GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συμπλοκή μεταξύ οπαδών (με 3 τραυματίες) στα Πετράλωνα...

Τρία άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο μετά από επίθεση ομάδας ατόμων στα γραφεία συνδέσμου φιλ...

Τρία άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο μετά από επίθεση ομάδας ατόμων στα γραφεία συνδέσμου φιλάθλων του Παναθηναϊκού στα Πετράλωνα στις 9 το βράδυ.
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία της αστυνομίας, ομάδα ατόμων επιτέθηκε στη λέσχη φιλάθλων του Παναθηναϊκού στην οδό Κυριαδών 141, με αποτέλεσμα να...
 δημιουργηθεί επεισόδιο.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας, στις 21:55 διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» τρεις άνδρες νεαρής ηλικίας μετά από συμπλοκή οπαδών στα Πετράλωνα. Ο πρώτος έφερε θλαστικό τραύμα στην πλάτη και μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών πήρε εξιτήριο. Ο δεύτερος έφερε τραύμα στη θωρακική χώρα και ο τρίτος τραύμα από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα. Οι δυο τελευταίοι θα παραμείνουν στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις. Η κατάσταση τους είναι σταθερή.
Ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανδρέας Λοβέρδος καταδίκασε το γεγονός, τονίζοντας ότι «είναι αδιανόητο, ανά τακτά χρονικά διαστήματα να γίνονται αιματηρά επεισόδια, εντός και εκτός γηπέδων, που μόνο σε ευρωπαϊκή χώρα δεν παραπέμπουν».
«Για ακόμη μία φορά, παραλίγο να θρηνήσουμε θύματα. Ποιος θα ήθελε να βρίσκεται τώρα στη θέση των γονιών και των οικείων των δύο παιδιών;», διερωτήθηκε.
Ο κ. Λοβέρδος απηύθυνε έκκληση σε όλο τον κόσμο του αθλητισμού, παράγοντες, φιλάθλους και Μ.Μ.Ε, το σημερινό περιστατικό να είναι και το τελευταίο. «Ως Πολιτεία, οφείλουμε να είμαστε αμείλικτοι με τη βία και τους προαγωγούς της», υπογράμμισε.
Από το σημείο της συμπλοκής προσήχθησαν τρία άτομα, ενώ διενεργείται προανάκριση για το περιστατικό.

5 σχόλια

  1. Η ΠΑΡΑΚΜΗ Σ`ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΓΟΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΄Οσο αφήνετε απείραχτο το σκυλολόι αυτά θα έχουμε.
    Γερουλάάάάάάνννοοοοοοο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιος να πειράξει αυτά τα ζώα-οπαδούς , που παράγουν πολιτισμό αλλά και πλούτο!!!.
    Μα είναι δυνατόν να λέγονται τέτοια πράγματα,και ποιος θα κάνει τη δουλειά των μαφιόζων,κ.λ.π.
    Αφήστε τα ζώα , αφού είναι ωφέλημα για την κοινωνία των αδιάφορων-αδιάφθορων , Ελλήνων πολιτικών!!!!!!!!!!!!!!. ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΑΦΙΤΣΑΣ Πρώην Αστυνομικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΙΟΣ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΦΡΙΛΑ;

    ΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΦΡΙΛΑ;

    MHΠΩΣ Η ΚΑΦΡΙΛΑ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ;

    OI ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΣΑΝ ΚΑΝΕΝΑ.Ο ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ.

    ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ-ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙ' ΑΥΤΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση