GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι επιλογές του Δημήτρη Χριστόφια και η Πραξούλα...

Από το  antiparakmi.blogspot.com Ο πρόεδρος Χριστόφια έκανε και πάλι τις επιλογές του!  Μετά τους στενούς του συνεργάτες Πα...

Από το antiparakmi.blogspot.com

Ο πρόεδρος Χριστόφια έκανε και πάλι τις επιλογές του! 
Μετά τους στενούς του συνεργάτες Παπασάβα (ιατρικό σκάνδαλο με χορηγία για τα δόντια του χωρίς να δικαιούται), Μολέσκη (παραιτήθηκε επειδή αποδείχτηκε ότι έκανε ρουσφέτι), Βάσο Γεωργίου (κατηγορήθηκε για ρουσφέτι και παραιτήθηκε), Αργυρού (υπαρχηγό Εθνικής Φρουράς που όλες οι ενδείξεις τον φέρουν να έχει σχέση με την αμέλεια και την ανατίναξη στο Ζύγι και ο οποίος ακόμα παραμένει στη θέση του), Λεωνίδου (εκπροσωπούσε τον ίδιο τον πρόεδρο στις συναντήσεις για τα πυρομαχικά - όπως ο ίδιος δήλωσε, δεν έκρινε σκόπιμο να...
ενημερώσει τον Χριστόφια για την επικινδυνότητα του φορτίου, αλλά παρά τη σοβαρή παράληψή του, εξακολουθεί να εκτελεί τα καθήκοντά του στο προεδρικό) ήρθε και η ώρα της Πραξούλας!
Η φανατική οπαδός του Σχεδίου Ανάν, πρόεδρος των ανύπαρκτων ΕΔΗ (του λιγότερο από 0.03%) κατάφερε χάρη στη δούλεψη που πρόσφερε στον Δημήτρη Χριστόφια να γίνει υπουργός!
Και μάλιστα τι υπουργός;
Υπουργός Εμπορίου και Βιομηχανίας!
Βάλαμε δηλαδή υπουργό – για να διαχειριστεί το θέμα με τα κοιτάσματα φυσικού αερίου την τουρκολάγνα Πραξούλα η οποία λίγες μέρες πριν δήλωνε μες την τρελή χαρά για το ρεύμα του ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ από τα κατεχόμενα:
''Τελικά είναι η Τουρκοκυπριακή κοινότητα που στηρίζει την οικονομία των Ελληνοκυπρίων, δείχνοντας τον μοναδικό δρόμο προς το ευοίωνο μέλλον. Όπου οι Εθνοπατέρες δεν θα έχουν καμιά θέση''.
Μην απορήσετε καθόλου αν η νέα μας υπουργός θελήσει να μοιραστεί το φυσικό αέριο με τους τουρκοκύπριους αδερφούς της ή ακόμα και να το χαρίσει στη μητέρα πατρίδα της την Τουρκία!
Ο Θεός να μας φυλάει από τους εχθρούς μας, μα περισσότερο από τις επιλογές των «δικών μας»…

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση