GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σφαγή στη ΔΕΗ...

Από το  deicontra.blogspot.com ΟΙ ΧΡΥΣΟΚΑΝΘΑΡΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ...ΟΙ ΕΥΝΟΗΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΔΕΗ! Σφαγή αναμένεται να γίνει με όσους εργαζό...

ΟΙ ΧΡΥΣΟΚΑΝΘΑΡΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ...ΟΙ ΕΥΝΟΗΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΔΕΗ!
Σφαγή αναμένεται να γίνει με όσους εργαζόμενους μετακινηθούν στη νέα θυγατρική της Διανομής αφού κανείς δεν ξέρει τι μέλλει γενέσθαι και τι θα ισχύσει με τα εργασιακά.
Εκεί όμως που γίνεται πραγματικός σκοτωμός είναι ποιοι εκλεκτοί του συστήματος δηλαδή  του νέου ΠΑΣΟΚ (Μπαράτσης, Ζερβός) θα επιλέξουν να μείνουν στη "μαμά ΔΕΗ" ή  ακόμη και να...
 ζητήσουν να πάρουν μεγάλη θέση στη νέα θυγατρική.
Χρήματα καλά θα πάρουν οι συνήθως ευνοημένοι του συστήματος ΔΕΗ . Όλοι οι χρυσοκάνθαροι διευθυντάδες, οι ανίκανοι τομεάρχες και οι βολεμένοι μηχανικοί θα απολαύσουν για άλλη μία φορά τα οικονομικά αγαθά της....κερδοφόρας ΔΕΗ.
Πάντα εκτός κριτικής και πάντα να βρίσκουν τις άκρες για να επιβιώνουν.
Αλίμονο στους υπόλοιπους....

2 σχόλια

  1. Πιστοί στις παραδόσεις τους οι Τούρκοι: Σκλαβοπάζαρο με 12χρονα κοριτσάκια!
    Υποβλήθηκε από Aristotelis την Τρί, 16/08/2011 - 20:06.

    Μία απίστευτη ιστορία ενός σύγχρονου βάρβαρου νυφοπάζαρου, με θύματα ανήλικα κορίτσια ηλικίας 12 έως 14 ετών αποκαλύπτει το σημερινό φύλλο της εφημερίδας «Cumhuriyet» στην Τουρκία.
    Σύμφωνα με την εφημερίδα, το περιστατικό αυτό διαδραματίζεται στις επαρχίες της κεντρικής Ανατολίας. Άνδρες που έχουν χηρέψει, στήνουν τα μικρά κοριτσάκια των χωριών στις κεντρική πλατεία και τα αγοράζουν έναντι αμοιβής ως συζύγους.
    Όπως επισημαίνει η ίδια πηγή, η τιμή αγοράς κυμαίνεται από 500 έως και 4.000 ευρώ και είναι χιλιάδες τα κορίτσια που παντρεύονται κάθε χρόνο με αυτό τον τρόπο.
    Χαρακτηριστικά είναι τα παραδείγματα της 14χρονης μητέρας, της Κ.Α., η οποία απέκτησε σύζυγο έναντι τιμήματος 4.000 ευρώ, αλλά και της 13χρονης – επίσης – μητέρας, της N.C., από την πόλη Urfa, η οποία πωλήθηκε έναντι τεσσάρων αγελάδων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άσε ρε άνθρωπε 20.06,
    είσαι εκτός θέματος.
    /////////////////////////////////
    Λοιπόν...,τα τελευταία 11 χρόνια,
    υπάλληλοι των ΔΕΚΟ συνταξιοδοτήθηκαν στα 50 έτη ζωής.
    1500-2500ε σύνταξη καί >80.000ε
    εφ΄άπαξ.
    Αυτοί γελάνε τώρα,ή οι σεμνότεροι
    δεν αρθρώνουν λόγο.
    Εσύ που με διαβάζεις και εγώ,
    δεν είχαμε-ή δεν θέλαμε μπάρμπα
    στη Κορώνη-πληρώνουμε
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.
    Αυτό συνέβη λόγω διαπλοκής της
    εκάστοτε Κυβέρνησης με τους
    άρχοντες συνδικάλες.
    ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΕΤΣΙ Η ΟΧΙ?
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση