας τον προσωπικό μου χρόνο και κόπο. Ο ενεργός πολίτης είναι ιδιότητα που θέλω συνεχώς να την διεκδικώ!

    Σχόλιο Παπαγιώτη:
    -Φυσικά και θα συνεχίσω να κάνω τέτοιες προτάσεις
    για ευρωπαϊκά προγράμματα "κοινωφελούς εργασίας"



    Πες μου ρε παπαγιώτη πόσο μπορείς να διαστρεβλώνεις τα πάντα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. re paidia to programma exei stamatisei ton ioulio! ara pos tha sinexisei agapite antonie - marie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΣΕΕ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΗ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ.ΓΣΕΕ ΓΣΕΕ ΓΣΕΕ ΓΣΕΕ ΓΣΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άλλωστε, στο περιβάλλον και στον πολιτισμό δεν χωρούν πολιτικά χρώματα!

    tha simfoniso apolita me auto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΓΑΠ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανέκαμψαν τα ασιατικά χρηματιστήρια την Τετάρτη μετά την απόφαση της αμερικανικής κεντρικής τράπεζας να διατηρήσει τα βασικά επιτόκια σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα έως...
    και τα μέσα του 2013.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. APORW PWS VGAZEI TETOIA AKURA SUMPERASMATA KAPOIOS POU THELEI NA ONOMAZETAI DHMOSIOGRAFOS.....MALLON O IDIOS EINAI DESMEIOS KRUFWN SUMFERONTWN.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΕ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΥΔΗ ΤΙ ΠΤΥΧΙΟ ΕΧΕΙ;ΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ! ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ;ΑΦΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ! ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΕΙ!
    ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΟΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ;....ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΙΑ ΚΑΙ Π Ρ Ο Ε Δ Ρ Ο Ι;;;;
    ΚΥΡΙΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ

    ΚΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΕΙΑ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εργασία για 639 νέους, προσφέρει το υπουργείο Εργασίας μέσα από τα προγράμματα «Κοινωνικής Εργασίας» με φορέα υλοποίησης το Εργατοϋπαλληλικο Κεντρο Ορεστιάδας.
    Στόχος της συγκεκριμένης δράσης είναι η κοινωφελής εργασία ανέργων και ταυτόχρονα η κάλυψη των ελλείψεων σε διάφορους φορείς του Δημοσίου.Οι άνεργοι θα επιλέγονται με ένα σύστημα μοριοδότησης το οποίο σύντομα θα δημοσιοποιηθεί από το Υπουργείο Εργασίας και θα λαμβάνουν για πέντε μήνες ώς μηνιαίο επίδομα κοινωνικής εργασίας 625 ευρώ, ενώ θα έχουν πλήρη ασφαλιστική και συνταξιοδοτική κάλυψη.Τα προγράμματα «Κοινωνικής Εργασίας» αποτελούν ένα πιλοτικό πρόγραμμα του Υπουργείου Εργασίας το οποίο ξεκινάει από την περιφέρεια Αν.Μακεδονίας και Θράκης και είχαν ανακοινωθεί τον Μάρτιο από την τότε υπουργό Λούκα Κατσέλη και στη συνέχεια το πρόγραμμα θα επεκταθεί σε Αθήνα,Θεσσαλονίκη και ακόμη 25 περιοχές.
    Ο πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού κέντρου Ορεστιάδας κ.Χασανίδης μέσα από την εκπομπή του Ράδιο Έβρος Ματιές στην Ενημέρωση δήλωσε πως οι 639 θέσεις εργασίας για την Ορεστιάδα σε σχέση με τις 2000 για όλη την περιφερειακή ενότητα Έβρου αφήνει ικανοποιημένο το διοικητικό συμβούλιο του εργατικού κέντρου παρόλο που αρχικά ζητήθηκαν 900 και πλέον θέσεις εργασίας ωστόσο τόνισε πως η πεντάμηνη εργασία δεν αποτελεί λύση για το πρόβλημα της ανεργίας.
    Οι φορείς που συμμετέχουν στα προγράμματα είναι σχεδόν όλοι οι φορείς του Δήμου Ορεστιάδας εκτός από τα Γ.Ο.Ε.Β και Τ.Ο.Ε.Β του δήμου που δεν εγκρίθηκαν.Ο κύριος Χασανίδης τόνισε πως η μοριοδότηση θα ακολουθηθεί αυστηρά και θα υπάρξει η δυνατότητα ένστασης και ότι δεν πρόκειται να υπάρξει παρέκκλιση από αυτή.Ο υποψήφιος εργαζόμενος θα έχει την δυνατότητα να διαλέξει σε ποια μνημόνια εργασίας ενδιαφέρεται να εργασθεί και μπορεί να αιτηθεί σε περισσότερα του ενός αλλά θα επιλεγεί μόνο σε ένα.Τα μνημόνια εργασίας θα υπογράφονται με το εργατικό κέντρο και αυτό θα είναι ουσιαστικά ο "εργοδότης" και υπεύθυνος για τον εργαζόμενο πράγμα που σημαίνει ότι οι όποιοι έλεγχοι θα πραγματοποιούνται θα γίνονται από το ίδιο το εργατικό κέντρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εγω ο ανοητος και ανορθογραφος μου ηρθε κατι, που καθε ελληνας αντιμετωπιζει οταν συναλασεται με το δημοσιο και αντιμετωπιζει την αδιαφορια του καθε ΔΥ και ειδηκα του κρατικου μηχανισμου. Πως ειναι δυνατο μια ΜΚΟ να δουλευει σα ρολοι. Ολο για δρασεις γενικα και αοριστα μγραφει αλλα τιποτα συγκεκριμενο. Κατι δεν παει καλα, αλλα στο κατω κατω το προβλημα βρησκεται αλλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΧΕΣΤΕ ΤΗΝ ΑΥΤΗΝ Η ΝΤΟΡΟΥΛΑ ΚΟΡΗ ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΗΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΟΝΟ ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΒΛΑΚΑΣ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΚΛΕΨΤΕ ΟΣΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΦΕΟΝΤΕ ΟΙ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΟΣΟΙ ΜΑΖΕΥΟΝΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ "ΠΑΣΤΑ"......ΟΥΕ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. δεν μπορω να μην σχολιασω...!!!!!!! διαβαζοντας την αναρτηση για την κ. Παρασκευουδη και τα "μπλα μλα" που αραδιαζει σε προπληρωμενες καταχωρήσεις.... μπηκα να δω τι ειναι η ΜΚΟ !!!! ΣΙΓΑ μην ειναι 10 χρονια!!!! μας ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ;;;; απο το side τους και μονο αντιγραφω:
    Ο Ελληνικός Οργανισμός Περιβάλλοντος (Ε.Ο.Π.) είναι μία αστική εταιρία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, η οποία αποτελεί συνέχεια του φορέα «Ελληνικές δράσεις για την ανάπτυξη και τη συνεργασία» με διακριτικό τίτλο «Φέρελπις» η οποία είχε ιδρυθεί το 2001.!!!!!!!!!!!!!
    Το 2008 έγινε τροποποίηση του καταστατικού της εταιρίας, αναπροσδιορίστηκαν οι σκοποί και στόχοι της και ξεκίνησε μία νέα αναπτυξιακή πορεία, η οποία συνοδεύτηκε από την είσοδο στην εταιρία και 27 νέων μελλών οι οποίοι δεσμεύτηκαν για να συμβάλλουν στην επίτευξη των στόχων του Ε.Ο.Π." τωρα αν η κεν λόγω κυρια ειναι δικηγορος....τροτε για αυτο και το λεγειν!!!! αληθεια τι πτυχιο εχει; απο ποιο πανεπηστημιο.... γιατι οσο και να το εψαξα...ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΒΡΗΚΑ.... αοριστολογιες για σπουδες στις Πολιτικες επιστημες!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΜΚΟ ΑΠΟ ΤΟ 2001 ; ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΠΟΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑ; ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΚΟ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΠΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΟΥ .ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΧΕΣΤΗΚΑ ΤΙ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΧΕΙ Η ΚΑΘΕ ΦΙΛΟΔΟΞΗ ΤΣΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. pos alkribos psaxneis gia tin apoktisi ptuxiou..ego den boro na bro to diko moy.stin eyp douleueis?pragmatika ean ginete thelo na to matho

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μπα!! μολις που τελειωσα το λυκειο!!! στο google και στο side της ΜΚΟ της κας μπηκα, αλλα και στο fb
    xi xi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ennoo pos diapistoneis oti den iparxei ptixio.epeidi den aneferetai pou teleiose...giati nomiza pos boreis na elekseis ta arxeia ton sxolon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Με τα λεφτά των άλλων!!!, ουστ επιτέλους να δω ακόμη για πόσο αυτός ο ηλίθιος λαός θα σας ανεχτεί στην καμπούρα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ ΘΑ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΔΥΟ ΒΡΑΔΙΕΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΨΩΝΙΖΕΙ ΑΠΟ ΖΒΕΡΚΟ ; ΚΑΤΑΔΕΧΕΤΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΤΑΠΕΙΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΙΚΙΣΜΕΝΟΥΣ; ΑΝΤΕ ΡΕ ΘΕΚΛΑΡΑ ΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΛΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΙΣ ΚΟΜΑΤΑΚΙ ΚΟΚΑΛΑΚΙ ΑΝΤΕ ΜΑΝΑΡΑ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΗΔ@@@@ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. θα ελθουν και οι εκλογεs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. na erthoun. giati na min erthoun?ego ksero ti tha psifiso

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΑΝΤΕ ΨΟΦΑ ΜΩΡΗ ΑΧΡΗΣΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @10 Αυγ 2011 1:21:00 μ.μ.
    Θα μου επιτρεψεις να διαφωνισω , δεν ειναι και τοοοσο καλο το κομματι, απο βιζι, αστα να πανε , απο κολο μπα,φατσα μμμμμμ, για να γινει η δουλεια απαιτειτα κρασακι η μπυρα και μαλλον σβυστο το φως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΜΕΓΑΛΕ ΕΧΕΙΣ ΔΟΜΙΜΑΣΕΙ ΒΛΕΠΩ . ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΒΗΣΤΑ ΦΩΤΑ ; ΑΣΕ ΡΕ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΙ ΕΣΓΩ ΧΩΡΙΣ ΜΠΥΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΦΩΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ρε σεις δεν το ειχα σκεφτει,
    Αυτη η Ρουλα Βροχοπουλου που κλαίει συνέχεια στα κανάλια γιατί την άφησε ο Αλβανός άνδρας της, θα πρέπει να είναι η φίλη της Λιανη που μαζί με την Τορλομουνούση (αεροσυνοδοι και οι τρεις) έκαναν παρτουζες με τον Ανδρέα, τον "Ακριβ@κ@" γνωστό φαύλο Διοικητή της Ολυμπιακής, την ..χρυσή 5ετια 1985-1990;;
    Και κανόνιζαν την πολιτική της Ελλάδος;;; Αυτές, μαζί με μια...απίθανη κουστωδία, απίθανων ανθρώπων, θυμίζοντας έντονα μεσαιωνική καμαρίλα! Η Λιάνη κουβαλάει εκεί τη φιλενάδα και συναδέλφισσά της στην Ολυμπιακή, Ρούλα (περισσότερα γι αυτήν εδώ: http://logioshermes.blogspot.com/2011/03/blog-post_9914.html) ερωμένη του γενικού διευθυντή της ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ και βουτηγμένου ως το λαιμό στη διαφθορά, μια...καφετζού ονόματι Πανδώρα, έναν ...αστρολόγο ονόματι Βαγγέλη (ή...Βαγγέλω, όπως τον έκραζαν στους ομοφυλοφιλικούς κύκλους) και μαζί με τα...άλλα τα παιδιά (Λαλιώτη, Σκανδαλίδη, Κουτσόγιωργα κλπ) που προσκύνησαν ήδη τη...νέα Μεγάλη Κυρία της Ελλάδας Δήμητρα, κυβέρνησαν την Ελλάδα για το επόμενο διάστημα. Ο Ανδρέας, το μόνο που αποζητούσε, ήταν να μη φτάσει ποτέ ο Μητσοτάκης στον πρωθυπουργικό θώκο και να μη χάσει ποτέ τα σκήπτρα από το βασίλειό του και την...αγκαλιά της Δήμητρας, που την είχε για λίγο κάθε βράδυ κι αυτό υπό...περιορισμούς.
    έφεραν τη Λιάνη να βρίζει "Μ@λ@κ@" τον Ανδρέα επειδή αυτός τη...ζήλευε! Και άλλα πολλά, που αναφέρονται και στο πρωτο βιβλίο που εκδίδει ο Καρατζαφέρης και που έχει τίτλο Η ΛΙΑΝΗ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ...ΑΛΛΑΓΗ (1988) έχοντας ως εξώφυλλο τη Δήμητρα, γυμνόστηθη πάνω σ' ένα κρεβάτι, χαϊδεύοντας το...ανδρικό μόριο κάποιου νεαρού άντρα πάνω απο το εσώρουχό του, ο οποίος στέκεται όρθιος μπροστά της. Ναί, ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
    Κανείς δεν τολμάει να τον αμφισβητήσει, κανείς δε του φέρνει τη παραμικρή αντίρρηση, κανείς δε σηκώνει κεφάλι. Η Ελλάδα γεμίζει ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΚΑΙ ΤΡΩΚΤΙΚΑ, γίνεται ένας ΒΟΘΡΟΣ ΒΡΩΜΙΑΣ και ΔΥΣΟΔΙΑΣ. Κανείς δεν αντιτίθεται, ούτε όταν κάποιο στέλεχος της ΔΕΗ παίρνει μίζα για προμήθειες 300.000.000δρχ!!!
    Ο ίδιος ο Ππαναδρέου τον στηρίζει, λέγοντας το απίστευτο: "Ε. ελάτε μωρέ, τι έγινε, ένα δωράκι έκανε ο ανθρωπος στον εαυτό του, να τον σκοτώσουμε τώρα;" δίνοντας το σύνθυμα για την ΑΠΟΛΥΤΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ! Απαντες έτρωγαν πλέον με χρυσά κουτάλια, κι όποιος ΔΕΝ έτρωγε, είτε απο συνείδηση είτε επειδη δεν μπορούσε, έπρεπε να καρατομηθεί. Αθώος μεταξλυ ενόχων δεν νοείται. Ο ΟΤΕ γίνεται έρμαιο στα χέρια ενός κυριολεκτικά γκάγκστερ, που άκουγε στο όνομα Θεοφάνης Τόμπρας!

    Ενας ψυχοπαθής εγκληματίας, που κυκλοφόραγε στους διαδρόμους μ' ενα παλιό περίστροφο "Σμιθ & Γουέσσον" έγοντας πως μ' αυτό θα καθάριζε τα φασιστικά γουρούνια της ΝΔ όπου τα τράκερνε! Σ' αυτόν τον ΄ανθρωπο είχε αναθέσει ο Παπανδρέου τη διεύθυνση μιας απολύτου στρατηγικής σημασίας ΔΕΚΟ, όπως ήταν ο ΟΤΕ! Και όχι μόνον αυτό, αλλά ο Τόμπρας που ήθελε να ανταποδώσει την εκδούλευση στο αφεντικό, έβαλε κοριούς σε όλα τα τηλέφωνα των πολιτικών αρχηγών της αντιπολίτευσης και με τη συνεργασία τη ΗΤΑΝ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ!!!

    Παλεύει όμως ο Ανδρέας, με νύχια και δόντια προσπαθώντας να αποτρέψει το μοιραίο των εκλογών. Κάνει τεράστιες προεκλογικές συγκεντρώσεις με αλαφιασμένα στίφη πρασινοφρουρών απ' όλη την Ελλάδα, που τον επευφημούν κάτω από παραλήρημα! Και τότε ο Ανδρέας ρίχνει το μεγάλο πυροβολικό στα συνθήματά του, το περίφημο "Τσοβόλα, δώστα όλα!", προκαλώντας τον Υπουργό του να ανοίξει τα ήδη καταχρεωμένα ταμεία του Κράτους και να μοιράσει στους αφιονισμένους υπηκόους του και την τελευταία δραχμή! Από αυτό το γεγονός, η Ελλάδα επισυνάπτει δάνεια με τόκο σχεδόν 13% και εξόφληση σε 15 χρόνια, ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΡΙΣΗ, ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. “ΔΙΚΤΥΟ 21″: Πώς η “ΠΟΛ. ΑΝ.” καταβρόχθισε την ΝΔ

    .. Η κοινή γνώμη ξέρει πως ο κ. Σαμαράς κοροϊδεύει και πως αν κυβερνούσε αυτός η Ελλάδα θα περνούσε πολύ χειρότερες ημέρες από αυτές της διακυβέρνησης ΓΑΠ. Άλλωστε την ιδιότυπη δημοκρατική του πρακτική την επιβεβαιώνει ο κ. Σαμαράς και τώρα με τη δια βοής εκλογή του γραμματέα της ΝΔ και με τον διορισμό των δυο αντιπροέδρων της. Γι’ αυτό και πρός το παρόν οι σφυγμομετρήσεις δίνουν στη ΝΔ το ιστορικά χαμηλότερο φάσμα δημοσκοπικού ποσοστού από 12-20%.

    Η αυτοκαταστροφική διαγραφή της κας Μπακογιάννη δείχνει πως ο κ. Σαμαράς που με τόση ευκολία διέσπασε παλιότερα τη ΝΔ για να στήσει προσωποπαγές κόμμα, διαπνέεται από εκδικητική εμπάθεια. Τίποτα το ηγετικό δεν διαθέτει και τίποτα χρήσιμο δεν κομίζει.

    Μικροψυχία, πατριωτική ρητορεία του 1950, κενολογίες χωρίς νόημα, μια ατμόσφαιρα πολιτικού πρωτογονισμού, ένα κόμμα αρπακτικών και συμφεροντολόγων, που οι κακομαθημένοι νεολαίοι του ουρλιάζουν παθιασμένα την ώρα που ο αρχηγός ρητορεύει, υποσχόμενος μελλοντικές συγκεντρώσεις στις πλατείες με καπνογόνα και πλαστικές σημαίες. Ένα πατριωτικό κόμμα που οι φοιτητές του οργανώνουν εκδρομές στη Μύκονο, σκι στον Παρνασσό, αυριανές καριέρες, γάμους στα ιστορικά θωρηκτά, στρατιωτική θητεία στην Αθήνα και σκοπιά με τη συντροφιά της κας Τζούλιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Καλημέρα σας
    Αν κάποιος έχει καιρό να πάει με γυναίκα του φαίνονται καλές και η ντόρα και αυτή η ξεκω..αρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμε (10 Αυγ 2011 10:00:00 π.μ.)

    Η Ντόρα έχει σπουδάσει στην Ανωτάτη Μητσοτακική Σχολή της Κρατικής Αρπαχτικής και έχει ντοκτορά της Ξενοδουλίας (λέσχη Μπιλντενμπεργκ …και όχι μονό )

    Ντόρα Μητσοτάκη- τέως Μπακογιάννη- νυν Κουβέλου , η πιο αγράμματη πολιτικός , επίγονος της πιο άπληστης πολιτικής οικογένειας.

    Τα νέα στελέχη της συμμαχίας που υποστηρίζουν την αρχομανία της άπληστης Ντόρας, που ζούσαν τα τελευταία είκοσι πέντε χρόνια, που η αλόγα με τους επιβήτορες,τα ντοράκια της και τους υποτακτικούς της, ξεφτίλισε κάθε έννοια αξιοκρατίας ,αδιαφάνειας και ηθικής.

    Το πολιτικό προσωπικό στην Ελλάδα δεν ανανεώνεται, αντλείται από τα πιο υποβαθμισμένα και ανυπόληπτα κοινωνικά στρώματα ( γόνους, επιγόνους , εγγονούς και δημοσυντήρητων επαγγελματιών της πολιτικής), η δε ψήφος των πολιτών είναι παγιδευμένη σε επιλογές ντροπής ή απελπισίας.

    Το ενδεχόμενο να αρχηγεύουν ακόμα και οι ολίγιστοι, γίνεται αυτονόητα ανεκτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ--ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ--ΕΦΙΑΛΤΕΣ--ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ , ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑ-ΚΟΥΛΑΣ ΤΗΣ ΠΟΡΦΥΡΟΓΕΝΝΗΤΗΣ ΚΟΡΑΚΛΑΣ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΔΡΑΚΟΥΛΑ...

    ΠΕΡΑΣΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
    ΦΑΓΑΝ ΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΑ ΠΟΛΑΠΛΑ
    ΠΗΞΑΜΕ ΣΤΙΣ ΝΤΟΡΟΛΟΓΙΕΣ
    ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ
    ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ
    ΥΠΟΣΤΕΙΚΑΜΕ ΛΑΘΡΟΧΕΙΡΙΕΣ
    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗΣ
    ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΤΟΡΟ -ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ
    ΕΞΩ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
    ΕΞΩ ΟΙ ΕΠΙΓΟΝΟΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ
    ΕΞΩ ΟΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΕΞΩΝΗΜΕΝΟΙ
    ΕΞΩ ΟΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΔΙΝΕΣ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΕΙΧΕΣ ΑΛΛΟΝ ΣΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΡΕΜΑΣΕ;ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. H ΝΤΟΡΑ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ "ΔΙΕΠΡΕΨΕ" ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΩΝ... ΑΜΑΡΤΩΛΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ Μ.Κ.Ο. !!!

    Τώρα πώς μπορεί να γίνει κίνημα (ΔΗ.ΣΥ) με τους χορτασμένους και τους μιζαρισμένους είναι το ζητούμενο ,το επιθυμητό αλλά και ακατόρθωτο.

    Αυτοί είναι οι σύμμαχοι της Ντόρας και οι πρωτεργάτες του ΔΗ.ΣΥ που σύντομα θα ΔΥΣΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Όσοι «ιδεολόγοι» τ’ αρπάζουν σιωπούν.
    Όσοι περιμένουν στην ουρά να φάνε χειροκροτούν!

    Η εξουσία είναι η μοναδική τους αγάπη.Η αρπάχτη στο DNA τους.

    Οι περιπτώσεις της Μπακογιάννη, του Μαρκογιαννάκη, του Σκυλάκακη , του Κοντογιάννη , του Χατζηδάκη , του Βουλγαρακη- Ντοράκη, και άλλων ομοουσίων είναι ένα από τα πολλά παραδείγματα, που δείχνουν την ξευτίλα και τον πολιτικό καιροσκοπισμό.

    Είναι καιρός, οι πολίτες, να δείξουν στις επόμενες εκλογές την πόρτα σε πολλούς από τους επίδοξους μνηστήρες της συμμαχίας της Ντόρο-φαύλο-κρατιας και γνωστούς σφουγγοκωλάριους ανοίγοντας το δρόμο στους στους ικανούς και όχι στους οικονομισάριους υποτακτικούς…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Το ΔΗ.ΣΥ. θα μείνει στην ιστορία, ως το πρώτο κόμμα στην Ελλάδα που δημιουργήθηκε από ένα καπρίτσιο ενός κακομαθημένου πλουσιοκόριτσου!

    Η Ντόρα είναι ένα πολίτικο κατασκεύασμα που για τον προσωπικό της πλουτισμό, καταχράστηκε όλες τις δημοσιές υπηρεσίες που ανέλαβε με υπόδειξη πάντα των ξένων κέντρων εξουσίας και πλουτοκρατίας. .

    Από οπού πέρασε το πολίτικο αρχιλαμόγιο , υπηρέτησε ξένα συμφέροντα,και επέβαλε μια κλειστή ομάδα υποτακτικών –οικονομισάριων, αδηφάγων τρωκτικών του δημόσιου που εκμεταλλεύτηκαν την αλόγιστη αρχομανία της και οδήγησαν την χωρά στην υποτέλεια και στον διεθνή ξεφτίλισμα.


    Το στελεχικό δυναμικό του ΔΗ.ΔΥ. είναι παρηκμασμένο και απαξιωμένο...

    Tο κόμμα ΔΗ.ΣΥ , έτσι όπως λειτουργεί, αντικατοπτρίζει όλη την παθογένεια της εγχώριας πολτικό-οικονομικής ζωής και κυρίως την άθλια νοοτροπία της ντόπιας νομεκλατούρας ,που έχει μια δυσκολία να διακρίνει την διαφορά μεταξύ του δημοσίου ταμείου και των προσωπικών τραπεζικών λογαριασμών.

    Να υπενθυμίσω ότι σύμφωνα με το πόεθν έσχες του 2008 η κ. Μπακογιάννη με το σύζυγό της είχαν οικογενειακό εισόδημα άνω των 2.000.000 ευρώ.
    Μόνο για ένα έτος !(τα φανερά !!!…)

    Δεν ξέρω αν οι υποτακτίκοι της της έχουν ανάλογα εισοδήματα και την γηροκόμουν με τόσο πάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση