GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Τυφλοί» και η…τύφλα μας

Του Θανάση Νικολαΐδη ΧΡΟΝΙΑ…δημοκρατίας , και έτσι το’ χαν πιάσει. Απ’ τον γιατρό το «χαρτί για την επιτροπή, «εξέταση και το επίδομα έ...

Του Θανάση Νικολαΐδη

ΧΡΟΝΙΑ…δημοκρατίας
, και έτσι το’ χαν πιάσει. Απ’ τον γιατρό το «χαρτί για την επιτροπή, «εξέταση και το επίδομα έτοιμο. Με βούλα και σφραγίδα. Κι ό,τι γράφει, δεν ξεγράφει. Κι ως που να πιάσουν τον κλέφτη και να εντοπίσουν την επιτροπή, καμιά δύναμη δεν αλλάζει το σύστημα. Ούτε ο πολιτικός που θα εισπράξει κι αυτός το μερδικό του σε πολύτιμα ψηφαλάκια της συμμετοχή του στην αμαρτία, ούτε η Πολιτεία και το Κράτος, αδύναμο και ανενεργό, χωρίς συνήγορο και αντιστάσεις, που...
 το αρμέγει και το αγνοεί ο κάθε κατεργάρης.
ΠΕΡΙΣΣΕΨΑΝ οι «τυφλοί» και «ανάπηροι» κατά περιοχή, έκαναν την κορόιδα συγγενείς που τσέπωναν τη σύνταξη του αποθαμένου, όλοι έβαλαν το χεράκι τους για την απάτη κι αν δεις ένοχο, ειδοποίησε. Κι αν τον δεις «κρεμασμένο», ξαναειδοποίησε. Για την πρόοδο στην Ελλάδα της ρεμούλας και της ατιμωρησίας, που την έκαναν αγνώριστη λαός και εξουσία. Σφιχταγκαλιασμένοι στον κατήφορο που δεν έχει τελειωμό και τέλος. Κι αν…πλάκωσαν οι ξένοι για να μας βάλουν σε τάξη (για το καλό μας και για το συμφέρον τους), τους ρίξαμε μουντζιές, τα βρήκαμε μεταξύ μας και βγήκαμε στα κεραμίδια. Αθώοι του αίματος οι πολιτικοί, αθώα περιστερά ο κάθε ρωμιός που έκλεβε και εξαπατούσε όταν μπορούσε, μαχητικά τα κόμματα, μπροστάρηδες οι συνδικαλιστές στον «αγώνα» κι έχει ο Θεός.
ΔΕΝ έβαλαν κανόνες στο επάγγελμα του ταξιτζή και θερίζουν θύελλες. Δεν (του) απαίτησαν…πολιτισμό και ξένες γλώσσες, δεν του δίδαξαν τρόπους και δημοκρατία και τώρα τρέχουν και τρέχουμε. Από λιμάνι της ματαιωμένης κρουαζιέρας στο αεροδρόμιο του αποκλεισμού κι απ’ το μποτιλιαρισμένο Ρίο στο ρημαγμένο γραφείο του βουλευτή. Με την απεργία τους θα προβλημάτιζαν την Κυβέρνηση. Θα κέρδιζαν τον κόσμο.
ΚΑΙ στην Ευρώπη πραγματοποιούνται απεργίες (σπάνιες, μαζικές κι όχι σαν ψωμοτύρι) και είναι αδιανόητο να μπλοκάρουν εισόδους. Αν το κάνουν, θα σπεύσει η Πολιτεία. Χωρίς…λουλούδια και δηλώσεις. Με ρόπαλα-αν το νταηλίκι τραμπούκων τρέχει απ’ τα μπατζάκια τους. Θα καταγραφούν παλικαράδες, θα περιγραφούν «κατορθώματα» θα πληρώσουν χωρίς αναβολές, αναστολές και παρεμβάσεις οι «δράστες», και η κοινωνική ασφάλεια (και ηρεμία) θα παραδοθεί στον…δικαιούχο της.
ΑΠΕΧΟΥΜΕ απ’ την Ευρώπη χιλιομετρικά, ας μικρύνουμε την απόσταση κοινωνικά. Για να μας θεωρούν «συνέχεια» και για μιαν αναγνώριση που τη δικαιούμαστε, ιστορικά. Ως έλληνες της δημοκρατίας και πρώτοι διδάξαντες, ως Ελλάδα του φωτός.

12 σχόλια

  1. …εάν όμως τώρα βρεθούν και κατηγορηθούν για απάτη κατά του δημοσίου και υποχρεωθούν να επιστρέψουν άμεσα χωρίς διακανονισμό τα χρήματα;
    και αν δεν έχουν τα χρήματα δημευτεί η περιουσία τους;
    και αν δεν φτάνει η περιουσία τους ζητηθεί το υπόλοιπο από τον γιατρό και την επιτροπή( που θα τους έχει αφαιρεθεί η άδεια φυσικά) με τον ίδιο τρόπο;
    Τότε και αυτοί που πραγματικά έχουν το πρόβλημα θα μπορούν και πρέπει να πάρουν κάτι παραπάνω γιατί το δικαιούνται.

    n

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΟΝΟΕΔΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΖΑΚΥΝΘΟΣ ?
    ΚΑΙ ΤΙ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΒΟΛΕΥΤΗ ΕΧΕΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΓΑΠΗΤΕ ΘΑΝΑΣΗ ΔΕΣ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΨΗ.
    ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ - ΚΕΠΑ- ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΑΦΑΝΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ;
    ΘΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ "ΘΕΛΩ 100.000 ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΑΝΑΠΗΡΩΝ" ΚΑΙ ΟΙ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ" ΚΑΙ "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ" ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ "ΒΡΩΜΙΚΗ" ΔΟΥΛΕΙΑ.
    ΘΑ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟΝ ΠΗΧΥ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ( "ΑΓΟΡΕΣ"- ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ-ΔΝΤ- ΜΕΓΑΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ-ΕΚΤ-ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, Κ.Α.)
    ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΚΟΨΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ,ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΑΝΤΑ Ή ΟΤΙ ΗΣΑΝ "ΑΝΑΠΗΡΟΙ ΜΑΙΜΟΥ" Ή "ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΑΝ ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΝΟΙΑΚΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΑΠΗΡΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥΣ.
    ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΠΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΑΛΛΟΘΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΝΑΠΗΡΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΩΣ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΟΤΙ "ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ" 700 ΜΑΙΜΟΥ ΤΥΦΛΟΥΣ ΕΠΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ;
    ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΩΝ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΛΟΜΠΥ ΤΗΣ UBS ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΡΩΙΝΟΜΑΝΗ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ BENJIAMIN DE ROTHSCHILD ;
    ΤΥΧΑΙΟ;
    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΑΛΗΤΗΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ....
    ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΤΩΡΙΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΤΥΦΛΩΝ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ;
    ΓΙΑΤΙ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ ( ΚΕΠΑ) ΑΠΟ ΤΙΣ 01/09/2011 ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΞΗΡΤΗΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ;

    ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΣΗΜΙΤΗ ;
    ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΧΑΝ: ΚΟΒΟΝΤΟΥΣΑΝ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ.
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ,ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΨΕΥΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΔΡΑΣΤΙΚΟΤΑΤΩΝ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΟΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΝΤ .

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΥΝΗΣΗ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΥΦΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΑΠΗΡΩΝ.
    ΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΥΝΗΣΗ..
    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣΤΑΝΗΣ ΠΟΥ ΑΝΤΑΛΛΑΣΕΙ ΦΙΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ;

    ΑΝ ΨΑΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΟΥ ΒΑΡΔΑΚΑΣΤΑΝΗ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ !!!!
    ΔΙΑΒΑΣΤΕhttp://www.radiokalymnos.com/new_page_2.htm
    ΑΛΛΑ ΚΑΝΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΑΚΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΟΣ...
    ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΘΑΜΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΟ ΔΑΣΟΣ!!!

    ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΙΟΙ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΥΣ "ΜΑΙΜΟΥ" ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ.....
    Η ΜΑΙΜΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!!
    ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΙΜΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ !!!
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΙΜΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥΣ !!!

    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΨΥΧΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΛΜΥΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΝΙΧΡΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ;

    ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝΑΠΗΡΟΙ ΜΑΙΜΟΥ.. Η ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ;
    ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΙΜΟΥΔΙΕΣ ΣΠΟΥΔΑΣΕ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΣΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ;

    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΟΛΑΡΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 6 ΠΑΙΔΙΑ
    ΟΛΑ ΣΤΟ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ
    ΑΝΑΤΟΛΙΑ !
    ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΡΩΝΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ.
    ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ..

    Η Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία έχει καταντήσει να είναι ένα "Όργανο" που χρησιμεύει σαν εφαλτήριο προσωπικού πλούτου και καλής ζωής σε βάρος των ανθρώπων που έχουν αναπηρίες.

    Ως πότε θα ανεχόμαστε όλοι αυτό το χάλι ; Ως πότε θα ανεχόμαστε να εκμεταλλεύονται αυτοί οι επιτήδειοι τον ανθρώπινο πόνο;
    Και παρόλα ταύτα:
    Ιδού ο επίσημος απολογισμός της Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία – ΕΣΑμεΑ, με έμψυχο δυναμικό 24 υπαλλήλους, με χωρίς καμία σχεδόν παραγωγή κοινωνικού έργου, είχε έξοδα 8.460.497,25 ευρώ (ή 2.882.914.437 δραχμές) από 1/12006 έως 31/12/2008!
    Δηλαδή, 2.820.165,75 ευρώ (ή 960.971.479 δραχμές) το χρόνο ή 7.726,48 ευρώ (ή 2.632.798 δραχμές) την ημέρα!

    Σε περιόδους κρίσης, για τους φτωχούς βέβαια !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ 4 Αυγ 2011 11:29:00 π.μ.
    "ΜΟΝΟΕΔΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΖΑΚΥΝΘΟΣ ?
    ΚΑΙ ΤΙ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΒΟΛΕΥΤΗ ΕΧΕΙ ?"

    Δημήτριος Αντωνίου Βαρβαρίγος
    ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

    Τόπος και Ημερομηνία γέννησης:
    Γεννήθηκε το 1952 στα Λαγκαδάκια Ζακύνθου.
    Οικογενειακή Κατάσταση:
    Έγγαμος με την Αικατερίνη Πυλαρινού. Έχουν τρεις κόρες.
    Επάγγελμα:
    Καθηγητής Βιολογίας.
    Σπουδές:
    Πτυχιούχος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών.
    Κοινοβουλευτικές Δραστηριότητες

    Εξελέγη βουλευτής Ζακύνθου με το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές το 2004. Επανεξελέγη βουλευτής Ζακύνθου στις εκλογές του 2007. Κατά τη διάρκεια της προηγούμενης βουλευτικής θητείας του συμμετείχε στις Διαρκείς Κοινοβουλευτικές Επιτροπές: α) Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης β) Μορφωτικών Υποθέσεων και γ) στην Ειδική Επιτροπή Περιβάλλοντος Επανεξελέγη τον Οκτώβριο του 2009.
    Πολιτικές / Κοινωνικές Δραστηριότητες

    Είναι μέλος του ΠΑΣΟΚ από της ιδρύσεώς του. Διετέλεσε κατ’ επανάληψη γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ στη Ζάκυνθο. Από το 1985 μέχρι το 1988 υπήρξε αιρετός νομαρχιακός σύμβουλος και κατά τα έτη 1987-1988 υπήρξε μέλος του περιφερειακού συμβουλίου Ιονίων Νήσων ως εκπρόσωπος του νομαρχιακού συμβουλίου Ζακύνθου. Εξελέγη πρόεδρος της κοινότητας Λαγκαδακίων (1991-1994) και κατά το διάστημα της θητείας του διετέλεσε και γραμματέας της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ζακύνθου. Το 1994 ήταν υποψήφιος νομάρχης υποστηριζόμενος από το ΠΑΣΟΚ, το ΣΥΝ και τους Οικολόγους. Εξελέγη επίσης πρώτος νομαρχιακός σύμβουλος στις νομαρχιακές εκλογές του 1998 και 2002. Συμμετείχε στις μεγάλες τοπικές αγροτικές κινητοποιήσεις και έχει εκπροσωπήσει την Ε.Α.Σ. Ζακύνθου στην ΠΑΣΕΓΕΣ κατά τα διαστήματα 1983-1985 και 1992-1994. Υπήρξε καθηγητής Βιολογίας στο 2ο Ενιαίο Λύκειο Ζακύνθου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΠΡΑΒΟ....... ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΝΟΗΜΑ
    ΤΩΝ "ΤΥΦΛΩΝ".. !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αδικια!!Γιατι δεν εδωσαν συνταξη και στους τυφλοποντικες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΤΩΧΥΝΕΙ Η ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΠΙΔΟΞΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;
    ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ (LAGARDE ΔΝΤ UBS BENJIAMIN DE ROTHSCHILD )
    KAI EΒΑΛΕΣ ΤΟΝ ΜΠΟΛΑΡΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όλο και κάποιος τυφλός,ή συγγενής
    τυφλού θά έχει σχολιάσει εδώ.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΗΝ «ΣΥΓΧΡΟΝΗ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ «ΚΕΝΤΡΟ»ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΝΔ, ΚΥΡΙΟΙ...

    ΔΕΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΠΥΘΜΕΝΟΥ ΘΡΑΣΟΥΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ…

    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ «ΠΑΣΣΑΡΟΥΝ», ΟΤΙ «ΔΗΘΕΝ» Ο ΝΟΡΒΗΓΟΣ ΟΜΟΪΔΕΑΤΗΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ «ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ, ΜΑΣΟΝΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΓΚΕΪ» (ΝΑ… ΓΕΛΑΜΕ Ή ΝΑ ΚΛΑΙΜΕ?)
    ΜΑ, ΠΟΙΟΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ?

    ΥΜΝΗΤΕΣ ΟΛΙΓΟΦΡΕΝΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΥΠΟΥ ΠΑΤΤΑΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΦΟΡΕΙΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΠΟΥ ΔΙΟΧΕΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΑ ΕΝΤΥΠΑ, ΤΥΠΟΥ «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΩΡΑΣ» ΚΛΠ...

    ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΒΟΛΩΝ (ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΩΝ, ΧΙΤΩΝ, ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ ΚΛΠ. ΠΡΟΔΩΤΩΝ)...

    ΠΑΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ, ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟΥ ΝΟΡΒΗΓΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ, ΠΟΥ «ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ» ΚΑΙ «ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ» ΣΕ «ΝΕΕΣ ΤΑΞΕΙΣ», ΜΑΣΟΝΙΕΣ, ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ ΚΛΠ. ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ, ΠΟΥ «ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΥΠΟΓΕΙΩΣ» ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ «ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ» «ΚΑΛΟ» KAI «ΕΝΑΡΕΤΟ» (ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ) ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΜΑΣ !!!!

    ΑΥΤΟ ΞΕΡΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ… (ΔΗΛ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ, ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ- ΕΦΕΥΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ , ΟΠΩΣ - «…Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ «ΚΑΚΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ» ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΧΑΛΑΣΑΝΕ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ…»....!!!!)

    ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΙ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΠΟΥ ΣΥΝΩΣΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΝΔ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΓΟΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ), ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ, ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΕΛΙΟΙ, ΟΤΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΦΑΣΗ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΟΥ «ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΤΟΥΣ» ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ», ΟΥΤΕ ΤΗΝ «ΥΠΟΚΙΝΕΙ» ΚΑΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΣ (ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ...), ΟΥΤΕ ΚΑΜΙΑ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΝΤΕΛΜΠΕΡΓΚ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ!!!!

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΑΥΤΑ, ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΤΟΥ ΣΑ(ΧΛΑ)ΜΑΡΑ!!

    Υ.Γ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ (ΝΔ) ΥΠΑΡΧΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ…

    ΠΩΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ, ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΤΑΝ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ (ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ) ΣΟΥ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ !!

    ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ______________________________________


    1981. ΠΑΣΟΚ: ΣΤΙΣ 18 ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ !
    2011. ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ
    ΠΑssΟΚ-ΔΝΤ.

    χέρι- πόδι, με την Κόρη και το Βόδι

    Και με ένα αναμένο ΜΠΑΦΟ Νάααααααααα..!

    ______________________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση