GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αφού μιλούν όλοι για τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου, γιατί να μην το κάνει και η ...Ζέττα;

Από το  volospress.blogspot.com Η επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Βόλου Ζέττα Μακρή, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού Βόλου στ...

Από το volospress.blogspot.com
Η επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Βόλου Ζέττα Μακρή, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού Βόλου στο Λουξεμβούργο, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
"Για μία ακόμη φορά οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου με την αγωνιστική τους εμφάνιση έδωσαν τη δική τους απάντηση στο γήπεδο και όχι πίσω από τις καρέκλες και τα γραφεία.
Μετά το Βελιγράδι και στο Λουξεμβούργο μας έκαναν περήφανους και απέδειξαν ότι αποτελούν άξιους πρεσβευτές της πόλης και της χώρας μας αλλά και εκφραστές του αθλητικού ιδεώδους.
Ας καταλάβουν όλοι αυτοί που προωθούν πολιτικές μεθοδεύσεις υπέρ της Λάρισας και εις βάρος της πόλης μας, ότι η...
τοπική κοινωνία θα αντιδράσει και θα δώσει τη δική της μάχη για την αποκατάσταση της αλήθειας και την παραμονή της ομάδας μας στη Super League.
Τέτοιου είδους επιτυχίες, όπως η θριαμβευτική νίκη στο Λουξεμβούργο, μας πεισμώνουν ακόμη περισσότερο.
Δηλώνουμε περίτρανα ότι θα αντιδράσουμε με κάθε νόμιμο μέσο, γιατί η πόλη μας δεν μπορεί πλέον να «πληρώνει» πολιτικά γραμμάτια και να μπαίνει στο μάτι του κυκλώνα, επειδή κάποιοι θέλουν να ικανοποιήσουν παραγοντικές και πολιτικές σκοπιμότητες.
Συγχαρητήρια στα παιδιά αυτά και στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, που κατάφεραν να ξεπεράσουν τη σημερινή δυσάρεστη εξέλιξη και να δώσουν με επιτυχία τη δική τους μάχη. Είμαστε στο πλευρό τους.

8 σχόλια

  1. Το γεγονος οτι συνδεει τον υποβιβασμο με την Λαρισσα ειναι σκοπιμο και συναμα βρωμικο.Λερα η κυρια που νοιαζεται για τα ψηφουλακια και για τη ταμπακιερα τσιμουδια (ΣΤΗΜΕΝΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παντως η κυρια ειναι γκομεναρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην βάζεται σε διαμάχη τις δύο πόλεις για ψήφους ντροπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο περιφερειάρχης κώστας αγοραστός έχει την σωστότερη θέση για το θέμα είναι πράγματι περιφερειάρχης όλων των θεσσαλών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΣΕ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΓΚΟΛΦΩ.
    ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΜΠΕΟΥ[ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ].
    ΑΡΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΖΕΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν έπρεπε να υποβιβασθεί ο Ολυμπιακός Βόλου κύριοι της Ε.Π.Ο.
    Κακώς πολύ κακώς.
    ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ !!!!!!!!!!!!!!!
    Όσο για το 0-3 στο Λουξεμβούργο για κοιτάξτε μήπως το είχε παίξει ο Μπέος από τη ΦΥΛΑΚΗ Όχι μόνο το 0-3 αλλά και το Χ ημίχρονο 2 τελικό. Ειναι γάτα ο άνθρωπος ποτέ δεν ξέρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση